- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #46.261
Canim sen süt olayini ne yaptin artik süt vermeyecek misinP
kizlar sutunuz azalmicak bitmicek Allahi izniyle pompaya bakmayin bnm bebegim neredeyse iki bucuk haftadr birakti bni pompayla sagip verecektim bir damla bile gelmedi sutum kacti sandim agladim ama elimle sikiyorum hala var elimle siktigim zmn geliyo bnkisi emmedigine ragmen sutum kurumadi stres yapmayin sutu cogalmanin en onemli yolu sutum var akıyor bebegim doyuyor demkmis bebekler tuvaletini cisini yapiyorsa doyuyor demekmis surekli emmek istemesi gazdan dolayida oluyormus
Tamam canım inşallah çoğalır da söylerim mutlu şekilde. Valla aynı dert bende de var gece uykulu uykulu su kaynatmak soğumasını beklemek o sırada ağlayan bebeği susturmak çok zor geliyor . Dikkat et sende Allah korusun yangın filan anlık şeyler . Allah yardım etsin.Canim damlada
n cogalirsa banada soyle bende aliyim kendi sutumle beslemeyi mamadan kurtulmayi cok istiyorum dün gece mama suyu kaynatiyordum suyu ocagin ustunde unutmusum gece mamaya uyaninca mutfaga girdimki suyun alti acik kalmis tam 3 saat Allahtan cezve yanmamis ben şok oldum tabi Allah korudu sütum gelse mama termos derdinden kurtulup saglikli beslesem bebegimi
sağol canım onu da deneyeyim bakalım.Migrostan aldım ben yolum ordan geçince marketlerde var
Canim bu konuda ben de çok ilginç bir sey farkettim yasayan var mi bilmiyorum. Ben bebegimi izlerken severken bebek uykudayken bile olsa sevgisini icimde hissederken göğüslerim sizlamaya başlıyor çok ilginç :) gerçekten hisler de çok onemli sanırım bu yüzden süt konusunda olumlu düşünmek gerekiyor.. Bunu bir tek ben mi yaşıyorum acaba?Sut artırma yöntemlerinden biri de bebeğinizi koklamak ten TEMA’sı bebeğinizi bol bol emzirdiginizi düşünmek
Koklayın bol bol içinize cekin güzel günleri düşünün
Bu emzirme isi cok psikolojik bacim. Dun gece burada asi sonrasi memeyi red ettiginden bahsettim efsunun.sonra gece kafama takildi.ya yine red ederse diye. Bugun sabahta beri emmedi beni. 5 dk emdi birakti.emerken Agladi surekli. Gazida coktu. Gazini annem cikardi biraz.ama yine rahatlamadi. aksam esim gelince once esime pasladim bebisi.kendim guzel bi dus aldim. Dinlendim o ara. Sonra bebek kuvetini doldurduk bebisi yatirdik suya 15 20 dk o suda bekledi. Boyle zamanlarda banyo suyunu sıcak yapıyorum 41 derece idi. Devaminda yikadim yagladim. Tam 1.5 saat emdi. Kuzum butun gun acliktan da aglamis demek ki. Ac oldugunu biliyordum zaten surekli elini emdi cunku ama memeyi agzina verince cigligi basiyordu. Ben sakinleşmeden efsuşda sakinlemedi.İnsallah canjm allah o günleri banadır gösterir umarımBirdilimkek
Deniyorum canm pes etmiyorum ama bebekler bizden daha akilli oluyormus bi kitapta okudum bi kere agzina kotu sut gelsin o hangi memeyse onu emmezmis bnm ablamin sag gogusunu ablamin kizi sutten kesilene kadar emmedi Ablam ust uste uc gece sadece sol gogusunu emizirmisti yaz ayindaydi ablamin sag gogusu sutu eksimis gibi oldu bebek bir daha emmedi buyuyene kadar unutmazmış bebek bnmkidende tuzlu eksi sut geldigi icin kesinlikle emmek istemiyo aglamaktan morariyo gunde uc kez deniyorum ama almiyo emmesini cok istiyorum cunku hamileyken hp ruyamda emizirdigimi gorurdum birde bebegim bni emmedikce kendimi anne gibi hissedemiyorum misafir geliyo bebek ac doyurayim diye almak istiyorum bebegi onlarda diyoki zaten emmiyo sen olmazsanda olur bn veririm biberinla diyince oturul agliyorum zoruma gidiyo bebegim bni annesi bilmicek diye oyuzden de pes etmeden zorluyorum emsin kusura bskma cok uzun yazdim icim dolmuşCanim sen süt olayini ne yaptin artik süt vermeyecek misin
