2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kremlerin faydası elbet oluyordur ama ben oğlumda pehlivan gibi yağlanırken kızımda hiç yağ sürmefim ikisinde de çatlağım yok çok şükür. Ben bunu birazcık ta spora bağlıyorum çünkü ablamda çatlak var. Doğumdan sonra geçti ama. Sende sporcuydun değilmi

Slm subat anneleri nasılsınız bebişlerle hayat nasıl gidiyor
5 şubat anneleri var mı aranızda nasıl durumlar
Rabbim saglıklı hayırlı ömürler nasip etsin yavrularımıza

Benim sürmediğim kalamadı her yerin çatladi harita gibiyim kırmızılar da dogumdna sonra kahve oldu biraz bünyeyle alakalı
Ben ne yapsam geçirmek icin bilmiyorum çok kötü duruyorlar

Benim hamilelikte hic catlagim olmadi ama dogumdan sonra karnim catladi biraz. 3 5 catlak var. Napalim onlarda madalya olsun :)

Tam olarak benim de böyle oldu. Hamileyken pek çatlak olmadi ama doğumdan sonra bacaklarimin üst kısmında oluştu kırmızı kırmızı. Demek ki doğumdan sonra da sürmek gerekiyor. Zayiflarken de çatlamaya müsait vücutlar.

maşallah canım sana ya, hayretler içinde okudum doğum hikayeni de. kurtuldun çok şükür acabalarından. Allah veriyo sabrını, di mi. inşallah atlatırım ben de. bugün kontrol vardı, az bi açılmam varmış 1 cm gibi. salı günü çağırdı yine, belki son kontrolümüz olur bu dedi. bekliyorum ben de heyecenla

inşallah canım çok teşekkür ederim. lohusalığın da zorlukları var, inşallah sabır ve metanetle atlatırsın. bazen insanın ilişkileri tamamen denge değiştiriyor ama zaman.... herşeyi her an yaşamamız olası. inşallah güzel şeylere dönüşür bazı olumsuzluklar, meleğinizle beraber

canım lohusa psikolojisi ile sevmediğini düşünüyor olabilirsin, belki senin bunaldığın gibi o da bunalmıştır annenin müdahalelerinden. annen de en kısa zamanda sizi başbaşa bırakır umarım. en kısa zamanda toparlarsınız inşallah, biraz sabır... ama aklına takılan şeyleri eşinle de paylaş, içine atma, konuşun, tabi demesi kolay diyeceksin belki ama... hiç belli olmaz, belki onun da sana söylemek istedikleri vardır...

Bana Ankara’da hayvan sever bir çocuk doktoru lazim gençler önerisi olan

Slm subat anneleri nasılsınız bebişlerle hayat nasıl gidiyor
5 şubat anneleri var mı aranızda nasıl durumlar
Rabbim saglıklı hayırlı ömürler nasip etsin yavrularımıza
5 Şubatli biz varız oğluşumla iyiz şükür gaz ıkınma devam .. sizde nasıl durumlar

Dr dan geldim bende cerraha gittim göğüs acim için .. antibiyotik içeren bir krem verdi emzirme öncesi sonrası yıka hep dedi emzirmeye devam .. şimdilik o noktaya müdahale etmeyelim dedi geçecektir dedi ..

Dr dan geldim bende cerraha gittim göğüs acim için .. antibiyotik içeren bir krem verdi emzirme öncesi sonrası yıka hep dedi emzirmeye devam .. şimdilik o noktaya müdahale etmeyelim dedi geçecektir dedi ..
Geçmiş olsun canim mühim bsy olmadığına sevindim ins tez vakitte geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…