- 9 Temmuz 2017
- 1.546
- 980
- 73
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #41.061
kizlar 33.haftamdayim kizim cok hareketli maşallah, okudugum bazi yerlerde azalir falan deniyor dogru mu
birde su gelince dogum hemen baslamiyor demi bu su gelme ne kadar bir miktar farkedilen bir sey mi
Oy masallah. Dogdular buyuduler 1 aylik oldular bile ya.Biz bugün 1 aylık olduk teyzeleri:) aşımızı olduk geldik. Dünyaya gelen büyüyüp gidiyo işte:) darısı doğum yapmayan teyzelere bir an önce sağlıkla kavuşun siz de inşallah
Dogum olmustur heralde senin de canim. Insallah rahat guzel gecmistir. Hayirli ugurlu olsun bebeginizEbe muayenemi yaptı kızlar 1 cm açılmam varmış, rahim yumuşamış, mıayenen rahat dedi ebe abla, açılırsın ilaçla dedi. Gece 2 de ilaç verilecek...
Cok heyecanli ya.Dün çatı muaynesinden sonra gelen kan miktarında bugün değişmeler oldu. Bildiğiniz sümük gibi kıvamda avuç içinin yarısı kadar kanlı akıntım oluyor. Bebişte hiç hareket etmiyordu. Doktorumu aradım nişanındır sancılarında başlar artık 1 veya 2 güne dedi. Bebek için ntsye gir dedi fakat sancılarım sadece 2 kere 25 lere vurdu. Eve geldik beklemedeyiz
Cok tesekkur ederim cevap icinBel ağrısı bugün yaşadım ama yorgunluktan bence. Epidural ben tavsiye ediyorum, gerçi neredeyse tüm açılmayı epiduralsiz. İki durumu da bilen biri olarak epiduralsiz çok zor dayanmak.
Bebekler doğunca siteye girmemiz de daha azaldı malesef, emzirme alt açma derken vakit nasıl geçiyor anlayamıyorum. Bir de üstüne grip olduk evde bebek dahil ailecek hepimiz hastayız. Biz neyse de 20 günlük bebeğimin öksürmesi mahfediyor beni ama yapacak bişey yok dedi dr. Sadece emzir ve burnunu sürekli temizle dedi ilaç falan yok malesef.
Doğum yapacak anneler aman dikkat edin hastaları sokmayın evinize. Hem sizin için hem bebeğiniz için çok berbat bir durum. Öksürmekten içim çıktı ve dikişlerimden korkuyorum artık.
ahaha aynen sadece bekliyoruz :))Valla canım bizde nişan gelsin diye bekliyoruz demek ki o da bişey değil. Seninki gelmiş yine bekliyoruz. Mütamadiyen bekliyoruz
Yok kiz epidural acimiyor takilirken. En basta bi uyusturmak icin igne yapiyor asi olmaktan kan vermekten farksiz. Sonrasini ben hissetmedim mesela. Kadin tamam bitti deyince aa gercekten mi oldum kadinda bana sen cok house izledim heralde basit is bu dediSon haftalarda azalir deniyor evet ama bizimki daha azalmadi. Hala cani istedigi zaman kipir kipir. Genelde aksam vakitleri.
Su gelme olayi onemli diye biliyorum. Birden butun suyun bosalir gelirse bebek sıkıntıya giriyormus sanirim. Ama tecrubem yok henuz
Oy masallah. Dogdular buyuduler 1 aylik oldular bile ya.
Biz de hala kendimizi dinleyip duruyoruz ay karnim agridi dogum mu acaba diye
Dogum olmustur heralde senin de canim. Insallah rahat guzel gecmistir. Hayirli ugurlu olsun bebeginiz
Cok heyecanli ya.
Insallah kolay ve saglikli bi sekilde alirsin kucagina bi an once canim.
