- 30 Aralık 2013
- 2.974
- 1.779
- 248
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #44.141
80 CC mama sadece mama veriyorsan bile bir öğün için sanki bana fazla gibi geldi emiyor ve 80 CC mama ikisi bir arada ağır gelmiyor mu ? Gazı cisi kakası nasıl ?Hmmm o zaman sorun bizim minnakta bence azaltmam lazim sütü ama o zaman sa erken acikiyor. Mama icemez o kadar heralde sütü sindirmek kolay geliyordur
Kolik öyle berbat bişi ki yeğenimden biliyorum. Hep dua ettim hamileliğimde. Allahım nolur kolik olmasın oğlum gibi çenesi burnundan önde gitmesin öyle hareketli inatçı olmasın ama hayırlısı neyse onu nasip et diye. Allah yardımcın olsun. Yanında biti yoksa gece eşin yardım etmiyorsa çok daha yorucudur.Merhaba kolik seni hic özlemememişim. Ilk oğlum ileri derece kolikti, bakar bakar ağlar hiç uyumazdım. Bırakın dışarı çıkmak odadan çıkamazdım. Şimdi bu oğlumda da başladı çok yıpranmış hissediyorum çünkü büyük oğlumda kalkıyor gece en az bir iki kere. Çok bunaldım kızlar.ama geciyor bu günler biliyorum.
Bide ertuğrul hiç kilo almıyor gibi geliyor. Cuma 1 ay kontrolü var aşılar yapılacak ama sanki aynı hep. Elimden geldiğince emziriyorum ama.
Benimki de 5 6 dk alıp bırakarak kıvrana kıvrana emiyo kesin doymuyo diyorum ama her bez dd kakalı. Bir buçuk aylık oldu hala çözemedim şu doyma işiniMesela şimdi 6 dk zor emdi atıyor sürekli dün Gazi vardı hep aldi kıvrandı bıraktı şimdi gazi da YÖK yine emmiyor sutumun tadi da ayni değişen bir şey YÖK
Ama iki gündür kaka yapmadi yoğun çis kaka YÖK dün değil evelsi sabah kaka yapti
İsilik desek hala devam ediyor pofff
Şekeri düşmüş olabilir mi ama uyandırdığım da Cin gibiydi
Böyle yaptigi icin göğüslerimde ki sütler kalıyor hep
Canm bnde sadece mamayla hbesliyorum her iki saatte 120 cc mana veriyorum80 CC mama sadece mama veriyorsan bile bir öğün için sanki bana fazla gibi geldi emiyor ve 80 CC mama ikisi bir arada ağır gelmiyor mu ? Gazı cisi kakası nasıl ?
47 günlük bugün. Hastaneye giderken sağmıştım 80 cc çıktı hepsini içti doymuş gibiydi. Geçen gün 100 vardı bitirememiştiKızlar bu arada bebeginiz anne sütunu kac günlükken kac saat arayla kac mg içiyor? Bizimki bugün 18 günlük. Doktorumuz bize ilk 20 gün 3 saat arayla 50 mg yeterli demişti ama benim bebek biberonla içince 80 mg 'nin altında doymuyor. Çok mu içiyor acaba yoksa herkesinki böyle mi
Sihirli değnek değmşyor canım:) ama bazı şeyler düzeliyor tabi. Kusma çok normal canım fışkırır tarzda kusuyorsa reflü belirtisiydi sanırımKizlar bizde dunden beri kusma huyu basladi. Sizinkiler nasil? Hem emzirip hem sagip ustuste veriyorum o mu cok geldi acaba. Yedikten 3-5 dakika sonra bir kismini cikariyor. Yoksa bu hastalik belirtisi mi?
Bu arada ben de 3 saatte bir vermeye calisiyorum. Dun artik baygin dusmusum esim uyandirdi 4 bucuk saat olmus cocuk ac kaldi diye. Sinir oldum kavga ettik zaten.
