Yok canim saldırgan değil ama annem koklayıp tanımasına musade etmiyo etmedikçe de hayvan taniyamiyo ve sürekli merak içinde beşiğin yanına gidiyor bakıyor hemen kalkıp kovalıyor demediği kalmadı artık biktim yok kedin evladından benden daha mi degerliymis kıyasa gell
bugün beşiğin altındaki yere girdi bende dedim bu da ömür boyu bizle yaşayacak dedim nekadar yasayacak diye sordu bana ya
12 sene dedim okadar yasar mi diye sasirdi ölsün mü dedim sesini çıkarmadi bu ..oraya girince nefret ediyorum senden diye bağırdı hayvana pist diye kovalamaya çalıştı bende patladim sonunda bu hayvana düzgün davran diye bağırdım hayvana pislikmis gibi davraniyo çıldırıcam hayvan depresyona girdi gündüz bütün gün yatak odasında yorganin altına girip orda yatıyor ne ışık görüyor ne hava alıyor isteyince çıkıyor ordan...esimle aram eskisi gibi değil annem huysuz ilk boşanma davası açtığımda peşimde geziyodu affettirmek için ağlıyordu karşımda ne sevgi ne ilgi göstermiyo artik
her yere birlikte giderken artik kendi geziyor annemi bahane edip yalnız değilim diye dün hali saha maçına gitti şimdi de dayisina gitti saat 8 buçukta hala yok aradım daha yeni geldim dio bide...yemek vakti çocuk ağladı susmadı annem eşime bırakmış geldi e karnı tok altı temiz annemde kızım git baksana dio çocuğa bende artik patladım bi senden bi eşimden fırsat kalıyormu çocuğu kucağıma almaya dedim..inşallah olmaz ama soğutacaklar kızımdan ondan korkuyorum çocuk benden çok annemin kokusunu aliyo ona anne dicek o derece bitek emzirmiyo yani ağlayacaktım patlayana kadar zor tuttum kendimi canım çok sıkkın coook
evde kimse olmasa hoykure hoykure ağlıcam yada alıp başımı gidicem artik eşimi terk edicem o dereceye geldim beni sevdiğini düşünmüyorum artik