- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.921
Inşallah canım temennim o zaten inşllah...Geçmiş olsun cnm bundan sonrası daha da güzel olur inşallah
Evet engüzel yani oydu zaten canım kızım şimdiden hayatımın tek aşkı oldu tosbigim :)aminn hepimizinkini Allah anali babali büyütsün canimm hayırlı evlat olsunlar:)Çok zor olmuş ama aldın kucağına yavrunu onu kokla bol bol unut gitsin. Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun cnm
Benim de seninle aynı sadece çorap var ayağında. O da kanada farkı :) ev de 23-34 derece. Uyurken de üzerine inçe bişi örtüyorum o kadar.
Bizde yaptik onu. Annem gelinlik tarzi bi elbise almis giydirdiler bebemiBiz de yarı kırk yaptık bugün :)
nemesis canım bu mommy bliss in bi sürü tipi var. Hangisine bakmalıyım?
D vitamini 90 gunluk sanirim senin bende ondan getirttim kanadadan. 1 sene kullanilacak 5 kutu getir sen.ilk ay hepatit 2. Doz var. Dogumda ilk doz ve k vitamini yapildi. Baska yok.ama tabi goz muayenesi kalca ultrasonu vs var ilk ay asilara ilave onlarda onemli.Kızlar iki sorum var,
1. Bu d vitamini ne kadar süre kullanılacak? Buradan bir kaç kutu alıp geliyim diyorum. Kaç kutu alsam?
2. İlk ay Türkiye'de hangi aşılar var? Biz 40.gün döneceğiz kısmetse. Hemen doktor bulmam lazım galiba.
Çok geçmiş olsun bundan sonra rahat edersin inşallah.Kızımı kucağıma almak paha biçilemez tabikigerçekten yaşamadan anlaşılmıyor:) öyle bi his yok hala şaşkınım yanimda uyuyor suan bazen de çipil çipil bakıyor:) ama gerçekten yaşadığım tarif edilemeyecek bi acıydı o ameliyathanede acı çekmek ve aciz kalmak Rabbim kimseye yasatmasin
Kuzum gözün aydın sağlıkla kucağına almışsınAh bi anlasam canım neden vermedi bebek kanala inmedi hiç %55 te kaldı kendi sancim da vardı düzenli şekilde ona rağmen inmedi aşağıya 4cm oldu en son sabah 7 de bakıldı 1.5 cm di en fazla 2.5cm acildim suni versekte açılmaz suyunu patlatırız açılma da ilerler dedi epidurali 4cm den sonra veririm demişti önceden olmayacaksa daha fazla sanci cekmemin manası yoktu onu da kaç kere söyledim ondan sonra halime acıdılar sezeryana girene kadar arada kıvrandirdilar ağrı kesici vurmadılarbaşaramadım kısacası
Kuzum normalde 16. Gün d vitamini başlatılıyormuş bizim hemen başladılar ASilarda ilk asisinin hepatit b sanırım 2. Dozu 1 aylıkken tekrar yapılıyor sonra başka aşılar var ama sanırım ay ayKızlar iki sorum var,
1. Bu d vitamini ne kadar süre kullanılacak? Buradan bir kaç kutu alıp geliyim diyorum. Kaç kutu alsam?
2. İlk ay Türkiye'de hangi aşılar var? Biz 40.gün döneceğiz kısmetse. Hemen doktor bulmam lazım galiba.
Ahaha kanada için ilave corap normal :)
Bizde yaptik onu. Annem gelinlik tarzi bi elbise almis giydirdiler bebemi
farkli sorunlar icin farkli urunu var. Gaz icin olani gece ve gunduz olarak ayriliyor. Gunduz olan 2 hafta gece olan 1 aylik olunca kullaniliyor. Onun disinda mesela kabızlık icin olani var bence almisken 1 kutuda ondan al bulunsun evde. Probiyotik damlasi var yine bagirsak duzenleyici 3
Aydan sonra kullaniliyor bence ondanda al bir kutu :) al yanii hepsinden
D vitamini 90 gunluk sanirim senin bende ondan getirttim kanadadan. 1 sene kullanilacak 5 kutu getir sen.ilk ay hepatit 2. Doz var. Dogumda ilk doz ve k vitamini yapildi. Baska yok.ama tabi goz muayenesi kalca ultrasonu vs var ilk ay asilara ilave onlarda onemli.
