2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hmmm o zaman sorun bizim minnakta bence azaltmam lazim sütü ama o zaman sa erken acikiyor. Mama icemez o kadar heralde sütü sindirmek kolay geliyordur
80 CC mama sadece mama veriyorsan bile bir öğün için sanki bana fazla gibi geldi emiyor ve 80 CC mama ikisi bir arada ağır gelmiyor mu ? Gazı cisi kakası nasıl ?

Kolik öyle berbat bişi ki yeğenimden biliyorum. Hep dua ettim hamileliğimde. Allahım nolur kolik olmasın oğlum gibi çenesi burnundan önde gitmesin öyle hareketli inatçı olmasın ama hayırlısı neyse onu nasip et diye. Allah yardımcın olsun. Yanında biti yoksa gece eşin yardım etmiyorsa çok daha yorucudur.

Benimki de 5 6 dk alıp bırakarak kıvrana kıvrana emiyo kesin doymuyo diyorum ama her bez dd kakalı. Bir buçuk aylık oldu hala çözemedim şu doyma işini

47 günlük bugün. Hastaneye giderken sağmıştım 80 cc çıktı hepsini içti doymuş gibiydi. Geçen gün 100 vardı bitirememişti

Sihirli değnek değmşyor canım:) ama bazı şeyler düzeliyor tabi. Kusma çok normal canım fışkırır tarzda kusuyorsa reflü belirtisiydi sanırım

Ben de netten açıyorum süpürge sesi duyduğu anda susuyo çok garip gerçekten. Ama çok uzun sürmüyor bi beş on dk sonra tekrar başlıyor ağlamalar. Kızında da öyle miydi cnm

Kızlar bizim kontrolümüz vardı bugün. Kalça ultrasonu çekildi bi sorun yok çok şükür. Göbeğinde hafif bi fıtık var bişey sarma sakın zamanla geçer dedi. Çok ağlamaların nedeni bulunamadı kolik büyük ihtimal dedi dr. Gaz ilacı olarak da nurse harveys şurup tavsiye etti onu aldık. Başladık bugün bakalım faydası olacak mı

Kizlar bu arada sur sagarken memedeki butun sut kanallarini bosaltabilmek ve dugum tikaniklik olmasini vb engellemek icin elinizle bir taraftanda memenin etrafinda sıkarak gezinin sanki sıkınca daha cok cıkıcakmis gibi yani bana oyle tavsiye ettiler. Daha kolay hosaliyor ve her kanal bosaliyor

Canım avukata danışın bence. Bence o paranin cogunu geri alırsınız. Benim arkadaşımın arkadaşı yapmıştı bu dediğimi. 2500 lira odemis hastahaneye 1500 lirasini geri almis. Cunku özel hastahaneler gercekten fahis fiyatlarla dogum yaptirmaya başladı. Sadece faturanı götürüyorsun sanırım avukata. .

Canım avukata danışın bence. Bence o paranin cogunu geri alırsınız. Benim arkadaşımın arkadaşı yapmıştı bu dediğimi. 2500 lira odemis hastahaneye 1500 lirasini geri almis. Cunku özel hastahaneler gercekten fahis fiyatlarla dogum yaptirmaya başladı. Sadece faturanı götürüyorsun sanırım avukata. .

Masaj yaparak boşalttım yapılırsa bir sıkıntı olmaz internette özellikle Instagram sayfasında emziren anne kullanıcısından videosu var

Canım bende bugün kestim tırnağını o küçük makasla gayet kolay kesiliyor kesebildiğin kadar kes sonra törpüle dene yapabilirsin bana da zor geliyordu değilmiş

Canım ayşe öner dalana kadar yüz üstü yatırın sonrA çevirin diyordu videosunu izledim çok rahat ediyorlarmış yüz üstü kendilerini anne karnında zannediyorlarmış çok derin uykuya geçip nefes almayı unutabiliyorlarmış yine de araştır istersen

Kızlar sol göğsümün yarısı taş gibi semsert oldu sabahtan beri emzirdim sağdım yumuşamadı mastit mi oldum acaba
Ağrıdan ölücem
Annem umma olmuşsun dedi
Doktora mı gidiyim çok moralim bozuk
Sicak bir dus al 5 10 dk iyice sicak su tut gogsune o ara sagar gibi masaj yap dustan cikinca sogumadan hemen sag makinayla. Gecer o zaman.

Ben korkuyorum oyle yatirmaya. Bogulur filan. Birde kalbine baski yapar diyorlar ya ondanda korkuyorum.

Merak ettigim konu var ilk dogdugunda 50 56 beden giyorlarya sonra 3 le 6 aylikken 62 mi giyorlar hic birsey bilmiom 56 beden az aldim ama 62 var 4 5 takimm nekadar giyirlar bunlari peki

Boyuna göre değişiyor canım, benim bebek kilolu doğmadı ama 50 lileri hiç giyemedi, bacakları kastı. Şu an 56 ve 62 giyiyoruz, bir aylık olmak üzereyiz.

Cnm o isilik isi bizdede var yuzunde boynunda vucudunda falan doktor sampuanini ve deterjanini degistir dedi mustela kirmizi alicam simdi loston ve sampuanini deterjanini da degistircem

Baktım kızlar, boğulma tehlikesi yaratan etkenlerden biri.. var evet ,çok gaz sıkıntısı çekerse öyle yatırıyorum. Ama ben ki buraya da yazdım nefes sayınları yapıyorum böyle bir durumla karşılaşmadım..
Ben de tam tersi sırt üstü yatırınca çok korkuyorum.. rüyalarıma bile giriyor.. sırt üstü olup kusarsa diye...
Htta kafasını yan çeviriyor yüzüstü yatırınca..
ama sırt üstü yatırınca kendini koruması hiç Yok..
Sizler nasıl yatırıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…