2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
olsun biz seni şubat anası olarak benimsedik artık istersen nisanda doğur

Kızlar 4 cm açıklık var ama bebek çok yukarda %50 bile değil dediler. Suni sancı takıldı 2 saat oldu daha gelen giden yok bakalım. Dua edin bana lütfen çok korkuyorun
Allah yardımcın olsun canım, korkma. dua et bol bol. bebeğin ve sen sağlıkla kurtulursunuz inşallah

altini ac islak pamukla makatina masaj yap iyi gelir.

@The Black Pearl hayirli ugurlu olsun canim saglikla buyusun bebis
Dün geçen 5 de uyudu atini açtık zeytinyağı ile makatına masaj yaptık biraz gaz çıkardı ama yok duramıyor çocuk duş aldırdık sonrasında yine uyumadı emiyor dalıyor sancıdan geri uyanıyor 11 den 5 e kadar ayakta geberekk artık acile gidelim diyecektim ne yapacağımızı şaşırdık
arabayla dışarı çıkalım dedik yağmur vardı felaket sonunda sızdı sabah bi emzirdim 9.3” da hala uyuyor nasıl yorulduysa kaldırıp emzirxem şimdi ama ben mahvoldum inanılmaz bi geceydi hatırlamak bile istemiyorum yorgunluktan geberdik esimle

Içimi rahatlattın biraz sagol. Sadece emzirnce insan acaba diyor. Sağsam icirmek istesemde kusuyor. Bakalım heyecanla bekliyorum cumayı.
Kuzum kusuyorsa doyuyordur anne sutu ayridr cok faydalidr oyuzdende kilo aliyordur bnmkisi sadece mamayla beseniyo onuda her 3 saatte bnde korkuyordum hatta hic kilo almadi diye düşünüyordum cok şükür almus insallah guzel haberler alirsin

KİZLAr dün 11 den 5 e kadar bizim kız uyumadık biliyorsunuz ara ara hep emdi en son 5 de 12 sk emdi uyudu sonra sabah 9 da mızmızlandı kaldırdım emsirdkm
9:3 da yattık şimdi hala uyuyor bi ara mızmızlandı ben yine gaz diye almadık
Gozu kapalıydı şimdi kaldırıp emzircem
Ama bu kadar saat acikmamasi ilginç değil mi
Acaba arada ki mızmızlanma acıkma miydi ben de almadım ama bilemedim acıksa ağlardı değil mi
Bu aylarda güvenli bağlanmadan dolayı ihtiyacını karşılaşmamız gerekiyormuş eğer acıktı da ben karşılamadımsa üzülüyorum bağlılık sorunu yaşarız diye

canım bi doktor demişti ki çocuklar mıkırdanır arada, bu uyanma ile karıştırılmamalı, rahat bırakın uyumaya devam etsin. ağlarsa öyle alırsın, ihtiyacını karşılayamadığını düşünme. bebiş de yorulmuştur 4 saat olmuş. 5 saate kadar sorun yok diye biliyorum, çocuk doktoru öyle demişti. bekle bakalım uyanır belki birazdan. ama içgüdülerini de doğru dinle, içinden gelen hissettiğin şey de önemli. üzülme lütfen.

Yorgunluktan uyuyor hiç merak etme. Aç olsa yıkar ortalığı. Güvenli bağlanmaya gelince evet şuan en önemli sey ihtiyaçlarin hemen giderilmesi ama meraklanma bir iki kere gecikince hemen zedelenmez. Alanım çocuk gelişimi benim akademik calısıyorum bu alanda için rahat olsun arada gecikebilir. Ama 4 saati geçirme hafif uyandırıp emzir belli bir saatten sonra şekeri düsersede uyur.

Canım evde kucağında tartabilşrsin ben 1 ay dayanamam nerdeyse hergğn tartıyorum:)) karşılaştırınca da aynı çıktı dr dakiyle.

