- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 43
- 41
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #43.041
Bende bir damla bile olsa enjektöre koyup verdimBir an önce iyileşip gelsin de onu istiyorum bende. Hastaneden boş çıkmak zor ama Allah yardım ediyor . Sütüm hiç yok . Dün Dün eve geldiğimde çok ağrılarım vardı . Bugün hastaneye gidicem ne kadar bisey çıksa vermeye çalışacağım . Nasıl olacak bilmiyorum tabi sureci. Biberona koyacağım herhalde.
canım hiç olumsuz düşünme. bak ben de suni ile epiduralli normal doğum yaptım. sancı verilmeye başlandıktan tam 8 saat 42 dk sonra çok güzel bir doğum gerçekleşti. Üstelik sıfır açılmayla gittim. Epidurali aldıltan sonra daha da hızlandı. Yani belki kişiye göre değişir ama epiduralin yavaşlattığını değil süreci hızlandırdığını düşünüyorum. Gevşediğin için her şey ve açılma çok daha kolay oluyor. Takma kafana yani, pek mümkün olmasa da :)Benimkinin hala gelesi yok. Salıya kadar beklicez gelmezse bi suni sancı macerası da beni bekliyo
Seninle ayni durumdayim. Sut yetiyormu bilmiyorum emzirmektem canimmcikti. Bir yandan sagiyorum da ben. Sarilik oldugu icin cok sut ver dedi doktor. Bazen sagiyorum sagiyorum sut gelmiyor. Cok moralim bozuk. Kv de sutun yok deyip duruyor, gogsumu sıkıp baktı. Damla damla geliyor bak iste yok emziren kadinin fiskirir yavrum diyor bana. Dogum yapmamin 7. Gunu, 7. Gunde kac kisinin sutu fiskirarak geliyordur noolur soyleyin. Esime de bugun soyledim boyle dedi diye. Ona benim dogumumda demisler travmasi var ondan yapmistir dedi. Takti cocuguma sekerli su verecekmis. Ay valla sekerli su vermemek icin kendimi zor tutuyorum diyor.Loğusa bunalımı yaşıyorum sanırım. Mama vermedim hiç. Zaten göğüs ucum çok yara. Ağlayarak emzritorum
Benim bebeğim 23 günlük hiç de fışkırarak gelmiyor. Yetiyor mu ben de bilmiyorum. Yetmese kaka yapamazdı beraşde diyorum.şuan uyusun diye dua ediyorum saatlerce gözleri açıkmsadece memede uyuyor bırakınca uyanıyor. Ben de çok doluyumSeninle ayni durumdayim. Sut yetiyormu bilmiyorum emzirmektem canimmcikti. Bir yandan sagiyorum da ben. Sarilik oldugu icin cok sut ver dedi doktor. Bazen sagiyorum sagiyorum sut gelmiyor. Cok moralim bozuk. Kv de sutun yok deyip duruyor, gogsumu sıkıp baktı. Damla damla geliyor bak iste yok emziren kadinin fiskirir yavrum diyor bana. Dogum yapmamin 7. Gunu, 7. Gunde kac kisinin sutu fiskirarak geliyordur noolur soyleyin. Esime de bugun soyledim boyle dedi diye. Ona benim dogumumda demisler travmasi var ondan yapmistir dedi. Takti cocuguma sekerli su verecekmis. Ay valla sekerli su vermemek icin kendimi zor tutuyorum diyor.
Kusura bakma. Boyle senin yazdigina icimi doktum ama cok doluyum.
Bizim daha 13gun oldu eve geleli bir kez kardiyoloji ye goturduk hafif ufurum duyuyorum dediği için pazartesi bu kez ultrason çekilecek. Bi de işitme testini yaptırdik sağ kulaktan geçti soldan geçemedi test yinelenecek. Sırayla göz nöroloji fizik tedavi ye götüreceğiz ama biraz büyüsün diye ağırdan alıyorum hastanelerin durumu malum hasta edicem diye korkuyorum kuzuyu oralarda beklerkenSağol canım siz de durumlar nasıl nasıl gidiyor :)
1 kasik kimyon yut suyla. 1 2 saat sonra emzirince rahatlar.Kİzlar y bnm yavrum bugun hic uyumadi cok gazi var hp ikiniyo agliyo gaz şurubu masaj sicak havlu hepsini denedim ama fayda etmedi ne yapabilirim cok huzursuz yavrum cok zorlaniyo onu oyle gorunce cok uzuluyorum
Cok saol canm ya denim İnsallah rahatlar yavrum1 kasik kimyon yut suyla. 1 2 saat sonra emzirince rahatlar.
