- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #43.921
Dışarda 3 saat buzdolabında 3 gun dondurucuda 3 ayKızlar size 10 puanlık bir soru.. Sağılan süt cam biberonda buzdolabinda ne kadar bekletilebilir?
canim bende hic bisey yemedim gunlerce beyaz peynir et tavuk makarna prinç pilavi ne yazdiysam internete gaz yapıyo çiktı sebze hic yok hepsi gaz dr gittim dr bana kızdı saglikli beslenmedigin icin sutun azalmis bebek kilo almamis dedi gogus uclarimda yara dedim bebek ac olunca zorlamistir dedir mamaya baslattı sut artiran herseyi yaz internete gaz cikiyo bana abartmadan az az ye herseyden dedi istersen kimyon at yemeginin icine icin rahat etsin diye ama anneden gaz bebege abartmadigin surece gecmez dedi simdi az az kimyonla yiyorum ama bebegim hep ayni ben gazli sey yedim diye gazi artmiyo zaten gazlıE kızlar biz ne yiyeceğiz peki inanın korkudan aç gezer oldum onu yeme bunu yeme bu sefer sütün kalitesi düşüyor süt az oluyor
Buzlukta 3 ay , buzdolabında 3 gün , oda sıcaklığında 3 saat canım.. Biberonu sıcak suya oturtup ısıtıp içirebilirsin..Kızlar size 10 puanlık bir soru.. Sağılan süt cam biberonda buzdolabinda ne kadar bekletilebilir?
Yani yoksa yaşayamayacağız canım bu gidişle ama işte biri yanımda varsa o an ay onu yeme gaz yapar diyor sinirim bozuluyor aç kalırım daha iyi diyorum insan ne yiyeceğini şaşırıyor hamileyken sağlıklı besleniyordum ama gaz sorunu yoktu en azından canımın çektiği zararlı şeyleri de bebek doğsun yerim diye kendimi avutuyordum daha beter oldu ne yararlı ne zararlı bir şey yiyemez oldumcanim bende hic bisey yemedim gunlerce beyaz peynir et tavuk makarna prinç pilavi ne yazdiysam internete gaz yapıyo çiktı sebze hic yok hepsi gaz dr gittim dr bana kızdı saglikli beslenmedigin icin sutun azalmis bebek kilo almamis dedi gogus uclarimda yara dedim bebek ac olunca zorlamistir dedir mamaya baslattı sut artiran herseyi yaz internete gaz cikiyo bana abartmadan az az ye herseyden dedi istersen kimyon at yemeginin icine icin rahat etsin diye ama anneden gaz bebege abartmadigin surece gecmez dedi simdi az az kimyonla yiyorum ama bebegim hep ayni ben gazli sey yedim diye gazi artmiyo zaten gazlı
3 gün bizim doktor dışarda 8 saate kadar durabilir dsdk ama oda sıcaklığı da önemli tabiKızlar size 10 puanlık bir soru.. Sağılan süt cam biberonda buzdolabinda ne kadar bekletilebilir?
Demekki doktorlar bu konuda da hemfikir degil. Banada ozellikle gaz yapan seylerin listesini verdi bunlari tuketmemeye calis diyecanim bende hic bisey yemedim gunlerce beyaz peynir et tavuk makarna prinç pilavi ne yazdiysam internete gaz yapıyo çiktı sebze hic yok hepsi gaz dr gittim dr bana kızdı saglikli beslenmedigin icin sutun azalmis bebek kilo almamis dedi gogus uclarimda yara dedim bebek ac olunca zorlamistir dedir mamaya baslattı sut artiran herseyi yaz internete gaz cikiyo bana abartmadan az az ye herseyden dedi istersen kimyon at yemeginin icine icin rahat etsin diye ama anneden gaz bebege abartmadigin surece gecmez dedi simdi az az kimyonla yiyorum ama bebegim hep ayni ben gazli sey yedim diye gazi artmiyo zaten gazlı
Bnm olmuyor canımDikkat dikkat...
Sezeryan olan kızlar özellikle 2.sezeryanı olan kızlar karnınıza elleyince morarmış gibi bir agrı oluyor mu
Evettttt aynen göbek çevrem dikis üstü dokundukca aciyorDikkat dikkat...