Cok tesekkur ederim cevap icin
Benim canim cok tatli ve agri esigim dusuktur. Dayanamam epiduralsiz diyorum. Esim de sonradan bel agrisi bas agrisi cekip duracagina bikac saat dayanirsin diyor. Benim annemi kendi annesini ornek veriyor bana. Ki agridan catlasalar giklari cikmayan iki kadin kendileri.
Yapilirken bi acisi sancisi var mi? Bikac kisiden baskisi cok kotu, dogum sancisinin ustune bi de onun yapilirkenki acisini cektik vs diye seyler duydum da
Off cok gecmis olsun. Insallah bi an once atlatirsiniz. Hasta insanlar neden gelir yeni dogmus bebek gormeye, hadi geldi neden bulasacak sekilde yaklasir anlamiyorum
Bizim de kayinvalide ve en kucuk kaynim hasta. Gripler mi artik neyse. Hadi kayinvalidem dikkat eder yaklasmaz da kucuk kaynim durdan yapmadan anlamayan bi cocuk. Nasi atlaticam hastalik bulastirmadan bilmiyorum hic
7 dk bir devam ediyor. Sancı geldikçe tuvalete gidesim geliyor. Gidiyorum bişey yok sadece peçeteyle silince çok çok açık kırmızı leke gibi bişey oluyo
Ama arkadaşların dediği gibi sümüksü değil.
E bebegin bezi degil mi canim? Benim kuzenim cok alerjik bi cocuk. Her bezi denediler hepsi pisik yapti alerji yapti. Bundan cok memnunlar su an. Oyle olunca demek ki iyi, hassas ciltler icin diye dusunup ben de ilk bezini baby&me aldim. Daha kullanamadik ama umarim iyidirKızlar aranizda baby&me bebek bezini kullanan var mi ? Memnun musunuz? Kullanici yorumlari olumlu fiyati da uygun baya denesem mi diyorum
Yok kiz epidural acimiyor takilirken. En basta bi uyusturmak icin igne yapiyor asi olmaktan kan vermekten farksiz. Sonrasini ben hissetmedim mesela. Kadin tamam bitti deyince aa gercekten mi oldum kadinda bana sen cok house izledim heralde basit is bu dedi
Ikiside olmadi. Ama benim sol bacagim asiri uyustu cok zor acildi. Epidural ciktiktan 1 gun sonra duzeldi uyusukluk.Allaaaah geliyo bebek
Ya nasi duruyosunuz evde boyle valla helal olsun. Ben napicam boyle oldugu zaman acaba
Allah kolayliklar versin canim insallah saglikla kavusun.
E bebegin bezi degil mi canim? Benim kuzenim cok alerjik bi cocuk. Her bezi denediler hepsi pisik yapti alerji yapti. Bundan cok memnunlar su an. Oyle olunca demek ki iyi, hassas ciltler icin diye dusunup ben de ilk bezini baby&me aldim. Daha kullanamadik ama umarim iyidir
Off valla agzi olan konusuyo iste kotu kotu. Dogurcam ben ya diyip konusanlarin arasindan kosup kacmak istiyorum bazen. Zaten elli tane dusunce acaba var kafamda. Bi de bunlarla ugrasiyorum. Esim de orda burda arastirip duyup geliyo. Bi de onunla ugrasiyorum.
Icimi rahatlattin valla canim cok tesekkur ederim
Sonrasinda bel agrisi bas agrisi devamli oldu mu peki?
Evet e bebegin bezi canim.ben de molfixle basladim memnunum aslinda.bi denemek lazimAllaaaah geliyo bebek
Ya nasi duruyosunuz evde boyle valla helal olsun. Ben napicam boyle oldugu zaman acaba
Allah kolayliklar versin canim insallah saglikla kavusun.
E bebegin bezi degil mi canim? Benim kuzenim cok alerjik bi cocuk. Her bezi denediler hepsi pisik yapti alerji yapti. Bundan cok memnunlar su an. Oyle olunca demek ki iyi, hassas ciltler icin diye dusunup ben de ilk bezini baby&me aldim. Daha kullanamadik ama umarim iyidir
Off valla agzi olan konusuyo iste kotu kotu. Dogurcam ben ya diyip konusanlarin arasindan kosup kacmak istiyorum bazen. Zaten elli tane dusunce acaba var kafamda. Bi de bunlarla ugrasiyorum. Esim de orda burda arastirip duyup geliyo. Bi de onunla ugrasiyorum.
