- 25 Temmuz 2017
- 768
- 819
- 23
- 37
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.961
canım, ilk 10-15 gün kritikse uyandırılıyor diye araştırmıştım bebeklerin uyku danışmanlığını yapan bi kadın var, doğal sürecine bırakın diyordu, 6 saatten fazla olursa müdahale demişti. bana mantıklı geldi. bi sorun yoktur sanıyorum ama için rahat etmiyorsa sor doktoruna.Nurse harweys diye bir gaz ilacı daha varmış ilk kontrole gittiğimiz doktor bununla biogaia önerdi digerleri hep muadil dedi
Nurse’i kullanan var mi aranızda
Ayrıca kızlar ben bugün bi deneme yaptım 11 de 12 gibi 1 e dogru emdi yatırdık 1 de tabu zor daldı sonra 5 de kalkayım dedim bizimki tam 5e dogru vizirdandk ama uyurken böyle gözler açık dahil geriniyor gibi ben onları hep uyanma sanıyordum bıraktım kaldırmadım gozu acıkıp ağlamadıkça sonra 6:3@ da kendi uyandı ilk vizirdandi sonra agladi iki
Normalde 10 dk emen çocuk 40 dk yakın emdi gece uykusunu alsın dedim Sonrada 5:39 saat uzun bir sure gibi geldi
Normal mi sizce 1 aylık olacağız Cumartesi
Tavı sabahları artık 1 saat ancak uyumaya başladı 45. Dk 1 saat sonra öğlenleri uyanıyor emiyor geri uyutuyorum 1 saat sonra tekrar uyanıyor huy değiştirdi 3 gündür öğlenleri de guel uyurdu
Açıkcası gece uykusuna müdahale edip sonra öyle bir düzeni olsun istemiyorum ya ilerleyen aylarda bir de gece uykusu olsun diye alıştırmaya calismaktansa şimdi alışsın diye düşündüm
Ayy nasıl mutlu oldum maşAllah size :)Yaptım canım baya hayal kırıklığı oldu kızım dışında bugün tek guzel şey oydu gaz emme bunlarla uğraşıyoruz bakalım:)
Bolca iç.. Bird e onun ağrısıyla uğraşma ben çektim allah muhafaza kimse çekmesin. Uyandır uyandır bolca çekiştirdin.. benim 2. Gün gece süt gelmişti emerken iletişimi duymuştum be mutluAynen canım banada dediler önce su sonra kahve 12 de çorba ictim tosbik uyutmadı ama :) şuan uyanması gerek malesef uyandırcam emmesi içinbir ağrı kesici yaptilar bacağımdan anaaamm kafam bir guzel oldu anlatamam :) kahve bol bol almış eşim Allahtan
Geçmiş olsun.. sen şimdi bol bol süt sağmaya çalış.. süt çıktı çıkmadı deme sağ... o sağdıkça ve bebek gelince çektikçe çoğalır... bebeğin iyi olacak onu düşünBir an önce iyileşip gelsin de onu istiyorum bende. Hastaneden boş çıkmak zor ama Allah yardım ediyor . Sütüm hiç yok . Dün Dün eve geldiğimde çok ağrılarım vardı . Bugün hastaneye gidicem ne kadar bisey çıksa vermeye çalışacağım . Nasıl olacak bilmiyorum tabi sureci. Biberona koyacağım herhalde.
Ama iki spinalde de bana bunu söylemediler. Sürekli bebeğini görcen falan filan dediler. Ameliyata girerken eşim yetişebilseydi genel yaptırcaktım ben. Yetişemedi sağlık olsun. Benden geçti artıkGenel aneztezide bebekte narkoz aliyor. Spinalde bebek etkilenmiyor.o yuzden doktorlar tercih ediyor.
Öyle yapıyorum canım. Şimdiden çok heycanlıyım bakalıminşallah kavuşursun, olumsuz şeyleri düşünme, öyle ya da böyle kavuşacağın anı düşün :) güzel geçsin dilerim.
Ay cok guzel anlatiyo ya cok saol canm tam kafamdaki sorularin cvblarini soyluyocanım bu linke bak istersen @gsm_lee
kızlar size de tavsiye edeiyorum bu videuyu, umarım faydası olur.
