- 7 Aralık 2016
- 718
- 1.103
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #43.101
Bılmıyordum sinir bozucu korktum gıttı analık dıyeEvet rahim kaslarinin toparlanmasi icin oluyor o kasılmalar
Kılcal damar demişti zamanla geçer ama gecmeyebilirde gibi bişi demişti ağzının ucuylaPeki doktora sordun mu sebebi neymiş çok merak ediyorum
Ayni be yaSelam olsun gece nöbetinden iki bebeyi emzir alt değiştir gaz çıkarmasini bekle sabah oldu bile sizde durumlar nasıl kızlar ne zamandır yazamıyorum buraya :)
Selam olsun gece nöbetinden iki bebeyi emzir alt değiştir gaz çıkarmasini bekle sabah oldu bile sizde durumlar nasıl kızlar ne zamandır yazamıyorum buraya :)
Ayni be ya5 de uyandialt degisti emikledi gaz cikti uyusundiye bekliyorum. O da bana guluyor kahkahalarla. Klasik bir gece yani
Anladım canım öyle yapayım bende bugün alayım da kullanayım kokmadanMedikallerde banyo banti satılıyor canim. Doktorum bana onlardan al dedi dusa girerken yapıştırdim. Dustan cikinca actim. Ilk 3 banyoda kullandim. 1 haftadan sonra kullanmadim.
Benim suyum 4-5 günde bayağı azalmış. Önceki kontrole gittiğimde normaldi doktor 10 mm ya da cm mi o seviyede biseyde olmasını bekliyoruz normal diyebilmek için seninki 5 e düşmüş tam sinir yani . Bi kaç gün daha beklesek hiç kalmayabilir dedi . Büyük ihtimal akıntı gibi gelmiştir anlayamamisimdir.Hayirlisi olsun canim valla halimize sukur. Benim esim asker. Cok sukur saglikli saglam yanimda. Su an olmasa da. Senin esin de insallah en yakin zamanda yaninda olacak. Bebisin de gelecek illa ki. Orda kalan bebe yok sonucta
Canim hayirli uzun omurleri olsun bebeginizin. Zot gecmis ama atlatmissiniz. Enfeksiyonu da gecer insallah hemen. O zamana kadar da sen toparlarsin biraz, cok yorma kendini evde.
Bu su nasil azaliyor ben de bunu anlayamadim bi turlu. Akinti gibi azar azar geliyo da fark etmiyo muyuz acaba
Gec dollenme olabilir aslinda dedigin gibi. Doktor bi sey demedi mi bununla ilgili?
İnsallah saglikla kavusursunuz canim. Bi planin var artik hic degilse. Bebegin boyu kilosu filan ne durumda bekle bekle tosun gibi oldu bizim bebeler
Fışkiye miyiz biz yahu
Fiskiran hic duymadim. Bebegini dusundugu zaman bile sutu akan duydum ama fiskirma baya abarti olmus sanki. Canini sıkma canim sen bebegin emdikce vucudun sut uretecek illa ki. Oyle kodlanmis
Canim ben bi bi devlet hastanesinde gebe okuluna gittim. Orda epidural isterseniz yapiyoruz ucretsiz demislerdi. Sen hastanene bi sor vardir belki.
İnsallah hayirlisiyla bi an once gelir senin yavrun da canim. Kilosu + - 300 gram kadar farkli cikabiliyormus son zamanlar. Benim annem de kayinvalidem de suni sancida cok uzun cekmiyorsun acilma daha hizli oluyor ama tabi birden duzenli gelmeye basladigi icin biraz daha zor deniyor, korkma dedi. Sen de dene bence yine suni sanciyi, bi problem olmadigi muddetce. bizim de pazartesi zamani dolmus olacak. Kontrol de yarin bakalim. Nstde yine sanci filan cikmaz diye tahmin ediyorum. Asagidan da bakar mi acilma var mi yok mu diye bilmiyorum hic.
Sağol canım inşallah sağlıklı şekilde eve gelir bir an önce . Aynen öyle oldu 2 cm aciklikta olunca risk almak zordu. Açıklık 7 cm filan olsa devam ederdik dediler de insan panik oluyor o an zaten.Çok geçmiş olsun, her şey de bir hayır vardır. Kalp atışı düşmesini ben de yaşadım, nasıl kötü bir durum biliyorum. Seninki Doğumun başında olduğu için risk almamak mantıklı olmuş bence.
Çabucacık toparlanıp evinize gelir inş, sağlıkla mutlulukla büyütürsün.
Kesinlikle öyle süt konusu çok önemli bende daha çok sagip vermek istiyorum . Inşallah sütler bol olur , bebisler sağlıklı .Evet canım pozitif düşün bende iyi olacak diye avutuyordum kendimi benşm doktorda biz burada tedavi uyguluyoruz ama önemli olan anne sütü demişti inşsllah çoğalır hiç merak etme
ucaga biner binmez agzina memeyi daya inene kadar emzir. :)Benim nöbet Yen'i başlıyor, kısmetse 2 hafta sonra dönünce jetlag olursak neler yaşayacağız bakalım :)
Kızlar sezeryan salı günü oldum .daha banyo yapmadım . Doktor strec sarıp yapabilirsin dedi aslında ama ben korktum. Siz ne zaman yaptınız ? Cumartesi dikişler için kontrole gideceğim hala bezle sarili. Bugün cec efervesan diye bi ilaç kullanmaya başladım. Bi de parol vermiş ağrı için . Ne zaman dikişler iyi olacak ya Allah yardım etsin gerçekten zormuş .
