- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #43.141
Devlette epidural yok canım. Şimdi yazı okudum 3 gün suni sancı çeken varmış sen koru yarabbimHmmm anladım canım inşallah senin sancin gelir de güzel olur açılman da epidural falan takarlar su gibi bi dogum olur inşallah hadi bakalım az kalmış geliyo senin bebişte:)
Maşallahh bende geçen hafta sancıyı geçtim rahimde yumuşama. Bile yoktu bu haftada bakmadılar bende bakın demedim. İnşallah benimde açılma vardır korkuyorum dua ediyorum sürekliEvet canım ilk doğum ben önce gece gittim 4 cm idi sancım yoktu fazla azdı sonra ebeye eve gitmek istiyorum sancımı evde beklicem dedim eve geldim öğlen tekrar gittim ama sancım yşne pek yoktu korkudan gittim bir şey olur filan diye 6 cm olmuştu zaten
Bizimde var göz kapağında geçer dediler ama 1 ay oldu geçmiyorBenim oğlumunda iki kaş arasında o leke tarzı bişey kırmızı pembemsi bişi inşallah geçer zamanla
Bizimde gece 1 e 2 e kadar her gün değil gün aşırı oluyor dün gece neler yatıysak agksdi sakinlestiremedik sanki etini kopardık kucağım da tenimde bile sakinleşmedi acaba diyorum o ara emzirmeye uyandırıyorum uykusunu mu kaçırıyorum sonunda gece sızdıKızlar benim bebe uyanıkken çok ağlıyor
Öyle böyle değil yıkıyır ortalığı. Şöyle bi sakince durmuyor hiç uyanıkken. Ne kucakta sakinleşiypr ne meme alıyor. Biraz emzikle biraz sallamayla sakinleşiyor bazen bunlar da işe yaramıyor. Ne yapacağımızı şaşırıyoruz. 3 4 saat ağlafıktan sonra artık yorulup uyuyakalıyor. Var mı böyle olan?
Bizimde giz kapağında sanki gunden güne biraz daha kırmızı oluyor gibiBenimkinin de goz kapaginda var canim gül diyorlar bizde buna gecer galiba yakinda
Ay emiyor mu çok sevindimKiz benimki emmiyor diye bana sen kesin çarpildin diyordu beni birak herkese öyle anlattı çatlak kadınşimdi emmeye başladı çarpintim geçti demek ki :)))
Kuxun istersen birde mommy bliss dene. Ben çok memnunum. Biraz pahali ama degiyor. Hem icerik dogal ilac degil. Hemde bebegimi cok rahatlatti. Hem ayni markanin kabiz ilacida var. Onu kullanmadim ama kullanici yorumlarinda herkes cok memnun onuda dene bence. tabi once doktoruna danis kullanabilirmiyim diye.
Kiz ilk birkac gun maske tak kendine senden grip bulasmasin. Bende hastanede filan hep maskeyle emzirdim gripten dolayi hemsireler maskesiz emzirme dediler.[/QUOTE
Baktim internetten tatlim evet biraz pahli ama olsun yeterki etki etsin bebegimin uykusuzluktan gozleri kirmizi oldu cok zorlaniyo doktora sorucam buyuk ihtimal kullan diycek insallah rahatlar yavrum
CAnm bnmki mamayla besleniyo gunde bi iez emiziriyorum ama emmedigi gublerde oluyo emizirmiyirum sayılır cok kotu gazi var bu bebisi yaCanim yediklerinden mi kaynaklaniyor acaba.. Bol rezene cayi ic anason cayi falan ic iyi gelir insallah
Korkma canım allah yardımcın olsun sağ salim atlatırsın inşallah bir anda bir bakarsın hepsi olur :)Maşallahh bende geçen hafta sancıyı geçtim rahimde yumuşama. Bile yoktu bu haftada bakmadılar bende bakın demedim. İnşallah benimde açılma vardır korkuyorum dua ediyorum sürekli
İlk defa bugün nst de sancı çıktı kızlar 40 +0 ız ay bi mutlu oldum..alttan baktı açılma yokmuş. .suyu falan hersey yolunda sancilardan dolayi bi kaç gün içinde doğum olur dedi..pazar aksami da kontrole cagirdi. Yesilimsi akintim vardi fitil verdi..Sık takip edilecek artık dedi.haberler böyle bizden
Yok artik sutun aci olabilecegini de ilk defa duydum. Cok dusuncesizler ya da bilerek yapiyorlarBu kv lari napmali posetleyip bi kenara koymali. Lazim olursa cikartiriz
Cnm bosver yaa. Benim kide dun tutmus diyoki sutujn tadina bi bak. Ee neymis aciysa cocuk ondan emmek istemiyomustur. Ee onduzelene kadarmama verirmisiz.Dedigine bak kadinin ya lohusaya dencek seymi bu.
