- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
- #45.341
Çok ağlar yada emdiği halde uyumaz ağlarsa veriyorum mama her verdiğimde 30cc veriyorum özellikle gece yatmadan veriyorum ki adam akıllı uyusun diye günde en fazla 2yada 3 oluyo verdigim 30 cc yi içince bile uyuyup kalıyor:)kesinlike canım benim kuzenin 2 aylık oldu o bile yeni yeni arttiriyo mamayı tabiki anne sütü nekadar içse bişey olmaz ne gaz yapar ne başka bişey mama fabrikasyon sonuçta gaz da yapıyor karin ağrısı da bide mamadan sonra 2cay kaşığı su veriyorum ben çünkü şekerli ya mamalar..ben ilk zamanlar durmayınca hep mama verdim sık sık ve aşırı gaz yaptı çok ağladı o yüzden gundr 2 yada 3 e indirdim..emer canım sütün varya o önemli yavaş yavaş mamayı azalt besleme saatinde zorla da olsa memeni tuttur alışır inşallah tosbik:)hiç bilmiyorum ki canım varmıÇok doğru canım ya benım oğlan sadece mama yiyor 3 saatte 90 veriyorum o bile cok geliyor daha fazlalaştırmak ıcın 2 aylık falan olması lazım değilmi daha 40 ı cıkmadı bebişlerin birde anne sutunu akşama kadar emse bışey olmaz mama apayrı ya hemen tıkıyor lop diye oturuyo mıdesıne cok dua ediyorum emsin yavrum dıye hergün neler yapıyorum sütümde var cok şükür ama emmiyor emzirme kursu falan olsa gıdıcem ınan varmıkı acaba eskişehşrde