2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Geçmiş olsun daha da büyüsün kuzucuk
Kardiyoloji özellikle mi istediler

Size birsey sorcam canlar benim bebek tam vajinamda oynuo tekmelioo canimi acitioo aglatioo yaaa normalmi buu kalkamiomm cikacak yada suyu gidecek saniom

Benimde oy
Benimde öyle ya son 3 gündür azdı kahve lekeydi sonda 2 gündür bildigin Pet dolar şekilde kan geliyor neden ki anlamadim 35. Günüm
le kanamali bir hamilelik yogun kanamali bir logusalik gecirdim tam bitiyo derken yeniden basladi ins uzun surmez doktora gitmek istemiyorum artik

Size birsey sorcam canlar benim bebek tam vajinamda oynuo tekmelioo canimi acitioo aglatioo yaaa normalmi buu kalkamiomm cikacak yada suyu gidecek saniom
Canim bebegin makat gelis olabilir mi doktorun boyle birsey dedin mi. Benim bebiste tersti o yuzden surekli ayaklari.cikacak gibi geliyordu.

Çok şükür iyisiniz canım maşallah size

Bizdede var canım üfürme bir yaşında çağırdılar birdaha

Kafasi asagidaysa sorun yoktur.
Artik bebisim buyumus seninde normal.zorlaması cok ayakta.kalmamaya calis :)
Kilosu az geride gecen 33 kene 1838 di ama guclendiki acitior artik sukur niye agliorsamm aslinda sevinmm lazim deme tekmelior diyere öle degilmii istee bendee sinirim bozulduu yanlizimm kimse yardim etmio ev evlikten cinti esim calisior yorgun su bu

Geçmiş olsun daha da büyüsün kuzucuk
Kardiyoloji özellikle mi istediler
çok teşekkürler premature bebekler önlem amaçlı tüm bölümlere gidiyorlar . Nöroloji kardiyoloji göz işitme fizik tedavi kontrolleri oluyor sürekli canım. Biz de yeni öğreniyoruz insan başına gelmeden bilmiyormuş.

Çok şükür iyisiniz canım maşallah size
cookkk teşekkürler sağolasın. Hepimizin evladı sağlıkla büyüsün insallah

Bizdede var canım üfürme bir yaşında çağırdılar birdaha
çok duyuyorum yaygın bişey galiba.

Canım ilk haftadan sonra uyuyorsa uyandırma geceleri dedi bana emzirme eğitim merkezi. Aç olsa uyanırmış.

Canım ilk haftadan sonra uyuyorsa uyandırma geceleri dedi bana emzirme eğitim merkezi. Aç olsa uyanırmış.

Dur kiz daha 3 5 nobetleri baslayacak viyak viyak diycek beben :)
Ama bu son zamanlarda herkes geriliyor. Bir yandan sabirsizlik bir yandan agirlasma.biryandan korku. Normal yani. Sende sakin ol. Hersey gunden gune daha guzel oluyor bunu dusun.

bizimde bugun annem saolsun bizim duzenimizi mahvetti. Cok yorgunum diye 2 saat yatayim dedim o saatte cocuguda uyutmus. Simdi gozler faltasi gibi.ben ise yorgunluktan oluyorum. Sipamin hic yatasi yok oyun istiyor.

Hahha insaAllah bende bizde o gunleri göruruuz yaa bende buraya yazayimm uyuyamiomm diyeee ayyy cokkkk heycNlii insaAllahh

Kizlar ben kontrole geldim. Bebegin kalp atislari cok yuksek cikti nstde. Sezaryene alinicam saat 4.30da. Asiri panik yaptim su an. Dua edin bana
Vallahi yetisemedim kızlar ya ucunuzde doğum yapmışsınız..canim hayırli uğurlu olsun gözün aydın Allah analı babalı büyütsün uzun ömrü olsun sanada geçmiş olsun eve çıkmışsındır herald e bebeğinle...

Ne güzel bi hikayen olmuş öyle imrendim sana maşallah

Kızlar bugün 17:10 da oğlumu kucağıma aldım. Dün sabah günüm dolduğu için suni sancı verildi aksama doğru açılma olmayınca kesindiyarın devam edicez dedi doktorlar. Ben sabaha kadar kendi sancım la devam ettim oy oy diyerek. Sanah 6 da tekrar suni takıldı. Böyle sancı yok kendi yerden yere attım bağırmaktan küçük dilim baş parmağım kadar olmuş. Mahfoldum okadar çok ağladım ki göz pınarlarım kurudu. İlk başta açılma olmadı sonra açılma oldu benek aşağı inmedi sonra indi tam 5 cm kalmış kafasını yan yapmış. Son anda doktor sezeryana alabilirz dedim ben tekrar yıkıldım çünkü çıkma aşaması hariç bütün aşamaları çektim. Sonra hepsi işini bıraktı doktorların yanıma geldi altyan muayene karnıma bastırma ben ıkınıyorum ha geldi ha gelecek. En sonunda doğdu bakalım paşam. Ama ben mahfoldum çektiğim acıyı unutur muyum bilmem? Şükür ki şimdi sağlıkla yanımda. Emzirmeye çalışıyorum. Dua eden herkese çok teşekkür ederim. Sizlerede bol bol dua ettim

Canım annem hastahanede doğduğu gün tıktı ağzına kızımın karnı tok olup altı temiz olup gazi çıktığı hald e ağlıyorsa veriyorum hemen çünkü susmadan ağladığında benim memeyi verince susuyor hemen beni emzik niyetine kullanıyor yoksa alt değiştirirken de çok ağlıyor ozaman da veriyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…