- 6 Temmuz 2017
- 994
- 515
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #43.021
Medikallerde banyo banti satılıyor canim. Doktorum bana onlardan al dedi dusa girerken yapıştırdim. Dustan cikinca actim. Ilk 3 banyoda kullandim. 1 haftadan sonra kullanmadim.Kızlar sezeryan salı günü oldum .daha banyo yapmadım . Doktor strec sarıp yapabilirsin dedi aslında ama ben korktum. Siz ne zaman yaptınız ? Cumartesi dikişler için kontrole gideceğim hala bezle sarili. Bugün cec efervesan diye bi ilaç kullanmaya başladım. Bi de parol vermiş ağrı için . Ne zaman dikişler iyi olacak ya Allah yardım etsin gerçekten zormuş .
Evet canım pozitif düşün bende iyi olacak diye avutuyordum kendimi benşm doktorda biz burada tedavi uyguluyoruz ama önemli olan anne sütü demişti inşsllah çoğalır hiç merak etmeBende aglamamaya çalışıyorum da olmuyor ama yine de önemli olan onların sağlığı iyi olsun günler geçiyor zaten. Benimde ağrılarım çok belki bebeğim gelene kadar daha iyi olur ona daha iyi bakarım diye kendimi avutuyorum. Süt gelmiyordu. Bugün ilk defa sağma yaptım az da olsa geldi. Ona sevindim bi kaşık bile olsa anne sütü alması çok önemli dedi doktor da .
Canım çok bi umudum yok hala tam kanala girmedi. Az belirtiler olsa belki ümitlenirim de yok yani. Tabi belli olmaz orası ama olsun ben kendimi en kötüye hazırlayımdaCanım dayanikliligin nasıl ona bagli fazlası ile dirayetli isen sabırlı isen normal ol suni ile ama benim mesela o sancılarıma gikim çıkmadı orayı burayı sıktım sadece sancı geldiğinde ve suni sancı alanlar inlediler resmen hele kızın birisi 6 cm açıklık ile beni sezeryana alın diye yalvardı:) ama bebeğinin başı kanalda olursa suni ile de açılma hızlı olursa doğumun okadar cabuk olur okadar az süre sancı çekersin mesela benle dün sabah bi kadın geldi saat 7 de 36+4 ve bir hafta kilosu gerideymiş sabah 6da suyu gelmiş geldiğinde 3.5cm di açılmasi suni verdiler saat 12 civarı falan full açıklık ile 10 cm ile doğum yaptı ve ilk doğumu olduğu halde..birazda sana bakıyor iş yani açıkçası nasip kısmet..umarim Allah gönlüne göre verir istediğin gibi olur canım benim gerçekten annelik zor zanaat
Benim de kanala girmedi henuz bebek (33. haftadan beri basi asagida oysa) ama bu dogumun gec olacak demek degilmis, bazen sancilar basladiginda kanala girermis bebekler.. umarim cok bekletmezler :)Canım çok bi umudum yok hala tam kanala girmedi. Az belirtiler olsa belki ümitlenirim de yok yani. Tabi belli olmaz orası ama olsun ben kendimi en kötüye hazırlayımda
Benimki gece 1.30 dan beri sadece 1 saat uyudu :)Bebeğim öğlen 12 den beri uyumadı kucakta uyuyor yerine bırakınca uyanıyor ağlamıyor da kucakta pışpışlıyoruz saatlerdir. Kendimi çok kötü hissediyorum. Pdikoljikmen hiç iyi değilim. Bebeği benim gibi olan var mı ne yapmalıyım şaşırdım kaldım uyusun diye emziriyorum sütüm de kalmadı stresten iyice azaldı
Kendin doğurana kadar ne çok kisinin doğumuna tanik olmuşsun ya :))Canım dayanikliligin nasıl ona bagli fazlası ile dirayetli isen sabırlı isen normal ol suni ile ama benim mesela o sancılarıma gikim çıkmadı orayı burayı sıktım sadece sancı geldiğinde ve suni sancı alanlar inlediler resmen hele kızın birisi 6 cm açıklık ile beni sezeryana alın diye yalvardı:) ama bebeğinin başı kanalda olursa suni ile de açılma hızlı olursa doğumun okadar cabuk olur okadar az süre sancı çekersin mesela benle dün sabah bi kadın geldi saat 7 de 36+4 ve bir hafta kilosu gerideymiş sabah 6da suyu gelmiş geldiğinde 3.5cm di açılmasi suni verdiler saat 12 civarı falan full açıklık ile 10 cm ile doğum yaptı ve ilk doğumu olduğu halde..birazda sana bakıyor iş yani açıkçası nasip kısmet..umarim Allah gönlüne göre verir istediğin gibi olur canım benim gerçekten annelik zor zanaat
Ben su geçirmez bant ile banyomu yaptım 10. Gün kontrole gittik Dr iyi dedi açık olarak artık banyo yapabilirsin demişti ..Kızlar sezeryan salı günü oldum .daha banyo yapmadım . Doktor strec sarıp yapabilirsin dedi aslında ama ben korktum. Siz ne zaman yaptınız ? Cumartesi dikişler için kontrole gideceğim hala bezle sarili. Bugün cec efervesan diye bi ilaç kullanmaya başladım. Bi de parol vermiş ağrı için . Ne zaman dikişler iyi olacak ya Allah yardım etsin gerçekten zormuş .
