2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ay bu yazdigin bana cok moral oldu. Persembe sezeryanim yatip kalmaktan korkuyorum. 2 gun dayanirim zaten hastanede 4 gece kalicam

Günaydın kızlar. 8 dk da bir olan sancılarım var. suyum nişanim gelmedi. Devam ederse hastaneye gideceğim. Aç mı gideyim yoksa karnımı doyurayım mı?

Ay bence bişeyler atıştır, zaten sonra yedirmicekler bitkin düşme. İnşallah sağlıkla gelir güzel yavru

Sıvı tüket çok birşey yeme canım Allah kurtarsın şuan nasıl durum sancılar?
7 dk bir devam ediyor. Sancı geldikçe tuvalete gidesim geliyor. Gidiyorum bişey yok sadece peçeteyle silince çok çok açık kırmızı leke gibi bişey oluyo
Ama arkadaşların dediği gibi sümüksü değil.

Günaydın kızlar. 8 dk da bir olan sancılarım var. suyum nişanim gelmedi. Devam ederse hastaneye gideceğim. Aç mı gideyim yoksa karnımı doyurayım mı?
Canım Allah kurtarsın , doğum sancıların herhalde bunlar. Hayırlısıyla bebegini kucağına al inşallah.

Annisler bebekleriniz gece uyandiginda kac saat uyanik kaliyor? Hemen emip uyuyorlar mı? Bizimki bir uyaniyor 2 saat uyumuyo.emiyo,altina yapiyor,degistiriyorum tekrar emiyor,hickirik tutuyor,gazini aliyorum,tekrar emiyor boyle döngu devam ediyor

Canim baslamis senin dogumun bisey yeme bence. Hayirli olsun simdiden

Az kalmış belli ki doğumuna kontrole gitsen keşke 7 dk baya kısalmış anlamına geliyo

Gunaydin herkese.

Nasilsiniz?

Ben bi gecmisi okuyup geliyim. Dun butun gun nerdeyse uyudum. Bu bikac gundur sadece yatip uyumak istiyorum ben. Son zamanlar enerji gelir diyolardi. Belirtim de yok. Ben marti mi bulcam napcam acaba

İnşallah canım bugün 40+2 oldum. Mümkün olduğunca evde sancı çekip öyle gideceğim

Hastanen yakın mı? Bir de eğer bişey yemediysen meyvesuyu falan iç. 7dk ya düşünce açılma da baya olmalı. Demek ağrı eşiğin yüksek fazla hissetmiyorsun.

Sagol canim Yok okadar olmaz bee gelir vakti zamanında bence benim karin ağrıları olmaya başladı bide acayip gaz oluyo bikac gündür karnım hep gergin hep sert akşamları kalça kemiklerim de acımaya başladı

O gergin karin ve arada karin agrisi bende de var bugunlerde. Yaklasti mi ki dogumumuz

Tam olarak onlar. Pazartesi sancı mancı yoktu cuma sancılanıp gece yarısi doğurdum nstye güvenme derim

Yaa ne guzel masallah zirt diye gelmis gunu
Benim hic belirti de yok. Arada karnim geriliyor, usuttugumden heralde diyorum. Bi de kasiktan gelen ufak agrilar var. Anneannem karnin asagi dogru iner dogum yaklastikca, miden rahatlar filan demisti. Gidip gelip karnima bakiyorum hala agzima kadar karin var bende inmedi gitti

Aynen canım inan okadar arastırıyorum ki herşeyi biliyorum ama ana yüreği işte dayanamıyo korkuyo

Korkma canim korkma. Cok az kaldi alicaz insallah kucagimiza saglikla.

Yok canım henüz sancım yok. Bazen karnım taş gibi oluyor. Bi de hafif adet agrisi gibi agri vat o kadar. Nasıl olacak acaba Çok merak ediyorum. Karnımda mi sancilar olacak belimde mi
Ne kadar dogru bilmem de kiz bebekte karindan erkek bebekte belden girer diye duymustum.

Ben goresiye kadaaaar dogumun olmustur canim muhtemelen.

Hadi hayirli olsun bebeginiz.

Epidural takilirken once uyusturuldu mu? Acisini hissettin mi?

Kızlar ben pazar günü nişan geldi demiştim. Dr evde sancını bekle demişti ama hala sancım yok. Dün gece bebek çok hareketliydi resmen göbeğimden çıkacak sandım . Sancılarım ne zaman başlar acaba.

Valla canım bizde nişan gelsin diye bekliyoruz demek ki o da bişey değil. Seninki gelmiş yine bekliyoruz. Mütamadiyen bekliyoruz

Yaaa ne guzel duygular. allahim acilarini gostermesin.

Carcabuk toparlanirsin insallah iyice canim

Iyi bari canim iyi olmana sevindim
Gece usuyunce oluyo zaten noluyosa. Ben de butun gun karin agrisi cekiyorum gece ustumu actigim zaman
Hamilelik boyu hic duygusal degildim normal hissediyodum kendimi. Son zamanlar bi aglamalar sinirden cildirmalar cikti basima. Sonum hayrolsun
az kaldi az. Dualarin cok guzel cok tesekkurler, allah razi olsun. Sana da, biz kalanlara da tez zamanda saglikla hayirlisiyla kolay dogumlar nasip olsun insallah

Bi fikrim yok benim canim ama ates olmasi onemli ya. Doktora git bence. Cok gecmis olsun.

Kızlar aranizda baby&me bebek bezini kullanan var mi ? Memnun musunuz? Kullanici yorumlari olumlu fiyati da uygun baya denesem mi diyorum

Benimki uyanırsa 3 saatten önce uyumuyor. Genelde akşam 7 gibi falan uyandırmaya çalışıyorum ki gece uyanmasın. Ama her zaman olmuyo tabi bazen gece de uyandığı oluyor. Ama uyanmazsa emip uyuyor. Yarım saatte 1 saatte emmrk istediği de çok oluyo. 2 saati çok nadiren buluyor. Çok yorgunum bugün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…