- 11 Mart 2010
- 727
- 610
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #43.121
Seninle ayni durumdayim. Sut yetiyormu bilmiyorum emzirmektem canimmcikti. Bir yandan sagiyorum da ben. Sarilik oldugu icin cok sut ver dedi doktor. Bazen sagiyorum sagiyorum sut gelmiyor. Cok moralim bozuk. Kv de sutun yok deyip duruyor, gogsumu sıkıp baktı. Damla damla geliyor bak iste yok emziren kadinin fiskirir yavrum diyor bana. Dogum yapmamin 7. Gunu, 7. Gunde kac kisinin sutu fiskirarak geliyordur noolur soyleyin. Esime de bugun soyledim boyle dedi diye. Ona benim dogumumda demisler travmasi var ondan yapmistir dedi. Takti cocuguma sekerli su verecekmis. Ay valla sekerli su vermemek icin kendimi zor tutuyorum diyor.
Kusura bakma. Boyle senin yazdigina icimi doktum ama cok doluyum.
Canım senin nezaman geçmişti bas ve boyun ağrın?Spinalden sonra bol sıvı al... nescafe iç. İçki bai ağrısı olmasın... bende kahve de ne alak demiştim az içtim tarifi zor bir baş ağrısı ve boyun ağrısı yaşadım... böl sıvı ve kahve unutma iççç
sağlıklı olduğunu düşün, üzülme. elbet insan tuhaf hisseder, ama doktora sor istersen ciddi bişey olabilir mi diye.Alın ;burun deliğine yakın ; ve göz kapakları(
Ben dayanamadım 3. Gün acile gittim ama ameliyatımdaki anestezi uzmanını buldum... bana bi serum tedavisi uyguladı.. bu seni rahatlatacak fakat 2 3 gün istirahat et bol su nescafe iç. Günde 3 litreyi geçsin desi. Birde boş ( beyin omirilik sıvısı) sızmış iğneyi yaparken ondan oluyor dedi.. tuvalet ve emzirme dışın düz yat ki orası kapansın dedi... zaten ayakta iken ağrı artıyor yatınca rahatlıyordum.. dinlenince serumdan sonra 3. Gün sabah geçmişti ama hala baş ağrım oluyor. Ama o kadar hafifki diğerlerinin yanında.Canım senin nezaman geçmişti bas ve boyun ağrın?
ayarsızmış. fantazi kapasitesine bakBu kv lari napmali posetleyip bi kenara koymali. Lazim olursa cikartiriz
Cnm bosver yaa. Benim kide dun tutmus diyoki sutujn tadina bi bak. Ee neymis aciysa cocuk ondan emmek istemiyomustur. Ee onduzelene kadarmama verirmisiz.Dedigine bak kadinin ya lohusaya dencek seymi bu.
Benim oğlumdada alın ve gozunde pembe leke var geçer dedi doktor takma kafanaKızlar bizim oğlanın gözünde alnında leke var,çok canım sıkılıyor baktıkça ; çok üzülüyorum
Burun tıkanıklığı bizde de var canımAynı gün oldular ozaman ama seninki saat farkı ile büyük:) benimki 15:34 te doğdu...amin canim hepimizinkine...benimki de doymak bilmiyor malesef iyice doymadan da uyumuyor ağlıyor bazen de sadece ayakta omuzda uyuyakaliyor kedi yavrusu gibi:) ilginç ama gazını kendisi çıkarıyorsabah bi kaka yapmış maşallah bez dolmuş sadece 1 kere mama verildi göğüs uçlarım çok acımaya başladı ilk ağzına aldığında felaket acıyor sonrası acımıyor hemsire silikon uc önerdi ama burnu çok tıkanıyor yavru kuşumun sürekli serum fizyolojik veriliyor burundan neden sormadım ama benim de burnum çok tikaliydi ya grip atlattım burun tıkanıklığı geçmedi acaba ondan mı ki bilemedim
Hayirlisi olsun canim valla halimize sukur. Benim esim asker. Cok sukur saglikli saglam yanimda. Su an olmasa da. Senin esin de insallah en yakin zamanda yaninda olacak. Bebisin de gelecek illa ki. Orda kalan bebe yok sonucta
Canim hayirli uzun omurleri olsun bebeginizin. Zot gecmis ama atlatmissiniz. Enfeksiyonu da gecer insallah hemen. O zamana kadar da sen toparlarsin biraz, cok yorma kendini evde.