Gercekten 40i cikinca hersey duzelecek mi yaa
Ben de netten açıyorum süpürge sesi duyduğu anda susuyo çok garip gerçekten. Ama çok uzun sürmüyor bi beş on dk sonra tekrar başlıyor ağlamalar. Kızında da öyle miydi cnm3 aylik olana kadar devam ediyor kolik kizimda deneyimliyim. Elektrik supurgesi ve sac kurutma makinasi kurtarici oluyordu onlarin sesinde susuyordu. Anne karnindaki ugultuya benzediginden sakinleştiriyordu yavrumu. Insallah oglumda olmaz oyle birsey
Kızlar memorial hastanesi bizden fazla para almış biz 6500 ödedik meğer bu Doğum paketi fiyatıymış ntsler muayeneler içindeymiş ben bi Nesrin fener hocaya muayene oldum parasını verdim o gün 250 lira nts gır dedi paket var dediler nts paketi 3 kere giriyorsun 120 baştan ödeniyor dediler 3 kere giriyorsunuz dediler Nts girdim parasını verdim ama sadece bir defa girdim zaten ertesi gün doguma gittim 2 kerelik nts bosa gitti
meğer bizim sadece Doğum ücreti vermemiz gerekiyormuş bize direk 6500 dediler hiç paket demediler
zaten eşim ücreti ödemeye gittiklerinde 4 bin çıkarmış eşim yanlışlık olmasın 6500 dediler bize demiş adam 6500 almış şimdi ordan bi arkadaş bulduk sorduk dogru Doğum paketi almamışsınız sizden fazla para almış oluyorlar basından gelmediniz sonuçta dedi eşim gitti başhekimle görüşmeye fatura çıkarın bana demiş bizde ki faturada benden kan altmışlar kan ücreti vs yaziyoe hiç öyle bsy yapmadılar nts ücretleri yazıyor dofum anında bağlandığım nts bin ücreti ne alaka eklemek ki ben nts paketi almıştım ona da 1 kere girdim 3 lu paketi 2 si boşa gittiydi
Neyse eşim gitti fatura vermediler diye uydurmuş bana fatura çıkarın demiş bizim faturamızı verin demiş
Fatura çıkarmışlar bize verilen faturayla alakası Yok ne nst ne enjeksiyon hiçbiri Yok eşim baya uğraşmış ama kabul etmemişler demiş iki faturanız bile farklı
Başhekim ilk 10 gün gelmiş olsaydınız gebeliğin pakete dönerdi sonra paket olmiyor demiş
Bulduğumuz kişi de kadın Doğum sekreterliğine sormuş onlarda herkese paket uygulanıyor isterse 32. Hafta gelsin demişler paket isterse demişler
Eşimde sağlık bakanlığına şikayet edicem sizi diye çıkmış
Memorial Ankara hastanesi resmen soyguncu olmuş iki farklı fatura çıkartmak nedir
Eşim bi yanlış olmasın demiş insanlık yapmış bunlar bii dolandırdı resmen aslında vermemiz gereken ücret 4 binmiş
Eşim hiç bir şey demeden ödeseymiş o parayı vicdansızlık yapsaymış bunlara daha iyiymiş demek ki bunlar insanlıktan da anlamıyor
İnsanlık yaptık diye kandırdılar resmen bizi
Kızlar memorial hastanesi bizden fazla para almış biz 6500 ödedik meğer bu Doğum paketi fiyatıymış ntsler muayeneler içindeymiş ben bi Nesrin fener hocaya muayene oldum parasını verdim o gün 250 lira nts gır dedi paket var dediler nts paketi 3 kere giriyorsun 120 baştan ödeniyor dediler 3 kere giriyorsunuz dediler Nts girdim parasını verdim ama sadece bir defa girdim zaten ertesi gün doguma gittim 2 kerelik nts bosa gitti
meğer bizim sadece Doğum ücreti vermemiz gerekiyormuş bize direk 6500 dediler hiç paket demediler
zaten eşim ücreti ödemeye gittiklerinde 4 bin çıkarmış eşim yanlışlık olmasın 6500 dediler bize demiş adam 6500 almış şimdi ordan bi arkadaş bulduk sorduk dogru Doğum paketi almamışsınız sizden fazla para almış oluyorlar basından gelmediniz sonuçta dedi eşim gitti başhekimle görüşmeye fatura çıkarın bana demiş bizde ki faturada benden kan altmışlar kan ücreti vs yaziyoe hiç öyle bsy yapmadılar nts ücretleri yazıyor dofum anında bağlandığım nts bin ücreti ne alaka eklemek ki ben nts paketi almıştım ona da 1 kere girdim 3 lu paketi 2 si boşa gittiydi
Neyse eşim gitti fatura vermediler diye uydurmuş bana fatura çıkarın demiş bizim faturamızı verin demiş
Fatura çıkarmışlar bize verilen faturayla alakası Yok ne nst ne enjeksiyon hiçbiri Yok eşim baya uğraşmış ama kabul etmemişler demiş iki faturanız bile farklı