İnmediği icin takmamışlardır epidurali canim benim de öyle oldu iki gün hastanedeydim açılmam 5 e çıktı sancılarımsa tavan ama bebek inmediği icin sezeryana aldılar ve epidural olmaz dediler. Seni çok iyi anlıyorum benim de Doğum hikayem seninki gibi zorlu oldu.Sağol canım çok teşekkür ederim okadar güzel yazmışsın ki okudukça içim açıldı iyi geldi bana...zaten artık olan oldu evet normal sezeryan hiç önemli değildi benim için kızımı saglikla kucağıma almamdi ama en mutlu günümü gerçekten mafettiler aglattilar sezeryana zaten her an hazırlıklı idim ben ama gerçekten çektiğim sancınin bi kısmı gereksizdi fazlaydı müdahale etmediler yalvarttilar ve spinalde de çok canım yandı öyle hale getirdiler ki o an acıdan inlerken kızıma bakamadım zehir ettiler kısacası günümü...zoru başarmak çok istedim sadece ama olmadıDediğin gibi kızım sağlıklı şükür o önemli:) evet geçecek biliyorum şuan baş ve boyun bolgem çatlayacak gibi ağrıyo sadece...evet canim olabilir onu hiç düşünmedim ben inmediği için vermemiş olabileceğini...annem bende kalacak zaten 1 ay falan o sağolsun hep yanimdaydi emzirmek için bebeği bile o kucağıma verdi kalkamıyorum diye bugün de evimize gideceğiz şükür surdan kurtulayım da başka bişey istemiyorum
stay strong26 doğumgünün kutlu olsun canım, hayatındaki en güzel hediyeni 2 gün önce aldın sağlıkla büyüyün.
2 tane makine var canım bugunku makinede tam sancı değerlerini anlayamadım ama tepecikler baya yüksekti düzenli değildiGözünaydınkaçlarda çıktı canım sancın? Bir de düzenli mi yani tepecikler oluşturup düştü mü?
Belki o zamana kadar kendi sancin gelir yürüyüş yapiyormusun ben baya yürüyorum bi kaç gündür. ..suni için de burda güzelce doğum yapan arkadaşlar vardı suniyle belli olmaz yani canım. ..anneler de ayrı panik benimki de gece ben kalktim mi hemen uyanıyor noldu diye.ah desem panikliyor...durmadan soruyor durum ne diyeAnnem bana bakıp bakıp tüh tüh tüh keske kendi sancın gelseydi, geceleri her wc ye kalktığında dinliyorum sancım var dicen diye felan diyo. Bide ınstagramda hamile sayfalarına sordum böyle doğuran var mı diye aağ olsun bütün kötü geçmişi olanlar yazmış 3 gün çektim yok 20 saat çektim sezeryan oldum diye. Bi stres kapladı içimi. Uyursalar beni de salı günü uyandırsalar keske
Canım bugün nasılsın ağrıların hafifledi mi ayağa kalkabiliyo musun? Bu arada doğum gününmüş galiba mutlu yıllarSağol canım çok teşekkür ederim okadar güzel yazmışsın ki okudukça içim açıldı iyi geldi bana...zaten artık olan oldu evet normal sezeryan hiç önemli değildi benim için kızımı saglikla kucağıma almamdi ama en mutlu günümü gerçekten mafettiler aglattilar sezeryana zaten her an hazırlıklı idim ben ama gerçekten çektiğim sancınin bi kısmı gereksizdi fazlaydı müdahale etmediler yalvarttilar ve spinalde de çok canım yandı öyle hale getirdiler ki o an acıdan inlerken kızıma bakamadım zehir ettiler kısacası günümü...zoru başarmak çok istedim sadece ama olmadıDediğin gibi kızım sağlıklı şükür o önemli:) evet geçecek biliyorum şuan baş ve boyun bolgem çatlayacak gibi ağrıyo sadece...evet canim olabilir onu hiç düşünmedim ben inmediği için vermemiş olabileceğini...annem bende kalacak zaten 1 ay falan o sağolsun hep yanimdaydi emzirmek için bebeği bile o kucağıma verdi kalkamıyorum diye bugün de evimize gideceğiz şükür surdan kurtulayım da başka bişey istemiyorum
