- 9 Ağustos 2016
- 364
- 238
- 53
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #43.741
Gercekten bazi bebekler gazlı oluyor canim.oglum bildiginiz kolikti gece 11 de baslayip kesintisiz 3 e kadar aglardi. Ilk hafta basladi her gun ayni saat sektirmeden.bazen de aglamazdi ama saatlerce uyumazdi.yedigime dikkat de ederdim damlalar biraz etki ederdi sadece.simdi kizim cok sukur cok gazli degil.ben ayni ben.cok gaz yapanlar haric yediklerime de çok dikkat etmiyorum hatta.canim hepsine dikkat ediyoruz merak etme ama dr lar bazi bebeklerin bu kadar gazli olmasınin normal oldugunu soyluyo keske sadece yiyecek iceckle olsa canim emin olki bizde isteriz ben bi gazlı yiyecek listesi cikardim hic bir sey yemememiz lazim o zaman hersey gaz kıs sebzelerin hepsi gaz demek bu sefer dr sagliksiz beslenmiyosun sutun kalitesiz mamayi artır diyo ortası yok dengeli gitmeye calisiyoruz ama bizde cok gazlıyız varsa baska bi çözum paylasalım burda
Ben de anlamıyorum ki canım doyup doymadıgını. Yutkunmuyor emzik gibi sadece emiyor o zaman çıkarıyorum emmeyi ağzından zaten uyuyor memede . Hastaneden çıktıgımızda 3400 dü şimdi 4100 26. Günlüğüz iyi mi acaba kilo alımı ???Memelerin yusaj olmasinin terbiyelenmis olmasina bagliyorkar ama mesela bugun aksama kadar emdi birakti emdi biraktikida kisa ondan iyice sallaniyor benimkiler doyuyotdurinsallah diyirum bende cis kaka iyi su an
Sicak havluyu yapiyorum kuzum insallah faydasini gorurum bnm dikislerim sirtim kaburgalarim şiddetli agiyo uykusuzum ama hicte kendimj düşünemiyorum yavrum kivrana kivrana aglayinca agrilarda unutuluo gidiyoBilmiyorum canım okuyunca sizi ben de üzülüyorum inan ki ya :/ sıcak havlu filan da koyabilirsin karnına bebişin
Ucu nasıl cnm bunun
Canm bnm Allah yardimcin olsun bizde ayni durum var doktor yapabilicek bsy yok dedi gaz damlasi masaj dedi okadar hersey yapiyorum fayda etmiyo tek elime alirsam sakinlesiyo ne yapicaz boyle bilmiyorumKızlar benim kız sabah 7 den beri uyumuyor. Ağladı ağladı o ağladıkça bende ağladım. Doktor a götürdük kolik dedi damla verdi. Damlayı verdik hala uyumuyo yediklerime de dikkat ediyorum. Her gün 2 fincan rezene içiyorum. Napcam nasıl yapcam bilmiyorum gözümden uyku akıyo. Siz neler yapıyorsunuz?
Birkac kişi kaldı canim merak etme yakinda patır patır dökülmeye başlarsiniz:)Kızlar doğurmayan kaldı mı? Hadi sıra Mart annelerine geçsin artık. Bizim taraf ağır ilerliyor
ay hadi inşallahBirkac kişi kaldı canim merak etme yakinda patır patır dökülmeye başlarsiniz:)
Kizlar bu soruyu sormuştum bilgisi olan bilgilendirebilirmi iki tane gaz şurubu kullanmak zararlimi doktor biogia yazdi digerini kullan yada kullanma demedi bnde sormayi unuttum yaKizlar bebegim durmadan agliyo ikiniyo bugun doktor biogaia yazdi al 5 damla ver dedi bn mommy bliss kullanabilirmiyim dedim tabiki dedi ama daha kargom gelmedi bnde biogaia verdim bugun ama daha kotu agliyo cok gazi varvya aguline diye gaz şurubu var onuda versem bisey olurmu iki gaz ilaci kullanmak zararlimi acaba yavrum aglamaktan sesi kisildi her seyi deniyorum internetten de bakip gaz icin masajlar yapiyorum ama fayda etmiyo bu durum ne zmna kadar devam edicekcok zormus bu gaz isi
Rahat rahat hamileligin tafini cikartin uykunuzu alin uykusuz geceler bekliyo sizi :)Ay
ay hadi inşallah)
