Canim bir yandan parmak bir yandan şırıngayı vermeyi dene istersen işaret ya da serce parmağını ağzına sokup damağına değdiriyorsun yandan da şırıngayla veriyorsun biz eşimle yapıyorduk ama emzirme danışmanı Anakucagina yatırıp kendinde yapabilirsin demisti ben yapmadım onu uçla emmeye başladım bir de
Homely_angel
onerdifi bi sitede emzirme tekniği vardi inçe serum hortumu parmağına bantliyorsun parmağınla uyandıkça o cekiyor bi ucunu da biberona koyuyorsun dur sana link atayım
http://www.lllturkiye.org/2015/09/emzirme-destekleyici-sistem.html?m=1
Benimki de ucu yalıyor ağzını açmıyor iki ucu bık bekliyor basiuor ağlamayı
Çok şükür sağlıcakla kavuşmuşsun bebisine kuzum ne zaman isterlerse o zaman geldiler cidden sipalar
Kayınvalideyi gönder ben 2 gün kendi anneme dayanamadım yalnızlık yorucu ama en iyisi
Kuzum ben her meme öncesi deniyorum ama agzini açıp cekmiyor sütte geliyo ağzına da sikiyorum yok banamisin demiyor silikonu hissedince kocaman acıyor cekiyor enikliyor hemen mememi bi cekse ucumda çıktı fındık kadar olamasa ağzına tüm hareyi ittiriyorum ama banamisin demiyor mememi c şeklinde sisirip dolgun şekilde de ittiriyorum yine emmiuir iki çekip bırakıyor ona da çekme denirse
Çok geçmiş olsun canım bizimki de dahada sisti anlamadım ne zaman inecek