2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar çocuk doktorundan geldik. 3.500 doğdu. 20 günde 3.700 olmuş. Doktorum 4.200 olması gerekirdi. 1 hafta müsade etti. Güzel beslen dedi. Süt arttırıcı ilaç verdi. Eğer 1 hafta içinde kilo alımı iyi olmazsa mama takviyesine başlıcaz. Kızlar önerilerinizi bekliyorum. Ne yemeliyim ne içmeliyim...

Yorgun anneden selamlar kızlar. Q
Ne kadar kilo kaybetti ve ne zaman kilo almaya başladi? Zaten ilk hafta kilo kaybediyorlar sonra alıyorlar. Yani 2 haftada ne kadar kilo almış o önemli aslinda. Doktor dpğum kilosundan hesap yapmış bence.

Çok söylendi ama uyku,bol su içmek ve emzirmek en önemlisi, humana still tea, malt içecekleri,tahin helvası, boza,bulgur pilavı da faydalı bence.

Kesinlikle kaybettıgı kılo dıkkate alınmalı.benim oğlum 2800 dogdu 1 haftada 2400e düştü ve şuan iyi kilo alımı.benim tavsiyem bol bol su iç başka birşey değil

Kızlar bebişim 20 günlük bebişin odası kapalı az banyo tuvalette birde yerleri çamaşır suyuyla silmiştim bebişin odasına girdiğimde koku gelmiş bişey olurmu etkilenirmi hemen

Kızlar bebişim 20 günlük bebişin odası kapalı az banyo tuvalette birde yerleri çamaşır suyuyla silmiştim bebişin odasına girdiğimde koku gelmiş bişey olurmu etkilenirmi hemen
Bence direk havalandir cnm ters rüzgar yap camasir suyu heryerde kokar bence kullanma evin icinde daha cok küçükler

Bizim doktorda onu önerdi arkdaşımda varmış verdi bana gece yatmadan 5 damla verdim ilk gün ama geç etki ediyor sanırım sabaha karşı anca uyumaya başladı dün gece de 3 damla verdim iyi bir ilaç gibi ama saat kaçta vermem gerek tam çözemedim sen kaçta veriyorsun

Canım benim de aynı şekilde oldu brbek doğduktan 5 gün sonra ateşlendi gittik knındA enfeksiyon çıktı 5 gün küvözde kaldı antibiyotik verdiler çok zor bir durum ilk 2 gün özellikle ağlamaktan mahvolmuştum ama onlsrın iyiliği için bu metak etme geçiyor hepsi sütünü sağ bol bol istiyorlar çünkü mümkün olduğunca srnin sütünle beslensin daha çabuk toparlar

Cnm benim dikisim vardi aldirdim senin icerdeki dikisini yapistirirken disari ya da cikmis olabbilir doktorunla konus krsin dikis isi onemli

Cnm benimde senin gibi gunduz aglaya aglaya uyuyor resmen. Gazmi kakami artik ovalaya dolandira yaptiriyorum rahatlayop emiyo sonra birdaha:))

Bende sıkıyorum süt ama düzelmiyor biraz hafifledi gibi ama geçmiyor yapışıyor gözü kapalı sürekli
Cnm bnde yanlislikla sut dokmust o gunden sonra capaktan gozunu acamadi bebek. Bn surekli ilik suyla pamukla gozjnu sildim. Bide masaj yaptim. Gecti gibi az az arada oluyor.

Ya ot ye cnm sut olsun ciddiyim :)) asil sutu artiran emzirmek bol bol ve guzel dusunmek. Bebeginle guzel guzel emzirmeyi dusun. Dogal ve saglikli beslen incir yiyebilirsin. O da iyi diyorlar. Ama kafana takma. Galactaco mu verdi doktor. Benim icinde ayni seyi dediler moralimi bozdular. Bide galactaco verdi bana. Bana biraz reklam oldu gibi geldide bilmiyorum. Ama bende tarti farki varmis ilk tatilfigim yere gittim gayet de iyi kilo almisti bebek. Bence cok takilma gunde 25-30 gr alsa yeter dusen degerden itibaren olucak.

Gorustum canım ic dikisin atmis olabilir dedi. Agri kanama yok. Yarin gel bakalim dedi. Yarin gidecegim.

İyi hadi en azından belirsizlikler kurtuldun...
İnşallah atlatir cabucak canım.
Bende de bi kac gündür hafif yesilimsi bi akıntı var yarın gidip doktora soylucem

Kendini inek gibi düşünkahvaltıda bol yeşillik ye Dereotu Maydanozu daya gitsin. Akşam da yeşil salata yap ama turp koyma gaz yapıyo. Bide en az 3 lt su içtin mi inşallah sütler fışkıracak

Ben humana steel Tea iciyorum bazen rezene çayı sallamali. Su tabi .. dereotu iyi getiriyormus sütu, ayrıca ben 24 saatte iki kere 30 CC Aptamil mama veriyorum 15 günde 500 Gr almış tabi ilerleyen günlerde ne olur bilemem

Kuru börülce de çok iyi geliyor süte kızlar ineklere bile ondan veriyorlarmis. Bir de ihamur arttırıyordu benim sütumü

Siliyorum canım bende sürekli ama ne yapsam hiç bir şey farda etmiyor moralşm çok bozuk ağlayıp duruyorum

Bana verilen bebek takip kitapçığında 2 haftada doğum kilosuna ulaşması gerekir yazıyor doktor mu abartmış ne 1 haftada 200 gr azmı gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…