- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #43.721
Nerden geliyo bu kadar gaz canm yaKızlar neden gazlı sizin bebişler bu kadar ya yediklerinize de dikkat ediyor musunuzbaharatlı ,acı ,ekşi ,yiyecekler ,gazlı içecekler ,soğuk içecekler , bulgur fasulye nohut domates bunları tüketmeyin
canim hepsine dikkat ediyoruz merak etme ama dr lar bazi bebeklerin bu kadar gazli olmasınin normal oldugunu soyluyo keske sadece yiyecek iceckle olsa canim emin olki bizde isteriz ben bi gazlı yiyecek listesi cikardim hic bir sey yemememiz lazim o zaman hersey gaz kıs sebzelerin hepsi gaz demek bu sefer dr sagliksiz beslenmiyosun sutun kalitesiz mamayi artır diyo ortası yok dengeli gitmeye calisiyoruz ama bizde cok gazlıyız varsa baska bi çözum paylasalım burdaKızlar neden gazlı sizin bebişler bu kadar ya yediklerinize de dikkat ediyor musunuzbaharatlı ,acı ,ekşi ,yiyecekler ,gazlı içecekler ,soğuk içecekler , bulgur fasulye nohut domates bunları tüketmeyin
Bende çok sevmeme rağmen portakal yemiyorum asitli baharatlı yemiyorum ama yinede bebiş gaz bombası maşallah.canim hepsine dikkat ediyoruz merak etme ama dr lar bazi bebeklerin bu kadar gazli olmasınin normal oldugunu soyluyo keske sadece yiyecek iceckle olsa canim emin olki bizde isteriz ben bi gazlı yiyecek listesi cikardim hic bir sey yemememiz lazim o zaman hersey gaz kıs sebzelerin hepsi gaz demek bu sefer dr sagliksiz beslenmiyosun sutun kalitesiz mamayi artır diyo ortası yok dengeli gitmeye calisiyoruz ama bizde cok gazlıyız varsa baska bi çözum paylasalım burda
Benim de yetmiyor sanırım çünkü hep aranıyor ben de belki emzik gibi kullanıyordur diyordumCanım çişini kakasını yapıyorda bugün mesela sabah ondan 3 e kadar uyumadı aranıyordu hep yakasına battaniyesine saldırıyordu emmek için , buzluktan ısıtıp verdim işte aranmayı ağlamayı bıraktı uyudu rahat rahat
Kızlar çok teşekkür ederim kavustum yavruma dün gece 1.26da herkesi alintilayamadim....12 saat sancı cektim 2 defa doktora gittim geldim 12 saatte açılma sadece 2cm di.en son aksam saat 10da hastanede ağladım stresten.çünkü 12 saatte benim oğlum tam açıklıkla dünyaya gelmisti. 2.çocuk daha kısa olurmuş diye sartladim kendimi,yine evdeki hesap çarşıya uymazmis anladım....yine eve dönmüştük ki gece tam 00.00da suyum geldi evdeki su kanlı ve normal renkliydi. Hemen hastaneye gittik orda catalda bi daha su geldi işte o yesildi hemşire Dr görmesi lazım dedi...nstde kalp atışları normaldi sezeryan dedim ben hemen çok endişelendim...Dr da yeni yapmis ama riske atmayalim dedi...yemek yediğim için spinal oldu ben de burda bazı kızlar gibi bi çok şeyi hissettim çok kötüydü. ..şimdi düne göre daha iyiyim yine de kendim ilgilenemiyorum bebisle.bebeğime de akciger filmi cekili temiz ciki kaka sorun yaratmamis binlerce sukurler olsun sütüm az simdilik onla cebellesiyoruz....ama çok zormuş sezeryan ben hiç sevmedim tabi cabuk toparlananlar vardir...benim bu dogumum çok zor oldu ama şükür ki sağlıkla Kavuştuk. Bekleyen az kişi kaldı dua ettim evde sancı çekerken hem kendime hem size.Rabbim kolaylastirsin sağlıkla kucagimiza alalım diye.
çok geçmiş olsun canım. ama sağlıkla kucağına almışsın, önemli olan bu. güzel bir ömür dilerim bebeğine ve sana. gözün aydın.Kızlar çok teşekkür ederim kavustum yavruma dün gece 1.26da herkesi alintilayamadim....12 saat sancı cektim 2 defa doktora gittim geldim 12 saatte açılma sadece 2cm di.en son aksam saat 10da hastanede ağladım stresten.çünkü 12 saatte benim oğlum tam açıklıkla dünyaya gelmisti. 2.çocuk daha kısa olurmuş diye sartladim kendimi,yine evdeki hesap çarşıya uymazmis anladım....yine eve dönmüştük ki gece tam 00.00da suyum geldi evdeki su kanlı ve normal renkliydi. Hemen hastaneye gittik orda catalda bi daha su geldi işte o yesildi hemşire Dr görmesi lazım dedi...nstde kalp atışları normaldi sezeryan dedim ben hemen çok endişelendim...Dr da yeni yapmis ama riske atmayalim dedi...yemek yediğim için spinal oldu ben de burda bazı kızlar gibi bi çok şeyi hissettim çok kötüydü. ..şimdi düne göre daha iyiyim yine de kendim ilgilenemiyorum bebisle.bebeğime de akciger filmi cekili temiz ciki kaka sorun yaratmamis binlerce sukurler olsun sütüm az simdilik onla cebellesiyoruz....ama çok zormuş sezeryan ben hiç sevmedim tabi cabuk toparlananlar vardir...benim bu dogumum çok zor oldu ama şükür ki sağlıkla Kavuştuk. Bekleyen az kişi kaldı dua ettim evde sancı çekerken hem kendime hem size.Rabbim kolaylastirsin sağlıkla kucagimiza alalım diye.
