2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Benim sporculuğum 15 sene öncesinde kaldı canım ya :)

Yaa biri bana söylesin bu meme acısı nezaman geçecek? Valla kalkanlar bir aydır mememde, duştan çıkınca havluya silinemiyorm, değecek diye ödüm kopuyor, uçlar kıpkırmızı, benim kız ağzına aldğı an çığlığı basasım geliyor hala, güç bela emziriyorm dişimi sıka sıka, kremlerdende sıkıldm artk, bi işe yaramıyolar bence, lansinoh dşndakileride yıkasamda tam çkmıuor, uçla emzirsem vicdan yapıyorum ki 1saate gene aranıyor yavrum, napacağmı şaşrdm, bugün 25.gün, 40ıma geçermi bu acı valla geçsin ya, hayır dışarı çıkamamki böyle

Birde mevlid için bu küçük yasin kitapları ve tesbih almayı düşünğyorm, instagramda önerisi olan varmı?

Ya bu ikinci ve son yani ölemi dion Allah bunlari uzun saglikli ömur versin cnm ya
1600 gr dogan cok durdumu kuvezde xnm iyi ama dene sindi yaninda mis kokulun

Birinciyi dogurmadan ikincinin dersine dusen bi manyak ben degilmisim demek ki cok kanim kaynadi kiz sana
Evet cnm yaaa hahha buna oda yaotikya diom.ikinciye evden cikariz onada oda yapariz yokk ikinci sunu alirim diye hahahha birinci aldikk ikinciye alirim yaa bosverr aldim buna diorumm maddiyat ve saglik iyi olursa daha iyilerine diorum hahhhjaha esim.bana bakio diordurr buu kariii deliiii hahhha

Cnm cok guzel yas benceee hem azdaha oturmus veee ilki az buyumus olur cunku sor oluorr iki kucuk benceee görenleri duyanlariii diorum

Ya bu ikinci ve son yani ölemi dion Allah bunlari uzun saglikli ömur versin cnm ya
1600 gr dogan cok durdumu kuvezde xnm iyi ama dene sindi yaninda mis kokulun
İyi canım çok şükür 33 gün kaldı küvezde 33 gün hergün gidip gördüm bebeğimi dokunamadan koklayamadan..
Çok şükür kavuştuk canım 2 aylık oldu can ciğerim :))
Kokmaz mı ev buram buram bebek kokuyor eşim işteyken bile kokusu geliyor burnuma diyo

Canım bizimki aşırı derecede iltihap gibi akıyordu her iki gözü dr bşr gözünde 2 gün üst üste kanlı çapak oluştu doktorda masajla geçer dedi

Sildim canım yapmadığım şey kalmadı en son kanlı olunca çapağı göz doktoruna götürdüm

Göz kanalları nasıl anlaşıldı canım?
Kanlı çapak gelince göz doktoruna götürdüm canım göz kanalları tıkalı dedi nasıl masaj yapıyorsun dedi gösterdim yanlış yapıyormusum doğrusunu gösterdi bebeğe de baya masaj yaptı benim üzerimde de gösterdi iyice anlattı baya ilgili bir doktordu sağolsun damla verdi her masajdan sonra damlat dedi bakalım inşallah açılır

Bemim bugün 31. Günüm ve hala çok acıyor. Lansinoh ayva çekirdeği tahin yağı hepsini denedim

Hadi hayırlısı canım. İnşallah kendi sancın gelirde kolay olur hersey

Jaaa bizimde öle olcak deme ins heycan yaptim simdi az dogum korkum var ama kavusmayi dusununce

Bastan beri mama veriyorum canm tam mememi tutturdum emmeyi basladi derken sutumun tadi degisti cok tuzlu ve eksi oldu ne yaptiysam duzelmedi artik emmiyo sadece mamayla besliyorum
Canım bu lactamil tarzı anne için olan süt takviyelerinden denedinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…