- 8 Nisan 2017
- 557
- 516
- 23
- 32
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.901
16 gün oldu doğum yapalı ama daha yan bile yatmadım yüz üstü ne mümkün
Haklısın canımdoktorum iyiydi ama aşağı da hasta muayene etmekten bize gelip bakmadı ki hele ki doğumhane personeli okadar lakayıt yani sonuçta orda acıyı çeken benim sezeryan diyosam ağrı kesici diyosam yapmak zorundasın..evet ne hayal ettim ne buldum okadar normal doğum istedim ki mafettiler beni o karnıma bastırdıkları anlar ölüm gibi geldi ölmek istedim o an kızım olmasa ve aciz bi şekilde istifra ettim sedyede galiba eskişehir evet :)
Ben bazen yatıyorum. 22 günlüğüz cnm
Çok teşekkür ederim kızlar ben bu korkuyla doktora gittiM hemen sabahtan girdik doktorun yanına doktor soydu bebeği bir baktık kızarıklık şişlik gitmiş kendimi yalancı gibi hissettim doktora fotoğraftan gösterdim O da haliyle olabilir böyle dedi gönderdi bizi :)))
İki gündür Allaha şükür yok yere git gel git gel yapmışız hastaneye teşekkür ederim hepinize demekki hakikaten dokunmadan geçiyormuş
Bir ağlamalarım eksik kalmıştı oda başladı.40 günmü sürüyormuş bu manyaklık aaaa dostlar
Kardiyoloji randevumuzdan geldik kalbinde iki delik varmış prensesimin prematüre bebeklerde sık görülen bir durummuş , doktor kapanma aşamasına gelmiş ilaca gerek yok kilo aldıkça kapanır büyük ihtimalle dedi.. Tabi anne yüreği benim kafam kazan oldu şuan da inşallah kapanır
Size bakıyorum da benim bebek ciplak sanirimsadece kisa kollu zibin ustune tulum giydiriyorum. Corap sapka vs sadece yıkayınca giydiriyorum.ev 26 27 derece filan bizim.
Bizim bugün kırkımız çıktı kızlar. Banyomuzu yaptık kırkımızı uçurduk:)))
Zaten ucunda böyle güzel melekler olmasa kim ister ki bu acıları çekmek. Ben kıyarım heralde ayaklarına kadar öpücem bi doğsundaValla ben kendi sancima dayanamadım düşün artık gerisiniyanimda suni sancı alıp doğuran 2 kisi oldu biri 6 saat çekti açıldı diğeri de 3saat falan..acilman normal sancin ile ilerliyorsa suni ile daha çabuk oluyor ama kendi sancindan da bikac kat daha fazla malesef evet geçecek ama insallah unuturum bu günü guzel yanları hariç öpmeye kiyamiyo insan biliyomusun
Kızlar benim bebişin gözleri çok kötü damla damlatıyoum çayla ya da kaynamıs soğumuş suyla siliyorum sürekli arada anne sütğ damlatıyorum masaj da yapıyorum hiç bir şey fayda etmiyor sanki gözlerini açamıyor yavrum çok üzülüyorum doktora da gittik değişen bir şey yok başka doktora mı gitsek acaba diyorum
Aynen canım onu da öyle özledim ki anlatamam sürekli arıyo hala doğurmadın mı gelmek istiyorum artık diye ama karısındada oğlundada tık yok. Bende bütün duygular birbirine karıştı canım bakalım yarın ne dicekler
Kızlar 20 saat sancı çektikten sonra rüzgarımız dünyaya geldi
Çok zor bi doğumdu
Ama şükür kavuştuk
Darısı kalanlara
Aynen canım zaten bozul olan psikoloji iyice bozuluyo. Bi diyorum inşallah yarın doğuma alırlar bi diyorum ne kadar dursam kar artık kısmet gerisiOzlenmez mi canim ozlemissindir tabi ya. Cok Cok zordur eminim esinden uzakta gecirmek bu zamanlari. Hadi bakalim ne diyecekler ben de merak ediyorum.