Ya benimki de daha doguma girmeden basladi, gorcenin sezeryaninda iciki cok iyi temizlemisler hic agrisi sizisi olmamis.ben de ona dikkat etmeliymiaim. Ne diyim doktora lutfen iciminiyi temizle dikkat et mi diyim. Neyse sezeryandan sonra bana gaz hapi verdiler her gun aliyorum o da cok karnimi agritiyor. Karnim agridikca kv diyor ki senin icini iyi temizleyememisler demek ki, benim kizin cok iyiydi. Ya gazim var gaaaaz diye bagiricam bi gun. Ben de sanki panik yapmis roluyle esime diyorum ki bak annen boyle diyor kardesinde hic olmamis bi acile gitsek mi diyorum. Esim de kardesim 10 gun yataktan kalkamadi daha ne agrisindan bahsediyor, sen geldiginden beri yatmadin bile diyor.Kiz benimki emmiyor diye bana sen kesin çarpildin diyordu beni birak herkese öyle anlattı çatlak kadınşimdi emmeye başladı çarpintim geçti demek ki :)))
Benimkide öyle canım. İnan şuram ağrıyo demeye korkuyorum. Bana bakıp bakıp üzülüyo daha müsade etsem eminim ağlıcak. Yeter diye bağırmak istiyorum. Bide hergün arayanlar var tabi onları saymıyorum bile. Herkesin her yaptığı batıyo suan bana Allah ım su 4 gün hayırlısıyla geçseydi diyorum. Allah ım herkese kolay doğum versin. Gerci kolayda olsa zor da olsa miniği kucağımıza alınca unuturuz herşeyi2 tane makine var canım bugunku makinede tam sancı değerlerini anlayamadım ama tepecikler baya yüksekti düzenli değildi
Belki o zamana kadar kendi sancin gelir yürüyüş yapiyormusun ben baya yürüyorum bi kaç gündür. ..suni için de burda güzelce doğum yapan arkadaşlar vardı suniyle belli olmaz yani canım. ..anneler de ayrı panik benimki de gece ben kalktim mi hemen uyanıyor noldu diye.ah desem panikliyor...durmadan soruyor durum ne diyeay dedim sen beni strese sokuyosun
Doğum gününuz kutlu olsun kızlar nice yıllarastay strong26 senin de mi bugun dogum gunun? Nice yaslara canim. Benim de bugun dogum gunum
Canim ağlama zamanla bebeğinin işaretlerini daha iyi anlicaksin hissettiklerin de çok normal...komşu falan yok mu yardimci olcakCocuguna tek basina bakan arkadaslar nasil basariyirsunuz bn sabahtan beri agliyorum bebegim bir haftadr hp agliyo bugunde saat 5 ten beri uyanik agliyo bu saate kadar kahvalti bile yapamadım cok agliyo annm gideli 4 gun oldu 4 gundur perisan haldeyim esimin ailesi eskiden yemk var desen toplu toplu gelirlerdi suan bi Allahin kulu arayip sormuyo dahi bebegim agliyo birlikte agliyorum nasil bakicam tek basima
Hepsi calisiyo kuzum ya ne yapsam bilemedim ki iyi anne olabilicekmiyim susturamıyorum rahatlatamiyorum yavrumuDoğum gününuz kutlu olsun kızlar nice yıllarastay strong26
Canim ağlama zamanla bebeğinin işaretlerini daha iyi anlicaksin hissettiklerin de çok normal...komşu falan yok mu yardimci olcak
Kuzum bende basından Beri yalnızım ablam geldi 2 hafta öğlen şimdi kopegimin durumu kötü alet bağlandı basından ayrılamadığı icin gelemiyor valla seni çok iyi anlıyorumDoğum gününuz kutlu olsun kızlar nice yıllarastay strong26
Canim ağlama zamanla bebeğinin işaretlerini daha iyi anlicaksin hissettiklerin de çok normal...komşu falan yok mu yardimci olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?