- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #44.181
Geçmiş olsun daha da büyüsün kuzucuk@gokce41 @kaancelil kızlar merhaba kontrollere başladık kardiyolojiye gittik eko çekildi kalbinde bizim de çok küçük bir delik varmış kapanması muhtemel dedi beslenmesine büyümesine etki etmez dedi. 3ay sonraya gün verdi. Kulak işitme testi yenilendi sol kulaktan yine geçemedi bı muayene edelim dediler ve kulak kiri varmış damla verdi 15gun sonra görüşelim dediler. Göz için ve fizik tedavi için de yarın gideceğiz nasipse. 2800gr 49cm olmus. Düzeltilmiş yaşı bir haftalık daha kuzucugum. Sizler nasilsinjz
le kanamali bir hamilelik yogun kanamali bir logusalik gecirdim tam bitiyo derken yeniden basladi ins uzun surmez doktora gitmek istemiyorum artikBenimde öyle ya son 3 gündür azdı kahve lekeydi sonda 2 gündür bildigin Pet dolar şekilde kan geliyor neden ki anlamadim 35. Günüm
Canim bebegin makat gelis olabilir mi doktorun boyle birsey dedin mi. Benim bebiste tersti o yuzden surekli ayaklari.cikacak gibi geliyordu.Size birsey sorcam canlar benim bebek tam vajinamda oynuo tekmelioo canimi acitioo aglatioo yaaa normalmi buu kalkamiomm cikacak yada suyu gidecek saniom
Çok şükür iyisiniz canım maşallah size@gokce41 @kaancelil kızlar merhaba kontrollere başladık kardiyolojiye gittik eko çekildi kalbinde bizim de çok küçük bir delik varmış kapanması muhtemel dedi beslenmesine büyümesine etki etmez dedi. 3ay sonraya gün verdi. Kulak işitme testi yenilendi sol kulaktan yine geçemedi bı muayene edelim dediler ve kulak kiri varmış damla verdi 15gun sonra görüşelim dediler. Göz için ve fizik tedavi için de yarın gideceğiz nasipse. 2800gr 49cm olmus. Düzeltilmiş yaşı bir haftalık daha kuzucugum. Sizler nasilsinjz
Bizdede var canım üfürme bir yaşında çağırdılar birdaha@gokce41 @kaancelil kızlar merhaba kontrollere başladık kardiyolojiye gittik eko çekildi kalbinde bizim de çok küçük bir delik varmış kapanması muhtemel dedi beslenmesine büyümesine etki etmez dedi. 3ay sonraya gün verdi. Kulak işitme testi yenilendi sol kulaktan yine geçemedi bı muayene edelim dediler ve kulak kiri varmış damla verdi 15gun sonra görüşelim dediler. Göz için ve fizik tedavi için de yarın gideceğiz nasipse. 2800gr 49cm olmus. Düzeltilmiş yaşı bir haftalık daha kuzucugum. Sizler nasilsinjz
Cnm zaten kafasi asada demisti ama bugun yank suan nir hareketi masallah ama nasil yuruyemiommm kötumu buCanim bebegin makat gelis olabilir mi doktorun boyle birsey dedin mi. Benim bebiste tersti o yuzden surekli ayaklari.cikacak gibi geliyordu.
Kafasi asagidaysa sorun yoktur.Cnm zaten kafasi asada demisti ama bugun yank suan nir hareketi masallah ama nasil yuruyemiommm kötumu bu
Kilosu az geride gecen 33 kene 1838 di ama guclendiki acitior artik sukur niye agliorsamm aslinda sevinmm lazim deme tekmelior diyere öle degilmii istee bendee sinirim bozulduu yanlizimm kimse yardim etmio ev evlikten cinti esim calisior yorgun su buKafasi asagidaysa sorun yoktur.
Artik bebisim buyumus seninde normal.zorlaması cok ayakta.kalmamaya calis :)
çok teşekkürler premature bebekler önlem amaçlı tüm bölümlere gidiyorlar . Nöroloji kardiyoloji göz işitme fizik tedavi kontrolleri oluyor sürekli canım. Biz de yeni öğreniyoruz insan başına gelmeden bilmiyormuş.Geçmiş olsun daha da büyüsün kuzucuk
Kardiyoloji özellikle mi istediler
cookkk teşekkürler sağolasın. Hepimizin evladı sağlıkla büyüsün insallahÇok şükür iyisiniz canım maşallah size
çok duyuyorum yaygın bişey galiba.Bizdede var canım üfürme bir yaşında çağırdılar birdaha
Kizlar bizde dunden beri kusma huyu basladi. Sizinkiler nasil? Hem emzirip hem sagip ustuste veriyorum o mu cok geldi acaba. Yedikten 3-5 dakika sonra bir kismini cikariyor. Yoksa bu hastalik belirtisi mi?