Erkek anneleri sünnet konusunda ne diyorsunuz bize Dr pipi dar erken sünnet olsun iltihap olmasin dedi .. ne zaman yaptırmak gerek acaba
Kızlar yazamadım kendime yeni yeni geliyorum çok kötü bi gündü malesefsabah hastahaneye geldiğimde 1.5 cm açıklık vardı rahime ilaç kondu yumuşama için ve suni almadan kendi sancılarım geldi düzenli ve şiddetli başta hafifti iyiydim %55 silinme dediler ve kızım kanala inmedi bi türlü bikac saat içinde açılmam2.5cm oldu ve dr bekledi eğer gelmezse suyunu patlatalım açılman hızlansın dedi ve sancıya dayanamdim kızlar öyle bişeyin tarifi yok 100 lere cıktı..en son 4 cm oldu açılma epidural için yalvardım ama vermedi dr umun bütün hastaları 10 cm açıklık ile benden sonra gelip doğurup gitti epiduralsiz..sancilardan açlıktan gücüm de kalmadi zaten ıkınmak için kaldı ki açılma çok yavaş ilerleyince de daha fazla çekmek istemedim malesef bayılma noktasına geldim açlıktan ve sancıdan istekli olarak sezeryan olmak istediğimi söyledim dr da zaten bebek çok yukarda alalim artık madem dedi sanci odasinda yalniz kaldim sancı cektim cok koydu kimsesiz gibi hissetim annemleri de ameliyata giderken gorunce dogumhane kapisinda tutamadim kendimi agladim yandi ve SONUÇ okadar sancıdan sonra spinal sezeryan ve sezeryan da kötüydü mideme bastirdilar agzimdan cikacak sandim neefes alamadim tarifi yok acimin çok talihsiz şeyler geldi başıma yani kızlar istifra ettim ameliyathanede bide 3450 gram 51 cm oldu pamuk gibi kızım memeyi aliyor emiyor ama tutana kadar ugrastiriyo baya kanamam var sondam var altım çıplak..gercekten böyle anlatmak istemezdim gözünüzü korkutmak değil amacım kesinlikle ama gerçekten kabus gibiydi bu gün bacaklarımin uyuşukluğu yeni geçti daha...ama hepinize dua ettim Rabbim hepinize kolay kısa az acılı doğumlar nasip etsin bir an önce saglikl a alın kucağınıza inşallah ben biraz dinlenmeye çalıcam uyumaya calısıcam 10 da sıvı alımı 12 de yemek var bakalım bende böyle durumlar kızlar kedicik napti haber varmı??
Ah bi anlasam canım neden vermedi bebek kanala inmedi hiç %55 te kaldı kendi sancim da vardı düzenli şekilde ona rağmen inmedi aşağıya 4cm oldu en son sabah 7 de bakıldı 1.5 cm di en fazla 2.5cm acildim suni versekte açılmaz suyunu patlatırız açılma da ilerler dedi epidurali 4cm den sonra veririm demişti önceden olmayacaksa daha fazla sanci cekmemin manası yoktu onu da kaç kere söyledim ondan sonra halime acıdılar sezeryana girene kadar arada kıvrandirdilar ağrı kesici vurmadılarGeçmiş olsun canım, zor da olsa kavuşmuşsun prensesine ne güzelaslında epidural verebilirlerdi niye vermemişler anlamadım
Sağlıkla büyüsün darısı başımıza
Inşallah canım öyle avutuyorum kendimi geçicek diyeKıyamam sana zor seyler yasamissin...inşallah zamanla toparlicaksin unutucaksin bu günleri. ..benim ilk dogumum da uzun sürdü ve en kötü hatirladigim sanci odasiydi ben de yalvardim sezeryan diye ama yapmadılar.şimdi yine normal istiyorum bak herseyi unuttum yine aynı şeyleri yasicak miyim bilmiyorum ama şunu biliyorum doğum zaten her türlü zor oluyor ama insan sonra unutuyor annelik böyle bişey. ...maşallah pamuk kızına da çok güzel bi ömür diliyorum canım bebeğine kavuştun ona odaklan...ömürlü olsun tekrar.
Herkesin dogum hikayesi farklidir canım stres yapma hic bi beklentiye girme bol bol dua et insallah guzel bi hikayen olur...ilk doğumlar biraz uzun sürüyor zaten ama her şey yolundaysa sonu da çok güzel bitiyor görüyorsun bebeğini o çıkınca rahatliyosun bi an gözünü ondan alamiyorsun rüyada gibi oluyorsun bunları düşün kotu şeyler getirme aklına. .
Amin canım inşallah..Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız:)doktorum anadolu hastahanesi alev hanım canım...bide sancim var spinal olcam geçecek diye sevindim sancilar ama bastıra bastıra mafettiler bu sefer deCanım allah kolaylık versin rabbim şifa versin bebeğin ve senin için dua edicem doktorun kımdı allah aşkına bu kadar sana ve bebeğine sıkıntı çektirdi bende eskişehirdeyşm ve ümit hastanesinde doğum yaptım herşey çok yolunda gitti spinal oldum senin yazdıklarını okuyunca sanki ben o anları yaşadım gibi acı cektim zor bir doğum olmuş bebeğini bol bol kokla canım acıların biraz olsun hafifler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?