2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hayırlı şekilde doğum yapmak nasip olsun inşallah. Doktor ne diyor ne kadar daha bekleriz diyor mu ?

Son 6 Kasılmalarım eskisine göre daha kuvvetli oluyor artık. Dün gece 1 buçuktan 3 e kadar uyuyamadım kasılmalardan. Sonra geçti tabi. Şimdi yine hafif hafif kasılıyorum. 3 cm açılman var eli kulağında falan dedi doktor ama benim oğlum çok rahat gibi tek dileğim bidahaki cumartesiye kadar doğurmak

Sancıların çıkması hiç yoktan iyi de. Açılma olsaydı keşke biraz . Niye korkuyosun normal olmazsa diye bak bi haftamız var daha o zamana kadar açılma filan da olabilir , kanala tam yerlesebilir umudumuzu kesmeyelim.

Korkma canım ne güzel sancılarında çıkmaya başlamış bak yavaş yavaş. Kendini kötü düşüncelere bırakma çok güzel haberler almışsın bak herkeste açılma olcak diye bişey yok. Doğum sancıların başladığındada açılmalarn olabilir belki ben 3 cm le kalıcam sen 1 saatte 6 cme kadar açılma olcak bilemeyiz ki bunu. Rahatlat kendini canım

3 cm açılma gayet güzel bence ya . Inşallah o biraz sancı olsa daha çok olur , sonra da oğluna kavuşursun tez zamanda

Kesinlikle öyle , zaten sanciyla açılma oluyormuş o yüzden sancı olunca gerisi gelir gibi .

Açıkcası korkum sezeryan değil tabiki normal isterim ama sezeryandan da korkmuyorum. Korkum devlet olduğu için son ana kadar sancı çektirip normali zorlucak olmazsa sezeryana alıcak biraz o ürkütüyo. 1 cm bari açıklık olsaydı rahatlardım ama kısmet tabi. Allah hepimize kolay sağlıklı doğum versin

İnşallah canım doktor biraz zor konuştu ondan canım sıkıldı ama belli olmaz bu işler ilk bebek sonuçta biraz zor olucak kendimi hazırlıyorum

Benim Merak ettiğim şey nst de çıkan sancılar o güne ait mi , ya da o ana mi ait belli bi sureyi kapsıyor mu onu merak ediyorum.

Selam kizlar nasilsiniz var mi benden sonra doğuran? Şükür ben şimdi iyiyim sezaryen olup da ölen biri olarak tarihe geçecektim nerdeyse bugün 3. Günüm dün aksamdan sonra kendim yatip kalkmaya yürümeye başladım. Ya bu bıdıklar nakadar datlı oluyomuş yaaaaaaa imkansizliktan degil de bebeği sevmektan ona bakmaktan küçük küçük opmekten sabaha kadar uyuyamiyorum beyyynnnnn

Ayy maşallah canım ya iyi olmanıza çok sevindim . Bizim yerimize de öp , uyku gelir boşver kavusmussun tadını çıkart

Benim Merak ettiğim şey nst de çıkan sancılar o güne ait mi , ya da o ana mi ait belli bi sureyi kapsıyor mu onu merak ediyorum.
Galiba bağlı olduğumuz o na ait. Çünkü ben gecen hafta girdiğimde geceleri aynı böyle ağrım oluyodu bişey çıkmadı. Ama bugün bağlı olduğum esnada ağrıdı karnım sancım çıktı

İşte benim de hayalimm sevmek minik minik ayaklarını felan öpmekl çok geçmiş olsun canım zor kısmı geçtin bile darısı bize artık

Anladım canım , benim hiç cikmadi kontrol zamanları çünkü . Gerçekten o anlar hiç sancım yoktu demek o ana aittir

Canım pek giremiyorum girdiğimde de mesajların hepsini okuyamıyorum hayırlı uğurlu olsun sllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Melekler o kadar masumlar ki insan bakmaya doyamıyor allah bağışlasın hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…