Kızlar bebeğinizin kolik olduğunu düşünüyorsanız biraz önce trt 1 de bi programda çocuk dr u anlattı. Kolik bebek ağlaması dinletti falan aynı benim bebişin ağlanası şok oldum:) netten falan izlenebiliyordur heralde bi bakın derim

bizimde gecemiz zordu. dün gaz damlası içirmedim hiç. gece çok sancılandı. akşam 8de uyumuştu 12 de emdi geri uyudu sonra 4de kalktı kalkış o kalkış. kucağıma alıyorum göğsüme yatırıyorum uyuyor. yatağına koyuyorum çığlık kıyamet. bende koydum kanguruya kendi sırtımıda destekledim yastıkla. hastane yatağında yatar gibi yattık gece boyu. bu günler böyle geçecek.

sen doğumdan sonra girdiğin psikolojiden çıkamadın bir türlü. evet yorgunluk fena. migrenim tuardı eskiden. artık hep tutuk. beynim zonk zonk. parolle yaşıyorum resmen. ama yapacak bir şey yok. biz ne kadar stress yaparsak bebek o kadar geriliyor. sakin olmaya çalışıyorum o yüzden ben. şarkı söylüyorum. dans ediyoruz kucağımda.
bir yanım isyan ediyor yorgunluktan. sonra diyorum bu bebeğe sahip olmak için yaşadıklarını düşün sağ salim doğsun diye hergün iğneler yaptın ilaçlar kullandın. sağ salim çıksın diye ikiye bölündün ameliyat oldun. madem ağlayınca kucağına almak zor gelecekti niye yaptın. hemen sakinleşiyorum. sıkı sıkı sarılıyorum kızıma. ha bazende sakinleşemiyorum. uykusu ağır koca kişisine bir çimcik basıyorum. yüzümden anlıyor zaten nolduğunu kalk diyorum 5 7 nöbeti sende. kucaklıyor dolaşıyorlar evde 2 saat ben uyuyorum.
o yüzden tavsiyem eşinle beraber ayakta kalmayın. biriniz uyusun biriniz ilgilensin. bir yerden sonra sen emzir altını temizle pasla babişe. 2 saat ilgilensin. acıksa bile 2 saatte açlıktan ölmez. evet bebişler baş tacımız ama mutlu bebek mutlu anne mottosuda çok doğru. önce sen toparlan ki sonra bebeğinle ilgilen. sen uyu o ara uyuyamazsan bile dinlenmeye bak. kapat gözlerini karanlıkta uzan.

tesadüfende olsa bana çok büyük iyilik yaptın sanırım
dediğin şeyi arayınca google da en başta ki sayfada çikolatanın bebeğe gaz yaptığı rahatsız ettiği çıktı. şöyle bir düşündüm. pazardan beri çok huzursuz benim minik tanrıça pazardan beri nutellayı saralleyi gömüyorum paso :/ bakayım bir kaç gün çikolata yemeyeyim ne olacak :/

Bak bundan ben dd şüphelenmiştim bi gün ama araştırmadım. Çok acıkmıştım otırup çikolatalı ekmek yedim baya bi. Akşamı çok fenaydı o gün:/ demek suçlu çikolataymış

Bende kazana düşmüş gibi yiyorum. Bundansa eğer duacı olurum size
çikolata gaz yapar mı diye yazdım google a sayfa sayfa destan destan yazılar çıktı. sanırım bundanmış.
halil abiden gelsin o zaman. isyeeeaaaannnnnn
Ayy deme çikolata hayalleriyle yaşadım ben hamileliğin son aylarında. Az az yersek bişey olmaz belki
günlerdir çikolatalı pizza yiyordum hayvan öküzü gibi hatta bol bol yiyeyim çukullu süt içsin sıpam diye espiri yapıyordum allah çarptı resmen

Sen kilo kilo kimyon ye gaz yapar diye herşeye dikkat et sonra bebe catlar gibi aģlasın nedeni ne cikolata. Zalımsın hayat.

Kızlar 4 cm açıklık var ama bebek çok yukarda %50 bile değil dediler. Suni sancı takıldı 2 saat oldu daha gelen giden yok bakalım. Dua edin bana lütfen çok korkuyorun
Cnm korkmaaa doktordasin hastanedesin en kltu ihtimal sezaryan olur öle dusun dua ettt sende bizee benimde suan agrilarim varr feciii agliyacam cunku daha ufak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…