Geçmiş olsun canım biran önce çıkar bebeğin inşallah. Kalanlardan ben hala bekliyorum bakalım. Enfeksiyon ne kaynaklıymış bişey dediler mi canım? Allah ikinizede şifa versin inşallahKızlar günaydın , salı günü yatış için hastaneye gittim. Muayene etti önce doktor suyu tam sınıra gelmişti bebeğin . 1 cm aciklik varmış . Suni sancı verilmeye başlandı ama açılma 2 cm olduğunda bebek çok strese girdi. Kalp atışları 70-80 e düştü ebe hemen doktora söyledi doktor geldi . Biraz bekledi düzelmedi daha da inmeye başladı. O sırada suyumu patlattı su yeşil gibiydi muhtemelen içerde kakasını yapmış fazla bekleyemeyiz dedi. Sonra kalp atımı normale döndü ama ben önermem sancı verilmesini artık bu sancı da strese girdi bebek açıklık 7-8 cm olana kadar ne olur bilemeyiz dedi. Bende zaten korkmuştum ekranda bebeğin kalp atışları yavaslayinca sezeryan dedim. Genel anestezi ile sezeruan oldum. O gece bebek ile hastaneydik. Hiç emmedi . Süt gelmedi şırınga filan kullandik.kanladi . Kaynanam aç bırakmaktan yanaydı üç gün aç kalsa bisey olmaz diyordu . Iyice sinirlendim mama verelim sarılık olacak diye . Neyseki uzun tartışmadan sonra mama verip doyurduk. Ama dün çocuk doktoru bebekte enfeksiyon olduğunu söyledi . Onu kuveze aldılar .bir hafta kalacakmış daha uzun da olabilir . Ben taburcu oldum evdeyim. Annem kaynanam var ve saçma şekilde yemeğe caya gelen misafirler olacak bugünden itibaren .
Ben yaşadım canımm eve geldim bebeğim 5 gün sonra geldi.iyi düşünmen lazımm süt sağmanı isteyecekler.antibiyotik tedavisi alıp hemen yanına gelecek öyle düşün.Sezeryan olmak çok zormuş ama hiç bi şeyi kendim yapamıyorum diye çok kötüyüm. Bebeği birakip gelmek daha zordu ama iyi olması için dayanacağım . Bizden haberler böyle .
Çok gecmiş olsun arkadaşımın bebeği oe enfeksiyondan 5 gün hastanede yattı haliyye üzülüyorsun stres yapıyorsun bunlar geçecek yeter ki saglık olsun kendine ve bebişine odaklan süt için beslenmene dikkat etKızlar günaydın , salı günü yatış için hastaneye gittim. Muayene etti önce doktor suyu tam sınıra gelmişti bebeğin . 1 cm aciklik varmış . Suni sancı verilmeye başlandı ama açılma 2 cm olduğunda bebek çok strese girdi. Kalp atışları 70-80 e düştü ebe hemen doktora söyledi doktor geldi . Biraz bekledi düzelmedi daha da inmeye başladı. O sırada suyumu patlattı su yeşil gibiydi muhtemelen içerde kakasını yapmış fazla bekleyemeyiz dedi. Sonra kalp atımı normale döndü ama ben önermem sancı verilmesini artık bu sancı da strese girdi bebek açıklık 7-8 cm olana kadar ne olur bilemeyiz dedi. Bende zaten korkmuştum ekranda bebeğin kalp atışları yavaslayinca sezeryan dedim. Genel anestezi ile sezeruan oldum. O gece bebek ile hastaneydik. Hiç emmedi . Süt gelmedi şırınga filan kullandik.kanladi . Kaynanam aç bırakmaktan yanaydı üç gün aç kalsa bisey olmaz diyordu . Iyice sinirlendim mama verelim sarılık olacak diye . Neyseki uzun tartışmadan sonra mama verip doyurduk. Ama dün çocuk doktoru bebekte enfeksiyon olduğunu söyledi . Onu kuveze aldılar .bir hafta kalacakmış daha uzun da olabilir . Ben taburcu oldum evdeyim. Annem kaynanam var ve saçma şekilde yemeğe caya gelen misafirler olacak bugünden itibaren .