Bu arada ben de 3 saatte bir vermeye calisiyorum. Dun artik baygin dusmusum esim uyandirdi 4 bucuk saat olmus cocuk ac kaldi diye. Sinir oldum kavga ettik zaten.
Gercekten 40i cikinca hersey duzelecek mi yaa
Kizlar bizde dunden beri kusma huyu basladi. Sizinkiler nasil? Hem emzirip hem sagip ustuste veriyorum o mu cok geldi acaba. Yedikten 3-5 dakika sonra bir kismini cikariyor. Yoksa bu hastalik belirtisi mi?
Bu arada ben de 3 saatte bir vermeye calisiyorum. Dun artik baygin dusmusum esim uyandirdi 4 bucuk saat olmus cocuk ac kaldi diye. Sinir oldum kavga ettik zaten.
Gercekten 40i cikinca hersey duzelecek mi yaa
Dur kiz daha 3 5 nobetleri baslayacak viyak viyak diycek beben :)Kilosu az geride gecen 33 kene 1838 di ama guclendiki acitior artik sukur niye agliorsamm aslinda sevinmm lazim deme tekmelior diyere öle degilmii istee bendee sinirim bozulduu yanlizimm kimse yardim etmio ev evlikten cinti esim calisior yorgun su bu
Hahha insaAllah bende bizde o gunleri göruruuz yaa bende buraya yazayimm uyuyamiomm diyeee ayyy cokkkk heycNlii insaAllahhDur kiz daha 3 5 nobetleri baslayacak viyak viyak diycek beben :)
Ama bu son zamanlarda herkes geriliyor. Bir yandan sabirsizlik bir yandan agirlasma.biryandan korku. Normal yani. Sende sakin ol. Hersey gunden gune daha guzel oluyor bunu dusun.
bizimde bugun annem saolsun bizim duzenimizi mahvetti. Cok yorgunum diye 2 saat yatayim dedim o saatte cocuguda uyutmus. Simdi gozler faltasi gibi.ben ise yorgunluktan oluyorum. Sipamin hic yatasi yokoyun istiyor.
Vallahi yetisemedim kızlar ya ucunuzde doğum yapmışsınız..canim hayırli uğurlu olsun gözün aydın Allah analı babalı büyütsün uzun ömrü olsun sanada geçmiş olsun eve çıkmışsındır herald e bebeğinle...Kizlar ben kontrole geldim. Bebegin kalp atislari cok yuksek cikti nstde. Sezaryene alinicam saat 4.30da. Asiri panik yaptim su an. Dua edin bana
Hahha insaAllah bende bizde o gunleri göruruuz yaa bende buraya yazayimm uyuyamiomm diyeee ayyy cokkkk heycNlii insaAllahh
Ne güzel bi hikayen olmuş öyle imrendim sana maşallahcanlar merhaba güzek anneler tekrar...
05 şubatta normal doğumla kızımı kucağıma aldım belki hatirlarsiniz yazmıştım zor oldu ondan yazmayacağım herkes doğurana kadar diye ama herkes yazmış bende yazicam sırf sonunu ve şimdiki halimi bilin ve cesaret olsun diye..