karamsarlığa kapılma canım, biraz serpilsin seni daha iyi anlayacak ve hissedecek, o zaman da yormayayım annemi diyecek belki içten içe. inşallah memene alışır canım, şimdilik çözümü bilmiyorum ama deneyimlersem yazarım. lütfen üzülme.Çok sağolun kızlar
Yine denedim memem doluyken 2 3 dk cekti ama boşken cekmiyor
İnsallah emzirecehim gunleRde gelecek ümidim var ama yoruldum üzülüyorum karamsarlığa kapılıyorum eltim bu silikonla 22 ay emzirmis dışarıda nasıl enzirecehim bilemiyorum örtünün altindan tak ağzına sok daha bulamıyor bizim ki memeyi uç yapışmıyor zaten e bide çekerek emiyor dışarıda emzirmeyi hakedersek artık dışarıda tedirgin dolanmam
Bilmiyorum canım okuyunca sizi ben de üzülüyorum inan ki ya :/ sıcak havlu filan da koyabilirsin karnına bebişinNerden geliyo bu kadar gaz canm ya
Doğrudur canım ben de okuyunca yazdıklarınızı üzülüyorum gerçekten hem bebekler hem siz yoruluyorsunuz :/ İnşallah geçer canım bebekler hareketlendikçe kendileri çıkarabiliceklermiş gazlarını öyle okumuştum bir yerde. 4 ay sürüyor genelde ama Allah kolaylık versin canım herkesecanim hepsine dikkat ediyoruz merak etme ama dr lar bazi bebeklerin bu kadar gazli olmasınin normal oldugunu soyluyo keske sadece yiyecek iceckle olsa canim emin olki bizde isteriz ben bi gazlı yiyecek listesi cikardim hic bir sey yemememiz lazim o zaman hersey gaz kıs sebzelerin hepsi gaz demek bu sefer dr sagliksiz beslenmiyosun sutun kalitesiz mamayi artır diyo ortası yok dengeli gitmeye calisiyoruz ama bizde cok gazlıyız varsa baska bi çözum paylasalım burda
Ben hala bekliyorumadet ağrısı gibi ağrılarım oluyor o kadar. Pazartesi belli olacak bakalım 40doluyor ne yapıcaz. Gözünaydın canım Allah sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin yavruna müsait zamanında anlat mutlaka ne zaman doğdu nasıl doğdu
Ben marta kalmasın istiyorum sebebi de görümcemin çocuğunun doğum gününün 6mart olması. Resmen kabusum oldu. Kayınpederim inşallah 6sında doğar filan diyordu bi de görümcemin kendisi eklendi. 2gün önce bana diyor ki seninle konuşmuştuk 6sında doğar inşallah demiştik. Hiç de ne böyle bişey konuştum ne de istedim. İstemiyorum yahu. Pazartesi 40 oluyorum. Bakalım bi kç gün daha beklicem gelmezse suni sancıyla normali denicem.
canım memeden ayrılınca ağlıyorsa açlıktandır hemen bitiriyor sonra boş boş çekiyor memeden ayrılınca ağlıyor zaten doyunca huzurlu oluyor ağlamıyor uyuyorBenim de yetmiyor sanırım çünkü hep aranıyor ben de belki emzik gibi kullanıyordur diyordum
Canım neden silikonla emziriyosun göğüs uçların mı yara benim gibiÇok sağolun kızlar
Yine denedim memem doluyken 2 3 dk cekti ama boşken cekmiyor
İnsallah emzirecehim gunleRde gelecek ümidim var ama yoruldum üzülüyorum karamsarlığa kapılıyorum eltim bu silikonla 22 ay emzirmis dışarıda nasıl enzirecehim bilemiyorum örtünün altindan tak ağzına sok daha bulamıyor bizim ki memeyi uç yapışmıyor zaten e bide çekerek emiyor dışarıda emzirmeyi hakedersek artık dışarıda tedirgin dolanmam
gözün aydın. sağlıkla büyüt inşallah. hayırlı bir ömür dilerim bebeğine. darısı başımıza
Memelerin yusaj olmasinin terbiyelenmis olmasina bagliyorkar ama mesela bugun aksama kadar emdi birakti emdi biraktikida kisa ondan iyice sallaniyor benimkiler doyuyotdurinsallah diyirum bende cis kaka iyi su anCanım yetmediğini nasıl anlıyorsun benim de göğüslerim yumuşacık. Kakasını yapıyor ama. Acaba bemimkide mi doymuyor
45. Günüm hala kahverengi akıntım devam ediyor. Dr 60 güne kadar sürebilir demişti. Bi de dikişlerin orada peçete bastırınca çok az nokta nokts kanama var normal mi acaba bilemedimBenimde iki gün kahve rengi ufak akıntım oldu kanamam YÖK denecek kadar azdı dünden beri acayip kan geliyor 32 gün oldu normal Doğum yapıp hala kanaması olan var mi kaç gün sürer ki bu kanama 40 gün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?