2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Uzun sure yan yatabiliyor musun ben uzun süre yan yatamıyorum batma acıma geliyor kesi yerinin bitiş ile başlangıç noktalarında

Gece uyandığımda falan yan yatmış oluyorum. Ne kadar uzun süre öyle olduğumu bilmiyorum ama gunduz de öyle yatabiliyorum. Benim kalkarken o dikiş yerlerim agriyor ama yan yatsam da sirt üstü yatsam da agriyor. Kalkarken ağırlığımı çok mu veriyorum ne yapıyorum. Ama hafifledi geçen haftaya göre oldukça. Ya da ben alıştım agrimasina bilemiyorum.

Ona söyleyen mı saçmalamış yoksa bana söyleyip durup dururken stres yaratan kv mi saçmalamış bilemiyorum. Ben hissizlik değil de dikişlerin etrafına dokununca şişlik ve sertlik hissediyorum. Doktor geçen hafta baktı bişey yok dedi. Kendim deneyeceğim bi kimseler yokken yanimda yuz ustu yatmayı artık.

Evet bunu bende dedim ağrıya alıştı galiba bedenim diye çünkü aciyr yaniyor batıyor

Arkadaşlar hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim gerçekten dün cevap veremedim vaktim yoktu hiç gerçekten bir yandan bebek malum yorgunluk falan inşallah 3 ay sonra kalbinde ki delik kapanmış çocuğu bebekte oluyormuş gerçekten

Kızlar 20 saat sancı çektikten sonra rüzgarımız dünyaya geldi
Çok zor bi doğumdu
Ama şükür kavuştuk
Darısı kalanlara
Canım sende atlattın zorda olsa benim gibi seninde gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah şımdı doğum tarihi ne oldu bizim kız 21 şubat oldu saat 15:34 :)

Bebeğim çok iyi canım ama ben değilim malesef çok büyük bi hayal kırıklığı yaşadım maalesef umarım uzun sürmez atlatmam bugün yaşadıklarımı
Kuzum ben de sezaryen ağrısını cok ağır yaşadım adım atamadim aglamaktan perişan oldum ama iki gün sürdü. Yarindan itibaren daha iyi olursun inşallah.

Bende aglamamaya çalışıyorum da olmuyor ama yine de önemli olan onların sağlığı iyi olsun günler geçiyor zaten. Benimde ağrılarım çok belki bebeğim gelene kadar daha iyi olur ona daha iyi bakarım diye kendimi avutuyorum. Süt gelmiyordu. Bugün ilk defa sağma yaptım az da olsa geldi. Ona sevindim bi kaşık bile olsa anne sütü alması çok önemli dedi doktor da .

Canım dayanikliligin nasıl ona bagli fazlası ile dirayetli isen sabırlı isen normal ol suni ile ama benim mesela o sancılarıma gikim çıkmadı orayı burayı sıktım sadece sancı geldiğinde ve suni sancı alanlar inlediler resmen hele kızın birisi 6 cm açıklık ile beni sezeryana alın diye yalvardı:) ama bebeğinin başı kanalda olursa suni ile de açılma hızlı olursa doğumun okadar cabuk olur okadar az süre sancı çekersin mesela benle dün sabah bi kadın geldi saat 7 de 36+4 ve bir hafta kilosu gerideymiş sabah 6da suyu gelmiş geldiğinde 3.5cm di açılmasi suni verdiler saat 12 civarı falan full açıklık ile 10 cm ile doğum yaptı ve ilk doğumu olduğu halde..birazda sana bakıyor iş yani açıkçası nasip kısmet..umarim Allah gönlüne göre verir istediğin gibi olur canım benim gerçekten annelik zor zanaat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…