2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
canım, ilk 10-15 gün kritikse uyandırılıyor diye araştırmıştım bebeklerin uyku danışmanlığını yapan bi kadın var, doğal sürecine bırakın diyordu, 6 saatten fazla olursa müdahale demişti. bana mantıklı geldi. bi sorun yoktur sanıyorum ama için rahat etmiyorsa sor doktoruna.

Bolca iç.. Bird e onun ağrısıyla uğraşma ben çektim allah muhafaza kimse çekmesin. Uyandır uyandır bolca çekiştirdin.. benim 2. Gün gece süt gelmişti emerken iletişimi duymuştum be mutlu
Geçmiş olsun.. sen şimdi bol bol süt sağmaya çalış.. süt çıktı çıkmadı deme sağ... o sağdıkça ve bebek gelince çektikçe çoğalır... bebeğin iyi olacak onu düşün

Genel aneztezide bebekte narkoz aliyor. Spinalde bebek etkilenmiyor.o yuzden doktorlar tercih ediyor.
Ama iki spinalde de bana bunu söylemediler. Sürekli bebeğini görcen falan filan dediler. Ameliyata girerken eşim yetişebilseydi genel yaptırcaktım ben. Yetişemedi sağlık olsun. Benden geçti artık siz düşünün şu 6 ayı da atlatayım eşim 38ine gelince bi tane daha patlatırız diyor. Sağ kalabilirsem olmaz da ölürsem ikinci hatunlan yaparsın diyorum

Ben ikinciye zorunda kalirsam mutlaka genel isterim.hala kabus görüyorum geceleri sezaryenle ilgili.

Cnm gozlerine takilma ennson o aciliyor 3 aylikken bile gectigi uyir sariligin gizlerde. Onemli olan vucudunda olmamasi. Yavas yavas yuzunden de iniyor benim kizim. 40 a kadar yolu var dedi doktor endiselenmeyin dedi. Emzir ama sık sık 1,5-2 saatte bir emziriyorum ben gece gunduz.

Kizlar cok enteresan bir sorunla karsi karsiyayim.
Sezaryen dikisimin ortasinda kucuk bir kabarcik vardi sivilce gibi. Kil donmesi sanmistim. Kasiyinca icinden misine gibi bir sey cikti.soldan saga cektim onu baya baya misine geldi.ama diger yarisi gelmiyor. Nerden cikti bu misine anlamadim. Benim dikisim yoktu. Yapistirma yaptim demisti doktorum. Dikisin filan alinmayacak dedi. Acaba iceriden bir sey mi bozdum ben.

Kızlar selam, bebekli hayatta heryere yetişemiyormuş insan onu anladim.telefonla arayanlar hep bir sitemli anne oldun sana ulaşamaz olduk diye buraya dahi bakamıyorum artik biz 17 günlük olduk 1 haftadır gaz sancılarımız başladı gündüz kuş uykusu uyuyor resmen.gecede emzirmeye zor uyandiriyorum.oda emdikten sonra gazını alayim diye omzuma alıyorum uyanıyor geri tekrar memede uyuyor yalancı emzikte almadı hiç nolacak benim bu halim akıl verin

Bi arkadastada olmustu yapistirmali sezaryen di 42 gun sonra farketmişti saglik ocagna gitti bir hafta pansuman yapti ordan ip çıkartmıştı senin dediginle aynimi bilemiyorum bi doktorunla konus istersen

Canım seninde mi doğum gerçekleşti gözün aydın Sağlıkla büyüsün geçmiş olsun:)

Denicem canm ya cok zorlaniyo yavrum okadar gazi var ki mamayida ememiyo zaten karninda sesler geliyo bu ne gaziymis ya cok kotuymus
Canım bele sarilan bel bandlari var havlu gibi ondan alabilirsin.bi de kiraz cekirdegi torbalari var onu firinda ısıtıp koyuyorum cunku su torbalarinin patlama riski var rahatlatiyor biraz olsun.

stay strong26 canim güle güle büyüt bebisini ins.senin yasadiklarinin benzerini yasadim ilk dogumumda seni cok iyi anliyorum.hic epidural taksaydi acaba normal olur muydu acaba diye dusunme.benim 3 cm acilmada doktor ebelerin karariyla kendi bakmadan epidural taktirdi ama cocuk yine inmedi asagiya 6 cm le sezeryana girdim.sonra da ben seni epidurali takmadan alacaktim aslinda sezeryana sen epidurali istedin dedi. Doktorun durumu erken farketmis bosuna bekletmemis seni. Icinde normal dogum icin elinden geleni yaptim duygusu olacak ins hep.arkadaslarin da dedigi gibi onemli olan saglicakla eline almak gercekten. Ilk gun zor olur sezeryan 2.gun kendini daha iyi hissedeceksin ins

Canım bele sarilan bel bandlari var havlu gibi ondan alabilirsin.bi de kiraz cekirdegi torbalari var onu firinda ısıtıp koyuyorum cunku su torbalarinin patlama riski var rahatlatiyor biraz olsun.
Bel bandi alana kadar havlu isitip koymayi denicem havluyu kaloriferde mi isiticam canm

İçerde dikişler var en üst yapıştırma oluyor genelde .. agrin var mı ya da akıntı filan ? Eğer agrin olursa Dr a görün bence enfeksiyon filan kapmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…