2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Çok doğru canım ya benım oğlan sadece mama yiyor 3 saatte 90 veriyorum o bile cok geliyor daha fazlalaştırmak ıcın 2 aylık falan olması lazım değilmi daha 40 ı cıkmadı bebişlerin birde anne sutunu akşama kadar emse bışey olmaz mama apayrı ya hemen tıkıyor lop diye oturuyo mıdesıne cok dua ediyorum emsin yavrum dıye hergün neler yapıyorum sütümde var cok şükür ama emmiyor emzirme kursu falan olsa gıdıcem ınan varmıkı acaba eskişehşrde
Çok ağlar yada emdiği halde uyumaz ağlarsa veriyorum mama her verdiğimde 30cc veriyorum özellikle gece yatmadan veriyorum ki adam akıllı uyusun diye günde en fazla 2yada 3 oluyo verdigim 30 cc yi içince bile uyuyup kalıyor:)kesinlike canım benim kuzenin 2 aylık oldu o bile yeni yeni arttiriyo mamayı tabiki anne sütü nekadar içse bişey olmaz ne gaz yapar ne başka bişey mama fabrikasyon sonuçta gaz da yapıyor karin ağrısı da bide mamadan sonra 2cay kaşığı su veriyorum ben çünkü şekerli ya mamalar..ben ilk zamanlar durmayınca hep mama verdim sık sık ve aşırı gaz yaptı çok ağladı o yüzden gundr 2 yada 3 e indirdim..emer canım sütün varya o önemli yavaş yavaş mamayı azalt besleme saatinde zorla da olsa memeni tuttur alışır inşallah tosbik:)hiç bilmiyorum ki canım varmı :KK51:

Bırtek sana dönükmü canım taşırken. Ben ergobaby almayı düşündüm zaten pahalı birde yenidoğan aparatı lazım heralde belirli bir kiloya kadar.yada kaç kiloya kadar biliyormusun?
Daha pek kullanma firsatim olmadi ama ergibaby aldim ben.Paketi atmisim ama hesaplara gore en az 3 yasina kadar kullanabilecegiz. Sanirim 15 kiloydu ama yalan olmasin. Yeni dogan aparatini koysan bile ters olarak 20 dakikadan fazla tutmayin diyorlar. Kendine donuk olarak da 2 saat civari en fazla.

Bugün sonunda bizde eşimle birbirimize girdik kayınvalidem yüzünden.bir ay oldu nerdeyse doğum yapalı ve kayınpederimle birlikte bendeler.
Göğüslerim yara hala zaten süt takıntım devam ediyor.
Daha pek kullanma firsatim olmadi ama ergibaby aldim ben.Paketi atmisim ama hesaplara gore en az 3 yasina kadar kullanabilecegiz. Sanirim 15 kiloydu ama yalan olmasin. Yeni dogan aparatini koysan bile ters olarak 20 dakikadan fazla tutmayin diyorlar. Kendine donuk olarak da 2 saat civari en fazla.
yenidoğan aparatını ayrı aldınmı canım?onsuz kaç kilo ile başlayabiliriz taşımaya?

1.ay hepatit b aşısı uyku yapar mı? Aşıyı dünnolduk bugün hep uyudu bebeğim,huzursx bide emmedi bile doğru düzgün

Bende boba 4g aldım güzel Ceyda Düvenci falanda kullanıyor
4 ay sonrası icin kullanırım derseniz mababy çok güzel uygunda onu da akasya ana öneriyor

Kizlar dogum sonrasi kilolariniz ne alemde benim 3 kilom var ama cok duzensiz besleniyorum artik kilo veremiyorum siz ozel birseyler yapiyormusunuz

Kizlar dogum sonrasi kilolariniz ne alemde benim 3 kilom var ama cok duzensiz besleniyorum artik kilo veremiyorum siz ozel birseyler yapiyormusunuz
İlk 3 ay diyet önerilmiyor ben 18 kilo vermişim
Yiyemiyorum çok kızla uğraşmaktan

kizlsr instagram da Gülten ebe var onun gaz icin olan hareketi bizim işimize yaradı biraz olsun bi bakın derim gaz ve kolikten çekenler
Kolokten çekenler hep mesaj atmış kadına allah razı olsun kolik sancılarımız düzeldi diye

