2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Yok canım öyle yapmadı ama 4 gün falan yapamadigi oldu simdi birazdaha iyi bende o mamadan almayı düşündüm ama sma alıştı diye yapmadı

İlk 3 ay çok düzen beklemeyin kızlar

Slm subat anneleri nasılsınız bebişlerle hayat nasıl gidiyor
5 şubat anneleri var mı aranızda nasıl durumlar
Rabbim saglıklı hayırlı ömürler nasip etsin yavrularımıza
Ben 5 şubat annesiyim canım tahmini doğum tarihimizdi 5 şubat tamda gününde normal doğum yaptım çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz kizimla,gaz sancılarımız başladı 2 haftadır büyük cisini ve gazını çok zorlanarak yapıyor kıpkırmızı oluyor yavrum ikinmaktan.dr bio galia önermişti kullanıyoruz baya faydası oldu çişini yapmasına ama arada gaz sancisi tutuyor yine.bende toparladım baya dikisim dıştan yapışkanlı zaten sorun olmadı hiç 15 gün sonra baya iyiydim

Bende mümkün oldukça sürmeye çalışıyorum ama doğumdan sonra banyo yapmak bile jet hizinda iken yag surmek cogu kez yapilamayabiliyor ben saçımı bile kurutamıyorum çoğu kez evde o kadar adam varken bile zaptedemiyorlar sanki benim banyoda olduğunu hissediyor bakalım yanlız kaldık bugün ilk defa artik nasıl olacaksa

Canım selam benimde 24.günüm aynıyım duştan sonra havludan korkar oldum hala çok acıyor hele bebiş ilk alınca ölüyorum bendede hiçbişey yaramadı işe bekliyorum bakalım

Kuzum dil bagi damak bagi mi var acaba baktın mo bir de memenin tamamını mi alıyor ucunu alıyorsa acıyormuş

Kizlar gogsunuzu sagdiginizda kac cc sut cikiyor?. Demin sagdim bir gogsumu rahatlasin diye 70 cc sut cikti. Az geldi bana. Ucunu sikinca hala sut geliyor ama makina sagmiyor artik. 10 dk sagdim sonra gelmedi birsey. Az geldi sanki. Ustelik gogsum hala sis ve sert.

Birde lansinohun 2 li gogus pompasini kulanan varsa kullanim klavuzunun resmini cekip atabilir mi bana?

Son düzenleme:
Kızlar sesli gaz kokmaz, sesli olan kokar zaten:) bu bizde bile böyledir:)))
3 ay uyku düzeni olmaz diyorlar, boşuna uğraşmayacakmışız ayşe Öner miydi ne?
Bez de 2 noya geçtiniz mi

Kızlar bebekleriniz kusuyor mu 13 günlük olduk. Az evvel emdi kucağımda gazını çıkarmaya çalışırken gaz çıkarken birden yediğinide kustu olduğu gibi. Sonra hıçkırık tuttu onlada az biraz kustu
Çok küçük değil mi kusma için yoksa normal mi. Elim ayağım titredi öyle kusunca ya

Denedim kuzum doktorda sutun var cocuk emarsa daha cogalir sen gogusune masaj yap sah bi iki hafta sag tadi eski haline gelir eger duzelmezse gel test yspicaz dedi ne testi bilmiyorym
Bence de emdikleri zaman çoğalıyor benim öyle oldu..seninde düzelir o zaman canım:)

Kızlar benim bebenin iştahı çok azalmıştı son günlerde çok kafama takılıyordu bu durum biraz önce de kakasında çok az kan gördüm. Süt alerjisinde oluyormuş kan. İştahsızlık ağlama krizleri de ondan olabilir. Bi daha olursa yarın acile götürelim diyorum yada pzrtsi dr a gidip test falan mı yapılır bilmiyorum. Çok canım sıkıldı

Son düzenleme:
Manuel benim pompa 80 100 arası çıkıyor genelde ama bazen 60 da kalıyor

Gaita tahlili yapiliyor canim.ins yoktur

Bizimki de kusuyor bir ayligiz.her emzirmeden sonra biraz kusuyor ki bu normal,5-6 sefer falan da fiskirir tarzda kustu.gazi oldugu gun cok emmek istiyor o yuzden de fazlasini kusuyor sanirim.doktora sormustum 1 haftalikken gunde 4 ten fazla fiskirir tarzda kusarsa o zaman sorun var demektir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…