2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende bir damla bile olsa enjektöre koyup verdim

Benimkinin hala gelesi yok. Salıya kadar beklicez gelmezse bi suni sancı macerası da beni bekliyo
canım hiç olumsuz düşünme. bak ben de suni ile epiduralli normal doğum yaptım. sancı verilmeye başlandıktan tam 8 saat 42 dk sonra çok güzel bir doğum gerçekleşti. Üstelik sıfır açılmayla gittim. Epidurali aldıltan sonra daha da hızlandı. Yani belki kişiye göre değişir ama epiduralin yavaşlattığını değil süreci hızlandırdığını düşünüyorum. Gevşediğin için her şey ve açılma çok daha kolay oluyor. Takma kafana yani, pek mümkün olmasa da :)

Loğusa bunalımı yaşıyorum sanırım. Mama vermedim hiç. Zaten göğüs ucum çok yara. Ağlayarak emzritorum
Seninle ayni durumdayim. Sut yetiyormu bilmiyorum emzirmektem canimmcikti. Bir yandan sagiyorum da ben. Sarilik oldugu icin cok sut ver dedi doktor. Bazen sagiyorum sagiyorum sut gelmiyor. Cok moralim bozuk. Kv de sutun yok deyip duruyor, gogsumu sıkıp baktı. Damla damla geliyor bak iste yok emziren kadinin fiskirir yavrum diyor bana. Dogum yapmamin 7. Gunu, 7. Gunde kac kisinin sutu fiskirarak geliyordur noolur soyleyin. Esime de bugun soyledim boyle dedi diye. Ona benim dogumumda demisler travmasi var ondan yapmistir dedi. Takti cocuguma sekerli su verecekmis. Ay valla sekerli su vermemek icin kendimi zor tutuyorum diyor.
Kusura bakma. Boyle senin yazdigina icimi doktum ama cok doluyum.

Benim bebeğim 23 günlük hiç de fışkırarak gelmiyor. Yetiyor mu ben de bilmiyorum. Yetmese kaka yapamazdı beraşde diyorum.şuan uyusun diye dua ediyorum saatlerce gözleri açıkmsadece memede uyuyor bırakınca uyanıyor. Ben de çok doluyum

Sağol canım siz de durumlar nasıl nasıl gidiyor :)
Bizim daha 13gun oldu eve geleli bir kez kardiyoloji ye goturduk hafif ufurum duyuyorum dediği için pazartesi bu kez ultrason çekilecek. Bi de işitme testini yaptırdik sağ kulaktan geçti soldan geçemedi test yinelenecek. Sırayla göz nöroloji fizik tedavi ye götüreceğiz ama biraz büyüsün diye ağırdan alıyorum hastanelerin durumu malum hasta edicem diye korkuyorum kuzuyu oralarda beklerken

Kİzlar y bnm yavrum bugun hic uyumadi cok gazi var hp ikiniyo agliyo gaz şurubu masaj sicak havlu hepsini denedim ama fayda etmedi ne yapabilirim cok huzursuz yavrum cok zorlaniyo onu oyle gorunce cok uzuluyorum

Kİzlar y bnm yavrum bugun hic uyumadi cok gazi var hp ikiniyo agliyo gaz şurubu masaj sicak havlu hepsini denedim ama fayda etmedi ne yapabilirim cok huzursuz yavrum cok zorlaniyo onu oyle gorunce cok uzuluyorum
1 kasik kimyon yut suyla. 1 2 saat sonra emzirince rahatlar.

Benim memeler oldu sana 2 oda 1 salon. Yavrukusum bazen emerken boguluyor oksuruyor oylesine sut var. Ama yinede sikinca damla damla geliyor.oyle fiskirma durumu yok. Birde sut de soyle birsey var. Ilk once bebelerin emdigi ilk 10 dk ustteki sulu sut oluyormus. Sonra ki gelen yagli besleyici sutmus. O besleyici kismi makinalar sagamiyor sanirim.bende sagarken sulu.kisimi sagiyor makina 10 dk dan sonra sut gelmiyor. Ama bebemi emzirince cork cork emip yutuyor likir likir.

