- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #41.041
Sıvı tüket çok birşey yeme canım Allah kurtarsın şuan nasıl durum sancılar?Günaydın kızlar. 8 dk da bir olan sancılarım var. suyum nişanim gelmedi. Devam ederse hastaneye gideceğim. Aç mı gideyim yoksa karnımı doyurayım mı?
Ay bu yazdigin bana cok moral oldu. Persembe sezeryanim yatip kalmaktan korkuyorum. 2 gun dayanirim zaten hastanede 4 gece kalicamSağol kuzum ben de bebek de iyiyiz elhamdülillah:) hastanede ilk gecem ilk ayaga kalkma çabbalarim ölum gibiydi cok zordu. Ikinci gün akşam üzeri taburcu oldum çok çok zor bir şekilde bagira bagira girdim eve.. Sonra birkac saat sonra rahatladim ve dün üçüncü gunumdu masallah hic yatmadim bile yatagimi topladim odami düzenledim misafirlerimi karsiladim bebeğimin bütün bakimiyla kendim uğraşıyorum. Cok büyük ilerleme sarfettiml çok şükür
Günaydın kızlar. 8 dk da bir olan sancılarım var. suyum nişanim gelmedi. Devam ederse hastaneye gideceğim. Aç mı gideyim yoksa karnımı doyurayım mı?
7 dk bir devam ediyor. Sancı geldikçe tuvalete gidesim geliyor. Gidiyorum bişey yok sadece peçeteyle silince çok çok açık kırmızı leke gibi bişey oluyoSıvı tüket çok birşey yeme canım Allah kurtarsın şuan nasıl durum sancılar?
Canım Allah kurtarsın , doğum sancıların herhalde bunlar. Hayırlısıyla bebegini kucağına al inşallah.Günaydın kızlar. 8 dk da bir olan sancılarım var. suyum nişanim gelmedi. Devam ederse hastaneye gideceğim. Aç mı gideyim yoksa karnımı doyurayım mı?
Canim baslamis senin dogumun bisey yeme bence. Hayirli olsun simdiden7 dk bir devam ediyor. Sancı geldikçe tuvalete gidesim geliyor. Gidiyorum bişey yok sadece peçeteyle silince çok çok açık kırmızı leke gibi bişey oluyo
Ama arkadaşların dediği gibi sümüksü değil.
İnşallah canım bugün 40+2 oldum. Mümkün olduğunca evde sancı çekip öyle gideceğimCanım Allah kurtarsın , doğum sancıların herhalde bunlar. Hayırlısıyla bebegini kucağına al inşallah.
Kesinlikle öyle , hastanede zorluyorlarmis ama dikkat et suyun filan gelse git . Allah yardimcin olsun .İnşallah canım bugün 40+2 oldum. Mümkün olduğunca evde sancı çekip öyle gideceğim
Az kalmış belli ki doğumuna kontrole gitsen keşke 7 dk baya kısalmış anlamına geliyo7 dk bir devam ediyor. Sancı geldikçe tuvalete gidesim geliyor. Gidiyorum bişey yok sadece peçeteyle silince çok çok açık kırmızı leke gibi bişey oluyo
Ama arkadaşların dediği gibi sümüksü değil.
İnşallah canım bugün 40+2 oldum. Mümkün olduğunca evde sancı çekip öyle gideceğim
Sagol canimYok okadar olmaz bee gelir vakti zamanında bence benim karin ağrıları olmaya başladı bide acayip gaz oluyo bikac gündür karnım hep gergin hep sert akşamları kalça kemiklerim de acımaya başladı
Tam olarak onlar. Pazartesi sancı mancı yoktu cuma sancılanıp gece yarısi doğurdum nstye güvenme derim
Aynen canım inan okadar arastırıyorum ki herşeyi biliyorum ama ana yüreği işte dayanamıyo korkuyo
Ne kadar dogru bilmem de kiz bebekte karindan erkek bebekte belden girer diye duymustum.Yok canım henüz sancım yok. Bazen karnım taş gibi oluyor. Bi de hafif adet agrisi gibi agri vat o kadar. Nasıl olacak acaba Çok merak ediyorum. Karnımda mi sancilar olacak belimde mi
Ben goresiye kadaaaar dogumun olmustur canim muhtemelen.suan hastanedeyim.
