2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende iyim cnm çok şükür hala kendimi hamile gibi hisedemiyorum bir midem bulansaydı
aman maşallah de canım hiç bulanmasın ben mahvoldum günlerdir resmen hamileyim deyip sevinemiyorum hasta gibi hissediyorum kendimi hayattan zevk almıyorum kızımla ilgilenemiyorum çaalışıyorum bide çok kötü valla ,keske düzelsem artık psikolojik olarak etkilenmeye basladım çünkü

Ayni durum bizdedr var. 1 haftadir esin gelebe kadar zar zor ilgileniyirum. o gelince ben hoopp yatar pozisyon. cocukla ilgilenme ve yemek adamda tamamen.

kızlar benim lekelenmem kesildi ama kesem 7 mm.. doktor biraz ufak dedi haftasını demedi bana göre 6 hafta başka doktora göre 4 haftaortalama 5 hafta diyelim 2 hafta sonrasına randevum var inşallah bebeişi görürüm inşallah

Haldun ccanova da iyi diyorlar hatta bugün bi tanıdığın eşi doğum yapacak
Ben çiğdem şanlıalp gidiyorum şimdilik iyi şükür sevecen anlayışlı biri inşallah sonuna kadar iyi olur herkesin

canlar uzun zamandan sonra bugun oğlen bişeyler yiyebildim tost yedim yanında bır bardakta gazoz içtim günde bir bardak sıkıntı yaratırmı canlar ya

selam arkadaşlar neredeyse 2 haftadır yazamıyorum, bulantılarım çok fena ve kusmaya başladım. doktor dramamine vermişti artık etki etmeyince zofer içmeye başladım, yine de kusuyorum 7+1 de kalp atışını duyduk çok şükür, 1 ay sonra kontrole gideceğim, geçen hafta kan verdim tüm tahlillerim yapıldı, bu hafta sonuçları alacağım. inanılmaz kötüyüm, oğlumda da böyle olmuştu hayatımdan bezdim resmen bi de çocuk olunca ona bakmak lazım, bi de çalışıyorum

allah yardımcın olsun canım benim ilk hamileleğim çok fenalardayım çok şükür bugun iyiyim sabah iş yerine gelince bir sade soda içeyim dedim şöyle ıkı saat yudum yudum içtim baktım geçti mide bulantım bu öğlen iş yerinde rahatca yemek yedim

Tup bebek benimki..
Bu sabah yine kanamam oldu..birazdan tekrar gidicem..1 kesede bebek yoktu..o nedenle oluyo kanamam..ama bebege bir sey olur diye cok korkyyorum
Insallah bise olmaz canim gonlunu ferah tut senin icinde dua ediyorum.benimde birinde bebek yok henuz.rabbim yardimcimiz olsun

Merhaba.beni de listeye eklermisin

Yas 30
sat 4 mayis
istanbul
ikinci bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…