- 27 Eylül 2013
- 39
- 54
- 88
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #40.961
Oh ne güzel canım darısı bana. Bana da bugün normal zor olur demeye getirdi doktor ama hayırlısı artıkEbe muayenemi yaptı kızlar 1 cm açılmam varmış, rahim yumuşamış, mıayenen rahat dedi ebe abla, açılırsın ilaçla dedi. Gece 2 de ilaç verilecek...
Uzun zamandır yazamadım sarılıktı gazdı uğraşmaktan. Grup şubat anneleri ama çoğumuz yavrulara kavuştuk galiba ayı ortalamadan.kavuşanlara acısız sıkıntısız bol sütlü ve uykulu günler diliyorum. Kavuşacaklar da inşallah kolayca sağlıkla alırsınız kucağınıza.
Canım çok geçmiş olsun sende bebeğin de iyisiniz ya sevindim evet baya merak ettik seni ses çıkmayınca haber alınca içim ferahladı Allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin darısı en kısa zamanda biz sona kalanlara :)
İpek kizimin sanırım sarılığı tamamen kayboldu Çarşamba gitmiştik kontrole 8.5 çıkmıştı bugün gözlerinde o sarılığı görmedim
Bense emzirmeye çalışıyorum her yemek sonrası deniyorum bazen ağzına alıyor cekiyor 2 3 çekip bırakıyor sonra avazı çıktığı kadar ağlıyor sinirleniyor ağzını dolduramadığı için ve aç olduğu için bende ne yapayım arkasına veriyorum biberonla sutunu buna şükür diyorum
Emzirme danışmanı parmak ve şırınga yapın biberonu bırakın dedi ama onunla saatleri buluyor yemesi dolayısıyla gece ben zaten zor uyanıyorum 3 saate bir kalk yedir gazini çıkar derken 1.5 saat gidiyor 1.5 saat de ben uyuyorum uyumaya çalışıyorum uyursa o yüzden o parmak Şırınga olayını yapamıyorum umarım biberon kullansak bile memeye alışır tek derdim o
Geceleri yine sağma yapamıyorum ama gündüzleri artirdim yine tekrardan 3 saate bir sağmaya çalışıyorum
Evden çıkasım gelmiyor dün ark bebeğinin kırkı için gittim orası bana iyi geldi uykum dahi gelmedi dinç oldum nedense ama evde surekli uyku halimdeyim anlamadim
Bazen çok uzuluyorum bunalıyorum bugün mesela 4 de kalkıp yedirmem gerekiyordu alarmı kapamışım kendiliğinden 5 de uyandim bir panik oldum ağladım saati gelince 10 dk geçsin paniktik sarıyor beni elim ayağım dolaşıyor saatli yedirmek ne zaman bitecek acaba cidden kafayı yeme durumuna geldim çocuk kalkmıyor o saatlerde uykuda tıkıyorum ağzına
Herkes uyanınca yedir bosver saati diyor ama korkuyorum sarılıktan sonra ki bizim ki de iştahsız uyanıp yemesi belki saatleri bulur sekeri düşer diye korkuyorum
Bugün 8 de yedirdim saat 10 du gazi çıktı kaka yaptı aka hala gaz vardı sanırım
Ağladı tırmanma yaptı omzunda artık beşiğe kafayı koymuş sızmışım belim kopmuştu çünkü eşim kalktı da aldı oda 1 saate uğraştı gaz çıksın diye öyle uyudu
Bunları doktora söylüyorum gazını çıkaracaksınız diyor bana sizlerde görüyorum kiminizin doktoru damla vermiş vs bizim doktor mu mal ben anlamadım kolik vs olması için 3. Haftasını doldurması lazım gazlo bebek olduğunu anlamak için 3. Haftayı doldurması lazım diyip duruyor emzik vereyim mi diyorum 3 haftayı doldurması gerek diyor takmis 3 haftalık olmasına
Günaydın hanımlar okadar ağırlaştım ki anlatamam
Ayaklarım ve ellerim bildiğiniz davula döndü
Hiçbir iş yapacak halim yok oysaki ev hep temiz kalsın diye okadar dikkat ediyorum ahlaya uhlaya yapıyorum
Sancılar yokluyor ama bi düzenli olmadı
Doğurmak için dua ediyorum
Sizlerde durum nasıl
Selamlar bebegini kucagina alan anneler sutunuz bol uykunuz duzenli keyfiniz yerinde olsun insallahhh ... Ve benim gibi bekleyen anneler sabriniz sihhatiniz bol olsun ... Saglikli yavrularimiz olsun hepimizinn... Dua faslini bitirdigime gore hamileligimde ne bulanti ne agri ne akinti ne kotu sayilabilecek bi durum yasamadim cok sukur ... Hani kipirti olmasa hamile oldugumu da anlamiycam o derece... Dun o kadar yurudum hani bi paytak yuru ne bileyim bi yorul 3 saat dinlenmeden gezilir mi ... Kasilma yok agri yok bebekte hareketler her zamanki gibi... Tek grip oldum beslenemezse bu haftadiye korkuyorum o nazarlik olsun diyelim atlattim sukur... Benim gibi melegi nazlanan var mi ... Saglik ocagindan aradilar bu gun daha dogurmadin mi sen diye dedim boyle boyle hic belirtim yok ... Ebe hanim diyo ki bekelyecektir daha ... Annem sen de gec gelmistin cok beklettin beni diyo... Bana cekcek herhalde ... Gelmiyo benim oglum ... Gelcem de demiyo ... Gormeden kokusunu icime cekmeden ozlenir mi bi insan cok ozledim ...