Bu su nasil azaliyor ben de bunu anlayamadim bi turlu. Akinti gibi azar azar geliyo da fark etmiyo muyuz acaba
Gec dollenme olabilir aslinda dedigin gibi. Doktor bi sey demedi mi bununla ilgili?
İnsallah saglikla kavusursunuz canim. Bi planin var artik hic degilse. Bebegin boyu kilosu filan ne durumda bekle bekle tosun gibi oldu bizim bebeler
Fışkiye miyiz biz yahu
Fiskiran hic duymadim. Bebegini dusundugu zaman bile sutu akan duydum ama fiskirma baya abarti olmus sanki. Canini sıkma canim sen bebegin emdikce vucudun sut uretecek illa ki. Oyle kodlanmis
Canim ben bi bi devlet hastanesinde gebe okuluna gittim. Orda epidural isterseniz yapiyoruz ucretsiz demislerdi. Sen hastanene bi sor vardir belki.
İnsallah hayirlisiyla bi an once gelir senin yavrun da canim. Kilosu + - 300 gram kadar farkli cikabiliyormus son zamanlar. Benim annem de kayinvalidem de suni sancida cok uzun cekmiyorsun acilma daha hizli oluyor ama tabi birden duzenli gelmeye basladigi icin biraz daha zor deniyor, korkma dedi. Sen de dene bence yine suni sanciyi, bi problem olmadigi muddetce. bizim de pazartesi zamani dolmus olacak. Kontrol de yarin bakalim. Nstde yine sanci filan cikmaz diye tahmin ediyorum. Asagidan da bakar mi acilma var mi yok mu diye bilmiyorum hic.
Ya biz bir haftadr uyumuyoruz ne gunduz ne gece cok gazi var bnm bebisin herseyi denedim fayda etmiyo kolik sanirim bnm bebis ne yapsam kafam durdu gozlerim kip kirmizi oldu uykusuzluktan
Kiz ilk birkac gun maske tak kendine senden grip bulasmasin. Bende hastanede filan hep maskeyle emzirdim gripten dolayi hemsireler maskesiz emzirme dediler.Aynı gün oldular ozaman ama seninki saat farkı ile büyük:) benimki 15:34 te doğdu...amin canim hepimizinkine...benimki de doymak bilmiyor malesef iyice doymadan da uyumuyor ağlıyor bazen de sadece ayakta omuzda uyuyakaliyor kedi yavrusu gibi:) ilginç ama gazını kendisi çıkarıyorsabah bi kaka yapmış maşallah bez dolmuş sadece 1 kere mama verildi göğüs uçlarım çok acımaya başladı ilk ağzına aldığında felaket acıyor sonrası acımıyor hemsire silikon uc önerdi ama burnu çok tıkanıyor yavru kuşumun sürekli serum fizyolojik veriliyor burundan neden sormadım ama benim de burnum çok tikaliydi ya grip atlattım burun tıkanıklığı geçmedi acaba ondan mı ki bilemedim
Aynı durumdayız 40+5 Di bugün. Artik çatı muayenesi yapalım hızlandıralim dedi 3 cm aciklik var p. Tesi gel dedi istedigin zaman suni ile başlatırim dogumu dedi istemezsen bekleriz dedi. Eskmle annem p tesi suni versin diyorlar. 3 sene önce kızımda 40+4 de suni ile olmuştu
hayirlisiyla bi an once gelir senin yavrun da canim. Kilosu + - 300 gram kadar farkli cikabiliyormus son zamanlar. Benim annem de kayinvalidem de suni sancida cok uzun cekmiyorsun acilma daha hizli oluyor ama tabi birden duzenli gelmeye basladigi icin biraz daha zor deniyor, korkma dedi. Sen de dene bence yine suni sanciyi, bi problem olmadigi muddetce. bizim de pazartesi zamani dolmus olacak. Kontrol de yarin bakalim. Nstde yine sanci filan cikmaz diye tahmin ediyorum. Asagidan da bakar mi acilma var mi yok mu diye bilmiyorum hic.
