2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Darısı başımıza, sağ salim bi kavuşsaydık bizler de

Benimde günüm aynı seninle ve şikayetlerimde doktoruma cumartesi günü umarım bir sonraki görüşmemiz dogumhanenin kapısında olur dedim kalbim kıpır kıpır ama bi yanımda ay bu çocuk hiç dogmayacak mı diyor

İnşallah tez zamanda doğururuz

Sagol canim gecti inşallah:)bu haftalarda sinir hali normalmis en sinirli zamanlarimiz:) hamileliğin başları hiç önemsemediydi esim ama bikac tehdit ise yaradı:) aynen benimde boğaz ağrısı ile başlar sonrası ya farenjitim atak yapar yada hafif grip olurum...gece yatarken kombiyi kapatıyoruz sıcak oluyo diye yorgani da açıyorum gece hafif hasta gibi olunca eşim bu gece kapama kombiyi dedi bende kapadım dinlemedim sabahına hasta oldum şimdi biraz daha iyiyim sabah kalkar kalkmaz sıcak duş yaptım meyvemi de yedim ihlamurumu da ictim şükür iyiyim hamile olmasam kaldırırım da zaten ağırlastik bide hastalık zor oluyo valla

Benimde kasık ağrısı oluyo arada onun harici tık yok inşallah beklemeyiz. Kendimi dinliyorum azcık karnım ağrıyo gibi hissediyim bi heycan basıyo
Valla var ya hiç belli olmaz bence bi sürpriz yapabilir hepsi burda duyduklarimdan gördüklerimden sonra şaşırmam hiç

Valla var ya hiç belli olmaz bence bi sürpriz yapabilir hepsi burda duyduklarimdan gördüklerimden sonra şaşırmam hiç
ay inşallah canım ya. Sen ne durumdasın sancın felan var mı?

Aynı durum bende de var en yine pislendi temzilik yapılması gerek ama kendimi zor taşıyorum yapmakta canım hiç istemiyo benim de ayaklarım çok sisiyo özellikle sağ ayak...benimde sancılar oluyo ama düzenli değil beklemek çok zor hele son haftalar daha zormuş ama katlanmaya çalışıyorum bakalım

Amin canım hepimize nasip olsun insallah:) sevindim adına sende kavuşuyorsun belki de kavuştun çoktan o zaman gözün aydın diyim Allah analı babalı büyütsün inşallah...kolay bi doğum olmuştur inşallah sana da geçmiş olsun darısı basimiza:)

Kızlar selam
Sezeryandan sonra bugün baya bir vajina ağrım oldu sizlerdede oldumu?
Özellikle küçük tuvaletimi yaparken cnm. Kuzu sen kendini dinlememe çalış. Doğum yaptık biz. Canımızdan can ürettik. Kolay değil. Bu ağrıların acıların çoğu normal. Kötü hislere kaptırma kendini. Kötüye mi işaret acaba diye yorma kendini. Bebeğin de nasılsa çıkacak. Onu düşün. Kesinlikle kavuşamamak çok kötü ama kendini üzdüğünde de bişi değişmiyor. Bol bol dinlen sütünü sağ ver kuzuna. Allah yardımcın olsun

Hayırlı şekilde doğum yapmak nasip olsun inşallah. Doktor ne diyor ne kadar daha bekleriz diyor mu ?
Geçen hafta perşembeye kadar bekleriz diyordu. Yarın kontrole gideceğim. Açıkçası suni den korkuyorum. Doğal yollarla gelsin diyorum ama şu an yapacak bişey de yok galiba

Doğurunca inşallah rahatlıcaz böyle teselli oluyorum ama paşanın gelesi yok

Yok canim ya ama bebek baya canımi yakıyo fildir fildir yine...cok sıkıcı bi gün bugün yine
Benimde ayaklarını çok fazla kemiğime dayamaya ve dışarı çıkarmaya başladı. O kadar ittirmeye o kese nasıl patlamıyo hayret bu arada bebek kasılması mı hareketi mi anlayamadığım seyler vardı ta sert oluyo karnım diyodum bıgğn nst de yine yaptı sancım hiç artmadı galiba o kasılma değil bebek hareketi yoksa sancı artar diye biliyorum. Doktorada sormayı unuttum bise bişey daha farkettim suyu gelecek olanların bebekleri o gün aşırı hareket ediyo etrafımdaki hemen hemen herkesin öyle olmuş yani ne kadat doğru bilmem

Selamlar bebegini kucagina alan anneler sutunuz bol uykunuz duzenli keyfiniz yerinde olsun insallahhh ... Ve benim gibi bekleyen anneler sabriniz sihhatiniz bol olsun ... Saglikli yavrularimiz olsun hepimizinn... Dua faslini bitirdigime gore hamileligimde ne bulanti ne agri ne akinti ne kotu sayilabilecek bi durum yasamadim cok sukur ... Hani kipirti olmasa hamile oldugumu da anlamiycam o derece... Dun o kadar yurudum hani bi paytak yuru ne bileyim bi yorul 3 saat dinlenmeden gezilir mi ... Kasilma yok agri yok bebekte hareketler her zamanki gibi... Tek grip oldum beslenemezse bu haftadiye korkuyorum o nazarlik olsun diyelim atlattim sukur... Benim gibi melegi nazlanan var mi ... Saglik ocagindan aradilar bu gun daha dogurmadin mi sen diye dedim boyle boyle hic belirtim yok ... Ebe hanim diyo ki bekelyecektir daha ... Annem sen de gec gelmistin cok beklettin beni diyo... Bana cekcek herhalde ... Gelmiyo benim oglum ... Gelcem de demiyo ... Gormeden kokusunu icime cekmeden ozlenir mi bi insan cok ozledim ...

Geçen hafta perşembeye kadar bekleriz diyordu. Yarın kontrole gideceğim. Açıkçası suni den korkuyorum. Doğal yollarla gelsin diyorum ama şu an yapacak bişey de yok galiba
Hadi hayırlısıyla kendiliğinden gelir inşallah .suni kötü diyor herkes . Kendi sancilarimiz olur da öyle gideriz inşallah.

Sözde bende evi temiz bırakmaya çalışıyorum da olmuyor kızlar ya . Sabahtan beri ancak banyo temizledim . Baktım 1 saat onu temizlemekle geçmiş . Sonra buzdolabı sildim. Evi genel üstten topladım derken bu saat olmus.bi de akıllı ben bebeğin besiginin carsaflarini filan sermemistim kirlenmesin diye. Doğum yapsam öyle kalacak . Onu yapayım dedim ancak onunla uğraşıyorum. Akşama bi de eltime yemeğe gidecez bu yorgunlukla nasıl olacak bilmiyorum :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…