2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Çok zor olmuş ama aldın kucağına yavrunu onu kokla bol bol unut gitsin. Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun cnm
Evet engüzel yani oydu zaten canım kızım şimdiden hayatımın tek aşkı oldu tosbigim :)aminn hepimizinkini Allah anali babali büyütsün canimm hayırlı evlat olsunlar:)

Benim de seninle aynı sadece çorap var ayağında. O da kanada farkı :) ev de 23-34 derece. Uyurken de üzerine inçe bişi örtüyorum o kadar.

Ahaha kanada için ilave corap normal :)

Biz de yarı kırk yaptık bugün :)
Bizde yaptik onu. Annem gelinlik tarzi bi elbise almis giydirdiler bebemi
nemesis canım bu mommy bliss in bi sürü tipi var. Hangisine bakmalıyım?

farkli sorunlar icin farkli urunu var. Gaz icin olani gece ve gunduz olarak ayriliyor. Gunduz olan 2 hafta gece olan 1 aylik olunca kullaniliyor. Onun disinda mesela kabızlık icin olani var bence almisken 1 kutuda ondan al bulunsun evde. Probiyotik damlasi var yine bagirsak duzenleyici 3
Aydan sonra kullaniliyor bence ondanda al bir kutu :) al yanii hepsinden
D vitamini 90 gunluk sanirim senin bende ondan getirttim kanadadan. 1 sene kullanilacak 5 kutu getir sen.ilk ay hepatit 2. Doz var. Dogumda ilk doz ve k vitamini yapildi. Baska yok.ama tabi goz muayenesi kalca ultrasonu vs var ilk ay asilara ilave onlarda onemli.

Çok geçmiş olsun bundan sonra rahat edersin inşallah.

Kuzum gözün aydın sağlıkla kucağına almışsın
Bunu şakın başarı olarak görme sen bir annesin yavrunu kucağına sağlıkla aldın ya bu bir başarı senin icin normal mjs sezeryanmjs hiçbiri önemli değil dogumdur Başarıyla baseisizlikla alakası Yok sen o an ne gerekiyorsa onu yaptın çocuğun icin kendin icin ne sağlıklıysa o olmuş üzülecek kafaya takacak hiçbir şey yok İnan sen annesin bebisin kucağında sağlıklı ne güzel kuvözde olsa bir şey olmuş olsa allah korusun
Doğum şeklinin senin o an ne istediğinin hiçbir önemi yok 9 ay Karnında taşıdkn zorlandın belki ama bak mutlu son sağlıklı şekilde bebeğin kollarında çok şükür her şey çok güzel olacak biraz dinlen bak gör nasıl zaman geçecek sen dinlenmeye ve bu işi sorgulamamaya bak belki de kanala inmediği icin vermemiştir epidural bilemeyiz doktorun da bir bildiği vardır bence sen bunları unut bebeğine ve dinlenmeye odaklan kuzucum yardım istemekten çekinme bırak işi gücü kim yaparsa yapsın sen bebeğine kendine odaklan
Sen güçlü bir annesin

Kuzum normalde 16. Gün d vitamini başlatılıyormuş bizim hemen başladılar ASilarda ilk asisinin hepatit b sanırım 2. Dozu 1 aylıkken tekrar yapılıyor sonra başka aşılar var ama sanırım ay ay
D vitamini de 3 ay kullanılıyor bildiğim kadarıyla sen stokla bence olmadı dofum yapacak birine hediye edersin kalırsa ya da doktor belki 1 yasında sonrasında da gerekli görürse kullanırsın

Nurse harweys diye bir gaz ilacı daha varmış ilk kontrole gittiğimiz doktor bununla biogaia önerdi digerleri hep muadil dedi
Nurse’i kullanan var mi aranızda

Ayrıca kızlar ben bugün bi deneme yaptım 11 de 12 gibi 1 e dogru emdi yatırdık 1 de tabu zor daldı sonra 5 de kalkayım dedim bizimki tam 5e dogru vizirdandk ama uyurken böyle gözler açık dahil geriniyor gibi ben onları hep uyanma sanıyordum bıraktım kaldırmadım gozu acıkıp ağlamadıkça sonra 6:3@ da kendi uyandı ilk vizirdandi sonra agladi iki
Normalde 10 dk emen çocuk 40 dk yakın emdi gece uykusunu alsın dedim Sonrada 5:39 saat uzun bir sure gibi geldi
Normal mi sizce 1 aylık olacağız Cumartesi
Tavı sabahları artık 1 saat ancak uyumaya başladı 45. Dk 1 saat sonra öğlenleri uyanıyor emiyor geri uyutuyorum 1 saat sonra tekrar uyanıyor huy değiştirdi 3 gündür öğlenleri de guel uyurdu
Açıkcası gece uykusuna müdahale edip sonra öyle bir düzeni olsun istemiyorum ya ilerleyen aylarda bir de gece uykusu olsun diye alıştırmaya calismaktansa şimdi alışsın diye düşündüm

Son düzenleme:

Biz de giyindik çıktık, düşün yani ben deli anne bu soğukta dışarı çıkarttım :)

Mommy bliss var bir de baby bliss var. Amanz.n.ca ya bakarsan her çeşidi çıkıyor. Fiyatları da görebilirsin. İstediğin varsa sipariş edebilirim. Dönünce de kargo yaparım sana.