doktorum bol bol yürü ve merdiven cık diyordu sürekli yürüyordum eşimle dolaştık dışarıda 15 dk filan az az adet ağrısı gibi ağrılarım geliyordu... eve geldik kapıdan girdim suyum resmen boşaldı öyle az az vs gelmedi anlatıldığı gibi .. akşam 4 te hastanedeydim yani yarım saate hemen gittim .. ve serüven başladı 1 cm açılma var . odayı süsledik iyiydim gayet adet sancısı çekiyor gibi... akşam 8 de bir arttı sancılarım 80 leri görmeye başladı yine iyiydim sadece eşimin elini sıkıyordum. . saat 10 gibi 100 lere çıktı ve aklım gidecek gibi hissediyordum şancı aralarında .. epidural vermedi doktorum açılmam çok iyiydi çünkü. 8 cm e çıktı herşey harika.. saat 11 açılma devam etmiyor saat 12 yok gece 1 yok gece 2 yok kaldım 8 cm de. suni şancı takıldı 120 leri görüyorum gözlerim çıkacak sanıyorum bağırıyorum yan odadan karşı odadan geliyorlar duaya halime herkes üzülüyor herkes doğuruyor 5 saate benim oldu 10 saat tik yok.. artık lavabo da ki hasta tutunma demirini söktüğümü hatırlıyorum .. o derece bozdum kafayı sancıdan. doktorum geldi ve bebek kalp atışlarının iyiye gitmediğini söyledi. şancı çektiğim anda bebek kalp atışları düşüyor hatta bazen kayboluyor kendim gördüm nst de . ağlıyorum Allahım yardım et diye ama nafile açılmıyor. en son yere çökmüş şekilde eşimin elini tutarak kurtarın beni dediğimi anımsıyorum. saat 3 oldu doktor sezeryana alacağız mecbur ne dersin dedi bu kadar sancıdan sonra sezeryan mi dedim malesef diyor oda üzülüyor ama elinden gelen birşey yok. biraz daha vereceğim suni dedi ben delirdim suni damara aktıkça çıldırıyorum sancılar 120 yi geçiyor yatağı parçalayacağım. çok az epidural verdi bırak uyuşmayı yürüyorum kıvranıyorum sancıdan. veremem açılman yavaşlar dedi haklı da. ama düşmüşüm can derdine.3buçuk oldu saat 9 cm oldu . ve doktor ameliyathane dedi aldılar beni ve eğer güzel ıkınırsam doğum olacağını yapamazsam sezeryanla acil alınacak dedi doktor başımda anestezi doktoru hemşireler ebe herkes . hadi ıkın diyor gücüm yok ki nefesim tükendi halim yok.. sonra Allahım yardım et diye çığlık attım ve 3 ıkınmada bebeğimi kucağıma aldım.. ve o an ne şancı ne acı ne ağrı zerre kalmadı. inanamadım nerde ağrılar diyorum doktora sevinçten ağlayarak gitti hepsi bitti diyor. uyuşturdunuz mu yoksa diyorum 12 saat sancıdan sonra inanamıyorım hiç agrım yok .. alttan dikiş atıyor bi iğne acısı hissediyorum o kadar.. oda bana sinek ısırığı o an. doktor bacaklarımı gıdıklıyor bak bakalım uyuşukluk var mı diye hiç yok.. meğer tüm şancı başı çıkana kadarmış .. doktor tebrik etti afferin diyerek eşim başımda ağlıyor ebe bastırıdığı an karnıma elini sıkmışım tırnaklarım geçmiş kadına onu gösteriyor gülüyorum herkes gülüyor.. ve eve zıplaya zıplaya geldim 2 gün sonra.. azıcık dikiş acısından başka gram birşeyim yok. bebeği ben taşıyorum.. pusetle. her gören sen mısın o bağıran bak şimdi sekiyorsun diyordu çıkarken.. Şimdi 21 günlük kızım ve hepsini unuttum videolara bakıp aaa bu ben miyim diyorum ve hepsini unuttum herşey geçti hiç bir ağrım sancım yok.. tek derdim uykusuzluk ve ağırlaşan uykum.. bebeğime yetebilmek. demem o ki kızlar çok takip edemiyorum ama yapabilirsiniz ben gibi 65.5 kilo kız yaptıysa.. herşey bitiyor dogdugu an hem de . o saniye pamuk gibi oluyor dünya.. ne ağrı ne şancı.. bir de bir melek yanınızda .. yapabilirsiniz. . hepinize dua ettim kim doğum yapacaksa yardım et rabbim diyerek .. haydi kızlar tek avazda inşallah
Canım annem hastahanede doğduğu gün tıktı ağzına kızımın karnı tok olup altı temiz olup gazi çıktığı hald e ağlıyorsa veriyorum hemen çünkü susmadan ağladığında benim memeyi verince susuyor hemen beni emzik niyetine kullanıyor yoksa alt değiştirirken de çok ağlıyor ozaman da veriyorum:)Kizlar ben dun gece caresizlikten emzik verdim bebegime. Aventin yeni dogan emzigi. Cok ise yaradi. Bugun de oglen aglama krizinde verdim yine uyudu ve agzindan emzigi cikarinca agladi falan. Bebegim daha 11 gunluk, emzige erken mi basladim ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?