Kizlar 20 gunluk bebegimi hasta ettim ya
Grip olmus kuzu burnu tikali ve okruyor.doktora götürdük buhar verdi nabzini takip etti yülsekti düsünce cikardi.yarin tekrar bakcam dedi hic bisey yazmadi.simdi serum fizyolojik yapip aspiratorle cekiyoruz ve bol bol emziriyorum sadece. Gozleri sulu sulu beni kurtar der gibi bakiyo ya icim gidiyo
Bi arkadasin da boyle olmus doktor bi cay kasigi peditus verebilirsin demis. Hic basiniza geldi mi bu kadar kucuk hasta oldu mu cocuklariniz versem bisey olur mu ki ?

Devlet hastanesi olduğu için epidural olmucak canım. İnşallah benimde olur açılmam 8 saat çok güzel bence darısı bana

Devlet hastanesi olduğu için epidural olmucak canım. İnşallah benimde olur açılmam 8 saat çok güzel bence darısı bana
Canım ben öğlen 1 buçuk gibi gittim akşam 6 yı 20 gece filan doğum oldu kynanam bu kadar uzun doğum mu olur ne biçim hastane yatırmışlar seni hiç bir şey yapmıyorlar yatmayla olur mu filan diye sonradan bir sürü söylendi

Bu süt olayı hepimizde var sağmıyorum ben.
Çektikçe gelicek sen sürekli emzir.yaralar benimde çok fena o yüzden anlıyorum ayaklarımı yere vuruyorum bazen ağlıyorum emzirirken.
Benimdw göğüslerim hep yumuşak ona takıldım 24 saat yetmiyor azaldı diye düşünüyorum

Hepsi iyi geçer canım umarım güzel düşün bak ne güzel kavuştuk evlatlarımıza bizde yoğun bakımda kaldık çok iyi anlıyorum seni.üfürüm bizdede var 1 yaşında kontrol ettirin dediler.

Aa bence çok iyi ben 12 saati gözden çıkardım sahsen senin ilk doğum muydu bu

Biogaia mi canim
Eltimin doktoru 12-2 arası demiş bugün doktora gittik oda saatin önemi YÖK dedk bende akşamlari 8 de vericem
Artık gece etki etsin diye

Kızlar biz geldik bugün doktora gittik başka doktor buldum ona gittik bugün
Sarılık dedik bakmama gerek bile yok çocuk kırmızı ve beyaz dedi :)
Her şey yolunda 15 günde 600 gr almış bizim
Kız 3600 olmuş 2. Tekrar asisini da oldu çok şükür ama orası bi sisti ve vurulurken çok üzüldüm nefesini kesti tuttu kasıldı ay dayanamadım öyle görmeye
Gaz icin biogaia ile birlikte sumbleks mi ne onu verdi
Biogaia gaz ilacı değildir bagirsak florasını düzenlemeye yardımcı olur gaz çıkaracak bu dedi yüzdeki sivilceleri normalmiş çapaklanma da standart seyleri söyledi bakalım bu doktoru daha çok beğendik bundan devem edeceğiz diğer doktora sarılıktan yattığımız hastanenin doktoruydu mecbur gidiyorduk sarılık takibi yakından oldu orda yattı diye o kadını hiç sevmemiştim insanın yüzüne bakmadan taramalı gibi konuşuyordu bu iyi gibi biraz yası büyük o yüzden anne modunda bi doktor :)
Kilo almasına çok sevindim
Silikon uç güziden sütü çekemiyor gibi geliyordu zaten yarısı da içerken dökülüyordu
Doktor mememi tutturmaya çalıştı ten tene sabahları deneyin dedi emer hiç üzülme yeter ki sağlıklı olsun 5 ay hastane de yatıp
Meme emmeyen çocuklara emdirdik üzülme sakin dedi ben çünkü denerken bizimki emmeyince baya ağlama moduna geçiyordum az kalsın
Bizim kız bugün evde olmadığımız icin 3 gündür 1 saate bir uyanan kıs gitti yerine uykucu kız geldi 3 saate uyandırıp emzirdim
Ama sanırım kemikler son 3 gün performansa alışmış 1 saate bir öğlenleri emilmeye acayip sisti emmesine rağmen tas oldular şimdi sağma yapıyorum
Ve su sağma işinden nefret ediyorum sagdığım emmedigi günler aklıma geliyor
Şükür ki uclada olsa emiyor diyorum
Bizden haberler böyle teyzeleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…