2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Insallah canim insallah. Göğsüm masallah kendiliginden akiyor ped koyuyorum devamli ama stresten ya da mekine ile sagmaktan kesilirse diye korkuyorum. Kv her zamanki boş konuşan kv iste napayim. Bu sabah bebek göğüs kalkani ile ilk defa 10 dakika kadar emdi odada yalnizdim çok mutlu oldum ama ondan sonra daha almadi. Insallah böyle böyle alışır çok sıkıntılı bir durum gercekten

Bunu da deneyecegim kuzum Allah razi olsun hepinizden. Kv benim sabrimdan yüz buluyor canim. Kocamin hatri olmasa bu evden taşınır yeni adresimi de vermezdim hic birine. Kabul ediyorum bana yardim ediyor yükümu hafifletiyor ama çok alingan ve çok sivri dilli

Benim oğluma da Dr masaj demişti zaten damla anne sütü gibi diğerlerini de uygluyormussun geçer inşallah canın bi kaç gune. ..

Kızlar 20 saat sancı çektikten sonra rüzgarımız dünyaya geldi
Çok zor bi doğumdu
Ama şükür kavuştuk
Darısı kalanlara
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt.Doğum ne kadar zor olursa olsun herseyi unutuyor insan.. darisi bizim başımıza

Kizlar sarilik yine yukselmis bizim boyle devam ederse yine isik tedavisi olacak. Sarilik atlatan kimlerdi? Kac gunde atlattiniz?

kapanır inşallah, doktor ciddi bişey olsa direk müdahale ederdi. üzülme canım. çok geçmiş olsun.

Bizimde devam ediyor akma . Dr dün gentagut bı de stafine diye krem verdi inşallah faydasını görürüz tıkanan kanal acılirda operasyona gerek kalmaz

Erkek anneleri sünnet konusunda ne diyorsunuz bize Dr pipi dar erken sünnet olsun iltihap olmasin dedi .. ne zaman yaptırmak gerek acaba

Kizlar sarilik yine yukselmis bizim boyle devam ederse yine isik tedavisi olacak. Sarilik atlatan kimlerdi? Kac gunde atlattiniz?
Bolbol duzenli emzir canim 2saatte bir.benim oglumda cok az vardi. Bide gunese cikarmaya calis yada evde beyaz isigin altinda tut bebegi. Ama gozlerini ortmeye calis zarar vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…