2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bir an önce iyileşip gelsin de onu istiyorum bende. Hastaneden boş çıkmak zor ama Allah yardım ediyor . Sütüm hiç yok . Dün Dün eve geldiğimde çok ağrılarım vardı . Bugün hastaneye gidicem ne kadar bisey çıksa vermeye çalışacağım . Nasıl olacak bilmiyorum tabi sureci. Biberona koyacağım herhalde.

Inşallah dikkat etmeye çalışacağım . Biraz kendime gelebilsem süt için uğraşacağım bende. Onu beslemek gerek sonuçta nerede olursa olsun.

Bendede her ay oldu enfeksiyon inşallah bebeğe geçmemiştir. Saol canım sizide biran önce kavuştursun

Kızlar bugün 40+1 iz doktora geldik tabili sıpanın gelmeye niyeti yok alttan bakmadı doktor bende bakın demedim çünkü hiç sancım yok. 27 sine gün verdi bebek hala gelmem derse yatış yapılıp suni sancı verilecek. İçim biraz daha rahatladı tabi beklemek çok zor ama bi süpriz olmazsa ne zamana kadar bekliceği mi biliyorum. İnşallah bende sağlıkla kavuşurum bebeğime

Sağol canım ,
Sağol canım geçer inşallah. Idrar yolu enfeksiyonu ssanırım bendeki . Kakasini yapması da ihtimal dahilinde dedi ama . Ben sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyordum onun için yakın zamanda fitil filan da kullanmıştım odur dedi.

Kızlar mesajını gormedigim kim varsa özür dilerim herkesten tek tek giremiyorum geçmiş baya birikmiş okuyamadım kim ne yaptı bilmiyorum son durumlari

Ay kizlar ya bebeginizin gazini nasil cikartiyorsunuz bn internetten gordugum gene olulunda gosterdikleri masajları hepsini yapiyorum faydasi olmuyo uc gundur gece uyumuyoruz sarhos gibiyim uykusuzluktan gozum agriyo gaz şurubu veriyorum ama pek fayda etmiyo galiba cok zorlamiyo yavrum geceden beri ayaktayiz sizler ne yapiyorsunuz

Kızlar mesajını gormedigim kim varsa özür dilerim herkesten tek tek giremiyorum geçmiş baya birikmiş okuyamadım kim ne yaptı bilmiyorum son durumlari
Kuzum bi kac gune gecicek agrilarin bn burda yazmamistim ama bnm cok şiddetli agrilarim olmustu ilk gun yavruma bakamamıştım bile toparlamam zor oldu insallah cabuk toparlarsin mis kokulu melegini op kokla benm icin sutun bol bol olsun insallah

Gozun aydin tatlim Allah bağışlasın anali babali buyusun gecmiş olsun cabacik atlatirsiniz insallah

Ay saçmalamış ona söyleyen kimse. Ben nezaman geçti hatırlamıyorum ama uzun zamandır hiç hissizlik ağrı hissetmedim. Eskiden yaygın değildi ya sezeryan. İlgi çekmek için kv ne öyle anlatmıştır. Bilmiyorum cnm. Ben ağrıyı acıyı beynimde egale ettiğim için çok bişi hissetmiyorum. Sadece içinde kağıt kesmiş gibi acım oluyor. Doktor normal diyor. 40 gün geçsin başka doktorada soracağım. Yat yatma diyemem. Yattığımda bi şikayetim olmuyor. Benim heryerim ağrıyo hertürlü yatışı vs deniyorum cnm.

Yaşına kadar devam ediliyor sanırım damla .. 2/3 kutu yeter galiba . 1. Ay aşisi var Türkiyede

Evet. Gunluk 1 damla veriyorsun. 90 gun diyor ama tam 90 yetmeyebilir bazen fazla damlar birsey olur 5.kutu o yuzden
Amazonda 35 knd gözüküyor asagi yukarı ayni tr de satilan fiyatla o zaman. Sanirim kanadada da pahali urun. Bize amerikadan adam lazim

geçmiş olsun, zor olmuş... bebeğin kendini çabucak toparlar inşallah, hemencik kavuşmanız dileğiyle.

Aynen. Bana spinal yapacaklarını söylediler. Bebeğini doğduğu anı sesini hemen duyacaksın dediler. Aman duysam ne olacakki dedim. Mecburiyetten spinal oldum. Ama nedense doktorlar geneli istemiyorlar. Beni kürtajda uyutmuşlardı çok huzurluydum.

CAnim gozun aydın enfeksiyon içinse geçmiş olsun tabiki zordur eve öyle donmek ama onun iyiliği icin orda kalmasi gerekiyor en azından koşularımız iyi tedavisini olabiliyor insallah çabucak iyileşir sende evine getirirsin minik yavrunu bol bol su iç ve sağma yap orda da emzirebiliesin bildiğim kadarıyla

Canim ayni sorun bizde de var doktorla görüştün damlalar %30 Ancak fayda ediyor 3 ay cekeceksiniz dedi sıcak havluyu karnına koyup masaj yapın o bagirsaklari biraz olsun Acar öyle belki faydasi olur dedi bi dene istersen acı elma yağı alıp masaj da yapabilirsin karnına ayaklarının altına

Genel aneztezide bebekte narkoz aliyor. Spinalde bebek etkilenmiyor.o yuzden doktorlar tercih ediyor.

Denicem canm ya cok zorlaniyo yavrum okadar gazi var ki mamayida ememiyo zaten karninda sesler geliyo bu ne gaziymis ya cok kotuymus

inşallah kavuşursun, olumsuz şeyleri düşünme, öyle ya da böyle kavuşacağın anı düşün :) güzel geçsin dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…