2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Her gun farkli bi duzen kuruyor kendine.onceleri gece 12 den once uyumuyordu simdi 9 da yatiyor bu sefer de gece uyanik.ins zamanla oturacaktir

Aynen vardı canim agrilarim gecen hafta ama çok çok fazla değil.. bide tok karna gidiyosun çikolata yemiş suyunu içmiş olarak gidiyosun ya hatta bizim nst 'deki kızlar ekstra su istiyolar yanında...ben acaba dedim hani çikolata yedim ya bebek hareketli o mu sancı yapiyo acaba dedim yok dedi ondan değil dedi kız bi şişe su icirtti oturdugum yerde sola çevirdi sonra ordan kaldırıp yatırdı bi şişe daha su icirtti bebeğin kalp atışı yükseldiği için 183bpm gördü baya korktum sonra yenilendi nst işte...ayrintiliya girdim onda normal çıkmıştı elimde var nst kağıtlarım yükleyebilirsem yukliyim bi...

Kanala girmiş mi dedim kafası aşağı dönük dedi anlatamadım herlde oysa başka gittiğim doktor kanala girmiş demişti. Ben de hiç doğurmayacak gibiyim. Açılma var mı diye bakmaya cesaret edemedi zaten. Hele dündüz nst çizgisini görünce azcık moralim bozuldu açıkcası

Hareket ettiğinde benimde öyle 180 oluyo 130 oluyo inip çıkıyo doktor bu iyi bişey dedi anlamadım

Hareket ettiğinde benimde öyle 180 oluyo 130 oluyo inip çıkıyo doktor bu iyi bişey dedi anlamadım
180 e cikip sonra 130 inmesi iyi bir sey degil.ayni sey bende de oldu tekrar ayrintiliya girdim 34. Haftaydi sanirim.
Ama sadece hareket edince 180 oluyorsa onda sorun yok. Nasil biz kosuna nabiz artiyor onlarda hareket edince artiyor.

180 e cikip sonra 130 inmesi iyi bir sey degil.ayni sey bende de oldu tekrar ayrintiliya girdim 34. Haftaydi sanirim.
Ama sadece hareket edince 180 oluyorsa onda sorun yok. Nasil biz kosuna nabiz artiyor onlarda hareket edince artiyor.
Evet hareket ediyo o sırada yükseliyo duruyo sonra düşüyo. Doktor da hareket ettiği için dedi. Ayrıntılıya felan göndermedi zatn artık nst de o kadar yükselmiyo doktor bunada güzel diyo

Insan artık sancı gelince mutlu oluyor iyice psikopata bagladik dün gece biraz sancım oldu sevindim resmen. Ama tabi geçici oldu . Doktorlar da fena girmiş mi girmemis mi kanala soyleseler biz sormadan ne güzel olur . Moralimizi bozmayalım bak daha zaman var diye bakalım olaya

Benimki de 2 bazen 3 saati bulduğu oluyor uyanık kalmasi demrkk ki normal

Masallah canm erken toparlamissin bn 8 gunde toparladim 8 gunde ayaga kalktim bugun 19 gun oldu daha yeni yeni ev isleri yapmaya basladim
Kiyamam ben sana. Canim herkesin bir olmuyor işte. Benim ameliyat sonrasi cok ağır geçti öldürün beni diye bağıra bağıra ağladım insanlar herkes acıdı bana.. Ama ikinci günün aksaminda basladim toparlanmaya. Şimdi evimin her işini yapiyorum ama ağrım var insallah sonra pisman olmam

Bnm ki her uyanmada değil ama bazı uyanmalarda en az 2 saat uyanık kalıyor 4 saati bile gördük yani nasıl dayanıyor el kadar bebiş bilmiyorum Gece de 3 saat de bir emmek için ağlamaya başladı gibi bir kaç gündür alarmı duymadığım oluyor ama Defne ağlayınca dikiliveriyorum ayağa

Saol kuzum masallah sana ama genede dikkat et daha dikişlerin tam iyilesmemistir bnmki yeni yeni iyilesiyo kasinmaya basladi gobegimin uyusukluguda yavas yavas geciyo bebegimi elime alim yatiriyorum egilip kaktığım zmn cok agri giriyo sen de dikkat et 10 gun gecsin oyle yaparsin ev islerini bebis nasil :)

Geçen haftaki nstlerim bunlar kızlar...

Eklentiler

• CollageMaker_20180213_144708787.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 60
  • CollageMaker_20180213_144754389.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…