Mama kullananlar hangisini kullaniyorsunuz ? Aptamil çok şekerli dediler bana . Değiştirmek istiyorum. Bi de sanki ishal olmuştu mamadan olabiliriz diye düşünüyorum .
Ona biraz çocuk karar veriyor Can'ım,biz SMA ile başladık çok sıvı olduğu için boğulma tehlikesi yaşadık acillik olduk,şimdi humana ar kullanıyoruz bu da kabız yapıyor ne yazık ki

Bu lohusalıgı benım kadar kötü geçiren yoktur eminimki ilk cocugumda evet yaralarım oldu canım ona cok sıkılıyordu ama hıc boyle kotu ruh halim olmamıstı.sureklı bır buhran halındeyım neye canım sıkılsa eyvah sütüm azalıcak modundayım.ve gercekten bu işin içinden çıkamıyorum su an? Bana destek olun kızlar ya

Kızlar bebeğim sürekli memeyi ağzından atıyır. Tekrar alıyor bi kere emiyor atıyor. Neden olabilir?? Süt mü yok acaba. Sıkınca geliyor ama anlamıyorum bir türlü

Kızlar bebeğim sürekli memeyi ağzından atıyır. Tekrar alıyor bi kere emiyor atıyor. Neden olabilir?? Süt mü yok acaba. Sıkınca geliyor ama anlamıyorum bir türlü
Burnı tıkalı büyük ihtimalle. Bebekler ağızdan nefes alamadıkları için minicik mi sümük parçası bile emmeyi istetmeyebilir.

Bana doktor sma önermişti ilk zamanlar sorduğum da hastanede de onu veriyorlardı ilk zaman 3 kere kullandığım icin çok yorum yapamayacağım ama genelde iyi diyorlar

Arkadasım 40ndan sonra kaldırmadım 5 saate oldu 6 saate oldu gece uykusu öyle oturdu dedi
Ben de sanki kaldırınca uykusunu bölüyoruz daha da huzursuz oluyor diye düşünmeye basladimn
Ya ne bileyim cok ta kucukler 4 saatten sonra bisey misey olur diye korkuyirum kirkindan sonra belki kaldirmam da korkuyorum :)) bir de doktor da 2 kere kalksin dedi 4 saat dedi oyle deyince bende ona dikkat ediyorum

Bende boba 4g aldım güzel Ceyda Düvenci falanda kullanıyor
4 ay sonrası icin kullanırım derseniz mababy çok güzel uygunda onu da akasya ana öneriyor
Vayyy sosyete kangurusumu cikti bizimki :D

Çok pahalıymış be ya seveceği bile kesin olmayınca bilemedim açıkçası :KK51:

Üzerinde 3 aydan sonra yazanlar var ama siz kullanıyor musunuz şu an?yenidoğan aparatı vs var mı?
Kanguruyu bebekler genelde seviyor ya
Cunku anne karnındaki gibi hem annenin kalp atisina ve kokusuna yakin hemde sarıp sarmaliyor :)

Bu lohusalıgı benım kadar kötü geçiren yoktur eminimki ilk cocugumda evet yaralarım oldu canım ona cok sıkılıyordu ama hıc boyle kotu ruh halim olmamıstı.sureklı bır buhran halındeyım neye canım sıkılsa eyvah sütüm azalıcak modundayım.ve gercekten bu işin içinden çıkamıyorum su an? Bana destek olun kızlar ya
valla o mod hepimizde var. Bizim zor bir gunuzdu bugun. Kalp ekomuz sikintili ciki doktor kalp ekg si istedi. O ekg cekilene kadar oldum oldum dirildim. Sonra doktoru bekledik kirk saat yine oldum oldum dirildim. Aklimda hep ya uzuntuden sutum kesilirse gecti. Sonucta ekg temiz cikti ama ben ruhumu teslim.edecektim. emzirdiğimiz surece olacak sanirim bu.alismak lazim.

Bugün sonunda bizde eşimle birbirimize girdik kayınvalidem yüzünden.bir ay oldu nerdeyse doğum yapalı ve kayınpederimle birlikte bendeler.
Göğüslerim yara hala zaten süt takıntım devam ediyor.

yenidoğan aparatını ayrı aldınmı canım?onsuz kaç kilo ile başlayabiliriz taşımaya?

Canim bu donemde dusuncesiz kv larnolunca eslerde kavga ediyor malesef. Esinde kendi anne babasi olunca kiymete gelmistir.takma bosver rahatsiz oldugunu acikca belli etmeye basla istersen. Bazen direk soylemek daha hayirli oluyir

Back
X