2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
KUZUm kolik icin doktor size ne önerdi bizimki de mi kolik acaba anlamıyorum
Valla ikinci çocukla daha da zorlanıyorsunuzdur ama geçecek kuzum 2 ay sonra düzene girecek
Bende çok bunaldım aksama kadar ayni koltukta emzir kucaktan inmesin resmen su saat oldu hala bsy yiyemedim

Geceleri 4 saate bir kaldırabilirsin demişti iste kalkamayınca neden kalkmadın diye kendimi suçluyorum bira rahat olup kendimi suçlamayı bıraksam iyi olacak ama yapamıyorum
Annem ablamda çocuk gelişimci ablam dedi bana da kucağından inmek istemezse indirme ağladığında seni görsün tenine değsin tek ihtiyacı sensin diye o aklımda kalmış ondan endişelendim gerçi ben kaldırmasam hala kalkmıyordu :)
Bizimki sadece gaz sancısından agliyor acıktım diye altından ağlayarak uyandığını hiç görmedim ya da 3/4 saate ben kaldırdığım icin göremiyorum sanırım su gazdan bir kurtulsak süper olacak
Aynen çıkamadım kendimi hiç hazırlamamışım bu günlere bebekte sürprizdi biz de zaten ben hep kendimi suçluyorum sarılık oldu suçladım ahlıyor suçluyorum neden bu psikojideyum bilmiyorum belki de etraftan sarikik oldu emzirseydin iyiydi olamazdı dediler vs onlar beynime işledi sanırım ikimizde ayakta oluyoruz gerçi gaz icin geçen gün verdim ben yatayım sen çıkar dedim öyle agladi ki ben yattığım yerde uyuyamadım dayanamadım 3.5 kadar agladi ben kalktim sakinleştirdim uyuyor 5 dk sonra tekrar eşim geldi artık koynuma aldım agladi agladi sustu ben tabi uyuyamadım kaç kere kalktim baktım öyle bi agliyor mi mızmızlanma olsa uyuyacağım ama ortalık ayağa kalkıyor 2 den Beri ara ara emiyor endikcd agliyor sancılanıyor çıkaramıyor bi turku o yüzden de uyuyamıyor
Ya bende dün Nutella sürdüm ondan mk acaba ya ama emzirdikxe insan Tatli istiyor
Bir daha yemeyeyim en iyisi
Bir de kızarma yaoiyor mu dün annem göndermiş patates kızartması da yedim ondan mi bilemiyorum
Gerçi doktor sizin yeme içmenizle hiç alakalı dg ilk 3 ay bu böyle dedk ama

Mababy kanguru diye bir marka buldum bileniniz var mi kızlar

Kızlar ya birtek benmi lohusa psikolojisindeyim
Çok kötü vesveseler hep yetemiyorum doyuramıyorum doyuramıycam psikolojisi.
Hep sütüm bitecek korkusu gece olsun istemiylrum özellikle gecelerden çok korkuyorum

Hep sütüm bitecek korkusu gece olsun istemiylrum özellikle gecelerden çok korkuyorum
Cabm bnde ilk baslarda oyledim gece olmasindan korkardim doyuyormu doymuyormu aklima gelmeyen sey kalmamisti cok Şükür zamanla gecti normal bu dusunceler hatta nasil bakicam bsy isterse anlatamaz hp aglar ne istedigini nasil anlarim diye agladigim zmn oldu ama alisiyorsun suan aclik aglamasi gaz aglamasi farkedebiliyorum yavas yavas kendimi guclu hissediyorum uzulme geciiyo

Ben de aslında yeni başladı geceden korkmalar falan işte geçen gece rüyamda korkunç bişeyler oldu demeyeyim şimdi herkes lohusa neyse dünden beri sütüm çekildi az bayağı

Baya baya alakali yemek içmekle. Sogan sarimsak aci baharatlar taze sogan tere dere otu sutun tadini bozar. Bulgur lahana baklagil gaz yapar. O yuzden ilk 3 ay cok onemli yediklerimiz cunku bebehin bagirsak florasi tam oturmadigindan hersey gaz yapiyor ve gazi atamaz bebek.

Kizlar bizim kontrolumuz de kontrolumuz 20. Gunde yapilacak. 20 gunde ne kadar almis olmali? Sizinkiler kac gr aldi? Liviya M miriab @ftbl nemesis

Gunluk ortalama 30 ile 50 gr almasi lazim. en dusuk kilosu olan rakama o gunden sonrayi ekleyeceksin. Yani en dusuk.kilosu 5.gun ise 15 gunde en az 450 gr almali.

Ben de aslında yeni başladı geceden korkmalar falan işte geçen gece rüyamda korkunç bişeyler oldu demeyeyim şimdi herkes lohusa neyse dünden beri sütüm çekildi az bayağı
Ya ben sürekli süt düşünüyorum deli gibi gece yetmezsem diye benim endişeler.nasıl çekildiğini anladın?

Ya ben sürekli süt düşünüyorum deli gibi gece yetmezsem diye benim endişeler.nasıl çekildiğini anladın?
Canım sütüm çoktu benim ama dünden beri çok az 5 dk da bitiriyor sıkıyorum hiç damlamıyor içtikten sonra , uzun uzun emerdi çok olduğu için
Doymuyor aranıyor sürekli biberonla besleyince aranmayı bırakıyor doyuyor çünkü
Bugün de bir öğün beni emiyor bir öğün biberon bu şekilde başladık :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…