- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #40.981
Amin canım inşallah dediğin gibi olur. Tek korkum sancı çekipte sezeryan ama kısmet sağlıkla alıyım da kucağımaCanim icini ferah tut dogurursun normal bi sorun olmaz bence. Ben sahsima devletin dogumhanesine daha cok guveniyorum cunku deneyimli hemsireler ebeler var. Şansına insallah yumusak calisanlar denk gelir. Eger sezeryan olmasaydım tercihim devlet olurdu.
Hazırla bence de artık canım suyun falan gelirse panik olursun kafan karışır
Nice güzel yılları olsun oğlunun canim
Nar çekirdeklerini ben de duymuştum unuttum gitti...bana Dr 38+3den itibaren hurmayi gunde 10 tane yiyebilirsin dedi 3 4 tane az gibi kızlar
Geçmiş olsun canım benim iyisidir inşallah simdi
Selam kizlar tek tek alıntı yapamadim. Merak eden soran herkese teşekkür ederim. Dün sezaryen oldum bugün anca kendime geliyorum çok ağrılı bir süreç geçirdim. Hala serumla ve agri kesicilerle idare ediyorum. Imkani olan kimse normal dogumdan kaçmasın sezaryen çok çok ağır biseymis. Şükür bebeğim iyi darısı dogurmayi bekleyenlerin başına
Doğum yapan anneler inşallah buraya girmeye vakit bulup mesajımı görebilirsiniz. Benim kızın gazı yok mu yoksa ben mi çıkaramıyorum. 8 günlük olduk. Gaz için çok az ağladı. Yani her emzirme sonrası gazını da çıkarmıyorum. Çünkü çıkmıyor. Normal mi bu? Yoksa gaz birikiyor ve birgün patlak mı verecek
Çok geçmiş olsun... Ateş bebekte sağlık sıhhat olsun
Kızlar bebeklerinizin göbeği kaç günde düştü... 1 şubatta doğdu derin.. ama düşmedi halaa
Bende düzenli sancı istiyorum artık. İnsan her karnı ağrıdığında mutlu olur mu ben oluyorum acaba sancı mı diyeAmin canım şu sancılarım bi başlasa artık rahatlıcam. Böyle beklemekte çok zormuş
Sen baya baya çekiyosun suan. İnşallah bi taraftan açılman oluyodur salı belli olur bakalım herşeyÇarşamba canım nasipse kontrol..yarim saat önce baya kötüydüm hakikaten yeni geçti ağrılar çişimi yaparken bile sesler geliyo artık catir catir ya aşağı inmeye çalışıyo kanala yada açılma oluyo dedigin gibi çünkü felaket bi acıydı kemikler esniyo resmen hissediyorum...o hiç belli olmaz canim bence dur bakalım neler olcak...ya bide oturdugum yerde terliyorum şuan baya
Kizlar ne olur bilgisi olan yazsin bebegim dogdugu gunden beri bogazinda balgam var hep kusmaya calisiyo çıkmıyor hala gecmedi dogdugu gun doktora sormuştum normal demisti ama boyle uzun surmesi normalmi agzini uc dört kez acip kapatiyo kusucak gibi oluyo ama kusamiyo acaba baska doktora mi gotursem
Homely_angel nişanım geldii canımmm ama daha sanvım yok bekliyoruum
Oda doğru zateb bugün yine sakin benimkiCanım zaten yukarda ve yanlarda hissetmemiz gerekiyormuş, bebek doğum yoluna girdiği için kafa aşağıda ayaklar yukarıdaki hareketleri kollarda sağı solu hareketlendirir dedi doktorumkafa kanala yerleştiğinde aşağıda bebek hareketi olmaz dedi
Ay cok ama cok saol canm bnm cok korkmuştum bi kusarsa rahatlicsk ama kusamiyo yavrum ya cok uzuluyorum insallah çıkarır rahatlarSezeryan Doğumda olurmuş canım özellikle bu durum. Normal Doğumda kanaldan geçerken sıkışınca atarmış, Ateş ilk gecesinde kusup çıkardı onu, ödüm patladı hatta. Biraz uzun sürer belki ama çıkar sizinki de merak etme.