Ben ikinciye zorunda kalirsam mutlaka genel isterim.hala kabus görüyorum geceleri sezaryenle ilgili.Ama iki spinalde de bana bunu söylemediler. Sürekli bebeğini görcen falan filan dediler. Ameliyata girerken eşim yetişebilseydi genel yaptırcaktım ben. Yetişemedi sağlık olsun. Benden geçti artıksiz düşünün şu 6 ayı da atlatayım eşim 38ine gelince bi tane daha patlatırız diyor. Sağ kalabilirsem olmaz da ölürsem ikinci hatunlan yaparsın diyorum
Bende omu kullanıyorum canım altını değiştirirken filan da hep onı kullanıyorum çok güzelE bebekten Bebek temizleme pamuğu aldım ben sizlere de tavsiye ederim
18 gunluğüz kan uyuşmazlığından olabılır dedı dr. Hala gecmedi. Gözlerının akı bıle sarı . Emmesı kılo al6mı ıyı uyanması da ıyı ama gecmıyo. 10 cıktı en son 6 cıktı cuma tkrar gtceZ. İnsanıj içi gdyo.
Bi arkadastada olmustu yapistirmali sezaryen di 42 gun sonra farketmişti saglik ocagna gitti bir hafta pansuman yapti ordan ip çıkartmıştı senin dediginle aynimi bilemiyorum bi doktorunla konus istersenKizlar cok enteresan bir sorunla karsi karsiyayim.
Sezaryen dikisimin ortasinda kucuk bir kabarcik vardi sivilce gibi. Kil donmesi sanmistim. Kasiyinca icinden misine gibi bir sey cikti.soldan saga cektim onu baya baya misine geldi.ama diger yarisi gelmiyor. Nerden cikti bu misine anlamadim. Benim dikisim yoktu. Yapistirma yaptim demisti doktorum. Dikisin filan alinmayacak dedi. Acaba iceriden bir sey mi bozdum ben.
Bende sıkıyorum süt ama düzelmiyor biraz hafifledi gibi ama geçmiyor yapışıyor gözü kapalı sürekliBenim bebek de aynıydı. Gece yatmadan süt sıkıp içeri girmesini sağladım. Üç gecede düzeldi canım. Başka da bir şer yapmadım.
Canım seninde mi doğum gerçekleşti gözün aydın Sağlıkla büyüsün geçmiş olsun:)Sağol canım ,
Sağol canım geçer inşallah. Idrar yolu enfeksiyonu ssanırım bendeki . Kakasini yapması da ihtimal dahilinde dedi ama . Ben sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyordum onun için yakın zamanda fitil filan da kullanmıştım odur dedi.
Canım bele sarilan bel bandlari var havlu gibi ondan alabilirsin.bi de kiraz cekirdegi torbalari var onu firinda ısıtıp koyuyorum cunku su torbalarinin patlama riski var rahatlatiyor biraz olsun.Denicem canm ya cok zorlaniyo yavrum okadar gazi var ki mamayida ememiyo zaten karninda sesler geliyo bu ne gaziymis ya cok kotuymus
Bel bandi alana kadar havlu isitip koymayi denicem havluyu kaloriferde mi isiticam canmCanım bele sarilan bel bandlari var havlu gibi ondan alabilirsin.bi de kiraz cekirdegi torbalari var onu firinda ısıtıp koyuyorum cunku su torbalarinin patlama riski var rahatlatiyor biraz olsun.
İçerde dikişler var en üst yapıştırma oluyor genelde .. agrin var mı ya da akıntı filan ? Eğer agrin olursa Dr a görün bence enfeksiyon filan kapmasinKizlar cok enteresan bir sorunla karsi karsiyayim.
Sezaryen dikisimin ortasinda kucuk bir kabarcik vardi sivilce gibi. Kil donmesi sanmistim. Kasiyinca icinden misine gibi bir sey cikti.soldan saga cektim onu baya baya misine geldi.ama diger yarisi gelmiyor. Nerden cikti bu misine anlamadim. Benim dikisim yoktu. Yapistirma yaptim demisti doktorum. Dikisin filan alinmayacak dedi. Acaba iceriden bir sey mi bozdum ben.
Karnına direk sıcak uygulamak zararlı değil mi sanki ben ayaklarına uygulayın diye okumuştumBel bandi alana kadar havlu isitip koymayi denicem havluyu kaloriferde mi isiticam canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?