2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet ev sicak biz sort tisort oturuyoruz. Zaten ustune kat giydirince basiyo yaygarayi bebekler biliyor nasil rahat edeceklerini

Cnm öyle durumda kafası hafif yukarıda yüzü yere bakacak şekilde çevir. Ben banyo yaptırırken bazen su kaçıyor hep öyle yaparım

Midesinde gazı oluyormu cnm. Genirebiliuormu

Cnm şimdi nasıl. Çok geçmiş olsun tatlıma yaa canım yandı kıyamam

Oha naptiniz bacim sis cocuk isilik dokecek.
Ben bi ic zibin ustune tulum giydiriyorum o kadar. Tulum ayakliysa ilave corap giydirmiyorum. Ancak ayaksizsa giydiriyorum.sapka eldiven filan zaten taktirmiyor.
Ev 22 23 derece oluyor ama salon serin her yeri pencere inçe kolsuz zıbın üstüne uzun kol bir de alt giydirip uyanınca yelek alıyordum ya da yelek olmadan tulum aksama kadar da salonda olunca endişe ettim mesela sıcak odaya gidiyorum derece yine ayni gösteriyor tam anlayamıyorum salon kaç derece
Ateş ölçer evi de ölçüyor ama güvenemiyorum çünkü yattığımız oda sıcak olmasına rağmen salonla ayni gösteriyor
Bacım sizin ev baya sıcak cipalk dursa efsun bsy olmaz 22-24 idealmiş ama bizim ev 22 hep

12-2 arası demiş ama gece cidden çok sancısı oluyor bende 2 e yakın verdim bugün direk ağzına damlattım sütle karıştırıp kaşıkla versin demiş ama onu yatarken yapamadım aksam kaç gibi verdin cankm bende 7 8 gibi mi versem acaba

Aslında ben çok giydirmiyorum da kayınvalide öyle diyince bir alt bir çorap daha ekledim tulumu da havaya göre giydiriyorum hava güneşliyse giydiriyorum degilse giydiriyordum
Bir de alttakilerin evi yakmasına göre de değişiyor çamaşır pijama ile ben duruyorum hep bi fazlası diyorlar diye ekleme yaptım bazen bende üstüme bsy alıyorum ana bugün kv demesiyle cok giydirdim çıkardım sonra
Ben atlet niyetine inçe askılı ya da yarım body daha giydiriyorum buna ek olarak ev kaç derece sizin
Bence hiç üşümüyor ama gaz almasın diye sıcak tutmak lazım va dedifi icin yaptım yoksa bejde inçe yanda yarım body üstüne uzun body bir de alt giydiriyorum havaya göre tulum uyanınca yelek giydiriyordum ama yatarken çıkarıyorum şimdi kv diyinxe altını iki kat yaptım bir de tulum giydirdim hava iyi olsa da ama sonra tulumu çıkardım.

Ayaktan soguk alırmış onu ebe demişti ayagini yine de sıcak tut diye gazlı olmasını ona bağladım tek çorap olmasına tulum giydirdiğim de çorap giydirmiyorum çünkü

Evet bende salonda mesela uzmanıyım derken üstüme battaniye alsam üşüyorum özellikle 5 sen sonra alt komşunun yakıp yapmamasına da bağlı oluyor elimde ki dereceyede güvenemiyorum yenisini alacağım
Hep derler ya kendi üstünün bir kat fazlası diye ben inçe bodyi don atlet uzun kollu body ve Alti pijama kıyafet olarak giydiriyorum bir fazla olarak tulum ekliyordum oda dışarda ki havaya göre

Kızlar bizim kız bugünde devam ediyor 1 aaate bir uyanıp yarım saat bir saat ancak uyumaya beni emzkk mi etti bilemiyorum enzik almıyor zaten çocuk uyanmiuir en az 2 saate bazen kalkıyor 3 4 saate kalkiyor diyordum nazar değdi sanırım insallah gece böyle olmas dün bizi 2 saat meletti
Ağlayarak kalıyor acaba diyorum Gazi mi var ağlıyor ne icin ağlıyor çözemedim acıkma ağlaması olsa her kalktığında emziriyoeum bazen 5 bazen 10 bazen de tas catlasa 15 dk emiyor
Biogaia Dan dengesi mi sasti anlamadim yoksa büyüdükçe böylemi oluyor uyansa bile mizirdanan çocuk aglayarak uyanıyor kucak mi istiyor ki bugün sabah öyle bir ikindi ona uyandık gozu kapalı almadım sonra kaka sesi geldi sustu uyuklamaya devam etti bn de ellemedim uykusu bölünmesin diye
Günde 1 bazen 2 kaka yapiyor genelde hep minik minik lekeler oluyor bozuk para kadar pitlatirken çıkarıyor galiba hep altını temizlerken kaka yapiuor popoyu silerken gazını atıyor her seferinde ve hep kakası varsa orayı silerken elime yapıyor sipa
Sanırım kaka yaomakta zorlanıyor ben elleyince orası ufak da olsa açılınca yapabiliyor

Kızlar benim bebişin gözleri çok kötü damla damlatıyoum çayla ya da kaynamıs soğumuş suyla siliyorum sürekli arada anne sütğ damlatıyorum masaj da yapıyorum hiç bir şey fayda etmiyor sanki gözlerini açamıyor yavrum çok üzülüyorum doktora da gittik değişen bir şey yok başka doktora mı gitsek acaba diyorum

Canım bide gözaltına masaj yap. Ben yenidoğanlarda böyle bişey duymuştum. Göz pınarından göz altına doğru çok hafifçe nazik nazik. Kıyamam hemen iyileşir inşallah, küçükken benim de hep gözlerim şişermiş.

Biz de pazartesi gideceğiz hafif ufurum Barla yok arası dedi kesinleştirmek için eko çekilecek stresliyim simdiden. Kaç kilo oldu kızın

Biz de pazartesi gideceğiz hafif ufurum varla yok arası dedi kesinleştirmek için eko çekilecek stresliyim simdiden. Kaç kilo oldu kızın

Göz pınarlarına masaj yapıyorum aslında dediğin gibi de yapayım bakalım evrt oluyormuş bebeklerde ama kaç gün oldu cocuk gözünü açamıyor moralim çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…