- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.064
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.761
Evet ev sicak biz sort tisort oturuyoruz. Zaten ustune kat giydirince basiyo yaygarayi bebekler biliyor nasil rahat edecekleriniEvin çok sıcak canım benim ev yazın bile zor o sıcaklığa gelir:))) bi de mesela biz yorganla yatarkrn nasıl tek battaniyeyle yatırıyım diye düşğnğyorum ben yazık değil mi:)) bi kaç kat örtüyorum o yüzden
Cnm öyle durumda kafası hafif yukarıda yüzü yere bakacak şekilde çevir. Ben banyo yaptırırken bazen su kaçıyor hep öyle yaparımBeni bu minik kızım bi gün kalpten göturecekKızlar sizin bebekleriniz de kusuyor mu sık sık?
Gazı oldugunda,hıçkırık tuttugunda, uykuya dalmak icin sürekli meme istiyor,emzik de almiyor.boyle olunca fazla geliyor emdigi ve surekli kusuyor.kusunca bazen soluk borusuna kaciyor nefes alamiyor beni aliyor bi panik.nefes aldigini gorsem de icim rahat etmiyor.2 defa komsuya goturdum panikle.yakinda tüm siteye rezil olcam
Midesinde gazı oluyormu cnm. GenirebiliuormuKizlar sadece 1 saat uyudum. Yine aglamaya basladi meme-memede uyuma- kaka dongusune devam. Yerine koyunca ortaligi kaldiriyor.doymuyor olsa memede de uyumaz dimi? Kv diyo ki ya kucak arsizi yaptiniz ya da doymuyor. Daha 5 gun once dogan bebek kucak arsizi olur mu? Bilmiyorum cok kotu durumdayim.
Cnm şimdi nasıl. Çok geçmiş olsun tatlıma yaa canım yandı kıyamamEki Görüntüle 2113936 Merhaba arkadaşlar
Benim çirkin kızımın göğüsleri şişmilti gecem haftadan Doktoru hiç dokunmayın ovmayın dedi tutmadık
Tün bi gördüm sağ memesi daha da şişmiş kızarmış ve sertleşmiş o korkuyla acile geldik enfeksiyon için kana bakıldı kanda birşey çıkmadı ultrasonla bakılması gerekiyormuş şimdi poliklinikte sıra bekliyoruz
Kesik atıp iltihaplı mı akıtılıyormuş ben de yaşamışım bebekken doktor kesmiş göğsümü akıymış iltihabı ay ne bilim çok korkuyorum böyle ilerlemiş halini gören duyan var mı
Aynen. Daha yeni abisinin doğum kilosuna geldiHay maşallahhh.... allah nazardan korusun... ben iki de 2.5 kilo doğdu. 36 haftada. Bugün 21 günlük bakalım bizde kilo alırız inşallahhh.. abimiz kiloluydu ondan mı nedir bu kız bana çubuk kraker gibi geldiii
Acaba kız erkek farkı olabilir mi? Benimkilerin doğum kiloları yakın ama bu şu an ablasının 3 aylıkkenki kilosuna geldi nerdeyseAynen. Daha yeni abisinin doğum kilosuna geldi
Kesin cnm. Erkek bebekler daha gürbüz oluyor. Kızım abisine göre bir hafta erken geldiAcaba kız erkek farkı olabilir mi? Benimkilerin doğum kiloları yakın ama bu şu an ablasının 3 aylıkkenki kilosuna geldi nerdeyse
Ev 22 23 derece oluyor ama salon serin her yeri pencere inçe kolsuz zıbın üstüne uzun kol bir de alt giydirip uyanınca yelek alıyordum ya da yelek olmadan tulum aksama kadar da salonda olunca endişe ettim mesela sıcak odaya gidiyorum derece yine ayni gösteriyor tam anlayamıyorum salon kaç dereceOha naptiniz bacim sis cocuk isilik dokecek.
Ben bi ic zibin ustune tulum giydiriyorum o kadar. Tulum ayakliysa ilave corap giydirmiyorum. Ancak ayaksizsa giydiriyorum.sapka eldiven filan zaten taktirmiyor.
12-2 arası demiş ama gece cidden çok sancısı oluyor bende 2 e yakın verdim bugün direk ağzına damlattım sütle karıştırıp kaşıkla versin demiş ama onu yatarken yapamadım aksam kaç gibi verdin cankm bende 7 8 gibi mi versem acabaBen akşama doğru veriyordum. Gece daha çok sancısı oluyor diye. Ama hep aynı saatte veriyordum. Bizim doktor hergün aynı saatte olması önemli demişti.
Çok giydirmişsiniz ne ettiniz, ben bir cıtcıtlı bir tulum giydiriyorum sapka eldiven yok banyo yaptirdımsa 1 2 saat şapka takıyorum. Ayaklı hep kıyafetler çorap giydirmiyorum.
Bide emzirirken battaniye almıyorum ama yatıyorsa battaniyeye sarıyorum.