Sezeryan olan kızlar özellikle 2.sezeryanı olan kızlar karnınıza elleyince morarmış gibi bir agrı oluyor mu
Bende aynen öyleyim sağ göğsüm en son dün baya uzun emdi sesleri vardı yutkunmanın bugun 5 dakıka emdi sıktım zorla cıkıyor sanki düzelırmı dersin?Canım sütüm çoktu benim ama dünden beri çok az 5 dk da bitiriyor sıkıyorum hiç damlamıyor içtikten sonra , uzun uzun emerdi çok olduğu için
Doymuyor aranıyor sürekli biberonla besleyince aranmayı bırakıyor doyuyor çünkü
Bugün de bir öğün beni emiyor bir öğün biberon bu şekilde başladık :/
Canim benim de oyle. Doyuyor mu diye hep endiseliyim. Emzirince de anlamiyorsun surekli sagip vermek istiyorum ki ne kadar aldi goreyim. Bi de benimki son 2 gundur memede yasiyor o da insani bunaltiyor ama gececek bu gunler diye dusunuyorumKızlar ya birtek benmi lohusa psikolojisindeyim
Çok kötü vesveseler hep yetemiyorum doyuramıyorum doyuramıycam psikolojisi.
Hep sütüm bitecek korkusu gece olsun istemiylrum özellikle gecelerden çok korkuyorum
yinede dikkat etcez az az yiycez gazı kanıtlanmış seyleri yemiyorum mercimek lahana turp karnıbahar brokoli nohut yoğurt acı baharat domates salatalık yesil biber portakal vbYani yoksa yaşayamayacağız canım bu gidişle ama işte biri yanımda varsa o an ay onu yeme gaz yapar diyor sinirim bozuluyor aç kalırım daha iyi diyorum insan ne yiyeceğini şaşırıyor hamileyken sağlıklı besleniyordum ama gaz sorunu yoktu en azından canımın çektiği zararlı şeyleri de bebek doğsun yerim diye kendimi avutuyordum daha beter oldu ne yararlı ne zararlı bir şey yiyemez oldum
30-50 gr gunluk cok degil miBaya baya alakali yemek içmekle. Sogan sarimsak aci baharatlar taze sogan tere dere otu sutun tadini bozar. Bulgur lahana baklagil gaz yapar. O yuzden ilk 3 ay cok onemli yediklerimiz cunku bebehin bagirsak florasi tam oturmadigindan hersey gaz yapiyor ve gazi atamaz bebek.
Gunluk ortalama 30 ile 50 gr almasi lazim. en dusuk kilosu olan rakama o gunden sonrayi ekleyeceksin. Yani en dusuk.kilosu 5.gun ise 15 gunde en az 450 gr almali.
Ne yiyorsun bacım sen valla ne pişiriyorsanız onları yapacağım artık dün gece bugün ağla ağla helak oldum hala agliyor gazdanDemekki doktorlar bu konuda da hemfikir degil. Banada ozellikle gaz yapan seylerin listesini verdi bunlari tuketmemeye calis diye
Iyiyim iyiyim canım şükür evet benim de iki gün baya kötüydü sadece rahmin toparlanma süreci olduğu için biraz ağrı oluyor işte bide kedi ile cebellesiyoruz :)Kuzumben de sezaryen ağrısını cok ağır yaşadım adım atamadim aglamaktan perişan oldum ama iki gün sürdü. Yarindan itibaren daha iyi olursun inşallah.
dolapta 6 gun, dondurucuda 6 ay canimKızlar size 10 puanlık bir soru.. Sağılan süt cam biberonda buzdolabinda ne kadar bekletilebilir?
aynen degiller ben yinede dikkat ediyorum tabi herseyi yemiyorum ama az az bazi seylerden yiyorum dere otu sut yapar diye yiyodum senin yazdigindan sonra onuda kestim canımDemekki doktorlar bu konuda da hemfikir degil. Banada ozellikle gaz yapan seylerin listesini verdi bunlari tuketmemeye calis diye
Aynen benimde cnm doktora gittim baktı birşey yok dedi ama elleyince ağrıyor bende endişeleniyorumEvettttt aynen göbek çevrem dikis üstü dokundukca aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?