2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sagol kuzum evet her seyin kendince bir zorlugu2 var tabi.. Olsun buna da sukurevlatlarimiz artık koynumuzda

Iyi olmana sevindim. Allah muhabbetinizi arttirsin canim. Evlat kokusu cennet kokusu derler. Darisi başımıza. Benimde son 4 gun
Hadi bakalim kuzum hayirlisiyla kurtulun inşallah.. Yasayacagin hic bir acidan agridan korkma sadece tevekkül ile sabret. Evladinin kokusunu alana kadar her şey. Sonra inanılmaz bir hızla iyilesiyorsun

Kac saatte emiziritorsun canm bnmki bi türlü doymuyo her iki saatte uyaniyo agliyo uyutmadi bu gecede
2 3 saatte 1 filan. Bazen 1.5 saat oluyor. Dun mesela buyume atagi gecirdi midesi yarim saatte 1 emdi gece hic uyumadi. Bugun 2.5 saatte 1 kalkti. 5 de uyandi simdi yeni uyudu gibi.

Dur dur özendirme bizi son günler ay gibi gelmeye başladı zaten işte severken bile kiyamamak bu demek ki ben napicam bakalım:)
Sadece bol bol hayal kur kuzum çok güzel bir duygu seni bekliyor hic tatmadigin:) eline küçücük yumuşacık bişey veriyolar ve sen onu bağrindan ayırıp su içmeye bile gitmek istemiyorsun. Rabbim hepimizin evlatlarını bagislasin

Amin amin amin kuzum Rabbim hepimizin yavrularini bagislasin teşekkür ederim.. Rabbim bizlere yavrularimizla doya doya yaşamayı nasip eylesin saglikla huzurla :))

İşte benim de hayalimm sevmek minik minik ayaklarını felan öpmekl çok geçmiş olsun canım zor kısmı geçtin bile darısı bize artık
Evet zor . hakatten cok zor hatta.. Ama o kadar inanilmaz bir hızla iyi oluyorsun ki aklinda bile kalmiyor yaşadıkların.. Amin kuzum Rabbim hepimizin evladini bağışlasın. Vok güzel rüya gibi günler sizi bekliyor hazir olun :)))

Ayy maşallah canım ya iyi olmanıza çok sevindim . Bizim yerimize de öp , uyku gelir boşver kavusmussun tadını çıkart
Amin kuzum Allah olsun uyku aklima bile gelmiyor inan babasiyla nöbetleşe bakacaktik ama ben onu birakip uyursam daha kötü hissediyorum hep gözgöze bakisip duruyoruz valla masallah darisi basiniza

2 3 saatte 1 filan. Bazen 1.5 saat oluyor. Dun mesela buyume atagi gecirdi midesi yarim saatte 1 emdi gece hic uyumadi. Bugun 2.5 saatte 1 kalkti. 5 de uyandi simdi yeni uyudu gibi.
Bnmkide her iki saatte bazende bir saatte uyaniyo agliyo mama verdigim icin en az iki saat gecmesi lazim diye vermiyorum durmadan agliyo mecbur veriyorum sonrada kusuyo ya

Masallah sana canm simdi nasıl oldun agrilarin hafifledimi minik nasil
Sağol kuzum ben de bebek de iyiyiz elhamdülillah:) hastanede ilk gecem ilk ayaga kalkma çabbalarim ölum gibiydi cok zordu. Ikinci gün akşam üzeri taburcu oldum çok çok zor bir şekilde bagira bagira girdim eve.. Sonra birkac saat sonra rahatladim ve dün üçüncü gunumdu masallah hic yatmadim bile yatagimi topladim odami düzenledim misafirlerimi karsiladim bebeğimin bütün bakimiyla kendim uğraşıyorum. Cok büyük ilerleme sarfettiml çok şükür

Günaydın kızlar. 8 dk da bir olan sancılarım var. suyum nişanim gelmedi. Devam ederse hastaneye gideceğim. Aç mı gideyim yoksa karnımı doyurayım mı?

Normal doğum yapan arkadaşlara Dr lar ne dediler ki sezeryan olan bizlere 12 saat öncesine kadar yemeyi kestiriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…