Ben atlet niyetine inçe askılı ya da yarım body daha giydiriyorum buna ek olarak ev kaç derece sizinCok fazla giydiriorsun.nasil alistirirsan oyle giderki,senin yaptigin abarti bence:)
Ben ince uzun kollu alti citcitli icine giydiriorum,ustune kumas uzun kollu bacakli tulum ve patik. Emzirirken ve yatirirken ince battaniye ortuyorum. Yeterli oluyor.
Bence hiç üşümüyor ama gaz almasın diye sıcak tutmak lazım va dedifi icin yaptım yoksa bejde inçe yanda yarım body üstüne uzun body bir de alt giydiriyorum havaya göre tulum uyanınca yelek giydiriyordum ama yatarken çıkarıyorum şimdi kv diyinxe altını iki kat yaptım bir de tulum giydirdim hava iyi olsa da ama sonra tulumu çıkardım.Bizim ev 23/24 derece uzun kol çit çitli body altına tek pijama üstüne de alt üst takım giydiriyorum çorabı da altındaki ilk pijama üstüne giydiriyorum çorabı doğrudan ayağına giydirince hep çıkıyor ve ısıtmıyor gibi geliyordu .. ve penye battaniyeye sariyorum yarım kundak .. çok sıcak olunca isilik olur zaten
Ayakları karın bölgesi sıcak olsun yeter aslında ama işte buyuklere anlatılmıyor el ayak ve burun en son kas gelişimini tamamlayan bolgeler olduğunu ..
Ense sıcaklıgi ile kulak memesine bakıp üşüyüp usumedigi anlaşılırmis aklıma gelenler bunlar :)
Ayaktan soguk alırmış onu ebe demişti ayagini yine de sıcak tut diye gazlı olmasını ona bağladım tek çorap olmasına tulum giydirdiğim de çorap giydirmiyorum çünküKirasını verince rahatlayacak mı kadın terbiyesiz bu zanda onu mu kakıyo kafanıza. Cnm dr browns kullanmıştım sanırım. Biberonla verirken göğsünü de uyar akmaya başlasın göğsünden. Arada göğsünü ver. Zor süreç kolay değil. Ama sen delikanlı becerikli kızsın. Evelallah yaparsın sen.
cnm benimkini sıcak tutunca gazını daha iyi çıkarıyor. Uykusunda falan yapıyor kendisi. Uykusuda biraz daha uzun sürüyor. Acep büyükler ondan mı çok giydiriyorlar.
Evet bende salonda mesela uzmanıyım derken üstüme battaniye alsam üşüyorum özellikle 5 sen sonra alt komşunun yakıp yapmamasına da bağlı oluyor elimde ki dereceyede güvenemiyorum yenisini alacağımBizim evde aynı. sıcaklık odadan odaya değişiyor 22 24 arası. Ben de uzun kollu çıtçıtlı badi üstüne bi kat altını da iki kat giydiriyorum. Bazen serin gelirse uyanıkken yelek giydiriyorum. Bu dereceye göre iyi bence diğer arkadaşların evi daha sıcak olabilir. Çünkü bazen ben bile yelek giyiyorum
Ay maşallah darısı başımıza :)Bizim bugün kırkımız çıktı kızlar. Banyomuzu yaptık kırkımızı uçurduk:)))
Kızlar benim bebişin gözleri çok kötü damla damlatıyoum çayla ya da kaynamıs soğumuş suyla siliyorum sürekli arada anne sütğ damlatıyorum masaj da yapıyorum hiç bir şey fayda etmiyor sanki gözlerini açamıyor yavrum çok üzülüyorum doktora da gittik değişen bir şey yok başka doktora mı gitsek acaba diyorum
Biz de pazartesi gideceğiz hafif ufurum Barla yok arası dedi kesinleştirmek için eko çekilecek stresliyim simdiden. Kaç kilo oldu kızınKardiyoloji randevumuzdan geldik kalbinde iki delik varmış prensesimin prematüre bebeklerde sık görülen bir durummuş , doktor kapanma aşamasına gelmiş ilaca gerek yok kilo aldıkça kapanır büyük ihtimalle dedi.. Tabi anne yüreği benim kafam kazan oldu şuan da inşallah kapanır
Biz de pazartesi gideceğiz hafif ufurum varla yok arası dedi kesinleştirmek için eko çekilecek stresliyim simdiden. Kaç kilo oldu kızınKardiyoloji randevumuzdan geldik kalbinde iki delik varmış prensesimin prematüre bebeklerde sık görülen bir durummuş , doktor kapanma aşamasına gelmiş ilaca gerek yok kilo aldıkça kapanır büyük ihtimalle dedi.. Tabi anne yüreği benim kafam kazan oldu şuan da inşallah kapanır
Göz pınarlarına masaj yapıyorum aslında dediğin gibi de yapayım bakalım evrt oluyormuş bebeklerde ama kaç gün oldu cocuk gözünü açamıyor moralim çok bozukCanım bide gözaltına masaj yap. Ben yenidoğanlarda böyle bişey duymuştum. Göz pınarından göz altına doğru çok hafifçe nazik nazik. Kıyamam hemen iyileşir inşallah, küçükken benim de hep gözlerim şişermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?