- 13 Mart 2015
- 991
- 1.000
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #43.061
Aynı durumdayız 40+5 Di bugün. Artik çatı muayenesi yapalım hızlandıralim dedi 3 cm aciklik var p. Tesi gel dedi istedigin zaman suni ile başlatırim dogumu dedi istemezsen bekleriz dedi. Eskmle annem p tesi suni versin diyorlar. 3 sene önce kızımda 40+4 de suni ile olmuştuKızlar bugün kontrole gittim, yine sancı yok. Bebek de hareketsizdi fazla kaldım nst’de. Kalp atışları iyi aslında normaldi. Dr pazartesi 40 oluyor tekrar gel dedi. Bekleyip beklememek size kalmış kaka yapma riski var dedi. Sorumluluğu bize bırakıyor tabi ki beklemek istemiyor. Benim de elim ayağım kaşınıyordu karaciğer enzimlerine bakıldı bi değer yüksek çıktıdr ne diyecek bilmiyorum yarın bakıcak galiba. Doktora pazartesiye kadar gelmezse bi kaç gün beklicem dedim. Eşim de risk almayalım diyor. Bu arada 3500 olmuş kızım kilosu da ilerlemeye devam ediyor. Ne yapıcam bilmiyorum. Suni sancıyı da mutlaka denicem.
Sari diye biliyorumKızlar bir de göğsümden kahverengi sıvı geliyor. Bu kan mı kolostrum mu?? Kolostrum bu renk mi oluyor?
Benim de oyle ve simdi bu durumdaysak 3 aylikkken falan nasil doyurucazBu süt olayı hepimizde var sağmıyorum ben.
Çektikçe gelicek sen sürekli emzir.yaralar benimde çok fena o yüzden anlıyorum ayaklarımı yere vuruyorum bazen ağlıyorum emzirirken.
Benimdw göğüslerim hep yumuşak ona takıldım 24 saat yetmiyor azaldı diye düşünüyorum
Alın ;burun deliğine yakın ; ve göz kapaklarıdudak rengi gibi kırmızı pembemsi mi leke? arkadaşımın bebeğinde de vardı, doğumda oluyormuş sonra geçiyormuş genelde. öyledir belki. nasıl bi leke bilmiyorum ama üzülme az bişeyse.
Benim oğlumunda iki kaş arasında o leke tarzı bişey kırmızı pembemsi bişi inşallah geçer zamanlaAlın ;burun deliğine yakın ; ve göz kapakları(
Benim kizimda ilk dogdugunda oyleydi merak etme bi sure sonra geciyor bir aya kalmdan gecer.Alın ;burun deliğine yakın ; ve göz kapakları(
Peki doktora sordun mu sebebi neymiş çok merak ediyorumBenim oğlumunda iki kaş arasında o leke tarzı bişey kırmızı pembemsi bişi inşallah geçer zamanla
1 ay olduk geçmedi hala , her gün içim ağlıyor, eşim kızıyor ama ben gizli gizli ağlıyorumBenim kizimda ilk dogdugunda oyleydi merak etme bi sure sonra geciyor bir aya kalmdan gecer.
Annnlayamıyorum kırmIzı oluyoer sarı gıbıde yarın dr tekrar gösterıcem. İnş geçer g6der evlatlarımızdan.Cnm gozlerine takilma ennson o aciliyor 3 aylikken bile gectigi uyir sariligin gizlerde. Onemli olan vucudunda olmamasi. Yavas yavas yuzunden de iniyor benim kizim. 40 a kadar yolu var dedi doktor endiselenmeyin dedi. Emzir ama sık sık 1,5-2 saatte bir emziriyorum ben gece gunduz.
Kırmızı lekelerdenmi bahsediyorsun?göz kapaklarında oluyor1 ay olduk geçmedi hala , her gün içim ağlıyor, eşim kızıyor ama ben gizli gizli ağlıyorum
Ben kullanmıyorum canım acılarlada olsa emzırıyorum benkahveci34 melis343434 kızlar sılıkon uc kullnyosun5z dımi szde. Sılıkon uc sayesnde mamayı sağmayı bıraktık. Peki bu ucu nasıl b6rakcaz sıra ona gelıyo bende.
Sari oluyor ama belki sende oyledirKızlar bir de göğsümden kahverengi sıvı geliyor. Bu kan mı kolostrum mu?? Kolostrum bu renk mi oluyor?
