- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.501
Insallah canim. Simdiye kadar lekelenmem falan olmadı zateb tedbir amaçlı kullaniyorum insallah bi sorun olmadan anlatırız şu haftalarıCanim ben gece yatarken alıyorum kaç saat yataktayim düşün kalkınca sabah yine akıyor sorun olmaz bence içerde kalan yetiyordur
Evet canım inşallah benimde aynı şekilde hiç olmadı ama önceden 1 kürtaj im var önlem amaçlı alıyorumInsallah canim. Simdiye kadar lekelenmem falan olmadı zateb tedbir amaçlı kullaniyorum insallah bi sorun olmadan anlatırız şu haftaları
Benimde pzt basladi. 4 gun var aramizda demekki senle ayni gun olmus oluyo. imsallah seninde artarak ilerlemezsimdi 1 saat rahatim, 1 saat sonra baslarim
Allahtan esim erken geldi, kizi ona birakip yattim simdi :)
cnm ben dr gittim dramine diye mide bulantisi ilavi verdi biraz o kesti ancak uyku ve sersemlik cok yapiuor birde naneli sakiz atiyorum agzima ozellikle yemek yaparken iyi geldi bana sureklide disardan yenmeyorki mecburen giriyorsun mutfaga ilac etkisi gecince yine midem bulaniyor hasta gibi dolasiyorumKızlar mide bulantısıyla nasıl basediyorsunuz??
O ilaçtan bana da verdi bı etkisini görmedim sanki ya evet aynen devamlı dışarda da yenmiyor sebze yemeği yapabiliyorum ancak bende et goresim bile gelmiyorcnm ben dr gittim dramine diye mide bulantisi ilavi verdi biraz o kesti ancak uyku ve sersemlik cok yapiuor birde naneli sakiz atiyorum agzima ozellikle yemek yaparken iyi geldi bana sureklide disardan yenmeyorki mecburen giriyorsun mutfaga ilac etkisi gecince yine midem bulaniyor hasta gibi dolasiyorum
bilen arkadaslar resim nasil yukleyebilirum yardimci olurmusunuz
Canım cevaplanın yanında dosya yükle var ona basıp hangi foto yükleyeceksen onu seçiyorsunbilen arkadaslar resim nasil yukleyebilirum yardimci olurmusunuz
Sonra tekrar cevapla diyorsunCanım cevaplanın yanında dosya yükle var ona basıp hangi foto yükleyeceksen onu seçiyorsun
Ben şu an 10. Haftadayim ve 1 ay sonraya randevu verdi doktor canım. 14. Haftaya denk gelir belli olur mu aceppBir de bişey dicem cinsiyet için kaçıncı hafta gitmeyi düşünüyorsunuz
Valla canım ben de kola içmek istiyorum ama zararlı olur diye içmiyorum ama sodadan filan bir şey olmaz herhaldeBnm canım çok gazlı asitli içecekler çekiyor kızlar ya havalarda sıcak malum hep elimin altında olsun istiyorum çok zararı olur mu ya
Evet canim sata gore hesapladim. Sat ile de bchcg degerim tutmuyor, uste adet gormusum gibi bi durum cikiyo ortaya. Bu konuda kafam cok karisiksen adet gununden hesapladın dmı. bende suan 7+6yım ama dogum 18 subat gozukuo bnce senınkınde yanlıslık olabılır canım
6+ ya geçince 7 kabul ediyor burda Canım sıkıntı yok,ben de sata göre 6+2 görünüyorum,7. Hafta yazıyor.
Canım aslında aynı.. Şöyleki 6'yı doldurup artı ya geçtiğinde 7. haftaya girmiş oluyorsun.. Anlayacağın hesap aynı :)
Canım takvimde 7. Haftanın içinde görünüyorsun 6 hafta 3 günlüksün yani doğru 7. Haftadan 3 gün almışsın :)
Kızlar mide bulantısıyla nasıl basediyorsunuz??
Bir de bişey dicem cinsiyet için kaçıncı hafta gitmeyi düşünüyorsunuz
Gunde 1 bardak icilebilir yaziyo canim internette. Cok da icme bence icinde bi dunya katki maddesi var ne oldugunu bilmedigimiz seyler var. Sade soda icmeye calis.Bnm canım çok gazlı asitli içecekler çekiyor kızlar ya havalarda sıcak malum hep elimin altında olsun istiyorum çokı olur mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?