2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
günaydın kızlar
gece evimizde ufak çaplı bir kaza oldu. gece yarısı duvardaki tencereler devrildi. fırlayarak uyandım yerimden. inanılmaz korktum ama. ve o an kramp girdi kasığıma ilk zaman ki gibi olmasada hala ara ara ağrım oluyor. sonrada sabaha kadarda kabusumda hep düşük yaptığımı kanamam olduğunu gördüm gördüm uyandım.

Bende iyim cnm çok şükür hala kendimi hamile gibi hisedemiyorum bir midem bulansaydı
Bunu söyleme bence.şükret.3haftadr hastanelik oldm kusmaktan.su içsem çıkıyo.sağlıklı olsamda bişiler yesem diye gün sayıyorum.tadını çıkar.berbat bişey haftalardr yatıyorum ve kusuyorum hayatm bundan ibaret

maviucurtma33 selam sende mersindeymişsin:)hani doktora gidiyorsun
Merhaba canım ben şu an Haldun canova ya gidiyorum annem gilde kalıyorum tatil olduğu için kışın Gaziantep'e gidiyorum gideceğim asıl doktorum orada orada görev yapıyoruz çünkü. Ama doğum u Mersin'de yapmayı düşünüyorum içime Sinen bir doktor bulabilirsem sen kime gidiyorsun

Merhaba kizlar dun 3 dr kontrol etti beni yatis verdiler kabul etmedim kagit imzalattilar eve geldim.simdi baska dr a gidiyorum gece doppler cekmediler hastaned3 yokmus doppler e girmeden tam olarak ikna olamiyorum.gece tekrar bhcg yapilfi 16000 lerde cikti deger

Bende bu sefer erkek hissediyorum cnm kızımdaki hamileliğimden çok farklı kızımda bulantısız günüm yoktu bunda daha giç bulanmadım tabi bu his sağlıklı olsunda hepsine razıyız
maşallah ne güzel.. nazar değmesin beimde kızımda hiç bulantı kusmam yoktu bunda mahvoldum daha şimdiden , cok zorlanıyorum ,ama sağlıklı olsunda yapacak bişey yok annelik fedakarlık istiyor, tek üzüntüm kızımla ilgilenmekte zorlanmaya başladım allahtankı babası bu ara yardımcı oluyor

Cok geçmiş olsun. Ani hareketlerde oluyor böyle ne yazıkki. Sen bilinç altında yaşadin nolur korkma artık iyice azaldı risk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…