Sağol canım çok teşekkür ederim okadar güzel yazmışsın ki okudukça içim açıldı iyi geldi bana...zaten artık olan oldu evet normal sezeryan hiç önemli değildi benim için kızımı saglikla kucağıma almamdi ama en mutlu günümü gerçekten mafettiler aglattilar sezeryana zaten her an hazırlıklı idim ben ama gerçekten çektiğim sancınin bi kısmı gereksizdi fazlaydı müdahale etmediler yalvarttilar ve spinalde de çok canım yandı öyle hale getirdiler ki o an acıdan inlerken kızıma bakamadım zehir ettiler kısacası günümü...zoru başarmak çok istedim sadece ama olmadıKuzum gözün aydın sağlıkla kucağına almışsın
Bunu şakın başarı olarak görme sen bir annesin yavrunu kucağına sağlıkla aldın ya bu bir başarı senin icin normal mjs sezeryanmjs hiçbiri önemli değil dogumdur Başarıyla baseisizlikla alakası Yok sen o an ne gerekiyorsa onu yaptın çocuğun icin kendin icin ne sağlıklıysa o olmuş üzülecek kafaya takacak hiçbir şey yok İnan sen annesin bebisin kucağında sağlıklı ne güzel kuvözde olsa bir şey olmuş olsa allah korusun
Doğum şeklinin senin o an ne istediğinin hiçbir önemi yok 9 ay Karnında taşıdkn zorlandın belki ama bak mutlu son sağlıklı şekilde bebeğin kollarında çok şükür her şey çok güzel olacak biraz dinlen bak gör nasıl zaman geçecek sen dinlenmeye ve bu işi sorgulamamaya bak belki de kanala inmediği icin vermemiştir epidural bilemeyiz doktorun da bir bildiği vardır bence sen bunları unut bebeğine ve dinlenmeye odaklan kuzucum yardım istemekten çekinme bırak işi gücü kim yaparsa yapsın sen bebeğine kendine odaklan
Sen güçlü bir annesin
Aynı gün oldular ozaman ama seninki saat farkı ile büyük:) benimki 15:34 te doğdu...amin canim hepimizinkine...benimki de doymak bilmiyor malesef iyice doymadan da uyumuyor ağlıyor bazen de sadece ayakta omuzda uyuyakaliyor kedi yavrusu gibi:) ilginç ama gazını kendisi çıkarıyorCanımm senin de gözün aydınn :)
Bizim minnoş da 21 şubat öğlen 12.15 te doğdu
Allaha hepsine uzun güzel ömürler versin bizimki doymuyor seninkinin huyu nasıl
Sonra agri olmuor yani ikinmada yani cocuk cikarkene falanEpidural bence mucizevi bir şey. Ben neredeyse tüm açıklığı epiduralsiz yaşadım, epidural takıldıktan sonra çok rahattı.
Sana nasil davranmislar igneye sokarkendemj cok acittilarr aii yaaa okuorumda gercekten korkuom yaa ama atlattin bak sukurSağol canım çok teşekkür ederim okadar güzel yazmışsın ki okudukça içim açıldı iyi geldi bana...zaten artık olan oldu evet normal sezeryan hiç önemli değildi benim için kızımı saglikla kucağıma almamdi ama en mutlu günümü gerçekten mafettiler aglattilar sezeryana zaten her an hazırlıklı idim ben ama gerçekten çektiğim sancınin bi kısmı gereksizdi fazlaydı müdahale etmediler yalvarttilar ve spinalde de çok canım yandı öyle hale getirdiler ki o an acıdan inlerken kızıma bakamadım zehir ettiler kısacası günümü...zoru başarmak çok istedim sadece ama olmadıDediğin gibi kızım sağlıklı şükür o önemli:) evet geçecek biliyorum şuan baş ve boyun bolgem çatlayacak gibi ağrıyo sadece...evet canim olabilir onu hiç düşünmedim ben inmediği için vermemiş olabileceğini...annem bende kalacak zaten 1 ay falan o sağolsun hep yanimdaydi emzirmek için bebeği bile o kucağıma verdi kalkamıyorum diye bugün de evimize gideceğiz şükür surdan kurtulayım da başka bişey istemiyorum
Hmmm anladım canım inşallah senin sancin gelir de güzel olur açılman da epidural falan takarlar su gibi bi dogum olur inşallah hadi bakalım az kalmış geliyo senin bebişte:)Benimkinin hala gelesi yok. Salıya kadar beklicez gelmezse bi suni sancı macerası da beni bekliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?