Başhekim ilk 10 gün gelmiş olsaydınız gebeliğin pakete dönerdi sonra paket olmiyor demiş
Bulduğumuz kişi de kadın Doğum sekreterliğine sormuş onlarda herkese paket uygulanıyor isterse 32. Hafta gelsin demişler paket isterse demişler
Eşimde sağlık bakanlığına şikayet edicem sizi diye çıkmış
Memorial Ankara hastanesi resmen soyguncu olmuş iki farklı fatura çıkartmak nedir
Eşim bi yanlış olmasın demiş insanlık yapmış bunlar bii dolandırdı resmen aslında vermemiz gereken ücret 4 binmiş
Eşim hiç bir şey demeden ödeseymiş o parayı vicdansızlık yapsaymış bunlara daha iyiymiş demek ki bunlar insanlıktan da anlamıyor
İnsanlık yaptık diye kandırdılar resmen bizi
deneyin mutlakaBoğulma riskinden dolayı ben yatırmıyorum gözlemleyecek olursam belki ama uyuyacaksam hiç denemiyorum
Banyo sonrası hemen emzirir sen fışkırır tarzda konuştuğunu gözlemledimSihirli değnek değmşyor canım:) ama bazı şeyler düzeliyor tabi. Kusma çok normal canım fışkırır tarzda kusuyorsa reflü belirtisiydi sanırım
Masaj yaparak boşalttım yapılırsa bir sıkıntı olmaz internette özellikle Instagram sayfasında emziren anne kullanıcısından videosu varKizlar bu arada sur sagarken memedeki butun sut kanallarini bosaltabilmek ve dugum tikaniklik olmasini vb engellemek icin elinizle bir taraftanda memenin etrafinda sıkarak gezinin sanki sıkınca daha cok cıkıcakmis gibi yani bana oyle tavsiye ettiler. Daha kolay hosaliyor ve her kanal bosaliyor
Canım bende bugün kestim tırnağını o küçük makasla gayet kolay kesiliyor kesebildiğin kadar kes sonra törpüle dene yapabilirsin bana da zor geliyordu değilmişCanim ustunu sakin kalin giydirme. Isilik bizde de vardi ama sut bulasinca da yapiyormus. Gazli bezi islatip emzirdikten sonra agzi yanaklari siliyorum ise yaradi gibi.
Benim de tirnaklari cesaret edip kesmem mumkun degil. Hastaneden cikmadan kestirmistim yine uzadi. Bebek torpusu var torpu yapicam ben
Canım ayşe öner dalana kadar yüz üstü yatırın sonrA çevirin diyordu videosunu izledim çok rahat ediyorlarmış yüz üstü kendilerini anne karnında zannediyorlarmış çok derin uykuya geçip nefes almayı unutabiliyorlarmış yine de araştır istersenkızlar bebeleri yüz üstü yatırmayı denediğiniz mi?
Pırt pırtları daha sıkıntısız çıkartıyor
Daha rahat ve daha uzun uyuyor
Önce gündüz gözlemimde yatırdım
Sonra gece de yatırmaya başladım..
Mızmızlanma olunca sırtını ovalıyorum,
Sicak bir dus al 5 10 dk iyice sicak su tut gogsune o ara sagar gibi masaj yap dustan cikinca sogumadan hemen sag makinayla. Gecer o zaman.Kızlar sol göğsümün yarısı taş gibi semsert oldu sabahtan beri emzirdim sağdım yumuşamadı mastit mi oldum acaba
Ağrıdan ölücem
Annem umma olmuşsun dedi
Doktora mı gidiyim çok moralim bozuk
Ben korkuyorum oyle yatirmaya. Bogulur filan. Birde kalbine baski yapar diyorlar ya ondanda korkuyorum.kızlar bebeleri yüz üstü yatırmayı denediğiniz mi?
Pırt pırtları daha sıkıntısız çıkartıyor
Daha rahat ve daha uzun uyuyor
Önce gündüz gözlemimde yatırdım
Sonra gece de yatırmaya başladım..
Mızmızlanma olunca sırtını ovalıyorum,
Merak ettigim konu var ilk dogdugunda 50 56 beden giyorlarya sonra 3 le 6 aylikken 62 mi giyorlar hic birsey bilmiom 56 beden az aldim ama 62 var 4 5 takimm nekadar giyirlar bunlari peki
Cnm o isilik isi bizdede var yuzunde boynunda vucudunda falan doktor sampuanini ve deterjanini degistir dedi mustela kirmizi alicam simdi loston ve sampuanini deterjanini da degistircemMesela şimdi 6 dk zor emdi atıyor sürekli dün Gazi vardı hep aldi kıvrandı bıraktı şimdi gazi da YÖK yine emmiyor sutumun tadi da ayni değişen bir şey YÖK
Ama iki gündür kaka yapmadi yoğun çis kaka YÖK dün değil evelsi sabah kaka yapti
İsilik desek hala devam ediyor pofff
Şekeri düşmüş olabilir mi ama uyandırdığım da Cin gibiydi
Böyle yaptigi icin göğüslerimde ki sütler kalıyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?