2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar ne olur bilgisi olan yazsin bebegim dogdugu gunden beri bogazinda balgam var hep kusmaya calisiyo çıkmıyor hala gecmedi dogdugu gun doktora sormuştum normal demisti ama boyle uzun surmesi normalmi agzini uc dört kez acip kapatiyo kusucak gibi oluyo ama kusamiyo acaba baska doktora mi gotursem

Amin canım inşallah dediğin gibi olur. Tek korkum sancı çekipte sezeryan ama kısmet sağlıkla alıyım da kucağıma

Çok teşekkürler canım, iyiyim biraz daha. Ama şakır şakır bacaklarımdan akan bir kanamaydı, korktum ve hala biraz korkuyorum sanırım.

Gözün aydın canım, sonunda doğmuş. Sağlıkla mutlulukla büyütün inş. Normal Doğumda da dikişler sıkıntı verici canım ya.

İlk bir hafta gaz olmayabilirmiş

Çok geçmiş olsun... Ateş bebekte sağlık sıhhat olsun

Çok sağol canım. Amin. Tüm bebekler iyi olsunlar :)

Kızlar bebeklerinizin göbeği kaç günde düştü... 1 şubatta doğdu derin.. ama düşmedi halaa

8.gün düştü canım.

Sen baya baya çekiyosun suan. İnşallah bi taraftan açılman oluyodur salı belli olur bakalım herşey

Sezeryan Doğumda olurmuş canım özellikle bu durum. Normal Doğumda kanaldan geçerken sıkışınca atarmış, Ateş ilk gecesinde kusup çıkardı onu, ödüm patladı hatta. Biraz uzun sürer belki ama çıkar sizinki de merak etme.

Oda doğru zateb bugün yine sakin benimki

Ay cok ama cok saol canm bnm cok korkmuştum bi kusarsa rahatlicsk ama kusamiyo yavrum ya cok uzuluyorum insallah çıkarır rahatlar

Canım bana başta inçe bir tüple verdirdiler mamayı. Meme emerken, yandan incecik boruyu soktuk ağzına. Türkiye'de de vardır bence, onu bir sorsana. Hem sütün gelmesine yardımcı, hem biberona gerek yok.

Bel ağrısı bugün yaşadım ama yorgunluktan bence. Epidural ben tavsiye ediyorum, gerçi neredeyse tüm açılmayı epiduralsiz. İki durumu da bilen biri olarak epiduralsiz çok zor dayanmak.

Canım ben okuyamadım doğru düzgün, şimdi gördüm. Çok geçmiş olsun. Anne olmadan önce ayrı kalmayı anlayamazdım ama şu an ne hissettiği biliyorum. Geçen gün kanama yaşayınca hastaneye koştuk, orada oturdum hüngür hüngür ağladım evde kaldı diye. Rabbim en kısa zamanda kavuştursun sizi. Hiç bir anne bebeği de ayırmasın Allah.

Canım ben daha doğuramadım diğer arkadaşa yazmıştım ablamda olmuştu ordan biliyorum. Daha emzirme kısmına gelemedim

Bende terliyorum bişey yapmadan. Böbrek bel ağrımdan normal doğum sancım gelse anlamayacak durumdayım. Ağrı kesici verdi dr içtim ama pek etki etmedi. İnşallah en kısa zamanda doğar bebelerimiz

Bebekler doğunca siteye girmemiz de daha azaldı malesef, emzirme alt açma derken vakit nasıl geçiyor anlayamıyorum. Bir de üstüne grip olduk evde bebek dahil ailecek hepimiz hastayız. Biz neyse de 20 günlük bebeğimin öksürmesi mahfediyor beni ama yapacak bişey yok dedi dr. Sadece emzir ve burnunu sürekli temizle dedi ilaç falan yok malesef.

Doğum yapacak anneler aman dikkat edin hastaları sokmayın evinize. Hem sizin için hem bebeğiniz için çok berbat bir durum. Öksürmekten içim çıktı ve dikişlerimden korkuyorum artık.

Korkma canım benim de kanalda değildi. Üstelik açıklık tamamlandığında hala yukarıdaydı. Çok şükür normal doğdu. Pozİtif düşün

Canım Ateş önemli, ılık bir duş sonrası düşmüyorsa doktorunla konuş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…