2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Selam olsun gece nöbetinden iki bebeyi emzir alt değiştir gaz çıkarmasini bekle sabah oldu bile sizde durumlar nasıl kızlar ne zamandır yazamıyorum buraya :)
Ayni be ya 5 de uyandialt degisti emikledi gaz cikti uyusundiye bekliyorum. O da bana guluyor kahkahalarla. Klasik bir gece yani

Benim suyum 4-5 günde bayağı azalmış. Önceki kontrole gittiğimde normaldi doktor 10 mm ya da cm mi o seviyede biseyde olmasını bekliyoruz normal diyebilmek için seninki 5 e düşmüş tam sinir yani . Bi kaç gün daha beklesek hiç kalmayabilir dedi . Büyük ihtimal akıntı gibi gelmiştir anlayamamisimdir.

Sağol canım inşallah sağlıklı şekilde eve gelir bir an önce . Aynen öyle oldu 2 cm aciklikta olunca risk almak zordu. Açıklık 7 cm filan olsa devam ederdik dediler de insan panik oluyor o an zaten.

Evet canım pozitif düşün bende iyi olacak diye avutuyordum kendimi benşm doktorda biz burada tedavi uyguluyoruz ama önemli olan anne sütü demişti inşsllah çoğalır hiç merak etme
Kesinlikle öyle süt konusu çok önemli bende daha çok sagip vermek istiyorum . Inşallah sütler bol olur , bebisler sağlıklı .

Cnm ben yaptim banyo eve cikinca direk doktor banyo yapabilirsin orani kuru tut yeter dedi. Bende banyo yaparken orayi elimle perdeledim. Kendkm yapamadim zaten 2 kere odekilde yaptom. Bana banyodan sonra uzaktan kurutma mak tut demislerdi.

Sağol canım çok teşekkür ederim okadar güzel yazmışsın ki okudukça içim açıldı iyi geldi bana...zaten artık olan oldu evet normal sezeryan hiç önemli değildi benim için kızımı saglikla kucağıma almamdi ama en mutlu günümü gerçekten mafettiler aglattilar sezeryana zaten her an hazırlıklı idim ben ama gerçekten çektiğim sancınin bi kısmı gereksizdi fazlaydı müdahale etmediler yalvarttilar ve spinalde de çok canım yandı öyle hale getirdiler ki o an acıdan inlerken kızıma bakamadım zehir ettiler kısacası günümü...zoru başarmak çok istedim sadece ama olmadı Dediğin gibi kızım sağlıklı şükür o önemli:) evet geçecek biliyorum şuan baş ve boyun bolgem çatlayacak gibi ağrıyo sadece...evet canim olabilir onu hiç düşünmedim ben inmediği için vermemiş olabileceğini...annem bende kalacak zaten 1 ay falan o sağolsun hep yanimdaydi emzirmek için bebeği bile o kucağıma verdi kalkamıyorum diye bugün de evimize gideceğiz şükür surdan kurtulayım da başka bişey istemiyorum

Canımm senin de gözün aydınn :)
Bizim minnoş da 21 şubat öğlen 12.15 te doğdu
Allaha hepsine uzun güzel ömürler versin bizimki doymuyor seninkinin huyu nasıl
Aynı gün oldular ozaman ama seninki saat farkı ile büyük:) benimki 15:34 te doğdu...amin canim hepimizinkine...benimki de doymak bilmiyor malesef iyice doymadan da uyumuyor ağlıyor bazen de sadece ayakta omuzda uyuyakaliyor kedi yavrusu gibi:) ilginç ama gazını kendisi çıkarıyor sabah bi kaka yapmış maşallah bez dolmuş sadece 1 kere mama verildi göğüs uçlarım çok acımaya başladı ilk ağzına aldığında felaket acıyor sonrası acımıyor hemsire silikon uc önerdi ama burnu çok tıkanıyor yavru kuşumun sürekli serum fizyolojik veriliyor burundan neden sormadım ama benim de burnum çok tikaliydi ya grip atlattım burun tıkanıklığı geçmedi acaba ondan mı ki bilemedim

Epidural bence mucizevi bir şey. Ben neredeyse tüm açıklığı epiduralsiz yaşadım, epidural takıldıktan sonra çok rahattı.
Sonra agri olmuor yani ikinmada yani cocuk cikarkene falan
Ya bende komustumda dontorla ama nasil ilerlio bilmiomki ve belden igne deyince korkuu basiorr bana

Sana nasil davranmislar igneye sokarkendemj cok acittilarr aii yaaa okuorumda gercekten korkuom yaa ama atlattin bak sukur

Benimkinin hala gelesi yok. Salıya kadar beklicez gelmezse bi suni sancı macerası da beni bekliyo
Hmmm anladım canım inşallah senin sancin gelir de güzel olur açılman da epidural falan takarlar su gibi bi dogum olur inşallah hadi bakalım az kalmış geliyo senin bebişte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…