2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar sezeryan salı günü oldum .daha banyo yapmadım . Doktor strec sarıp yapabilirsin dedi aslında ama ben korktum. Siz ne zaman yaptınız ? Cumartesi dikişler için kontrole gideceğim hala bezle sarili. Bugün cec efervesan diye bi ilaç kullanmaya başladım. Bi de parol vermiş ağrı için . Ne zaman dikişler iyi olacak ya Allah yardım etsin gerçekten zormuş .

Medikallerde banyo banti satılıyor canim. Doktorum bana onlardan al dedi dusa girerken yapıştırdim. Dustan cikinca actim. Ilk 3 banyoda kullandim. 1 haftadan sonra kullanmadim.

Evet canım pozitif düşün bende iyi olacak diye avutuyordum kendimi benşm doktorda biz burada tedavi uyguluyoruz ama önemli olan anne sütü demişti inşsllah çoğalır hiç merak etme

Canım çok bi umudum yok hala tam kanala girmedi. Az belirtiler olsa belki ümitlenirim de yok yani. Tabi belli olmaz orası ama olsun ben kendimi en kötüye hazırlayımda

Bebeğim öğlen 12 den beri uyumadı kucakta uyuyor yerine bırakınca uyanıyor ağlamıyor da kucakta pışpışlıyoruz saatlerdir. Kendimi çok kötü hissediyorum. Pdikoljikmen hiç iyi değilim. Bebeği benim gibi olan var mı ne yapmalıyım şaşırdım kaldım uyusun diye emziriyorum sütüm de kalmadı stresten iyice azaldı

@Kayseri-f M miriab mabada htc1984 A asya17 B bett_ kızlar sağolun önerilerinize uyacağım. Bizimki doğumdan 10 gün sonra 3.500 den 3700 olmuştu. Doğumdan 20 gün sonra yani bugün gene 3.700 yani son 10 günde hiç kilo almamış. Moralim çok bozuldu. Çok stres altındaydım. Yemedim içmedim. Ama sütüm geliyordu. İnşallah 1 hafta sonra kilo almış olur. Doktor hergün protein destekli beslenmemi söyledi.

Canım çok bi umudum yok hala tam kanala girmedi. Az belirtiler olsa belki ümitlenirim de yok yani. Tabi belli olmaz orası ama olsun ben kendimi en kötüye hazırlayımda
Benim de kanala girmedi henuz bebek (33. haftadan beri basi asagida oysa) ama bu dogumun gec olacak demek degilmis, bazen sancilar basladiginda kanala girermis bebekler.. umarim cok bekletmezler :)

Benimki gece 1.30 dan beri sadece 1 saat uyudu :)

Kendin doğurana kadar ne çok kisinin doğumuna tanik olmuşsun ya :))

Ben su geçirmez bant ile banyomu yaptım 10. Gün kontrole gittik Dr iyi dedi açık olarak artık banyo yapabilirsin demişti ..

Bugün benim oglanda uyumadi desem yeridir kucakta duruyor dalıyor yatağına koyunca bir ısınma bir kızarma geliyor uyanıyor emzik bazen alıyor bazen almiyor o durumda da. Gece uyur inşallah ..

Bugün benim oglanda uyumadi desem yeridir kucakta duruyor dalıyor yatağına koyunca bir ısınma bir kızarma geliyor uyanıyor emzik bazen alıyor bazen almiyor o durumda da. Gece uyur inşallah ..
Çok zor bir durum uyumayınca sürekli emzirdikçe sütüm de kalmadı. Stres sıkıntı logusalık derken ben çok kötüyüm

Çok zor bir durum uyumayınca sürekli emzirdikçe sütüm de kalmadı. Stres sıkıntı logusalık derken ben çok kötüyüm
Canını sıkan başka bişi mı var ?? Mama veriyor musun bilmiyorum böyle çok emdikce göğüsler boşalınca ben mama veriyorum biraz yoksa sütü getirecem diye damaklari arasında sıkıp duruyor sonra çok aciyor göğüslerim

Loğusa bunalımı yaşıyorum sanırım. Mama vermedim hiç. Zaten göğüs ucum çok yara. Ağlayarak emzritorum

Benim de kanala girmedi henuz bebek (33. haftadan beri basi asagida oysa) ama bu dogumun gec olacak demek degilmis, bazen sancilar basladiginda kanala girermis bebekler.. umarim cok bekletmezler :)
Biliyorum canım ama kanalda olsa doğum daha hızlı olacak daha az acı çekecekmişim gibi hissediyorum aslında korkum ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…