- 13 Mart 2015
- 991
- 1.000
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #40.901
Selam kizlar nasilsiniz var mi benden sonra doğuran? Şükür ben şimdi iyiyim sezaryen olup da ölen biri olarak tarihe geçecektim nerdeysebugün 3. Günüm dün aksamdan sonra kendim yatip kalkmaya yürümeye başladım. Ya bu bıdıklar nakadar datlı oluyomuş yaaaaaaa imkansizliktan degil de bebeği sevmektan ona bakmaktan küçük küçük opmekten sabaha kadar uyuyamiyorum beyyynnnnn
Son 6Kasılmalarım eskisine göre daha kuvvetli oluyor artık. Dün gece 1 buçuktan 3 e kadar uyuyamadım kasılmalardan. Sonra geçti tabi. Şimdi yine hafif hafif kasılıyorum. 3 cm açılman var eli kulağında falan dedi doktor ama benim oğlum çok rahat gibi tek dileğim bidahaki cumartesiye kadar doğurmak
Sagol canim gecti inşallah:)bu haftalarda sinir hali normalmis en sinirli zamanlarimiz:) hamileliğin başları hiç önemsemediydi esim ama bikac tehdit ise yaradı:) aynen benimde boğaz ağrısı ile başlar sonrası ya farenjitim atak yapar yada hafif grip olurum...gece yatarken kombiyi kapatıyoruz sıcak oluyo diye yorgani da açıyorum gece hafif hasta gibi olunca eşim bu gece kapama kombiyi dedi bende kapadım dinlemedim sabahına hasta oldum şimdi biraz daha iyiyim sabah kalkar kalkmaz sıcak duş yaptım meyvemi de yedim ihlamurumu da ictim şükür iyiyim hamile olmasam kaldırırım da zaten ağırlastik bide hastalık zor oluyo vallaBenim bebik de bugun cok hareketli degildi. Degisiyo demek ki zamani zamanini tutmuyo canim. Okudum yasadiklarini da o kadar kaybetme korkusu yasayip son zamana gelip boyle telas etmen normal geldi. Cok zor surecler atlatmissiniz cidden. Bak geliyo bebegin biraz daha sabret, kotu dusunmemeye calis yine de
Yeri daraldi artik iyice at kosturamaz oyle istedigi kadar
Bugun ben de oyleyim ya hicbir sey yapasim yok. Bulasik yikanacak bekliyo oyle. Karnim cok gergin bende bi sinir hali var cok rahatsizim bugun nedense
Iyi bari sonradan anlamis senin esin hic degilse
Benim genelde bogaz agrisiyla baslar sonra grip gibi olurum. Bogaz agrisi cekmektense gribi tercih ederim ama hamilelikte hepsi zor tabi. Bol bol dinlen. Ilik su, nane limon ihlamur filan ic canim cok gecmis olsun insallah cabuk iyilesirsin.
Valla var ya hiç belli olmaz bence bi sürpriz yapabilir hepsi burda duyduklarimdan gördüklerimden sonra şaşırmam hiçBenimde kasık ağrısı oluyo arada onun harici tık yok inşallah beklemeyiz. Kendimi dinliyorum azcık karnım ağrıyo gibi hissediyim bi heycan basıyo
Sagol canim gecti inşallah:)bu haftalarda sinir hali normalmis en sinirli zamanlarimiz:) hamileliğin başları hiç önemsemediydi esim ama bikac tehdit ise yaradı:) aynen benimde boğaz ağrısı ile başlar sonrası ya farenjitim atak yapar yada hafif grip olurum...gece yatarken kombiyi kapatıyoruz sıcak oluyo diye yorgani
ay inşallah canım ya. Sen ne durumdasın sancın felan var mı?Valla var ya hiç belli olmaz bence bi sürpriz yapabilir hepsi burda duyduklarimdan gördüklerimden sonra şaşırmam hiç
Aynı durum bende de var en yine pislendi temzilik yapılması gerek ama kendimi zor taşıyorum yapmakta canım hiç istemiyo benim de ayaklarım çok sisiyo özellikle sağ ayak...benimde sancılar oluyo ama düzenli değilGünaydın hanımlar okadar ağırlaştım ki anlatamam
Ayaklarım ve ellerim bildiğiniz davula döndü
Hiçbir iş yapacak halim yok oysaki ev hep temiz kalsın diye okadar dikkat ediyorum ahlaya uhlaya yapıyorum
Sancılar yokluyor ama bi düzenli olmadı
Doğurmak için dua ediyorum
Sizlerde durum nasıl
Amin canım hepimize nasip olsun insallah:) sevindim adına sende kavuşuyorsun belki de kavuştun çoktan o zaman gözün aydın diyim Allah analı babalı büyütsün inşallah...kolay bi doğum olmuştur inşallah sana da geçmiş olsun darısı basimiza:)suan hastanedeyim.
