2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Allah razı olsun canım cidden çok güzel yazmışsın teşekkür ederim .daha 4 gün oldu sezeryan olalı ağrılarım çok normal biraz zaman lazım.
Teşekkürler tekrar

Kızlar yardım dünden beri ateşim 38 altına düşmüyor titreme üşüme sol göğsümün koltuk altı tarafı sert. Sağ dediler sıcak su torbası koy dediler hepsini yaptım başına böyle bir şey gelen var mo nolır yardım edin

Bende sabah ürolojiye geldim dr tekrar usg ve idrar testi istedi. İdrarda enfeksiyon yine yüksek ki en son geçen pazartesi geçmişti. Doktor genişleme ve iltihabın birbirini tetiklediğini söyledi. Antibiyotik ve ağrı kesici verdi. Haftaya tekrar bakıcak artıp artmadığına.bir hafta kazandım şimdilik. Yani bir yandan canımın yanmasından o kadar sıkıldım, bi yandan normal doğum yapmak çok istiyorum. Kafam bi milyon. Halbuki ben izne ayrılınca kafamı dinleyip bol bol yürüyüş yapıp kızımı çağırıcaktım

Doktora git canım göğüs kilitleniyor bazen ablama olmuştu bi kaç defa. Çok geçmiş olsun

Selam kızlar, yatışım yapıldı, suni sancı değil ilaç vereceklermiş gece 2 gibi. Sabah da epidural takılacak. Dualarınızı eksik etmeyin, Allah hepimizin yardımcısı olsun
Allah kolay doğum nasib etsin canım..insallah güzel bi doğum olur gözünüz aydın şimdiden...

Ali hamza olsun

Doktorunu bi arasan cnm. Benim üşümelerim oldu ama ateşim olmadı

kizlar 33.haftamdayim kizim cok hareketli maşallah, okudugum bazi yerlerde azalir falan deniyor dogru mu
birde su gelince dogum hemen baslamiyor demi bu su gelme ne kadar bir miktar farkedilen bir sey mi

Allah razı olsun canım cidden çok güzel yazmışsın teşekkür ederim .daha 4 gün oldu sezeryan olalı ağrılarım çok normal biraz zaman lazım.
Teşekkürler tekrar
Cnm birazcık destek olabildiysem ne mutlu bana. Hastaneden çıkınca ağrılar dahada artıyor. 3.ve 4.gün iki büklüm dolaşmıştım. Ağrı kesicilerin etkisi geçiyor heralde

Canım mastit olabilir dr a git mutlaka. Meme iltihabı oluyor antibiyotiksiz pek geçmiyor

Canım sancıların çıkmış işte ne güzel benim o da yoktu demek doğum yakın senin kanala inmesi bi anlık bişey canım onu takma bence hiç...canim ne güzel işte normalde israrcilar demek ki normal doguma uygunsun bence güzel şeyler soylediklerin...hem bi ekilde çıkacaklar ordan merak etme:)

Ay çok heycanlı ya biran önce gelsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…