Icimi rahatlattin valla canim cok tesekkur ederim
Sonrasinda bel agrisi bas agrisi devamli oldu mu peki?
Masallah canm erken toparlamissin bn 8 gunde toparladim 8 gunde ayaga kalktim bugun 19 gun oldu daha yeni yeni ev isleri yapmaya basladimSağol kuzum ben de bebek de iyiyiz elhamdülillah:) hastanede ilk gecem ilk ayaga kalkma çabbalarim ölum gibiydi cok zordu. Ikinci gün akşam üzeri taburcu oldum çok çok zor bir şekilde bagira bagira girdim eve.. Sonra birkac saat sonra rahatladim ve dün üçüncü gunumdu masallah hic yatmadim bile yatagimi topladim odami düzenledim misafirlerimi karsiladim bebeğimin bütün bakimiyla kendim uğraşıyorum. Cok büyük ilerleme sarfettiml çok şükür
Maşallah anne sütü alıyor dimi? Bende çok merak ediyroum kaç kilo alacak.Bu arada 2050 gr taburcu olmuştuk 21 gün oldu tam 3000 gr olmuş dün maşallah minik kızıma
Evet canım anne sütü alıyor sadece doyuyor doymuyor mu diye korkuyordum ama doyuyormuş demek ki inşallah güzel almıştır senin ki de canım :)Maşallah anne sütü alıyor dimi? Bende çok merak ediyroum kaç kilo alacak.
Canım ben özele gitmeme rağmen o olcumlerden bahsetmiyor , büyük ihtimal çok bahseden yoktur diye düşünüyorum. O yüzden hiç aklını karıştırma bile. Bende belirti arıyorum kendimde ama herkes diyor o sancılar anlık geliyor . Kendinde boşuna belirti aramaKızlar bugün doğum yapacağım hastanede kontrolüm vardı. Benim dün düzensiz olan sancılar bugün nerdeyse 0 a inmiş dümdüz bi çizgi. Ultrasonla bebeğe baktı ölçümlerin biri 36+2 biri 38+6 biri 37 flan ama hiç bişey demedi. Tıp fakültesi olduğu için ya stajerdi yada çok yeni daha. Allah tan dün başka hastanede ölçümlerini yaptırmıştımda tam çıkmıştı bugün aklım karışacaktı yoksa. Kanamalı hamilelik geçirdiğim içinde seni alttan muayene etmicem riske atmayalım dedi iyi bari dedim bendebazı doktorlae gerçekten çok değişik orayada sıf doğum bölümü güzel diye gidiyorum yarın 39 oluyorum olan sancım da gitti artık hiç bir doğum belirtim kalmadı
Maşallah defne yeBu arada 2050 gr taburcu olmuştuk 21 gün oldu tam 3000 gr olmuş dün maşallah minik kızıma
Teşekkür ederiz teyzesiMaşallah defne ye
Hemen bakıyorum canım teşekkürlerCanım lllturkiye.org diye bir site var ona gir, videolu şekilde emzirme destekleyici sistem diye anlatıyor. Onu gösterip bulabilirsiniz belki.
Kuzum instagramini bulamadım sitesine girdim de göremedim Instagram sayfasının tam adını profilini foto atman mümkün muCnm la leache turkiye diye bir site var instagraminda bu yeme yardimcilarindan baya bahsetmis emzirmedestektimi adida orda biberon tutusu diye bir sey de var sana uyarsa mesela onuda denersin olmadi. Bir bak istersen. Bu hortumla besleme olayida var orda
Evet canim 10 günde bir gidiyorum her hafta yani ama bişey olduğu yok malesefCanım haftada bir mi gidiyosun doktora ?
Gogus için krem sürüp streç ile sar yumusatiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?