4 kutu getirsem yetiyor o zaman, 5.yedek mi :)

Kızlar günaydın , salı günü yatış için hastaneye gittim. Muayene etti önce doktor suyu tam sınıra gelmişti bebeğin . 1 cm aciklik varmış . Suni sancı verilmeye başlandı ama açılma 2 cm olduğunda bebek çok strese girdi. Kalp atışları 70-80 e düştü ebe hemen doktora söyledi doktor geldi . Biraz bekledi düzelmedi daha da inmeye başladı. O sırada suyumu patlattı su yeşil gibiydi muhtemelen içerde kakasını yapmış fazla bekleyemeyiz dedi. Sonra kalp atımı normale döndü ama ben önermem sancı verilmesini artık bu sancı da strese girdi bebek açıklık 7-8 cm olana kadar ne olur bilemeyiz dedi. Bende zaten korkmuştum ekranda bebeğin kalp atışları yavaslayinca sezeryan dedim. Genel anestezi ile sezeruan oldum. O gece bebek ile hastaneydik. Hiç emmedi . Süt gelmedi şırınga filan kullandik.kanladi . Kaynanam aç bırakmaktan yanaydı üç gün aç kalsa bisey olmaz diyordu . Iyice sinirlendim mama verelim sarılık olacak diye . Neyseki uzun tartışmadan sonra mama verip doyurduk. Ama dün çocuk doktoru bebekte enfeksiyon olduğunu söyledi . Onu kuveze aldılar .bir hafta kalacakmış daha uzun da olabilir . Ben taburcu oldum evdeyim. Annem kaynanam var ve saçma şekilde yemeğe caya gelen misafirler olacak bugünden itibaren .

Sezeryan olmak çok zormuş ama hiç bi şeyi kendim yapamıyorum diye çok kötüyüm. Bebeği birakip gelmek daha zordu ama iyi olması için dayanacağım . Bizden haberler böyle .

Geçmiş olsun canım biran önce çıkar bebeğin inşallah. Kalanlardan ben hala bekliyorum bakalım. Enfeksiyon ne kaynaklıymış bişey dediler mi canım? Allah ikinizede şifa versin inşallah

Sezeryan olmak çok zormuş ama hiç bi şeyi kendim yapamıyorum diye çok kötüyüm. Bebeği birakip gelmek daha zordu ama iyi olması için dayanacağım . Bizden haberler böyle .
Ben yaşadım canımm eve geldim bebeğim 5 gün sonra geldi.iyi düşünmen lazımm süt sağmanı isteyecekler.antibiyotik tedavisi alıp hemen yanına gelecek öyle düşün.
Çok psikolojik bir süreç ama kucağına alınca herşey geçicek.

Çok gecmiş olsun arkadaşımın bebeği oe enfeksiyondan 5 gün hastanede yattı haliyye üzülüyorsun stres yapıyorsun bunlar geçecek yeter ki saglık olsun kendine ve bebişine odaklan süt için beslenmene dikkat et

Kahveyi ilk defa duydum. Ben hic oyle bisey yapmadim.

Banada kv demisti tabi ben kizsim. Ociyom valla. Cok şükür bisey olmadi yani. Yoksa kavruluyorum İnternette de yaniniza su alin diyorlar.

Cnm benim sezeryande seninki gibi bebegin kalp atislari sancida dustugu icin oldu.

Doğum yapmayan kaç kisi kaldık acaba
Ben de varım.dün gece de boş gectiii

Benim de kV dem derdi enzirirken bişey içme diye.ama sebebini bilmiyordum demek ki bundanmis

Benim de aklimdaydin hep bugun daha iyisidir umarim

Çok geçmiş olsun canim çok zordur eminim tez zamanda çıkar ins kuvezden bebeğin saglikla....enfeksiyonun sebebi kakasini yapmış olmasi miymis

Gecicek tabiki canım bir kaç güne toparlanırsın inşallah hiç bir doğum kolay değil ve her doğum bir ayrı hikaye senin hikayende böyleymiş canım prensesinle birlikte

estherr bugün Dr a gidiceksin demi ne dicekler yaz mutlaka senin kac gun gecti şu an..Ben de ptesi yerine yarın giderim belki pazartesi 3 gün geçmiş olcak araya da haftasonu gircek gerci dr yine gönderir beni bise yok diye...çok canım sıkılıyor
Kızlar benim bebeğin kalp atişları 8. Haftada duyulmuştu geç döllenme mi olmustu acaba 40 görünüyor şu an ama daha mı geride haftası ki olabilir mi böyle bişey. ..kendimi rahatlaticak bişeyler ariyorum..

Geçmiş oldun canım en doğru kararı vermişsin, sağlıkla kavuşmak en önemlisi. Benimde en korktuğum şeylerden biri bu enfeksiyon. Bütün hamileliğim enfeksiyonla geçti. Bebekte de olur mu diye doğar doğmaz baktırcam. En kısa zamanda gelsin kucağına inşallah, mutlu bir ömrü olsun

Geçmiş olsun canım biran önce çıkar bebeğin inşallah. Kalanlardan ben hala bekliyorum bakalım. Enfeksiyon ne kaynaklıymış bişey dediler mi canım? Allah ikinizede şifa versin inşallah
Sağol canım inşallah çıkar bununla atlatırız .enfeksiyon kaynağı muhtemelen anne karnındayken bende olan idrar yolu enfeksiyonu. Inşallah sen de bir an önce doğum yaparsın . Öyle beklemek zor geliyor biliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…