2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

hafizandan silmeye calis o anlari. Illk zamanlar zor ama basarirsin
Ben hicte anlatildigi gibi bebegimin yuzunu gorur gormez herseyi unutamadim. evet ilk an efsaneviydi. Ama o ilk an bittikten sonra felakettim. Ilk gun kucağıma zor aldim. Epidural gec acildi kalkamadim. Dustum karin ustu bacagim uyustugu icin inanilmaz canim yandi vs vs. Ilk 2 gun bende pek yok acikcasi.
Surekli birileri kucagima verdi emzirdim.ama gorev gibiydi. Yssadiklarimi hazmedemedigim icin olsa gerek hemen masalimsi anne moduna giremedim. 2.gunun aksami ancak kendime geldimde gozum bebegimi gordu. Ama 20. gunun su saatinden bildiriyorum.suan sipam emiyor emerken zaten uyudu gibi gözler kapali arada guluyor vs. Oh be diyorum dunya varmis. Ne guzel yapmışım sipayi :)

Ben bazen yatıyorum. 22 günlüğüz cnm

Ağrın oluyor mu sonrasında yoksa herşey normal mi? 13 gün oldu benim de bugün itibariyle. Biri cesaretlendirse etrafımdan yatacağım ama herkes hersey hakkında korkutuyor sezeryan olunca. Geçen gug kayınvalidem 25 sene önce sezeryan olan bı tanidiginin hala karnının agridigindan falan bahsetti bana yani düşün. Ben nasıl cesaret edeyim şimdi

Canım çok geçmiş olsun.

Buna bizim büyükler su durması dermiş, annem uyardı beni. Emzirirken su içmeyin derlermiş. Doğruluk payını bilmşyorum ama ben riske girmemek için emzirirken sıvı şeyler tüketmemeye çalışıyorum.

Kapanır canım, çok duyduğum bişi erken doğanlarda.

Size bakıyorum da benim bebek ciplak sanirim sadece kisa kollu zibin ustune tulum giydiriyorum. Corap sapka vs sadece yıkayınca giydiriyorum.ev 26 27 derece filan bizim.

Benim de seninle aynı sadece çorap var ayağında. O da kanada farkı :) ev de 23-34 derece. Uyurken de üzerine inçe bişi örtüyorum o kadar.

Zaten ucunda böyle güzel melekler olmasa kim ister ki bu acıları çekmek. Ben kıyarım heralde ayaklarına kadar öpücem bi doğsunda

Benim bebek de aynıydı. Gece yatmadan süt sıkıp içeri girmesini sağladım. Üç gecede düzeldi canım. Başka da bir şer yapmadım.

Ozlenmez mi canim ozlemissindir tabi ya. Cok Cok zordur eminim esinden uzakta gecirmek bu zamanlari. Hadi bakalim ne diyecekler ben de merak ediyorum.

Ozlenmez mi canim ozlemissindir tabi ya. Cok Cok zordur eminim esinden uzakta gecirmek bu zamanlari. Hadi bakalim ne diyecekler ben de merak ediyorum.
Aynen canım zaten bozul olan psikoloji iyice bozuluyo. Bi diyorum inşallah yarın doğuma alırlar bi diyorum ne kadar dursam kar artık kısmet gerisi

Oyy kıyamam gerçekten zor bir gün olmuş, ama şükür ki ikiniz de iyisiniz. Sağlıkla devam etsin bundan sonrası inşallah. Mutlu güzel bir ömrü olsun minik prensesin :)

Kızlar iki sorum var,

1. Bu d vitamini ne kadar süre kullanılacak? Buradan bir kaç kutu alıp geliyim diyorum. Kaç kutu alsam?

2. İlk ay Türkiye'de hangi aşılar var? Biz 40.gün döneceğiz kısmetse. Hemen doktor bulmam lazım galiba.

Geçmiş olsun canım, zor da olsa kavuşmuşsun prensesine ne güzel aslında epidural verebilirlerdi niye vermemişler anlamadım

Sağlıkla büyüsün darısı başımıza
Ah bi anlasam canım neden vermedi bebek kanala inmedi hiç %55 te kaldı kendi sancim da vardı düzenli şekilde ona rağmen inmedi aşağıya 4cm oldu en son sabah 7 de bakıldı 1.5 cm di en fazla 2.5cm acildim suni versekte açılmaz suyunu patlatırız açılma da ilerler dedi epidurali 4cm den sonra veririm demişti önceden olmayacaksa daha fazla sanci cekmemin manası yoktu onu da kaç kere söyledim ondan sonra halime acıdılar sezeryana girene kadar arada kıvrandirdilar ağrı kesici vurmadılar başaramadım kısacası

Inşallah canım öyle avutuyorum kendimi geçicek diye sancı odası adını duyunca midem bulaniyo artikbenim açılma hiç bir şekilde garantili değildi dr unda işine geldi açıkçası uğraşmak istemedi benceinşallah hepinizin güzel hikayeleri olur gönlunuzdeki doğum olur tez zamanda kavuşun inşallah..bütün gun aklimdaydiniz yazamadim telefon annemdeydi normal doğum gerçekten zor ama yapılabilirse güzel bişeydünyam o oldu artık zaten amin canım darısı basiniza bian önce ve evet herkesin doğum hikayesi farklıdır benim başıma gelen bu herkese aynısı olcak diye bişey yok tabiki kader kısmet

Amin canım inşallah..Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız:)doktorum anadolu hastahanesi alev hanım canım...bide sancim var spinal olcam geçecek diye sevindim sancilar ama bastıra bastıra mafettiler bu sefer de geçecek biraz zor olcak ama gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…