2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Ayyy kıyamam ya, geçmiş olsun.

Bende anlamadım aşırı rahat mantarsindir diyor kültür almadan ne güzel mantsrsin dedi
İyileştiği için mi kaşınıyor dedim kendince ama Baya sürdü iyileşme için olsa 3 4 gün sürerdi bence diye düşünüyorum
Ankara’da canım özelde doktorum
Gidicem artık valla baksın yani kafadan mantarsın denir mi hiç sinirlendim açıkcası
Kuzum lansinol un biberonu delikli hava kabarcığı çıkarıyor gaz olmasın diye aslında

Canım bana başta inçe bir tüple verdirdiler mamayı. Meme emerken, yandan incecik boruyu soktuk ağzına. Türkiye'de de vardır bence, onu bir sorsana. Hem sütün gelmesine yardımcı, hem biberona gerek yok.
Bi arkadasım da söyledi bunu arkadaşına öyle yapmışlar onu aradı oda kontRole gidince alırım hastaneden dedi ama kim bilir ne zaman alır adını da bilmiyor adını bilsem araştırıp bulurum da adını da bilmiyoruz

Bu günü de bitiriyoruz kısmetse .. gece bakalım sancilanan olacak mi , artık bunu merak ediyorum hep .gece sancım gelir mi diye

Sen baya baya çekiyosun suan. İnşallah bi taraftan açılman oluyodur salı belli olur bakalım herşey
Inşallah ama sanmıyorum gerçekten bakalım çarşamba ne dicek dr geçen muayeneden önce de çok agrilarim olmuştu bişey yoktu yine

Inşallah canım enn enn kısa zamanda gelirler...

Emziren anne hangisi acaba birden çok çıkıyor ?

Mama içiyor değil mi ? Benim oğlan genelde mama içince balgamli bişi çıkartıyor ama ! Biraz daha bekle bakalım eğer hala devam ederse götür ..

Inşallah ama sanmıyorum gerçekten bakalım çarşamba ne dicek dr geçen muayeneden önce de çok agrilarim olmuştu bişey yoktu yine
Nst sırasında var mıydı ağrın benim sansıma o sırada ağrı vardı o adet ağrısı dediğim sancı çıktı hemde gidip gelmemesine rağmen. Yarında esas kendi hastanemde randevum var tıp fakültesi olduğu geneli hep stajer yada çok yeni bakalım onlar ne dicek

Canım lllturkiye.org diye bir site var ona gir, videolu şekilde emzirme destekleyici sistem diye anlatıyor. Onu gösterip bulabilirsiniz belki.

Cnm la leache turkiye diye bir site var instagraminda bu yeme yardimcilarindan baya bahsetmis emzirmedestektimi adida orda biberon tutusu diye bir sey de var sana uyarsa mesela onuda denersin olmadi. Bir bak istersen. Bu hortumla besleme olayida var orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…