Aynen canım banada dediler önce su sonra kahve 12 de çorba ictim tosbik uyutmadı ama :) şuan uyanması gerek malesef uyandırcam emmesi içinbir ağrı kesici yaptilar bacağımdan anaaamm kafam bir guzel oldu anlatamam :) kahve bol bol almış eşim Allahtan
Canım çok geçmiş olsun.
Buna bizim büyükler su durması dermiş, annem uyardı beni. Emzirirken su içmeyin derlermiş. Doğruluk payını bilmşyorum ama ben riske girmemek için emzirirken sıvı şeyler tüketmemeye çalışıyorum.
Cnm benim sezeryande seninki gibi bebegin kalp atislari sancida dustugu icin oldu.Kızlar günaydın , salı günü yatış için hastaneye gittim. Muayene etti önce doktor suyu tam sınıra gelmişti bebeğin . 1 cm aciklik varmış . Suni sancı verilmeye başlandı ama açılma 2 cm olduğunda bebek çok strese girdi. Kalp atışları 70-80 e düştü ebe hemen doktora söyledi doktor geldi . Biraz bekledi düzelmedi daha da inmeye başladı. O sırada suyumu patlattı su yeşil gibiydi muhtemelen içerde kakasını yapmış fazla bekleyemeyiz dedi. Sonra kalp atımı normale döndü ama ben önermem sancı verilmesini artık bu sancı da strese girdi bebek açıklık 7-8 cm olana kadar ne olur bilemeyiz dedi. Bende zaten korkmuştum ekranda bebeğin kalp atışları yavaslayinca sezeryan dedim. Genel anestezi ile sezeruan oldum. O gece bebek ile hastaneydik. Hiç emmedi . Süt gelmedi şırınga filan kullandik.kanladi . Kaynanam aç bırakmaktan yanaydı üç gün aç kalsa bisey olmaz diyordu . Iyice sinirlendim mama verelim sarılık olacak diye . Neyseki uzun tartışmadan sonra mama verip doyurduk. Ama dün çocuk doktoru bebekte enfeksiyon olduğunu söyledi . Onu kuveze aldılar .bir hafta kalacakmış daha uzun da olabilir . Ben taburcu oldum evdeyim. Annem kaynanam var ve saçma şekilde yemeğe caya gelen misafirler olacak bugünden itibaren .
Ben de varım.dün gece de boş gectiiiDoğum yapmayan kaç kisi kaldık acaba
Benim de kV dem derdi enzirirken bişey içme diye.ama sebebini bilmiyordum demek ki bundanmisCanım çok geçmiş olsun.
Buna bizim büyükler su durması dermiş, annem uyardı beni. Emzirirken su içmeyin derlermiş. Doğruluk payını bilmşyorum ama ben riske girmemek için emzirirken sıvı şeyler tüketmemeye çalışıyorum.
