2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hmmm anladım canım inşallah senin sancin gelir de güzel olur açılman da epidural falan takarlar su gibi bi dogum olur inşallah hadi bakalım az kalmış geliyo senin bebişte:)
Devlette epidural yok canım. Şimdi yazı okudum 3 gün suni sancı çeken varmış sen koru yarabbim

Maşallahh bende geçen hafta sancıyı geçtim rahimde yumuşama. Bile yoktu bu haftada bakmadılar bende bakın demedim. İnşallah benimde açılma vardır korkuyorum dua ediyorum sürekli

Benim oğlumunda iki kaş arasında o leke tarzı bişey kırmızı pembemsi bişi inşallah geçer zamanla
Bizimde var göz kapağında geçer dediler ama 1 ay oldu geçmiyor

Bizimde gece 1 e 2 e kadar her gün değil gün aşırı oluyor dün gece neler yatıysak agksdi sakinlestiremedik sanki etini kopardık kucağım da tenimde bile sakinleşmedi acaba diyorum o ara emzirmeye uyandırıyorum uykusunu mu kaçırıyorum sonunda gece sızdı
Benimkinin de goz kapaginda var canim gül diyorlar bizde buna gecer galiba yakinda
Bizimde giz kapağında sanki gunden güne biraz daha kırmızı oluyor gibi
Kiz benimki emmiyor diye bana sen kesin çarpildin diyordu beni birak herkese öyle anlattı çatlak kadın şimdi emmeye başladı çarpintim geçti demek ki :)))
Ay emiyor mu çok sevindim
Darısı bana insallah

Maşallahh bende geçen hafta sancıyı geçtim rahimde yumuşama. Bile yoktu bu haftada bakmadılar bende bakın demedim. İnşallah benimde açılma vardır korkuyorum dua ediyorum sürekli
Korkma canım allah yardımcın olsun sağ salim atlatırsın inşallah bir anda bir bakarsın hepsi olur :)

Gözünaydın kaçlarda çıktı canım sancın? Bir de düzenli mi yani tepecikler oluşturup düştü mü?

Annem bana bakıp bakıp tüh tüh tüh keske kendi sancın gelseydi, geceleri her wc ye kalktığında dinliyorum sancım var dicen diye felan diyo. Bide ınstagramda hamile sayfalarına sordum böyle doğuran var mı diye aağ olsun bütün kötü geçmişi olanlar yazmış 3 gün çektim yok 20 saat çektim sezeryan oldum diye. Bi stres kapladı içimi. Uyursalar beni de salı günü uyandırsalar keske

Yok artik sutun aci olabilecegini de ilk defa duydum. Cok dusuncesizler ya da bilerek yapiyorlar

İnmediği icin takmamışlardır epidurali canim benim de öyle oldu iki gün hastanedeydim açılmam 5 e çıktı sancılarımsa tavan ama bebek inmediği icin sezeryana aldılar ve epidural olmaz dediler. Seni çok iyi anlıyorum benim de Doğum hikayem seninki gibi zorlu oldu.
ilk günler zor ama annen yanında iyi ki . Bi kac güne düzelir inşallah merak etme ben ilk gunler normal yapamadım bebeğime atilamiyorum hemen diye ağlıyordum ama her şeyin bası sağlık hayırlısı buymuş

Cocuguna tek basina bakan arkadaslar nasil basariyirsunuz bn sabahtan beri agliyorum bebegim bir haftadr hp agliyo bugunde saat 5 ten beri uyanik agliyo bu saate kadar kahvalti bile yapamadım cok agliyo annm gideli 4 gun oldu 4 gundur perisan haldeyim esimin ailesi eskiden yemk var desen toplu toplu gelirlerdi suan bi Allahin kulu arayip sormuyo dahi bebegim agliyo birlikte agliyorum nasil bakicam tek basima

Gözünaydın kaçlarda çıktı canım sancın? Bir de düzenli mi yani tepecikler oluşturup düştü mü?
2 tane makine var canım bugunku makinede tam sancı değerlerini anlayamadım ama tepecikler baya yüksekti düzenli değildi