Benim memeler oldu sana 2 oda 1 salon. Yavrukusum bazen emerken boguluyor oksuruyor oylesine sut var. Ama yinede sikinca damla damla geliyor.oyle fiskirma durumu yok. Birde sut de soyle birsey var. Ilk once bebelerin emdigi ilk 10 dk ustteki sulu sut oluyormus. Sonra ki gelen yagli besleyici sutmus. O besleyici kismi makinalar sagamiyor sanirim.bende sagarken sulu.kisimi sagiyor makina 10 dk dan sonra sut gelmiyor. Ama bebemi emzirince cork cork emip yutuyor likir likir.Seninle ayni durumdayim. Sut yetiyormu bilmiyorum emzirmektem canimmcikti. Bir yandan sagiyorum da ben. Sarilik oldugu icin cok sut ver dedi doktor. Bazen sagiyorum sagiyorum sut gelmiyor. Cok moralim bozuk. Kv de sutun yok deyip duruyor, gogsumu sıkıp baktı. Damla damla geliyor bak iste yok emziren kadinin fiskirir yavrum diyor bana. Dogum yapmamin 7. Gunu, 7. Gunde kac kisinin sutu fiskirarak geliyordur noolur soyleyin. Esime de bugun soyledim boyle dedi diye. Ona benim dogumumda demisler travmasi var ondan yapmistir dedi. Takti cocuguma sekerli su verecekmis. Ay valla sekerli su vermemek icin kendimi zor tutuyorum diyor.
Devlet hastanesi olduğu için epidural olmucak canım. İnşallah benimde olur açılmam 8 saat çok güzel bence darısı banacanım hiç olumsuz düşünme. bak ben de suni ile epiduralli normal doğum yaptım. sancı verilmeye başlandıktan tam 8 saat 42 dk sonra çok güzel bir doğum gerçekleşti. Üstelik sıfır açılmayla gittim. Epidurali aldıltan sonra daha da hızlandı. Yani belki kişiye göre değişir ama epiduralin yavaşlattığını değil süreci hızlandırdığını düşünüyorum. Gevşediğin için her şey ve açılma çok daha kolay oluyor. Takma kafana yani, pek mümkün olmasa da :)
Canım ben öğlen 1 buçuk gibi gittim akşam 6 yı 20 gece filan doğum oldu kynanam bu kadar uzun doğum mu olur ne biçim hastane yatırmışlar seni hiç bir şey yapmıyorlar yatmayla olur mu filan diye sonradan bir sürü söylendiDevlet hastanesi olduğu için epidural olmucak canım. İnşallah benimde olur açılmam 8 saat çok güzel bence darısı bana
O bendede var canım sürekli sütü taktım kafama iyi değilim bendeLoğusa bunalımı yaşıyorum sanırım. Mama vermedim hiç. Zaten göğüs ucum çok yara. Ağlayarak emzritorum
Bu süt olayı hepimizde var sağmıyorum ben.Seninle ayni durumdayim. Sut yetiyormu bilmiyorum emzirmektem canimmcikti. Bir yandan sagiyorum da ben. Sarilik oldugu icin cok sut ver dedi doktor. Bazen sagiyorum sagiyorum sut gelmiyor. Cok moralim bozuk. Kv de sutun yok deyip duruyor, gogsumu sıkıp baktı. Damla damla geliyor bak iste yok emziren kadinin fiskirir yavrum diyor bana. Dogum yapmamin 7. Gunu, 7. Gunde kac kisinin sutu fiskirarak geliyordur noolur soyleyin. Esime de bugun soyledim boyle dedi diye. Ona benim dogumumda demisler travmasi var ondan yapmistir dedi. Takti cocuguma sekerli su verecekmis. Ay valla sekerli su vermemek icin kendimi zor tutuyorum diyor.
Hepsi iyi geçer canım umarım güzel düşün bak ne güzel kavuştuk evlatlarımıza bizde yoğun bakımda kaldık çok iyi anlıyorum seni.üfürüm bizdede var 1 yaşında kontrol ettirin dediler.Bizim daha 13gun oldu eve geleli bir kez kardiyoloji ye goturduk hafif ufurum duyuyorum dediği için pazartesi bu kez ultrason çekilecek. Bi de işitme testini yaptırdik sağ kulaktan geçti soldan geçemedi test yinelenecek. Sırayla göz nöroloji fizik tedavi ye götüreceğiz ama biraz büyüsün diye ağırdan alıyorum hastanelerin durumu malum hasta edicem diye korkuyorum kuzuyu oralarda beklerken
Aa bence çok iyi ben 12 saati gözden çıkardım sahsen senin ilk doğum muydu buCanım ben öğlen 1 buçuk gibi gittim akşam 6 yı 20 gece filan doğum oldu kynanam bu kadar uzun doğum mu olur ne biçim hastane yatırmışlar seni hiç bir şey yapmıyorlar yatmayla olur mu filan diye sonradan bir sürü söylendi
Biogaia mi canimBizim doktorda onu önerdi arkdaşımda varmış verdi bana gece yatmadan 5 damla verdim ilk gün ama geç etki ediyor sanırım sabaha karşı anca uyumaya başladı dün gece de 3 damla verdim iyi bir ilaç gibi ama saat kaçta vermem gerek tam çözemedim sen kaçta veriyorsun
dudak rengi gibi kırmızı pembemsi mi leke? arkadaşımın bebeğinde de vardı, doğumda oluyormuş sonra geçiyormuş genelde. öyledir belki. nasıl bi leke bilmiyorum ama üzülme az bişeyse.Kızlar bizim oğlanın gözünde alnında leke var,çok canım sıkılıyor baktıkça ; çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?