2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Etkisi ne zmn belli oluyo ilk gun farkettinmi faydadisini canm bn ogle icirdim daha yeni uyudu bu saate kadar kivrandi
Bebek emmeyi ogrenemden emzik vermek sakincali. 3 haftadan once tavsiye etmiyor doktorlar. Cunku plastige alisinca bebek ve emipte sut gelmedigini gorunce anne gogsunude almıyor

Bebek emmeyi ogrenemden emzik vermek sakincali. 3 haftadan once tavsiye etmiyor doktorlar. Cunku plastige alisinca bebek ve emipte sut gelmedigini gorunce anne gogsunude almıyor
Ben bir aydan sonra verdim kolay da aldı ama emerken çok sinşrlenşyor gibi gelşyor bana. Mecbur kalmadıkça vermiyorum o yüzden

Etkisi ne zmn belli oluyo ilk gun farkettinmi faydadisini canm bn ogle icirdim daha yeni uyudu bu saate kadar kivrandi
Yok canim 2.gunu falan anca farketti.bizimki kakasini yaparken cok ikiniyor zorlaniyordu daha cok onun icin aldim aslinda.rahat yapiyor cok sukur gazi da cikartiyor.ins etki eder sana da

Kızlar çok yorgunum bugün yalnızdım. sabahtan beri 2 3 saat ancak uyumuştur. Benimkinin derdi gaz değil sanki kolayca çıkıyor gibi gazı ama sürekli ağlıyor huysuzluktan sanırım:/ uyuyamadıkça daha çok ağlıyor. Şimdi uyudu bu seferde kızım oyun oynayalım diye başımda bütün pilim bitti

@lulicik Bizimki bunu almiyo ya nadiren aliyo.agzina buyuk geldigini dusunuyorum.bi carsiya cikip bakma imkanim da olmadi netten buyuklugunu de anlayamam alsam

Kızlar bebiş sütün yarısını emdı uyudu dıyelım.. memede kalan süt durunca beyın beklıyormuş o şekilde boşalmadıkça uretmıyormuş doğrumu ben pek anlayamadım.

Kizlar bu soruyu sormuştum bilgisi olan bilgilendirebilirmi iki tane gaz şurubu kullanmak zararlimi doktor biogia yazdi digerini kullan yada kullanma demedi bnde sormayi unuttum ya
Bio gai bağırsak florası için sap simpleks mide gazı içinmiş .. ikisi aynı anda kullanılıyor yani .. seni alintilayarak yazmıştım ben .. ben ikisini de kullanıyorum

Benimki de gece basliyor canim. Gunduzleri cok kisa aglama krizleri oluyor ama gece saat 1-5 arasi surekli aglama huzursuzluk. Memede uyuyor bir tek, oyle olunca da ben yatamiyorum. 10 gundur gece hic uyumadim sabah olunca yataginda duruyor o zaman uyuyorum

Offf en cok kafama takilan konu, dikkat ediyorum ama bu ortamda insanin elinden pek bisey de gelmiyor. Geceleri ucus moduna aliyorum ama yani sonucta evde de wifi var o da radyasyon. Napicaz bilemedim.

Kızlar yarın bu saatlerde belki de bende kucağıma almış olucam çok heycanlıyım. 9 aydır düşük sonrasındada erken doğum riski var diye hastanede yatan ama günü geçmesine rağmen doğuramayan bi ben varım heralde. Neyse bakalım geç olsun güç olmasın bana da dua etmeyi unutmayın

Kizlar bugun benim kendi kontrolum vardi.sezeryan yarininkapatan asil bantincikardilar. Sonra ayna verdi elime bak diye, yani bekledigimden cok daha buyuk bir kesik 15-20 cm var nerdeyse ama ince cizgi seklinde. Ben ilk 3 gun cok zorlandim sonra normal hayatima dondum ama doktor yine de dinlenmemi kesinlikle agir kaldirmamami soyledi. cunku disaridan iyi gorunse de icerisi yavas iyilesir zedelemeyelim dedi. Bugun 12. Gun kanamam bitti sayilir ama ara ara gelmeye devam eder dedi.oyle iste size de yazayim dedim.

Benim kız da emmeye çok güzel emiyor ama sütüm yetmiyor artık 5 saat emdi durdu doymadı
Buzluktaki sütlerimden verdim içti doydu uyudu off keşke doya doya emse ya yetmiyorum artık 3 gündür
Stres yapıyorsun dimi bende habire sütle ilgili sıkıntı dert ediyorum kendime

Bio gai bağırsak florası için sap simpleks mide gazı içinmiş .. ikisi aynı anda kullanılıyor yani .. seni alintilayarak yazmıştım ben .. ben ikisini de kullanıyorum
Canm bilhibicin cok saol bnm Aguline gaz surunu birde Biogaia var ikisinide kullansamm bisey olmaz ozmn dimi?

hayırlı doğumlar dilerim canım. inşallah güzel bir doğum anın olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…