İpek kizimin sanırım sarılığı tamamen kayboldu Çarşamba gitmiştik kontrole 8.5 çıkmıştı bugün gözlerinde o sarılığı görmedim
Bense emzirmeye çalışıyorum her yemek sonrası deniyorum bazen ağzına alıyor cekiyor 2 3 çekip bırakıyor sonra avazı çıktığı kadar ağlıyor sinirleniyor ağzını dolduramadığı için ve aç olduğu için bende ne yapayım arkasına veriyorum biberonla sutunu buna şükür diyorum
Emzirme danışmanı parmak ve şırınga yapın biberonu bırakın dedi ama onunla saatleri buluyor yemesi dolayısıyla gece ben zaten zor uyanıyorum 3 saate bir kalk yedir gazini çıkar derken 1.5 saat gidiyor 1.5 saat de ben uyuyorum uyumaya çalışıyorum uyursa o yüzden o parmak Şırınga olayını yapamıyorum umarım biberon kullansak bile memeye alışır tek derdim o
Geceleri yine sağma yapamıyorum ama gündüzleri artirdim yine tekrardan 3 saate bir sağmaya çalışıyorum
Evden çıkasım gelmiyor dün ark bebeğinin kırkı için gittim orası bana iyi geldi uykum dahi gelmedi dinç oldum nedense ama evde surekli uyku halimdeyim anlamadim
Bazen çok uzuluyorum bunalıyorum bugün mesela 4 de kalkıp yedirmem gerekiyordu alarmı kapamışım kendiliğinden 5 de uyandim bir panik oldum ağladım saati gelince 10 dk geçsin paniktik sarıyor beni elim ayağım dolaşıyor saatli yedirmek ne zaman bitecek acaba cidden kafayı yeme durumuna geldim çocuk kalkmıyor o saatlerde uykuda tıkıyorum ağzına
Herkes uyanınca yedir bosver saati diyor ama korkuyorum sarılıktan sonra ki bizim ki de iştahsız uyanıp yemesi belki saatleri bulur sekeri düşer diye korkuyorum
Bugün 8 de yedirdim saat 10 du gazi çıktı kaka yaptı aka hala gaz vardı sanırım
Ağladı tırmanma yaptı omzunda artık beşiğe kafayı koymuş sızmışım belim kopmuştu çünkü eşim kalktı da aldı oda 1 saate uğraştı gaz çıksın diye öyle uyudu
Bunları doktora söylüyorum gazını çıkaracaksınız diyor bana sizlerde görüyorum kiminizin doktoru damla vermiş vs bizim doktor mu mal ben anlamadım kolik vs olması için 3. Haftasını doldurması lazım gazlo bebek olduğunu anlamak için 3. Haftayı doldurması lazım diyip duruyor emzik vereyim mi diyorum 3 haftayı doldurması gerek diyor takmis 3 haftalık olmasına
Kızlar yenidogan bebeginizi kacinci gun yikadiniz?
Kızlarrrrr bugün saat 15.30 civarı nişan ım geldi. Dr ile görüştüm. Evimdeyim. Henüz sancı Yok. Evde sancılarını bekle dedi. Çok heyecanlıyım..
Kizlar epidural yaptirip da sonradan problem yasayan oldu mu aranizda? Sirt agrisi bel agrisi bas agrisi vs? Memnun musunuz halinizden? Ilk tercihim epidural normal dogum olacak eger doktor sezaryene ikna etmeye calismazsa. Epidurale uygun olup olmadiginiza ne zaman bakildi?
Of durup durup kafama bir seyler takiliyor. Dogursam da bu dertten kurtulsam cildiricam gercekten
Bugün maalesef yoğun bakımdaki 4.günümüzdü hala birbirimize kavuşamadık.haftasonu diye göremedim bugün inanın kafayı yedim yarın ve perşembe görebilicem bebeğimi.kızlar bu akciğere az giden oksijen solunum sıkıntısı geçici bir süreçtir değilmi.delirmek üzereyim üzüntüden mahvoldum
buraya kaç defa yazdım, in şaşma da faydası olur, ben çözümü bunnla bulmuştum, emzirenannne instagram hesabında var, animasyon masaj nasıl yapılır, izle faydasını göreceksin.
burnunu sık, ayaklarını gıdıkla, sırtını sıvazla uyanıyor
Çarşamba canım nasipse kontrol..yarim saat önce baya kötüydüm hakikaten yeni geçti ağrılar çişimi yaparken bile sesler geliyo artık catir catir ya aşağı inmeye çalışıyo kanala yada açılma oluyo dedigin gibi çünkü felaket bi acıydı kemikler esniyo resmen hissediyorum...o hiç belli olmaz canim bence dur bakalım neler olcak...ya bide oturdugum yerde terliyorum şuan baya
Aaa süper, benİm nişandan 20 saat kadar sonra başlamıştı. Hayırlı sağlıklı Doğumun olsun inş.
Kızlar doktordan çıktık. Sancım çıktı düzenli değil ama 100 ü gördüm. Bide hep 60 da kalıyo bazen kaç dk çizgi ne iniyo ne çıkıyo. O geçmeyen adet ağrısı gibi olan sancıymış. Nst dede karnım öyle ağrıdı sancı 60 da düz çizgi şeklinde oldu sonra 100 e çıktı sonra 10 a indi felan. Doktorda alttan bakıyım dedi hiç açılma çıkmadı. Zaten rahim ağzında çok ilerde bebek te kanalda ama tam yerleşmemiş dedi.galiba ben normal doğuramıcam yada çok zor olucak korkmaya başladım. Esas korkum devlette doğum yapacağım için son ana kadar normali denicekler sonrada olmazda sezeryana alırlar diye
Kızlar yardım dünden beri ateşim 38 altına düşmüyor titreme üşüme sol göğsümün koltuk altı tarafı sert. Sağ dediler sıcak su torbası koy dediler hepsini yaptım başına böyle bir şey gelen var mo nolır yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?