2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Selam baya okudum buraya cok guzel dogum edenlerde Rabbim uzun ömur versin edeceklerdee insaAllah sag salim etsinler benim sorum epedural edenler vsrmi nasil oluor agri gercekten yokmuuu bemde komustum doktorlaa almanyada dogup buyudum hollansadan evlendim bursa biraz degisik almanyadan ama konustum ederiz dedilr nasil oluor korku cok oanik atak hastasiyim bu ara

Kizlar o lekeler oluyor genelde ilk baslarda. Bende de varmis kardesimde de vardi dogdugu zaman. Geciyor zamanla sanirim ki su an ikimizde de yok o leke. Dogum lekesi diyorlar galiba ona

Canım sende atlattın zorda olsa benim gibi seninde gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah şımdı doğum tarihi ne oldu bizim kız 21 şubat oldu saat 15:34 :)
Canımm senin de gözün aydınn :)
Bizim minnoş da 21 şubat öğlen 12.15 te doğdu
Allaha hepsine uzun güzel ömürler versin bizimki doymuyor seninkinin huyu nasıl

3 cm aciklik varmis ne guzel ya masallah. Benim de acilsa oyle keske farkina varmadan. Bence daha fazla bekleme pazartesi kavus yavruna

Kİzlar y bnm yavrum bugun hic uyumadi cok gazi var hp ikiniyo agliyo gaz şurubu masaj sicak havlu hepsini denedim ama fayda etmedi ne yapabilirim cok huzursuz yavrum cok zorlaniyo onu oyle gorunce cok uzuluyorum
Om- x diye bir gaz ilacı var oğlumda çok faydasını görmüştüm dene istersen... kızıma da aldım.. kullanıyorum

Benimkinde de lekeler var ama milia denen beyaz lekeler. Benim yüzümde de var hatta ben üzülüp duruyorum hiçbir yeri bana benzememiş ama lekelerimi almış diye. Doktora sormadım hic. İnternette baktım geçici diyor. Annem de gecer cogu bebekte olur diyor bakalım inşallah geçer.

Çok geçmiş olsun, her şey de bir hayır vardır. Kalp atışı düşmesini ben de yaşadım, nasıl kötü bir durum biliyorum. Seninki Doğumun başında olduğu için risk almamak mantıklı olmuş bence.
Çabucacık toparlanıp evinize gelir inş, sağlıkla mutlulukla büyütürsün.

D drops 18 cad e aldım, ortalama 60 tl işte.
Mommy bliss alsam mı bilemedim.

Bol protein, yeşil sebzeler, börülcesi, kuzu haşlama.

Epidural bence mucizevi bir şey. Ben neredeyse tüm açıklığı epiduralsiz yaşadım, epidural takıldıktan sonra çok rahattı.

Aa bence çok iyi ben 12 saati gözden çıkardım sahsen senin ilk doğum muydu bu
Evet canım ilk doğum ben önce gece gittim 4 cm idi sancım yoktu fazla azdı sonra ebeye eve gitmek istiyorum sancımı evde beklicem dedim eve geldim öğlen tekrar gittim ama sancım yşne pek yoktu korkudan gittim bir şey olur filan diye 6 cm olmuştu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…