2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hamilelikte bitkisel çayları ıhlamur hariç hic onermiyorlar.Benim doktorum da yasakladı

Hamilelikte bitkisel çayları ıhlamur hariç hic onermiyorlar.Benim doktorum da yasakladı
Ben de oyle biliyordum. Kaciniyordum icmemistim hic ama biraz arastirdim, bi iki doktor tanidigima da sordum problem gormediler her bitki icin gecerli degil sanirim
Cok sık da tuketmemek lazim tabi.

merhaba guzel hamisler.bugun kontrolum vardi.minnakimi gordum,duydummm dunyalar benim oldu.
son adet tarihim 2 mayis ama doktorun 10 mayis olarak kabul edicez dedi.gec dollenme olmus.kismetse 14 şubatta dogum olucak.rabbim o gunleride gostersin insallah.

malum havalar cok sicak.az da olsa asitli seyler tuketiyorum malesef.

evde yapimi kolay limonata tarifimi sizinle paylasmak istedim.
2 limon
1 portakal buzlukta 1 gun donduruyoruz.
ertesi gun limon portakal 1 cay kasigi limon tuzu ve 1 su bardagi sekeri.rondoda pūre haline gelene kadar çekiyoruz.bu karisimi 3lt soguk suya ekliyoruz.15 dk kadar bekledikten sonra tūlbent yada cok ince olacak suzgecten geciriyoruz.
harika tadi oluyor.eksi oldugu icinde mide bulantisini cok fazla bastiriyor.hem dogal ev yapimi hemde saglikli .hararetimi alan tek icecek oldu .bu sicak gunlerde :))

Leblebi yiyorum bende az önce kızarmış ekmek ile peynir yedim aksam yemeği olarak benim 2 yaşında bir kızım var yemek yapasim da gelmiyor zaten boğazına düşkün bir kız olmadı hiç inşallah bu bebeğim uyuyan ve yemek yiyen bir çocuk olur

benim oglumda hicbirsey yemiyor.ne yaparsam yapim geri ceviriyor oyle uzuluyorumki.ama cok fazla sivi tuketiyor.
ayran muzlu sut meyveli yogurt gibi.
kiziniz nasil yemek degilde icecek seyleremi duskun

Merhaba kızlar , 7+2 haftalık hamileyim. Düşük tehlikesi var ayrıca geçen hafta kan tahlili yaptırdım hasimato hastalığı çıktı . Tiroid beziyle alakaliymis. Ilaç kullanıyorum. Hiç böyle bi hastalık duydunuz mu gebelikte ?

bisi sorucam canim:)
2014 eylul anneleri gurubundamiydin.ismin ordaki bi arkadasimizi animsatti da merak ettim :)

Portakal ve limonu kabuguyla birlikte mi rondodan geciriyorsun canım hem portakal nereden bulacağız bi mevsimde

Canım o kadar sık ultrasona girmemek daha sağlıklı, bence girme. Zaten kalp durmasını engelleyecek değil ultrason

Ben de kac gundur peynir ekmek yiyebiliyorum sadece ögün olarak

Insallah oyle olur canim yemeyen cocuk cok zor

Ben de oğlumu 13. Haftada öğrenmiştim kızlar,erkek çocuk daha çabuk belli oluyor sanırım.Bu arada siz yiyecek içecek konuştukça bile midem kalkıyor,ben gün geçtikçe kötü oluyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…