Belki surer biraz ama geciyor. Doktor cilek beni demisti. Merak etme demisti. Gecti kizimda hic kalmadi1 ay olduk geçmedi hala , her gün içim ağlıyor, eşim kızıyor ama ben gizli gizli ağlıyorum
Yeğenimin elinde vardı kıpkırmızı bebekken. Büyüdükçe geçti ne zaman hatırlamıyorum ama. Sebebi damarlarla ilgiliymiş. Bence o da geçer. Doktora sorsan rahatlarsın belki. Boşuna üzme kendini.1 ay olduk geçmedi hala , her gün içim ağlıyor, eşim kızıyor ama ben gizli gizli ağlıyorum
Aynen canım zaten bozul olan psikoloji iyice bozuluyo. Bi diyorum inşallah yarın doğuma alırlar bi diyorum ne kadar dursam kar artık kısmet gerisi
Canim hayirli uzun omurleri olsun bebeginizin. Zot gecmis ama atlatmissiniz. Enfeksiyonu da gecer insallah hemen. O zamana kadar da sen toparlarsin biraz, cok yorma kendini evde.Kızlar günaydın , salı günü yatış için hastaneye gittim. Muayene etti önce doktor suyu tam sınıra gelmişti bebeğin . 1 cm aciklik varmış . Suni sancı verilmeye başlandı ama açılma 2 cm olduğunda bebek çok strese girdi. Kalp atışları 70-80 e düştü ebe hemen doktora söyledi doktor geldi . Biraz bekledi düzelmedi daha da inmeye başladı. O sırada suyumu patlattı su yeşil gibiydi muhtemelen içerde kakasını yapmış fazla bekleyemeyiz dedi. Sonra kalp atımı normale döndü ama ben önermem sancı verilmesini artık bu sancı da strese girdi bebek açıklık 7-8 cm olana kadar ne olur bilemeyiz dedi. Bende zaten korkmuştum ekranda bebeğin kalp atışları yavaslayinca sezeryan dedim. Genel anestezi ile sezeruan oldum. O gece bebek ile hastaneydik. Hiç emmedi . Süt gelmedi şırınga filan kullandik.kanladi . Kaynanam aç bırakmaktan yanaydı üç gün aç kalsa bisey olmaz diyordu . Iyice sinirlendim mama verelim sarılık olacak diye . Neyseki uzun tartışmadan sonra mama verip doyurduk. Ama dün çocuk doktoru bebekte enfeksiyon olduğunu söyledi . Onu kuveze aldılar .bir hafta kalacakmış daha uzun da olabilir . Ben taburcu oldum evdeyim. Annem kaynanam var ve saçma şekilde yemeğe caya gelen misafirler olacak bugünden itibaren .
Gec dollenme olabilir aslinda dedigin gibi. Doktor bi sey demedi mi bununla ilgili?@estherr bugün Dr a gidiceksin demi ne dicekler yaz mutlaka senin kac gun gecti şu an..Ben de ptesi yerine yarın giderim belki pazartesi 3 gün geçmiş olcak araya da haftasonu gircek gerci dr yine gönderir beni bise yok diye...çok canım sıkılıyor
Kızlar benim bebeğin kalp atişları 8. Haftada duyulmuştu geç döllenme mi olmustu acaba 40 görünüyor şu an ama daha mı geride haftası ki olabilir mi böyle bişey. ..kendimi rahatlaticak bişeyler ariyorum..
İnsallah saglikla kavusursunuz canim. Bi planin var artik hic degilse. Bebegin boyu kilosu filan ne durumda bekle bekle tosun gibi oldu bizim bebelerKızlar bugün 40+1 iz doktora geldik tabili sıpanın gelmeye niyeti yok alttan bakmadı doktor bende bakın demedim çünkü hiç sancım yok. 27 sine gün verdi bebek hala gelmem derse yatış yapılıp suni sancı verilecek. İçim biraz daha rahatladı tabi beklemek çok zor ama bi süpriz olmazsa ne zamana kadar bekliceği mi biliyorum. İnşallah bende sağlıkla kavuşurum bebeğime
Fışkiye miyiz biz yahuSeninle ayni durumdayim. Sut yetiyormu bilmiyorum emzirmektem canimmcikti. Bir yandan sagiyorum da ben. Sarilik oldugu icin cok sut ver dedi doktor. Bazen sagiyorum sagiyorum sut gelmiyor. Cok moralim bozuk. Kv de sutun yok deyip duruyor, gogsumu sıkıp baktı. Damla damla geliyor bak iste yok emziren kadinin fiskirir yavrum diyor bana. Dogum yapmamin 7. Gunu, 7. Gunde kac kisinin sutu fiskirarak geliyordur noolur soyleyin. Esime de bugun soyledim boyle dedi diye. Ona benim dogumumda demisler travmasi var ondan yapmistir dedi. Takti cocuguma sekerli su verecekmis. Ay valla sekerli su vermemek icin kendimi zor tutuyorum diyor.
Kusura bakma. Boyle senin yazdigina icimi doktum ama cok doluyum.
Canim ben bi bi devlet hastanesinde gebe okuluna gittim. Orda epidural isterseniz yapiyoruz ucretsiz demislerdi. Sen hastanene bi sor vardir belki.Devlet hastanesi olduğu için epidural olmucak canım. İnşallah benimde olur açılmam 8 saat çok güzel bence darısı bana
İnsallah hayirlisiyla bi an once gelir senin yavrun da canim. Kilosu + - 300 gram kadar farkli cikabiliyormus son zamanlar. Benim annem de kayinvalidem de suni sancida cok uzun cekmiyorsun acilma daha hizli oluyor ama tabi birden duzenli gelmeye basladigi icin biraz daha zor deniyor, korkma dedi. Sen de dene bence yine suni sanciyi, bi problem olmadigi muddetce. bizim de pazartesi zamani dolmus olacak. Kontrol de yarin bakalim. Nstde yine sanci filan cikmaz diye tahmin ediyorum. Asagidan da bakar mi acilma var mi yok mu diye bilmiyorum hic.Kızlar bugün kontrole gittim, yine sancı yok. Bebek de hareketsizdi fazla kaldım nst’de. Kalp atışları iyi aslında normaldi. Dr pazartesi 40 oluyor tekrar gel dedi. Bekleyip beklememek size kalmış kaka yapma riski var dedi. Sorumluluğu bize bırakıyor tabi ki beklemek istemiyor. Benim de elim ayağım kaşınıyordu karaciğer enzimlerine bakıldı bi değer yüksek çıktıdr ne diyecek bilmiyorum yarın bakıcak galiba. Doktora pazartesiye kadar gelmezse bi kaç gün beklicem dedim. Eşim de risk almayalım diyor. Bu arada 3500 olmuş kızım kilosu da ilerlemeye devam ediyor. Ne yapıcam bilmiyorum. Suni sancıyı da mutlaka denicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?