2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ebe muayenemi yaptı kızlar 1 cm açılmam varmış, rahim yumuşamış, mıayenen rahat dedi ebe abla, açılırsın ilaçla dedi. Gece 2 de ilaç verilecek...
Oh ne güzel canım darısı bana. Bana da bugün normal zor olur demeye getirdi doktor ama hayırlısı artık

Dün çatı muaynesinden sonra gelen kan miktarında bugün değişmeler oldu. Bildiğiniz sümük gibi kıvamda avuç içinin yarısı kadar kanlı akıntım oluyor. Bebişte hiç hareket etmiyordu. Doktorumu aradım nişanındır sancılarında başlar artık 1 veya 2 güne dedi. Bebek için ntsye gir dedi fakat sancılarım sadece 2 kere 25 lere vurdu. Eve geldik beklemedeyiz

Ay evet doğum yapmayan 5 kişi falan kaldık dua edin lohusaların da duası kabul olur derler tez zamanda kurtulalım bizde

Canım acaba biberonunu mu değiştirsen anticolik ürünler hem yavaş hemde gaz olmasına engelmiş

Bendeeeeeee

Bugün kırkımız çıktı ve ben adet oluyorum sanırım ben degilde bebegi yıkayacagım eşimi bekliyorum yada üşümesin diye yarın yıkarım Gögüs ucu yara bendedebvar kanıya kanıya emzirdim şuanda acıyor ama eskisi gibi dil ağlıyordum emzirirken şimdi sadece dişlerimi sıkıyorum emsin de arada mama takviyesi yapıyoruz

Hepimiz sanırım aynı durumdayız sabrımızın sonunda heyecandan bitmiş haldeyiz benim son haftam yürüyüş yoga iş güç ne bulursam yapıyorum, son günlerim bolca gezeyim diyorum her şeyi yapayım diyorum ama bizim kız yine istediği zaman gelecek ben etkileyemeyecegim sanırım

O kanama korkusunu biliyorum ben Allah tez zaman da hayırlısıyla kavuştursun sizi inşallah

Göğsünü dinlendirmek için sağabilirsin cnm

Canim icini ferah tut dogurursun normal bi sorun olmaz bence. Ben sahsima devletin dogumhanesine daha cok guveniyorum cunku deneyimli hemsireler ebeler var. Şansına insallah yumusak calisanlar denk gelir. Eger sezeryan olmasaydım tercihim devlet olurdu.

Doktora git canım göğüs kilitleniyor bazen ablama olmuştu bi kaç defa. Çok geçmiş olsun
buraya kaç defa yazdım, in şaşma da faydası olur, ben çözümü bunnla bulmuştum, emzirenannne instagram hesabında var, animasyon masaj nasıl yapılır, izle faydasını göreceksin.

Evet. 5 dk emzirince bende ayni memeden devam ediyorum. Benim sipada genelde uyuyakaliyor memede.
burnunu sık, ayaklarını gıdıkla, sırtını sıvazla uyanıyor

Iyi olmana sevindim. Allah muhabbetinizi arttirsin canim. Evlat kokusu cennet kokusu derler. Darisi başımıza. Benimde son 4 gun

Merhaba annisler bayadır giremiyoruz doğum yapan annelere hayırlı olsun bekleyenleride allah sağlıkla kavustursun biz bugün 20 günlük olduk ama gece uyumuyoruz malesef yorgunluk uykusuzluk derken sütte azalma var malesef tam yetemiyorum günde iki kez falan mama takviye veriyoruz humana iciyorum prolac damla var bol su ama yinede azaldı sütüm, varmi başka çözümler yaptiginiz sizler ne alemdesiniz?

Ben iki gün önce öyleydim acile gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum istersen sende bi görün cnm birde anne süt uretip emzirdigindede titreme olabiliyormuş ana ateşte varsa bi görün istersen

Sen benden önce doğuracaksın gibi benim hareketler yukarda aşağıda tık yok kontrolğn ne zaman belki senin de sancın açılman felan çıkar
Çarşamba canım nasipse kontrol..yarim saat önce baya kötüydüm hakikaten yeni geçti ağrılar çişimi yaparken bile sesler geliyo artık catir catir ya aşağı inmeye çalışıyo kanala yada açılma oluyo dedigin gibi çünkü felaket bi acıydı kemikler esniyo resmen hissediyorum...o hiç belli olmaz canim bence dur bakalım neler olcak...ya bide oturdugum yerde terliyorum şuan baya

Sen benden önce doğuracaksın gibi benim hareketler yukarda aşağıda tık yok kontrolğn ne zaman belki senin de sancın açılman felan çıkar

Canım zaten yukarda ve yanlarda hissetmemiz gerekiyormuş, bebek doğum yoluna girdiği için kafa aşağıda ayaklar yukarıdaki hareketleri kollarda sağı solu hareketlendirir dedi doktorum kafa kanala yerleştiğinde aşağıda bebek hareketi olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…