2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Bu kv lari napmali posetleyip bi kenara koymali. Lazim olursa cikartiriz
Cnm bosver yaa. Benim kide dun tutmus diyoki sutujn tadina bi bak. Ee neymis aciysa cocuk ondan emmek istemiyomustur. Ee onduzelene kadarmama verirmisiz. Dedigine bak kadinin ya lohusaya dencek seymi bu.

Canım senin nezaman geçmişti bas ve boyun ağrın?

Canım senin nezaman geçmişti bas ve boyun ağrın?
Ben dayanamadım 3. Gün acile gittim ama ameliyatımdaki anestezi uzmanını buldum... bana bi serum tedavisi uyguladı.. bu seni rahatlatacak fakat 2 3 gün istirahat et bol su nescafe iç. Günde 3 litreyi geçsin desi. Birde boş ( beyin omirilik sıvısı) sızmış iğneyi yaparken ondan oluyor dedi.. tuvalet ve emzirme dışın düz yat ki orası kapansın dedi... zaten ayakta iken ağrı artıyor yatınca rahatlıyordum.. dinlenince serumdan sonra 3. Gün sabah geçmişti ama hala baş ağrım oluyor. Ama o kadar hafifki diğerlerinin yanında.

ayarsızmış. fantazi kapasitesine bak

Burun tıkanıklığı bizde de var canım
Meme uçlarım morardı sanki sütüm yetmiyor gibi emiyor yatırınca ağlıyor
Mama vermedim hiç pompayla sağıp vericem geceleri biberonla verrim en azından
Dün gece zor uyudukk

Demedi canım daha doğrusu ben sormadim

Bu sabaha ağlayarak uyandım hem uyumuyor hemde emmek istiyor sürekli göğüslerim yara içinde ve yumuşak doluda değil süt az heraldeki uyumuyor doymuyor diye düşünüyorum sinirlerim altüst.15.gün kaynanam kayınpederim evde rahat değilim napıcam bilmiyorum

Ya biz bir haftadr uyumuyoruz ne gunduz ne gece cok gazi var bnm bebisin herseyi denedim fayda etmiyo kolik sanirim bnm bebis ne yapsam kafam durdu gozlerim kip kirmizi oldu uykusuzluktan

Ya biz bir haftadr uyumuyoruz ne gunduz ne gece cok gazi var bnm bebisin herseyi denedim fayda etmiyo kolik sanirim bnm bebis ne yapsam kafam durdu gozlerim kip kirmizi oldu uykusuzluktan

Kuxun istersen birde mommy bliss dene. Ben çok memnunum. Biraz pahali ama degiyor. Hem icerik dogal ilac degil. Hemde bebegimi cok rahatlatti. Hem ayni markanin kabiz ilacida var. Onu kullanmadim ama kullanici yorumlarinda herkes cok memnun onuda dene bence. tabi once doktoruna danis kullanabilirmiyim diye.
Kiz ilk birkac gun maske tak kendine senden grip bulasmasin. Bende hastanede filan hep maskeyle emzirdim gripten dolayi hemsireler maskesiz emzirme dediler.

Açılma benim de 10gün önce biraz vardı. Bi haftadır yürüyüş squat yapıp artırmaya çalışıyorum. Belki artmıştır tekrar çatı muayenesi yapmadı dün dr. Pazartesi bende gidicem. Benim 40’ı geçmedi daha. Eşim risk almayalım moduna girdi. Ben bir kaç gün daha beklemek yanlısıyım. İnşallah açılmamız artar suni ile de doğururuz.

Ben doğumdan hiç korkmuyorum. Bi arkadaşımın doğumu esnasında böbrek ağrısı da tuttu. Böbrek ağrısını çekeceğime doğum ağrısını çekerim böbrek daha kötü dedi. Ben o böbrek ağrısıyla 1hafta gezdim bide. Ağrı eşiğim yüksek dayanırım Allah sabrını verir doğumda diye düşünüyorum. Senin kontrolde ne diyecek bakalım, pazartesi tekrar mı çağıracak.

2 hafta önce bugün bu saatlerde suyumun gelmesine uyanmıştım. Şimdi aynı saatte çocuğu uyutmaya çalışıyorum. Hayat çok garip gerçekten.

Bizim için de öyle olur inşallah. Bugün bebiş yok yarın olsun inşallah.

Kiz benimki emmiyor diye bana sen kesin çarpildin diyordu beni birak herkese öyle anlattı çatlak kadın şimdi emmeye başladı çarpintim geçti demek ki :)))

Kızlar bizim oğlanın gözünde alnında leke var,çok canım sıkılıyor baktıkça ; çok üzülüyorum
Geçiyor o lekeler canım üzülme cilek lekesi deniliyor bizde

Ben de bekliyorum bugün 40 bitti...ya bu kaka benim de kafamı karıştırıyor ama Dr bana 39da da kaka yapabilir demişti 41de de yapmayabilir demişti. Eskiden de hep bekliyorlarmis Teyzem ebe benim hiç korkma dedi tabi insanin elinde değil...son haftalarda fazla kilo almıyorlar canım çok büyük farklar oluşmuyor canim

Benim de oyle ve simdi bu durumdaysak 3 aylikkken falan nasil doyurucaz
3 aylıkken falan daha sis olcak goguslerin merak etme canım azalmicak hep artcak insallah

Upuzuuun olmus yine mesaj
Herkesi istikrarlı bi şekilde alintiliyosun canim maşallah. .

Benim babam burda doğumdan sonra da burda olcak onda bile rahat edilmiyor.kayinpederlerin ne işi var lohusa gelinde valla bilmiyorum..

Canim yediklerinden mi kaynaklaniyor acaba.. Bol rezene cayi ic anason cayi falan ic iyi gelir insallah

İlk defa bugün nst de sancı çıktı kızlar 40 +0 ız ay bi mutlu oldum..alttan baktı açılma yokmuş. .suyu falan hersey yolunda sancilardan dolayi bi kaç gün içinde doğum olur dedi..pazar aksami da kontrole cagirdi. Yesilimsi akintim vardi fitil verdi..Sık takip edilecek artık dedi.haberler böyle bizden

Kızlar kanguru alacagım önereceğiniz bir marka ve model var mı? Bir de bebeğim 23 günlük şimdiden kulanılabilir mi

Kızlar kanguru alacagım önereceğiniz bir marka ve model var mı? Bir de bebeğim 23 günlük şimdiden kulanılabilir mi
Ben solomombaby alicam sanırım daha farklı modeller de var babo4g falan fiyatları daha pahali.butcene göre bakabilirsin.Yenidoğan aparatı veriyorlar küçük bebeklerde ona göre tercih edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…