Bugün benim oglanda uyumadi desem yeridir kucakta duruyor dalıyor yatağına koyunca bir ısınma bir kızarma geliyor uyanıyor emzik bazen alıyor bazen almiyor o durumda da. Gece uyur inşallah ..Bebeğim öğlen 12 den beri uyumadı kucakta uyuyor yerine bırakınca uyanıyor ağlamıyor da kucakta pışpışlıyoruz saatlerdir. Kendimi çok kötü hissediyorum. Pdikoljikmen hiç iyi değilim. Bebeği benim gibi olan var mı ne yapmalıyım şaşırdım kaldım uyusun diye emziriyorum sütüm de kalmadı stresten iyice azaldı
Doktora da götürdüm sadece gaz damlası verdi. Gaz damlasını da ben bermek istemiyotum sürekli. ne yapacağım bilmiyorum. Yemeden içmeden kesildimBenimki gece 1.30 dan beri sadece 1 saat uyudu :)
Bugün bebeklerde var bişi o zamanBenimki gece 1.30 dan beri sadece 1 saat uyudu :)
Çok zor bir durum uyumayınca sürekli emzirdikçe sütüm de kalmadı. Stres sıkıntı logusalık derken ben çok kötüyümBugün benim oglanda uyumadi desem yeridir kucakta duruyor dalıyor yatağına koyunca bir ısınma bir kızarma geliyor uyanıyor emzik bazen alıyor bazen almiyor o durumda da. Gece uyur inşallah ..
Canını sıkan başka bişi mı var ?? Mama veriyor musun bilmiyorum böyle çok emdikce göğüsler boşalınca ben mama veriyorum biraz yoksa sütü getirecem diye damaklari arasında sıkıp duruyor sonra çok aciyor göğüslerimÇok zor bir durum uyumayınca sürekli emzirdikçe sütüm de kalmadı. Stres sıkıntı logusalık derken ben çok kötüyüm
Kalorifer de olabilir elektirikli soba varsa ona da tutup isitabilirsinBel bandi alana kadar havlu isitip koymayi denicem havluyu kaloriferde mi isiticam canm
Yaptim insallah faydasini gorurum canm saolKalorifer de olabilir elektirikli soba varsa ona da tutup isitabilirsin
Loğusa bunalımı yaşıyorum sanırım. Mama vermedim hiç. Zaten göğüs ucum çok yara. Ağlayarak emzritorumCanını sıkan başka bişi mı var ?? Mama veriyor musun bilmiyorum böyle çok emdikce göğüsler boşalınca ben mama veriyorum biraz yoksa sütü getirecem diye damaklari arasında sıkıp duruyor sonra çok aciyor göğüslerim
Biliyorum canım ama kanalda olsa doğum daha hızlı olacak daha az acı çekecekmişim gibi hissediyorum aslında korkum ondanBenim de kanala girmedi henuz bebek (33. haftadan beri basi asagida oysa) ama bu dogumun gec olacak demek degilmis, bazen sancilar basladiginda kanala girermis bebekler.. umarim cok bekletmezler :)
Dogal iceriklere yonel canim. rezene kimyon filan ic.Doktora da götürdüm sadece gaz damlası verdi. Gaz damlasını da ben bermek istemiyotum sürekli. ne yapacağım bilmiyorum. Yemeden içmeden kesildim
dolunay filan mi var acabaBugün bebeklerde var bişi o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?