Benim de aklimdaydin hep bugun daha iyisidir umarimInşallah canım öyle avutuyorum kendimi geçicek diyesancı odası adını duyunca midem bulaniyo artik benim açılma hiç bir şekilde garantili değildi dr unda işine geldi açıkçası uğraşmak istemedi bence inşallah hepinizin güzel hikayeleri olur gönlunuzdeki doğum olur tez zamanda kavuşun inşallah..bütün gun aklimdaydiniz yazamadim telefon annemdeydi normal doğum gerçekten zor ama yapılabilirse güzel bişey dünyam o oldu artık zaten amin canım darısı basiniza bian önce ve evet herkesin doğum hikayesi farklıdır benim başıma gelen bu herkese aynısı olcak diye bişey yok tabiki kader kısmet
Kızlar günaydın , salı günü yatış için hastaneye gittim. Muayene etti önce doktor suyu tam sınıra gelmişti bebeğin . 1 cm aciklik varmış . Suni sancı verilmeye başlandı ama açılma 2 cm olduğunda bebek çok strese girdi. Kalp atışları 70-80 e düştü ebe hemen doktora söyledi doktor geldi . Biraz bekledi düzelmedi daha da inmeye başladı. O sırada suyumu patlattı su yeşil gibiydi muhtemelen içerde kakasını yapmış fazla bekleyemeyiz dedi. Sonra kalp atımı normale döndü ama ben önermem sancı verilmesini artık bu sancı da strese girdi bebek açıklık 7-8 cm olana kadar ne olur bilemeyiz dedi. Bende zaten korkmuştum ekranda bebeğin kalp atışları yavaslayinca sezeryan dedim. Genel anestezi ile sezeruan oldum. O gece bebek ile hastaneydik. Hiç emmedi . Süt gelmedi şırınga filan kullandik.kanladi . Kaynanam aç bırakmaktan yanaydı üç gün aç kalsa bisey olmaz diyordu . Iyice sinirlendim mama verelim sarılık olacak diye . Neyseki uzun tartışmadan sonra mama verip doyurduk. Ama dün çocuk doktoru bebekte enfeksiyon olduğunu söyledi . Onu kuveze aldılar .bir hafta kalacakmış daha uzun da olabilir . Ben taburcu oldum evdeyim. Annem kaynanam var ve saçma şekilde yemeğe caya gelen misafirler olacak bugünden itibaren .
Çok geçmiş olsun canim çok zordur eminim tez zamanda çıkar ins kuvezden bebeğin saglikla....enfeksiyonun sebebi kakasini yapmış olmasi miymisSezeryan olmak çok zormuş ama hiç bi şeyi kendim yapamıyorum diye çok kötüyüm. Bebeği birakip gelmek daha zordu ama iyi olması için dayanacağım . Bizden haberler böyle .
Amin canım inşallah..Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız:)doktorum anadolu hastahanesi alev hanım canım...bide sancim var spinal olcam geçecek diye sevindim sancilar ama bastıra bastıra mafettiler bu sefer degeçecek biraz zor olcak ama gececek
Kızlar günaydın , salı günü yatış için hastaneye gittim. Muayene etti önce doktor suyu tam sınıra gelmişti bebeğin . 1 cm aciklik varmış . Suni sancı verilmeye başlandı ama açılma 2 cm olduğunda bebek çok strese girdi. Kalp atışları 70-80 e düştü ebe hemen doktora söyledi doktor geldi . Biraz bekledi düzelmedi daha da inmeye başladı. O sırada suyumu patlattı su yeşil gibiydi muhtemelen içerde kakasını yapmış fazla bekleyemeyiz dedi. Sonra kalp atımı normale döndü ama ben önermem sancı verilmesini artık bu sancı da strese girdi bebek açıklık 7-8 cm olana kadar ne olur bilemeyiz dedi. Bende zaten korkmuştum ekranda bebeğin kalp atışları yavaslayinca sezeryan dedim. Genel anestezi ile sezeruan oldum. O gece bebek ile hastaneydik. Hiç emmedi . Süt gelmedi şırınga filan kullandik.kanladi . Kaynanam aç bırakmaktan yanaydı üç gün aç kalsa bisey olmaz diyordu . Iyice sinirlendim mama verelim sarılık olacak diye . Neyseki uzun tartışmadan sonra mama verip doyurduk. Ama dün çocuk doktoru bebekte enfeksiyon olduğunu söyledi . Onu kuveze aldılar .bir hafta kalacakmış daha uzun da olabilir . Ben taburcu oldum evdeyim. Annem kaynanam var ve saçma şekilde yemeğe caya gelen misafirler olacak bugünden itibaren .
Sağol canım inşallah çıkar bununla atlatırız .enfeksiyon kaynağı muhtemelen anne karnındayken bende olan idrar yolu enfeksiyonu. Inşallah sen de bir an önce doğum yaparsın . Öyle beklemek zor geliyor biliyorum .Geçmiş olsun canım biran önce çıkar bebeğin inşallah. Kalanlardan ben hala bekliyorum bakalım. Enfeksiyon ne kaynaklıymış bişey dediler mi canım? Allah ikinizede şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?