2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Dur dur özendirme bizi son günler ay gibi gelmeye başladı zaten işte severken bile kiyamamak bu demek ki ben napicam bakalım:)

Sol.memede bende de var bugun sertlik. Meme tam bosalmiyor diye oluyor mastit. Bende ates agri vs yok. Once bi o memeyle emzirdim sonra sagdim sonra sicak dus aldim sonra yine sagdim. Sagdiktan sonra o memeyle emzirdim sonra yine sagdim. Biraz rahatladi. Ha o kadar sagdim. Cikan 50 cc sut. Arada 2 defa emzirdim o memeyle cunku. Bana emzirme kocu her zaman kaldigin memeyle emzirmeye basla dedi. Her meme 2 kere emzirilecek ki dibine ekmek bansin cocuk hem geride ki sut daha yagli ve besleyici imis onu bebek alıyormuş hemde sut kalmayinca mastit olmuyormus meme. Yani dibinde kalmayacak sut.

Ben bazen 3 kere bile emziriyorum iyice bitsin diye:) Çünkü benim bebişko 5 dk emip bırakıyor. 15 dk dan sonra doyurycu süt gelir demişti hemşire ama ne mümkün 15 dk emmesi. O sertlik bende de oldu ilk zamanlar ama ateş olunca tehlikeli işte antibiyotik kullanmak gerekiyor

Kzlar bebeğinde hırıltı vardı. Burnu tıkanmış. Acile götürdük burnunu açtılar. Bizde tıkandıkça açıyoruz. Nezle olan bi çocuk vardı evde. Ondan mı oldu bilemiyorum. Ne kadar yaklaştırmamaya çalışsam da ara ara odaya gelip sevdi. Eşimin yeğeni olunca eşimle de tartıştık. Çocuk doktorumuzu aradım. Ateşi yoksa takip yeterli diyor. Önerebileceğiniz birşey var mı

Canım benimde sol göğsümün altı sanki içten yara gibi acıyo oraya dayıyo benimde sanırım göbekte olanları bende bilemiyorum bebek hareketi ni kasılma mi ama bugün hareketleri daha aşağıda pubik bölgede hissetmeye başladım bugün baya agrım var...gercekten onu bende merak ediyorum okadar geriniyolar sert hareketler yapıyolar icerde o kese nasil yirtilmiyo hayret :) valla aşırı hareket ediyo çoğu zaman ama bişey olduğu da yok keşke öyle olsa :)

Selam kızlar geçmiş mesajları okuyamadım doğumdan bu yana yani cumadan buyana neler oldu haberim yok. Göğüslerim yara oldu dikişlerim acıyor . Bebegim bazen sürekli uyumak bazende sürekli emmek istiyor ama memeyi alır almaz da uyuyor sarılık olacak diye korkuyorum. Göğüslerimin acısından bazen emzirmek istemiyorum malesef ki. Kanıyor kabuk bağladı . Bizde durumlar böyle geçmiş mesajları tek tek okumak isterdim ama malesef okuyamiyorum . Umarım herkes iyidir bebişleriyle.

Evet. 5 dk emzirince bende ayni memeden devam ediyorum. Benim sipada genelde uyuyakaliyor memede.

Gerçekten olmuyor canım temiz durmuyor ev kolayını bulsam evi komple temizleyip evi kitleyip başka yerde yasiycam doguma kadar :)insan bi yerle uğraşırken saati de fark edemiyor...bende öyle üstten topluyorum anca süpürge toz alma detaylı yapamıyorum en azından diyorum bulaşık olmasın yatağım toplu olsun etraf dağınık olmasın..annem gelecek bana yine yarin o da yoruluyo ben yardım da edemiyorum üzülüyorum 45 kilo ufacık kadın valla ben aceleye telaşa gelince herşeyi unutan yetiştiremeyen yarim akıllı bi insan olduğum için herşeyi korkudan bitirdim valla ben istesemde gezecek halim kalmadı yorgunluk oluyo bide bize gezmek eve bi geliyoruz kendimi koltuğa nasıl attigimi bilmiyorum o akşam iyi uyuyorum

Gogus için krem sürüp streç ile sar yumusatiyor

Bizim sariligimiz var biraz 13.9 çıktı Dr 8 günlük için normal değer dedi emzirmek devamlı işte tek çözümde .. göğüslerim acisada yine emziriyorum iki kere de mama veriyorum beni emince mama takviye edince de uyuma süresi uzuyor biraz

Sen benden önce doğuracaksın gibi benim hareketler yukarda aşağıda tık yok kontrolğn ne zaman belki senin de sancın açılman felan çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…