2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bugün kontrole gittim, yine sancı yok. Bebek de hareketsizdi fazla kaldım nst’de. Kalp atışları iyi aslında normaldi. Dr pazartesi 40 oluyor tekrar gel dedi. Bekleyip beklememek size kalmış kaka yapma riski var dedi. Sorumluluğu bize bırakıyor tabi ki beklemek istemiyor. Benim de elim ayağım kaşınıyordu karaciğer enzimlerine bakıldı bi değer yüksek çıktı dr ne diyecek bilmiyorum yarın bakıcak galiba. Doktora pazartesiye kadar gelmezse bi kaç gün beklicem dedim. Eşim de risk almayalım diyor. Bu arada 3500 olmuş kızım kilosu da ilerlemeye devam ediyor. Ne yapıcam bilmiyorum. Suni sancıyı da mutlaka denicem.

Kızlar bir de göğsümden kahverengi sıvı geliyor. Bu kan mı kolostrum mu?? Kolostrum bu renk mi oluyor?

Aynı durumdayız 40+5 Di bugün. Artik çatı muayenesi yapalım hızlandıralim dedi 3 cm aciklik var p. Tesi gel dedi istedigin zaman suni ile başlatırim dogumu dedi istemezsen bekleriz dedi. Eskmle annem p tesi suni versin diyorlar. 3 sene önce kızımda 40+4 de suni ile olmuştu

Benim de oyle ve simdi bu durumdaysak 3 aylikkken falan nasil doyurucaz

Annnlayamıyorum kırmIzı oluyoer sarı gıbıde yarın dr tekrar gösterıcem. İnş geçer g6der evlatlarımızdan.

Kızlar benim bebe uyanıkken çok ağlıyor
Öyle böyle değil yıkıyır ortalığı. Şöyle bi sakince durmuyor hiç uyanıkken. Ne kucakta sakinleşiypr ne meme alıyor. Biraz emzikle biraz sallamayla sakinleşiyor bazen bunlar da işe yaramıyor. Ne yapacağımızı şaşırıyoruz. 3 4 saat ağlafıktan sonra artık yorulup uyuyakalıyor. Var mı böyle olan?

1 ay olduk geçmedi hala , her gün içim ağlıyor, eşim kızıyor ama ben gizli gizli ağlıyorum
Yeğenimin elinde vardı kıpkırmızı bebekken. Büyüdükçe geçti ne zaman hatırlamıyorum ama. Sebebi damarlarla ilgiliymiş. Bence o da geçer. Doktora sorsan rahatlarsın belki. Boşuna üzme kendini.

Aynen canım zaten bozul olan psikoloji iyice bozuluyo. Bi diyorum inşallah yarın doğuma alırlar bi diyorum ne kadar dursam kar artık kısmet gerisi

Hayirlisi olsun canim valla halimize sukur. Benim esim asker. Cok sukur saglikli saglam yanimda. Su an olmasa da. Senin esin de insallah en yakin zamanda yaninda olacak. Bebisin de gelecek illa ki. Orda kalan bebe yok sonucta

Canim hayirli uzun omurleri olsun bebeginizin. Zot gecmis ama atlatmissiniz. Enfeksiyonu da gecer insallah hemen. O zamana kadar da sen toparlarsin biraz, cok yorma kendini evde.
Bu su nasil azaliyor ben de bunu anlayamadim bi turlu. Akinti gibi azar azar geliyo da fark etmiyo muyuz acaba
Gec dollenme olabilir aslinda dedigin gibi. Doktor bi sey demedi mi bununla ilgili?
İnsallah saglikla kavusursunuz canim. Bi planin var artik hic degilse. Bebegin boyu kilosu filan ne durumda bekle bekle tosun gibi oldu bizim bebeler

Fışkiye miyiz biz yahu
Fiskiran hic duymadim. Bebegini dusundugu zaman bile sutu akan duydum ama fiskirma baya abarti olmus sanki. Canini sıkma canim sen bebegin emdikce vucudun sut uretecek illa ki. Oyle kodlanmis
Devlet hastanesi olduğu için epidural olmucak canım. İnşallah benimde olur açılmam 8 saat çok güzel bence darısı bana
Canim ben bi bi devlet hastanesinde gebe okuluna gittim. Orda epidural isterseniz yapiyoruz ucretsiz demislerdi. Sen hastanene bi sor vardir belki.

İnsallah hayirlisiyla bi an once gelir senin yavrun da canim. Kilosu + - 300 gram kadar farkli cikabiliyormus son zamanlar. Benim annem de kayinvalidem de suni sancida cok uzun cekmiyorsun acilma daha hizli oluyor ama tabi birden duzenli gelmeye basladigi icin biraz daha zor deniyor, korkma dedi. Sen de dene bence yine suni sanciyi, bi problem olmadigi muddetce. bizim de pazartesi zamani dolmus olacak. Kontrol de yarin bakalim. Nstde yine sanci filan cikmaz diye tahmin ediyorum. Asagidan da bakar mi acilma var mi yok mu diye bilmiyorum hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…