3 cm aciklikla geldim.gece sicak su dus ve sicak su torbasi koydum belime.etkisi oldu sanirim.
nst bagli suan.damaar yolum acildi.
vajinadan rahimi acmakk icin ilac kondu.
epiduralim takildi.5 cm aciklik bekleniyor epidurali vermek icin.suni sancida ozaman verilmeye baslanicak.allah yardimcim olsunn.tum dogum yapicaklara insallah.
bebeek sesleri koridorlarda yankilaniyom suann.rabbim bizim bebeklerimizinde sesini duymayi nasip etsin insallah.
Yok canim ya ama bebek baya canımi yakıyo fildir fildir yine...cok sıkıcı bi gün bugün yineay inşallah canım ya. Sen ne durumdasın sancın felan var mı?
Bendede oldu.. özellikle tuvalette.. görümcem ebe bol bol su iç idrar atarsin geçer dedi.. gerçektende öyle oldu...Kızlar selam
Sezeryandan sonra bugün baya bir vajina ağrım oldu sizlerdede oldumu?
Özellikle küçük tuvaletimi yaparken cnm. Kuzu sen kendini dinlememe çalış. Doğum yaptık biz. Canımızdan can ürettik. Kolay değil. Bu ağrıların acıların çoğu normal. Kötü hislere kaptırma kendini. Kötüye mi işaret acaba diye yorma kendini. Bebeğin de nasılsa çıkacak. Onu düşün. Kesinlikle kavuşamamak çok kötü ama kendini üzdüğünde de bişi değişmiyor. Bol bol dinlen sütünü sağ ver kuzuna. Allah yardımcın olsunKızlar selam
Sezeryandan sonra bugün baya bir vajina ağrım oldu sizlerdede oldumu?
Geçen hafta perşembeye kadar bekleriz diyordu. Yarın kontrole gideceğim. Açıkçası suni den korkuyorum. Doğal yollarla gelsin diyorum ama şu an yapacak bişey de yok galibaHayırlı şekilde doğum yapmak nasip olsun inşallah. Doktor ne diyor ne kadar daha bekleriz diyor mu ?
Doğurunca inşallah rahatlıcaz böyle teselli oluyorum ama paşanın gelesi yokAynı durum bende de var en yine pislendi temzilik yapılması gerek ama kendimi zor taşıyorum yapmakta canım hiç istemiyo benim de ayaklarım çok sisiyo özellikle sağ ayak...benimde sancılar oluyo ama düzenli değilbeklemek çok zor hele son haftalar daha zormuş ama katlanmaya çalışıyorum bakalım
Benimde ayaklarını çok fazla kemiğime dayamaya ve dışarı çıkarmaya başladı. O kadar ittirmeye o kese nasıl patlamıyo hayretYok canim ya ama bebek baya canımi yakıyo fildir fildir yine...cok sıkıcı bi gün bugün yine
Hadi hayırlısıyla kendiliğinden gelir inşallah .suni kötü diyor herkes . Kendi sancilarimiz olur da öyle gideriz inşallah.Geçen hafta perşembeye kadar bekleriz diyordu. Yarın kontrole gideceğim. Açıkçası suni den korkuyorum. Doğal yollarla gelsin diyorum ama şu an yapacak bişey de yok galiba
Sözde bende evi temiz bırakmaya çalışıyorum da olmuyor kızlar ya . Sabahtan beri ancak banyo temizledim . Baktım 1 saat onu temizlemekle geçmiş . Sonra buzdolabı sildim. Evi genel üstten topladım derken bu saat olmus.bi de akıllı ben bebeğin besiginin carsaflarini filan sermemistim kirlenmesin diye. Doğum yapsam öyle kalacak . Onu yapayım dedim ancak onunla uğraşıyorum. Akşama bi de eltime yemeğe gidecez bu yorgunlukla nasıl olacak bilmiyorum :-(Aynı durum bende de var en yine pislendi temzilik yapılması gerek ama kendimi zor taşıyorum yapmakta canım hiç istemiyo benim de ayaklarım çok sisiyo özellikle sağ ayak...benimde sancılar oluyo ama düzenli değilbeklemek çok zor hele son haftalar daha zormuş ama katlanmaya çalışıyorum bakalım
Erkekler geç gelir diyor çoğu kişi :-(Doğurunca inşallah rahatlıcaz böyle teselli oluyorum ama paşanın gelesi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?