3 cm aciklikla geldim.gece sicak su dus ve sicak su torbasi koydum belime.etkisi oldu sanirim.
nst bagli suan.damaar yolum acildi.
vajinadan rahimi acmakk icin ilac kondu.
epiduralim takildi.5 cm aciklik bekleniyor epidurali vermek icin.suni sancida ozaman verilmeye baslanicak.allah yardimcim olsunn.tum dogum yapicaklara insallah.
bebeek sesleri koridorlarda yankilaniyom suann.rabbim bizim bebeklerimizinde sesini duymayi nasip etsin insallah.
Kızlar ben pazar günü nişan geldi demiştim. Dr evde sancını bekle demişti ama hala sancım yok. Dün gece bebek çok hareketliydi resmen göbeğimden çıkacak sandım. Sancılarım ne zaman başlar acaba.
Selam kizlar nasilsiniz var mi benden sonra doğuran? Şükür ben şimdi iyiyim sezaryen olup da ölen biri olarak tarihe geçecektim nerdeysebugün 3. Günüm dün aksamdan sonra kendim yatip kalkmaya yürümeye başladım. Ya bu bıdıklar nakadar datlı oluyomuş yaaaaaaa imkansizliktan degil de bebeği sevmektan ona bakmaktan küçük küçük opmekten sabaha kadar uyuyamiyorum beyyynnnnn
Iyi bari canim iyi olmana sevindimSagol canim gecti inşallah:)bu haftalarda sinir hali normalmis en sinirli zamanlarimiz:) hamileliğin başları hiç önemsemediydi esim ama bikac tehdit ise yaradı:) aynen benimde boğaz ağrısı ile başlar sonrası ya farenjitim atak yapar yada hafif grip olurum...gece yatarken kombiyi kapatıyoruz sıcak oluyo diye yorgani da açıyorum gece hafif hasta gibi olunca eşim bu gece kapama kombiyi dedi bende kapadım dinlemedim sabahına hasta oldum şimdi biraz daha iyiyim sabah kalkar kalkmaz sıcak duş yaptım meyvemi de yedim ihlamurumu da ictim şükür iyiyim hamile olmasam kaldırırım da zaten ağırlastik bide hastalık zor oluyo valla
Selamlar bebegini kucagina alan anneler sutunuz bol uykunuz duzenli keyfiniz yerinde olsun insallahhh ... Ve benim gibi bekleyen anneler sabriniz sihhatiniz bol olsun ... Saglikli yavrularimiz olsun hepimizinn... Dua faslini bitirdigime gore hamileligimde ne bulanti ne agri ne akinti ne kotu sayilabilecek bi durum yasamadim cok sukur ... Hani kipirti olmasa hamile oldugumu da anlamiycam o derece... Dun o kadar yurudum hani bi paytak yuru ne bileyim bi yorul 3 saat dinlenmeden gezilir mi ... Kasilma yok agri yok bebekte hareketler her zamanki gibi... Tek grip oldum beslenemezse bu haftadiye korkuyorum o nazarlik olsun diyelim atlattim sukur... Benim gibi melegi nazlanan var mi ... Saglik ocagindan aradilar bu gun daha dogurmadin mi sen diye dedim boyle boyle hic belirtim yok ... Ebe hanim diyo ki bekelyecektir daha ... Annem sen de gec gelmistin cok beklettin beni diyo... Bana cekcek herhalde ... Gelmiyo benim oglum ... Gelcem de demiyo ... Gormeden kokusunu icime cekmeden ozlenir mi bi insan cok ozledim ...
Kızlar yardım dünden beri ateşim 38 altına düşmüyor titreme üşüme sol göğsümün koltuk altı tarafı sert. Sağ dediler sıcak su torbası koy dediler hepsini yaptım başına böyle bir şey gelen var mo nolır yardım edin
Valla canım bizde nişan gelsin diye bekliyoruz demek ki o da bişey değil. Seninki gelmiş yine bekliyoruz. Mütamadiyen bekliyoruz
Benimki uyanırsa 3 saatten önce uyumuyor. Genelde akşam 7 gibi falan uyandırmaya çalışıyorum ki gece uyanmasın. Ama her zaman olmuyo tabi bazen gece de uyandığı oluyor. Ama uyanmazsa emip uyuyor. Yarım saatte 1 saatte emmrk istediği de çok oluyo. 2 saati çok nadiren buluyor. Çok yorgunum bugün...Annisler bebekleriniz gece uyandiginda kac saat uyanik kaliyor? Hemen emip uyuyorlar mı? Bizimki bir uyaniyor 2 saat uyumuyo.emiyo,altina yapiyor,degistiriyorum tekrar emiyor,hickirik tutuyor,gazini aliyorum,tekrar emiyor boyle döngu devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?