2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kalkanla emzirmek bence sorunu cozmeyecek açık emzirmen gerek ki alışsin meme bygun Dr bile emzirmeye devam et dedi o göğüs acima bile bende çok çektim vermeye korkuyordum verdiğim an ayaklarimdan ucasim geliyordu .. Dr a bir görün istersen ama belki başka tedavi uygular

Kizlar bizimkinin ne emdigi saat belli ne uyudugu. Sizlerden bir rutine oturan var mi? Bazen 3 saat uyuyor bazen yarim saate uyanip tekrar emmek istiyor. Bugun mesela yarim saatten fazla uyumadi surekli meme araniyor. Gazi da cok var yogurttan olabilir mi gaz? Yogurt gaz yapan var mi?

Dun gece iyi gibiydi 2ser saat uyudu bugun yine cin gibi gozler kapanmiyor. Surekli aglama. Yikaninca en azindan bi kac saat uyurdu simdi 20 dakika uyudu uyandi. Ne susturabiliyorum, ne duzenli uyutabiliyorum. Doydumu doymadimi anlamiyorum surekli meme araniyor. Beceremiyorum ben bu isi zaten uykusuzluktan artik evin icinde hayalet gibiyim, gecen fotograf cekildik kendimi taniyamadim resmen.

Çok çok geçmiş olsun, kanlı Çapağı duymamıştım. Korkutur insanı ilk görüşte.

Çok çok geçmiş olsun, kanlı Çapağı duymamıştım. Korkutur insanı ilk görüşte.
Sağol canım evet çok korktum ağladım baya acile gittik hemen tıp fakültesi çocuk aciline orada da zaten ne ilgilenirler ya normal deyip iki ilaç yazdılar almadım bile ilaçları hemen diğer gün göz doktoruna götürdüm

3 ay dolmadan rutin zor canım. mesela ben 8de yıkayıp emzirip 8.45 gibi yatirim diyorum rutini ona gore olusturmaya calisiyorum ama 5 den sonra cok agladi bugun bende erken yikadim mecbur. Simdi emiyor Uyudu sayilir zaten. Gunduz biraz uyusa olacak ama uyumuyor. Yarin 1 gibi uyutmanin yoluna bakacagim.

Canlar benim bebiş emmiyor sut var ama ne yaptıysam olmadı mama veriyorum aranizda mama veren varmı neler kullanıyorsunuz ben sma kullanıyorum her mamada olduğu gibi kabız yapiyor

Canlar benim bebiş emmiyor sut var ama ne yaptıysam olmadı mama veriyorum aranizda mama veren varmı neler kullanıyorsunuz ben sma kullanıyorum her mamada olduğu gibi kabız yapiyor
Canm zora oldada emizirmeye calis emicektr bn mamayla besliyorum hipp organik kullaniyorum bu zmna kadar cok şükür sknti cikmadi sma da guzel diyorlar ama genede emizirmeye calis

Her gün yıkıyor musun canım bebeği tek basına mı yıkıyorsun birisi yardım ediyor mu ben üşütür filan diye korkuyorum

Her gün yıkıyor musun canım bebeği tek basına mı yıkıyorsun birisi yardım ediyor mu ben üşütür filan diye korkuyorum
Esimle yikadik hep canim. Ama banyo küveti ve filesi almistim ona yatiriyorum keyifle yikaniyor. Tekte yıkarım muhtemelen. Ama giydirirken kizilca kiyamet kopuyor

Esimle yikadik hep canim. Ama banyo küveti ve filesi almistim ona yatiriyorum keyifle yikaniyor. Tekte yıkarım muhtemelen. Ama giydirirken kizilca kiyamet kopuyor ve evet her gun yikamaya calisiyorum

Son düzenleme:
ben golden goat kullanıyorum hem emziriyorum hem mama veriyorum bu mama keçi sütlü hazmı daha kolay diyolar suan bi sorun yasamadık kabizlık derken bwbegin kakayı yapmiyomu yoksa yaptiginda keci pisligi gibimi yapiyo çunku kabizlik keci pisligi gibi yapmakmis bagirsak flolari oturmadigi icin belli sure yapmamalari kabizlik sayılmiyormuş drun yalancisiyim bende bole dedi bana

Ay kuzum ya sen doğurdun mu ,hey maşallah sana da evladına da.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah burda ki diğer tüm şubatlı annelere de inşallah.Ne mutlu size (sizlerin şimdi "kova" burcu kuzucuklarınız mı var çok zeki çocuklar olacaklar inşallah,bazılarıda melankolik zeki "balık")

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…