2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bana doktorumuz 16 dan once hic bise demedi :) sanirim yine ayni sekilde olacak. burda cok gec soyluyorlarmis.

Doktor bendende şüphelendi çok şükür bişey çıkmadı ama 15 gün sonra çıkacak kan sonuçlarımda var bakalım onlar nasıl çıkacak ayrıntılı baktı suphelendigi için

Canım o kadar sık ultrasona girmemek daha sağlıklı, bence girme. Zaten kalp durmasını engelleyecek değil ultrason
Evet bende eşime diyorum duracağı varsa sabah ultrasona girersin akşamına durur hatta 10 dkk sonra bile durabilir ama ısrar ediyor bende sonra allah korusun bir şey olursa ben sana git demiştim der diye korkuyorum

Ay benim duam o kadar istahsiz ki kizim ac yasiyor resmen. Yemek yedirmek icin mucadele etmem lazim her zaman o hali bulamıyorum kendimde malesef

Hamilelikte hasimato teshisi konuldugunu duymamistim. Hasimato ömür boyu ilac kullanmak gereken bi hastalik. Onceden olmayip Gebelikte cikan tiroit dengesizligi genelde gebelik sonrasi normale dönüyor

Ben 2014 Eylül annelerindendim bana da tanidik geldi sen de mi o gruptaydin

Ben dogumdan once de kullaniyordum ilaci hasimato var bende de.Ama tiroit hamilelikte artabilir hemen hasimato diyemezler ilac kullanirsin duzelir.Umarim dogumdan sonra devam etmez.ilk 3ay anneden kullaniyor bebek tiroit bezi olmuyor o yuzden anneninki yetersiz geliyor.ilacini düzenli ic mutlaka.Bebegin zeka gelisiminde cok etkili ve onemli

Hamilelikten önce yoktu , hamilelikle oluşmuş. Düzenli içiyorum daha bi hafta oldu başlayalı ilaca. Zaten doktor da beni korkuttu bebek gelisemez filan diye. Ben de çok sıkıntı yaptım . Bakalım hayırlısı her şeyin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…