2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynen canım vallahi bizde de durumlar böyle annem babam sagolsunlar yanlız kalmıyim diye geldiler ama stres yaratiyorlar bazen...arayanlar da bi tutturmus niye özele gitmiyosun diye.benim ilk doğumdan özelden yana kötü bi anim var akışına bıraktım şu an...bi de herkese laf anlatıyorum çok gerildim

Kızlar benim kız gece boyu mizirdanarak sızlanarak uyuyo uyandı diyorum bakıyorum göz kapalı hep bi sızlanma var normal mk acaba
Sizinkiler nasıl
Öğlen hiç sızlanmadan uyuyor
Altına bakıyorum temiz acaba yattığımız oda sıcak mi geliyor anlayamadım

Benim bebeğimde çok ağlayan bi bebek ve şu an kv mlrr var onlar da gidrcek yarın. Annemden sonra 1 hafta yalnız kaldık ama o zaman ağlsmıyordu idare ettik. Şu an napacam hiç bilmşyorum yoruldukça veriyorum kv ye ayağında falan sallıyor sustıruyor biraz. Yarın biz de başbaşa kalcaz artık. Yorucu ama geçecek canım böyke düşünelim. Emzik alıyor mu bebeğin benimki birazcık emzikle sakinleşiyor. Bi de hamak mı alsam acaba diyorum dün eşimle battaniyede salladık öyle sakinleşip uyudu. Sevmediğim herşeyi deniyorum öyle kötü ağlıyorki:/

Sana gün felan verdiler mi canım bana devlet 40+6 da yapıyoruz artık yatışı dedi

Yok artik sutun aci olabilecegini de ilk defa duydum. Cok dusuncesizler ya da bilerek yapiyorlar
Taze sogan dere otu tere vb kokuku otlar sutun tadini bozar acilastirir demisti bana emzirme kocu dogumdan once. Dogumdan sonrada bunlari yeme demisti. Aklinizda olsun kizlar.

Hepsi calisiyo kuzum ya ne yapsam bilemedim ki iyi anne olabilicekmiyim susturamıyorum rahatlatamiyorum yavrumu
Sen onun için en iyi annesin oyle dusunme...Gazi var büyük ihtimal sıcak tut gerekirse sar battaniyeye kucağında olsun kokunu alsın...deneme yanilmayla bulunuyor nasıl rahatladigi ayakta gezdir ya da yüzüstü yatir sırtını oksa.ya da bacaklarına yatir istersen ayaklarını hareket ettir...zamanla rahatlar insallah

Bizim köyde ineklere süt olsun diye bol bol ot yedirirler yeşilinden yeşilinden

Aynen benimki de öyle tuhaf tuhaf sesler çıkarıyor uyuyamıyorum o yüzden bir türlü hep bakıyorum ses çıkarınca bir şey yok

Annm bir ay yanimda kaldi hp yardmci oldu 4 gun oldu gitti gittiginden beri perisan haldeyim yavrumu elime alip evde geziniyorum oyle rahatliyo uyuyo biraktigim an gene ikinarak agliyo uyaniyo bu saate kadar bi damla su dahi icemedim canm bnm zoruma giden hamileyken esimin ailesi hp bana misafirlige gelir yemk yapmami isterlerdi suan onlarin hic biri taburcu oldugum gun gelmislerdi o gun haric arayip sormuyorlar ama bnm onlara yardmlarim dokunmustu hp yardmci olmustum insallah tek basima bakabilirim insallah iyi bi anne olurum ya suan cok kotuyum

Destegin icin cok saol canm bnm elimde gezdiriyorum uyudu simdi pazar gunu konturolumuz var ozmn drya soylerim gene gaz şurubu yazsin cok zorlaniyo yavrum ya

Sicak suyu denemedim daha bugun denicam tatlim gaz şurubu kullaniyorum ilk hafta cok faydasi oldu ama bu gunlerde hic etki etmiyo ev cok sicak bi yane corap giydirdim karnini sicak tutmaya çalışıyorum banyo ettirdigim zmn da rahatliyo birazdan banyo ettiricem insallah rahatlar ya

Boşver senin eşinin ailesi destek olmak yerine köstek olurlar neler yaptılar sen baş edersin zamanla insallah

Bu gaz damlalari her cocukta ayni olmuyo canim.birine iyi gelen digerine gelmeyebiliyor.doktoruna danisip baskasina gec.insan ilk cocukta beceremeyecegim hissine cok kapiliyo.yanlizken zor oluyor haklisin ama anneler bunu basarabilecek gucte.hepimiz ayni durumdayiz bak benim 2.olmasina ragmen soluk borusuna sut kacinca komsuya kostum
Sen ne kadar sakin olursan bebege de o yansiyor

Dun cok hoş bi seye sahit oldum.kizim hasta oldugu icin doktor buhar verip nabiz takibi yapti.nabzi yuksekmis 140 lara dusunce oyle cikaricam dedi. Bebegim uyurken yatagin ustunde 170 -180 leri buluyordu nabzı.kucagima alinca 140 lara dusuyordu.denemek icin tekrar biraktim hemen yine yukseliyordu.kucaga alistirmayin vs.diyenlere aldirmamak lazim.onlarin kendilerini guvende hissettikleri yer bizim kucagimiz

Boşver senin eşinin ailesi destek olmak yerine köstek olurlar neler yaptılar sen baş edersin zamanla insallah
Dogru söylüyorsun canm ne bilim annem gidince kendimi kimsesi yok yetim gibi hissediyorum bi yandan da esimin ailesinin gelmemeleri daha iyi yoksa beceriksiz biz baktik cocuga derler insallah alisirim cok iyi bakarim yavruma

Ay inan tecrubeli anne olarak bu yazdigin cok iyi geldi demk her annede ister ilk olsun ister ikinci hepimizde bu korku emdiseler normalmiş insallah bnde başarabilirim gaz damlasinida doktora bi danisim desigin gibi etki etmiyo olabilir kuzum cok saol ya sakinlestim simdi bebisi yanina kuran actim uyuyo bnde kendime yemk yapiyorum

Benim bebiste ister gaz sancisi ceksin ister aglasin boyle yatirinca sakinlesiyor.
Ayrica yeni dogmus bebem kucaga bana kokuma alismayacakta neye alisacak. Cok bencilce buluyorum kucaga alistirma diyenleri.

Valla hepsi bi tehaf yaaaa:)) doktoruna deseymişsin kıyı bucak temizleyip en son da içinin tozunu alsaymış gazın için sık sık sıcak duş al kuzum boşver kaynanayi konuşsun onlar her bir şeye karışmak ve sinir etmek icin var genelde. Tabi iyiler de vardir ama bize denk gelmedi napalim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…