2 hafta önce bugün bu saatlerde suyumun gelmesine uyanmıştım. Şimdi aynı saatte çocuğu uyutmaya çalışıyorum. Hayat çok garip gerçekten.
Kiz benimki emmiyor diye bana sen kesin çarpildin diyordu beni birak herkese öyle anlattı çatlak kadınBu kv lari napmali posetleyip bi kenara koymali. Lazim olursa cikartiriz
Cnm bosver yaa. Benim kide dun tutmus diyoki sutujn tadina bi bak. Ee neymis aciysa cocuk ondan emmek istemiyomustur. Ee onduzelene kadarmama verirmisiz.Dedigine bak kadinin ya lohusaya dencek seymi bu.
Geçiyor o lekeler canım üzülme cilek lekesi deniliyor bizdeKızlar bizim oğlanın gözünde alnında leke var,çok canım sıkılıyor baktıkça ; çok üzülüyorum
Ben de bekliyorum bugün 40 bitti...ya bu kaka benim de kafamı karıştırıyor ama Dr bana 39da da kaka yapabilir demişti 41de de yapmayabilir demişti. Eskiden de hep bekliyorlarmis Teyzem ebe benim hiç korkma dedi tabi insanin elinde değil...son haftalarda fazla kilo almıyorlar canım çok büyük farklar oluşmuyor canimKızlar bugün kontrole gittim, yine sancı yok. Bebek de hareketsizdi fazla kaldım nst’de. Kalp atışları iyi aslında normaldi. Dr pazartesi 40 oluyor tekrar gel dedi. Bekleyip beklememek size kalmış kaka yapma riski var dedi. Sorumluluğu bize bırakıyor tabi ki beklemek istemiyor. Benim de elim ayağım kaşınıyordu karaciğer enzimlerine bakıldı bi değer yüksek çıktıdr ne diyecek bilmiyorum yarın bakıcak galiba. Doktora pazartesiye kadar gelmezse bi kaç gün beklicem dedim. Eşim de risk almayalım diyor. Bu arada 3500 olmuş kızım kilosu da ilerlemeye devam ediyor. Ne yapıcam bilmiyorum. Suni sancıyı da mutlaka denicem.
3 aylıkken falan daha sis olcak goguslerin merak etme canım azalmicak hep artcak insallahBenim de oyle ve simdi bu durumdaysak 3 aylikkken falan nasil doyurucaz
Herkesi istikrarlı bi şekilde alintiliyosun canim maşallah. .Upuzuuun olmus yine mesaj
Benim babam burda doğumdan sonra da burda olcak onda bile rahat edilmiyor.kayinpederlerin ne işi var lohusa gelinde valla bilmiyorum..Bu sabaha ağlayarak uyandım hem uyumuyor hemde emmek istiyor sürekli göğüslerim yara içinde ve yumuşak doluda değil süt az heraldeki uyumuyor doymuyor diye düşünüyorum sinirlerim altüst.15.gün kaynanam kayınpederim evde rahat değilim napıcam bilmiyorum
Canim yediklerinden mi kaynaklaniyor acaba.. Bol rezene cayi ic anason cayi falan ic iyi gelir insallahYa biz bir haftadr uyumuyoruz ne gunduz ne gece cok gazi var bnm bebisin herseyi denedim fayda etmiyo kolik sanirim bnm bebis ne yapsam kafam durdu gozlerim kip kirmizi oldu uykusuzluktan
Ben solomombaby alicam sanırım daha farklı modeller de var babo4g falan fiyatları daha pahali.butcene göre bakabilirsin.Yenidoğan aparatı veriyorlar küçük bebeklerde ona göre tercih edebilirsin.Kızlar kanguru alacagım önereceğiniz bir marka ve model var mı? Bir de bebeğim 23 günlük şimdiden kulanılabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?