Belki o zamana kadar kendi sancin gelir yürüyüş yapiyormusun ben baya yürüyorum bi kaç gündür. ..suni için de burda güzelce doğum yapan arkadaşlar vardı suniyle belli olmaz yani canım. ..anneler de ayrı panik benimki de gece ben kalktim mi hemen uyanıyor noldu diye.ah desem panikliyor...durmadan soruyor durum ne diyeay dedim sen beni strese sokuyosun

Canım bugün nasılsın ağrıların hafifledi mi ayağa kalkabiliyo musun? Bu arada doğum gününmüş galiba mutlu yıllar

Kiz benimki emmiyor diye bana sen kesin çarpildin diyordu beni birak herkese öyle anlattı çatlak kadın şimdi emmeye başladı çarpintim geçti demek ki :)))
Ya benimki de daha doguma girmeden basladi, gorcenin sezeryaninda iciki cok iyi temizlemisler hic agrisi sizisi olmamis.ben de ona dikkat etmeliymiaim. Ne diyim doktora lutfen iciminiyi temizle dikkat et mi diyim. Neyse sezeryandan sonra bana gaz hapi verdiler her gun aliyorum o da cok karnimi agritiyor. Karnim agridikca kv diyor ki senin icini iyi temizleyememisler demek ki, benim kizin cok iyiydi. Ya gazim var gaaaaz diye bagiricam bi gun. Ben de sanki panik yapmis roluyle esime diyorum ki bak annen boyle diyor kardesinde hic olmamis bi acile gitsek mi diyorum. Esim de kardesim 10 gun yataktan kalkamadi daha ne agrisindan bahsediyor, sen geldiginden beri yatmadin bile diyor.

Benimkide öyle canım. İnan şuram ağrıyo demeye korkuyorum. Bana bakıp bakıp üzülüyo daha müsade etsem eminim ağlıcak. Yeter diye bağırmak istiyorum. Bide hergün arayanlar var tabi onları saymıyorum bile. Herkesin her yaptığı batıyo suan bana Allah ım su 4 gün hayırlısıyla geçseydi diyorum. Allah ım herkese kolay doğum versin. Gerci kolayda olsa zor da olsa miniği kucağımıza alınca unuturuz herşeyi

stay strong26 senin de mi bugun dogum gunun? Nice yaslara canim. Benim de bugun dogum gunum
Doğum gününuz kutlu olsun kızlar nice yıllara stay strong26

Canim ağlama zamanla bebeğinin işaretlerini daha iyi anlicaksin hissettiklerin de çok normal...komşu falan yok mu yardimci olcak

Kızlar bunlar ısılik mi yeni Doğan sivilcesi mi dün doktora dedim ama pek önemsemedi ya asi yapılacaktı o sırada ısılik kırmızı kırmızı sivilce olur dedi bu ne dedim bunlar gecer dedi biraz rahat bi kadın vücudunda da 3 tane çıkmış yanakta ki kırmızılık üstüme yattığından olmuş yoksa öyle yanağı kıpkırmızı değil

Eklentiler

• 241CEC41-75BE-4220-B759-2F3BD985B9C6.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleme:
Doğum gününuz kutlu olsun kızlar nice yıllara stay strong26

Canim ağlama zamanla bebeğinin işaretlerini daha iyi anlicaksin hissettiklerin de çok normal...komşu falan yok mu yardimci olcak
Kuzum bende basından Beri yalnızım ablam geldi 2 hafta öğlen şimdi kopegimin durumu kötü alet bağlandı basından ayrılamadığı icin gelemiyor valla seni çok iyi anlıyorum
Sıcak suya tutmayı denedin mi alt kısmını
Sıcak su koy kovaya biraz batır beklet
Bana önerilenler bunlar doktor tarafından sıcak havlu koyup karin masajı
Acı elma yağıyla karin ve ayak masajı
Alt tarafı sıcak tutmak ev soğuksa gerekirse 3 çorap giydir ayagini hep sıcak tut dedi doktor 2 çorap giydir dedi 22-23 derece olarak ev dedi
Gaz ilacı kullanmayı deneyebilirsiniz
Ben de hala kahvaltı yapmadım tam koydum gözünü açtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…