2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Olmamıştı lekelenmem vardı. Koyu kahverengi
Anladim canim bende de kahvwrengi lekelenme oldu haftasonu simdi kadindogum acile gidiyoruz fiziksel bir sorun yasamiyorum.suan ama risk almak iatemedik hazir esim de evdeyken.yarin calisacak ve kizim var hastaneye gitmem imkansiz

Ayyyyy masallah subhanallaaaahhh cok tatli ama yaaaa ben de bebisimi cok merak ediyorum kac haftalik canim bebisin bari ben de ona göre tahminde bulunayim:))
Teşekkür ederim :) 9+3 olacak sanirim cunku bu Türkiye'deki doktor Doğumun 2 subat görünüyor dedi tahminimden bi kaç gün önde gidiyor.. ayın 11 inde de burada randevum var bakalım kordonunu bile gördük çok ilginçti

Masallah ya benim de bugün 8+3 doğum 9 şubat diyor ama aslinda ortalama 15 gün erken geliyor minişler:) insallah haftaya ben de bebegimi görürüm böyle daha once iki kere kaybedince şimdi ister istemez heo bir korku var içimde

Sağlıkla gelsinler de zamanın hiç önemi Yok :) içini rahat tut inşallah bu sefer alırsın kucağına o sana tutunuyor ben inanıyorum :)

Anladim canim bende de kahvwrengi lekelenme oldu haftasonu simdi kadindogum acile gidiyoruz fiziksel bir sorun yasamiyorum.suan ama risk almak iatemedik hazir esim de evdeyken.yarin calisacak ve kizim var hastaneye gitmem imkansiz
Risk alma canım en iyisini yaparsın. Benim de hiç sorunum yoktu. Şok olmuştum resmen. Rahim boş kalp atışını dinletiyorlar çok etkilendim. Rabbim kimselere yaşatmasın. Allah acil şifalar versin canım inşallah operasyona gerek kalmayacak şekilde bir çözümün olur inşallah.

Anladım cnm inş içine siner.ama ultrasonun zararlı olduğunu söyledi doktorum.ve çok güven verici bir doktordur.fazla ultrasona girmemeni tavsiye ederm özellkle ilk haftalarda

Girdim vallahi. Şöyle düşünüyorum, düşük riski olanlar hele yatış verilenler mesela kız kardeşim on gün hastanede yattı her gün usg ye girdi. Zorunluluk hali ile sık giren bşr sürü kişi var. Onlara göre sık girmedim zaten. Bundan sonra da ayda bir.

B
Insallah canim en cok kizimin yasayacagi hayal kirikligina üzülüyorum. Hayirlisi olsun diye dua ediyorum
ende daha önce düşük yaptım. Üzlmedim. Rabbimin bildiği varmış dedim. Oğluma da kardeşinin çok hastalandığını ve doktor amcasının onu iyileştirmek için aldığını söyledim. İyileşince geri koyacak dedim. Şimdi hamileyim ve kardeşi tedavi olup geldi diye biliyor. Çocuklara bişi yokmuş gibi anlatınca üzülmyorlar. İnşallah gerek kalmaz yavrunuz sağsalim kucağınıza alırsınız

Tup bebek benimki..
Bu sabah yine kanamam oldu..birazdan tekrar gidicem..1 kesede bebek yoktu..o nedenle oluyo kanamam..ama bebege bir sey olur diye cok korkyyorum

bunu ben anlamadım ben yokum bıde

Kızlar günaydın bugün doktora gidecekler güzel haberlerle dönün inşallah :)
Ben bi haftadır progestan yüzünden çok fenaydım iki gündür allaha şükür yan etki falan olmuyor çünkü önceden az bişey yiyip içiyordum ilacı ama bayağı tok karnına iki bardak suyla içiyorum şimdi sonra tekrar su içiyorum yan etkisi olanlar sizde böyle deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…