aminn... geçmiş olsun canım. bişey sürüyor musun peki? hakiki zeytinyağı, organik hindistancevizi yağı ya da kendi sütünden öneriyorlar ama....Amin canım bir vaazda kurtulun , sütleriniz hemen gelsin inşallah
Ben memeucu yarası iyileştirmeye çalışıyorum su an ve gerçekten çok acılı bir süreç inşallah kimse yaşamaz
Canim biogaia bagirsak duzenleyici.bakterilerin oldugu bi damla.burda bi arkadas yazmisti doktoru yanina sab simplex de yazmis o da midedeki gazi gideriyor demis doktoru.ikisini bir kullanmasini onermis.kullandigin damlayla sab simplexin içerigine bi bak istersen.Kizlar bu soruyu sormuştum bilgisi olan bilgilendirebilirmi iki tane gaz şurubu kullanmak zararlimi doktor biogia yazdi digerini kullan yada kullanma demedi bnde sormayi unuttum ya
Ben sadece biogaiayi kullaniyorum.midedeki gazi gegirerek cikardigi icin diger damlaya gerek kalmiyor simdilikKizlar bu soruyu sormuştum bilgisi olan bilgilendirebilirmi iki tane gaz şurubu kullanmak zararlimi doktor biogia yazdi digerini kullan yada kullanma demedi bnde sormayi unuttum ya
Canım Allah izin verirse ben de yarın doğum yapıcam annemlere ilk tavsiyem hemen ağzına emzik verin ki alışsın. Çünkü kuzenlerimde gelan çok kolaylık sağladığını gördümKizlar ben dun gece caresizlikten emzik verdim bebegime. Aventin yeni dogan emzigi. Cok ise yaradi. Bugun de oglen aglama krizinde verdim yine uyudu ve agzindan emzigi cikarinca agladi falan. Bebegim daha 11 gunluk, emzige erken mi basladim ne dersiniz?
Etkisi ne zmn belli oluyo ilk gun farkettinmi faydadisini canm bn ogle icirdim daha yeni uyudu bu saate kadar kivrandiBen sadece biogaiayi kullaniyorum.midedeki gazi gegirerek cikardigi icin diger damlaya gerek kalmiyor simdilik
Aynı durumdayız. Ben wee kullanıyorum. Bazen göğsumden cıkarmıyorum. Zamanla atlatıcaz. Bıberondan sağmqktan mamadan iyidr. 40 ı cıkınca sarılığıda b6raz duzelınce yavas yavas atıcaz sılıkonuda. Hem kendımızde daha çok toparlanmış oluruz.Çok sağolun kızlar
Yine denedim memem doluyken 2 3 dk cekti ama boşken cekmiyor
İnsallah emzirecehim gunleRde gelecek ümidim var ama yoruldum üzülüyorum karamsarlığa kapılıyorum eltim bu silikonla 22 ay emzirmis dışarıda nasıl enzirecehim bilemiyorum örtünün altindan tak ağzına sok daha bulamıyor bizim ki memeyi uç yapışmıyor zaten e bide çekerek emiyor dışarıda emzirmeyi hakedersek artık dışarıda tedirgin dolanmam
teşekkür ederim canım zor bi süreç ama idare etmeye calisiyoruz yorucu ama en azindan baska sağlık problemi yok deyip sükrediyoruz.Doğrudur canım ben de okuyunca yazdıklarınızı üzülüyorum gerçekten hem bebekler hem siz yoruluyorsunuz :/ İnşallah geçer canım bebekler hareketlendikçe kendileri çıkarabiliceklermiş gazlarını öyle okumuştum bir yerde. 4 ay sürüyor genelde ama Allah kolaylık versin canım herkese
yediklerime dikkat ediyorum yine gaz etmiyorum yine gaz ben bunun tespitini yaptım ben kimyon ictim banamisin demedi rezeneyi deniycem bide hayırlısi olsunGercekten bazi bebekler gazlı oluyor canim.oglum bildiginiz kolikti gece 11 de baslayip kesintisiz 3 e kadar aglardi. Ilk hafta basladi her gun ayni saat sektirmeden.bazen de aglamazdi ama saatlerce uyumazdi.yedigime dikkat de ederdim damlalar biraz etki ederdi sadece.simdi kizim cok sukur cok gazli degil.ben ayni ben.cok gaz yapanlar haric yediklerime de çok dikkat etmiyorum hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?