O kanama korkusunu biliyorum ben Allah tez zaman da hayırlısıyla kavuştursun sizi inşallahDün çatı muaynesinden sonra gelen kan miktarında bugün değişmeler oldu. Bildiğiniz sümük gibi kıvamda avuç içinin yarısı kadar kanlı akıntım oluyor. Bebişte hiç hareket etmiyordu. Doktorumu aradım nişanındır sancılarında başlar artık 1 veya 2 güne dedi. Bebek için ntsye gir dedi fakat sancılarım sadece 2 kere 25 lere vurdu. Eve geldik beklemedeyiz
Ahhhhh evetDoğmuyordu... Nasıl daraldım artık anlatamam..
Göğsünü dinlendirmek için sağabilirsin cnmBizim sariligimiz var biraz 13.9 çıktı Dr 8 günlük için normal değer dedi emzirmek devamlı işte tek çözümde .. göğüslerim acisada yine emziriyorum iki kere de mama veriyorum beni emince mama takviye edince de uyuma süresi uzuyor biraz
Canim icini ferah tut dogurursun normal bi sorun olmaz bence. Ben sahsima devletin dogumhanesine daha cok guveniyorum cunku deneyimli hemsireler ebeler var. Şansına insallah yumusak calisanlar denk gelir. Eger sezeryan olmasaydım tercihim devlet olurdu.Kızlar doktordan çıktık. Sancım çıktı düzenli değil ama 100 ü gördüm. Bide hep 60 da kalıyo bazen kaç dk çizgi ne iniyo ne çıkıyo. O geçmeyen adet ağrısı gibi olan sancıymış. Nst dede karnım öyle ağrıdı sancı 60 da düz çizgi şeklinde oldu sonra 100 e çıktı sonra 10 a indi felan. Doktorda alttan bakıyım dedi hiç açılma çıkmadı. Zaten rahim ağzında çok ilerde bebek te kanalda ama tam yerleşmemiş dedi.galiba ben normal doğuramıcam yada çok zor olucak korkmaya başladım. Esas korkum devlette doğum yapacağım için son ana kadar normali denicekler sonrada olmazda sezeryana alırlar diye
buraya kaç defa yazdım, in şaşma da faydası olur, ben çözümü bunnla bulmuştum, emzirenannne instagram hesabında var, animasyon masaj nasıl yapılır, izle faydasını göreceksin.Doktora git canım göğüs kilitleniyor bazen ablama olmuştu bi kaç defa. Çok geçmiş olsun
burnunu sık, ayaklarını gıdıkla, sırtını sıvazla uyanıyorEvet. 5 dk emzirince bende ayni memeden devam ediyorum. Benim sipada genelde uyuyakaliyor memede.
Iyi olmana sevindim. Allah muhabbetinizi arttirsin canim. Evlat kokusu cennet kokusu derler. Darisi başımıza. Benimde son 4 gunSelam kizlar nasilsiniz var mi benden sonra doğuran? Şükür ben şimdi iyiyim sezaryen olup da ölen biri olarak tarihe geçecektim nerdeysebugün 3. Günüm dün aksamdan sonra kendim yatip kalkmaya yürümeye başladım. Ya bu bıdıklar nakadar datlı oluyomuş yaaaaaaa imkansizliktan degil de bebeği sevmektan ona bakmaktan küçük küçük opmekten sabaha kadar uyuyamiyorum beyyynnnnn
Anca görebildim cnm 36+2 de doğum yaptımCanım tam olarak kaçıncı haftada doğum yaptın?küveze girdimi bende 37+3 e gün verdiler korkuyorum.
Ben iki gün önce öyleydim acile gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum istersen sende bi görün cnm birde anne süt uretip emzirdigindede titreme olabiliyormuş ana ateşte varsa bi görün istersenKızlar yardım dünden beri ateşim 38 altına düşmüyor titreme üşüme sol göğsümün koltuk altı tarafı sert. Sağ dediler sıcak su torbası koy dediler hepsini yaptım başına böyle bir şey gelen var mo nolır yardım edin
O kanama korkusunu biliyorum ben Allah tez zaman da hayırlısıyla kavuştursun sizi inşallah
Çarşamba canım nasipse kontrol..yarim saat önce baya kötüydüm hakikaten yeni geçti ağrılar çişimi yaparken bile sesler geliyo artık catir catir ya aşağı inmeye çalışıyo kanala yada açılma oluyo dedigin gibi çünkü felaket bi acıydı kemikler esniyo resmen hissediyorum...o hiç belli olmaz canim bence dur bakalım neler olcak...ya bide oturdugum yerde terliyorum şuan bayaSen benden önce doğuracaksın gibi benim hareketler yukarda aşağıda tık yokkontrolğn ne zaman belki senin de sancın açılman felan çıkar
Allah kolaylıklar versin canım..Ebe muayenemi yaptı kızlar 1 cm açılmam varmış, rahim yumuşamış, mıayenen rahat dedi ebe abla, açılırsın ilaçla dedi. Gece 2 de ilaç verilecek...
Çok teşekkür ederim Canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımızaAy ne güzel sende kavuşuyorsun canım hadi gözün aydın Allah kolay doğumlar nasib etsin sağlıkla al kucağına :)darısı basimiza artik
Sen benden önce doğuracaksın gibi benim hareketler yukarda aşağıda tık yokkontrolğn ne zaman belki senin de sancın açılman felan çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?