2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gercekten bazi bebekler gazlı oluyor canim.oglum bildiginiz kolikti gece 11 de baslayip kesintisiz 3 e kadar aglardi. Ilk hafta basladi her gun ayni saat sektirmeden.bazen de aglamazdi ama saatlerce uyumazdi.yedigime dikkat de ederdim damlalar biraz etki ederdi sadece.simdi kizim cok sukur cok gazli degil.ben ayni ben.cok gaz yapanlar haric yediklerime de çok dikkat etmiyorum hatta.

Memelerin yusaj olmasinin terbiyelenmis olmasina bagliyorkar ama mesela bugun aksama kadar emdi birakti emdi biraktikida kisa ondan iyice sallaniyor benimkiler doyuyotdurinsallah diyirum bende cis kaka iyi su an
Ben de anlamıyorum ki canım doyup doymadıgını. Yutkunmuyor emzik gibi sadece emiyor o zaman çıkarıyorum emmeyi ağzından zaten uyuyor memede . Hastaneden çıktıgımızda 3400 dü şimdi 4100 26. Günlüğüz iyi mi acaba kilo alımı ???

Bilmiyorum canım okuyunca sizi ben de üzülüyorum inan ki ya :/ sıcak havlu filan da koyabilirsin karnına bebişin
Sicak havluyu yapiyorum kuzum insallah faydasini gorurum bnm dikislerim sirtim kaburgalarim şiddetli agiyo uykusuzum ama hicte kendimj düşünemiyorum yavrum kivrana kivrana aglayinca agrilarda unutuluo gidiyo

Kızlar merhaba 1haftalik taze bir anne olarak burada gelip konuşmaları okuduğum / yazdığım günleri gerçekten özlediğimi söylemeden geçemeyeceğim. Doktorum hastaneden taburcu olurken eşim ve benimle çok güzel bir konuşma yaptı orada bahsettiği önemli bir şeyi sizlerle paylaşmak istedim. Biliyorsunuz teknolojiyi son noktasında kullanıyoruz minicik çocukların bile elinde telefon tabletler, genç nesil bu şekilde yetişiyor ama minik meleklerimizi bu radyasyon ve ışınlardan korunmalı diye düşünüyorum. doktorum 20 sene sonrasında malesef beyin tümörü patlaması olacak çünkü açık bingildak direk beyne geçmesini sağlıyor lütfen bebeğin olduğu odada telefon bulundurmayın gece uyurken dışarı çıkarın çok yakınında telefonla konuşmayın dedi. Biraz inceledim ve evet çok haklı korkunç ihtimaller var . Sizlerle de paylaşmak istedim

Annelik ne güzelmiş annesiz büyüyen bir kız olarak bilmiyormuşum umarım meleklerimizle bir ömür mutlu yaşarız

Canm bnm Allah yardimcin olsun bizde ayni durum var doktor yapabilicek bsy yok dedi gaz damlasi masaj dedi okadar hersey yapiyorum fayda etmiyo tek elime alirsam sakinlesiyo ne yapicaz boyle bilmiyorum

@gsm_lee. Canim benim üzülme bunlarin hepsi bir süreç. Benim bebegim de önce silikon uc ile alıyor sonra göğüs ucum çıkınca silikonu cikarmaya basladim. Önceleri zorlandı ama şimdi önceye nazaran daha iyi alıyor göğsümü.. Ben de ne senaryolar neler neler kuruyordum kafamda kendimi paraliyordum basaramayacagim zannediyordum ama pozitif düşünmeye baslayinca her seyin daha iyi gittigini gördüm. Ayrica hic emmemesi ihtimalini düşününce ben silikon ile 2 yıl da olsa emzirir sabrederim diyorum

Kizlar bu soruyu sormuştum bilgisi olan bilgilendirebilirmi iki tane gaz şurubu kullanmak zararlimi doktor biogia yazdi digerini kullan yada kullanma demedi bnde sormayi unuttum ya

Amin canım bir vaazda kurtulun , sütleriniz hemen gelsin inşallah
Ben memeucu yarası iyileştirmeye çalışıyorum su an ve gerçekten çok acılı bir süreç inşallah kimse yaşamaz
aminn... geçmiş olsun canım. bişey sürüyor musun peki? hakiki zeytinyağı, organik hindistancevizi yağı ya da kendi sütünden öneriyorlar ama....

Kizlar bu soruyu sormuştum bilgisi olan bilgilendirebilirmi iki tane gaz şurubu kullanmak zararlimi doktor biogia yazdi digerini kullan yada kullanma demedi bnde sormayi unuttum ya
Canim biogaia bagirsak duzenleyici.bakterilerin oldugu bi damla.burda bi arkadas yazmisti doktoru yanina sab simplex de yazmis o da midedeki gazi gideriyor demis doktoru.ikisini bir kullanmasini onermis.kullandigin damlayla sab simplexin içerigine bi bak istersen.

Ben sadece biogaiayi kullaniyorum.midedeki gazi gegirerek cikardigi icin diger damlaya gerek kalmiyor simdilik

Canım Allah izin verirse ben de yarın doğum yapıcam annemlere ilk tavsiyem hemen ağzına emzik verin ki alışsın. Çünkü kuzenlerimde gelan çok kolaylık sağladığını gördüm

Aynı durumdayız. Ben wee kullanıyorum. Bazen göğsumden cıkarmıyorum. Zamanla atlatıcaz. Bıberondan sağmqktan mamadan iyidr. 40 ı cıkınca sarılığıda b6raz duzelınce yavas yavas atıcaz sılıkonuda. Hem kendımızde daha çok toparlanmış oluruz.

teşekkür ederim canım zor bi süreç ama idare etmeye calisiyoruz yorucu ama en azindan baska sağlık problemi yok deyip sükrediyoruz.

yediklerime dikkat ediyorum yine gaz etmiyorum yine gaz ben bunun tespitini yaptım ben kimyon ictim banamisin demedi rezeneyi deniycem bide hayırlısi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…