O tek meme emmeme olayi bizde ilk gunler olmustu. Emmedigi memeyi sevdigi meme gibi emzireceksin. Mesela sag memeyi emiyor solu emmiyormu.sag memeyi emzirirken tuttugun pozisyonda solu emzireceksin demisti bana emzirme kocu. Hemen cozuldu. Internette bak videolari var oyle emzir sutunun tadi duzeldiyse.Deniyorum canm pes etmiyorum ama bebekler bizden daha akilli oluyormus bi kitapta okudum bi kere agzina kotu sut gelsin o hangi memeyse onu emmezmis bnm ablamin sag gogusunu ablamin kizi sutten kesilene kadar emmedi Ablam ust uste uc gece sadece sol gogusunu emizirmisti yaz ayindaydi ablamin sag gogusu sutu eksimis gibi oldu bebek bir daha emmedi buyuyene kadar unutmazmış bebek bnmkidende tuzlu eksi sut geldigi icin kesinlikle emmek istemiyo aglamaktan morariyo gunde uc kez deniyorum ama almiyo emmesini cok istiyorum cunku hamileyken hp ruyamda emizirdigimi gorurdum birde bebegim bni emmedikce kendimi anne gibi hissedemiyorum misafir geliyo bebek ac doyurayim diye almak istiyorum bebegi onlarda diyoki zaten emmiyo sen olmazsanda olur bn veririm biberinla diyince oturul agliyorum zoruma gidiyo bebegim bni annesi bilmicek diye oyuzden de pes etmeden zorluyorum emsin kusura bskma cok uzun yazdim icim dolmuş
Estagfurullah kuzum olur mu oyle şey.. Eminim her yolu deniyorsundur. Annesin sen anne gibi hissetmemek ne demek. Anne demek sadece emzirmek degil ki. Senin kokun yeter o yavruya. Her ihtiyacını sen karsiliyorsun seviyorsun sevgini hissettiriyorsum bebekler en çok buna muhtaç.Deniyorum canm pes etmiyorum ama bebekler bizden daha akilli oluyormus bi kitapta okudum bi kere agzina kotu sut gelsin o hangi memeyse onu emmezmis bnm ablamin sag gogusunu ablamin kizi sutten kesilene kadar emmedi Ablam ust uste uc gece sadece sol gogusunu emizirmisti yaz ayindaydi ablamin sag gogusu sutu eksimis gibi oldu bebek bir daha emmedi buyuyene kadar unutmazmış bebek bnmkidende tuzlu eksi sut geldigi icin kesinlikle emmek istemiyo aglamaktan morariyo gunde uc kez deniyorum ama almiyo emmesini cok istiyorum cunku hamileyken hp ruyamda emizirdigimi gorurdum birde bebegim bni emmedikce kendimi anne gibi hissedemiyorum misafir geliyo bebek ac doyurayim diye almak istiyorum bebegi onlarda diyoki zaten emmiyo sen olmazsanda olur bn veririm biberinla diyince oturul agliyorum zoruma gidiyo bebegim bni annesi bilmicek diye oyuzden de pes etmeden zorluyorum emsin kusura bskma cok uzun yazdim icim dolmuş
Tadi duzelmiyo canm ya pompayla sagarsam belki duzelirdi pompaya sut cikmiyo kendim hergun banyoda yavaş yavaş sagiyorum insallah duzelirde emerO tek meme emmeme olayi bizde ilk gunler olmustu. Emmedigi memeyi sevdigi meme gibi emzireceksin. Mesela sag memeyi emiyor solu emmiyormu.sag memeyi emzirirken tuttugun pozisyonda solu emzireceksin demisti bana emzirme kocu. Hemen cozuldu. Internette bak videolari var oyle emzir sutunun tadi duzeldiyse.
Emmezse kokumu alsin diye kucagimda cok tutuyorum kuzum kucagna alistirma diyenlerede bnden baska kime alisicak bn annesiyim zaten emmiyo kokumdan mahrum birakmicam yavrumu diyorum Silikon ucsuz emiyordu canm ucunu tutabiliyo bi iki cekiyo oguruyo agliyo o kadar kotu agliyorki sanki duvuyormusum gibi tiksiniyo resmen emebilse cok iyi olur ama emmezsede dedigin gibi saglikli olsundaEstagfurullah kuzum olur mu oyle şey.. Eminim her yolu deniyorsundur. Annesin sen anne gibi hissetmemek ne demek. Anne demek sadece emzirmek degil ki. Senin kokun yeter o yavruya. Her ihtiyacını sen karsiliyorsun seviyorsun sevgini hissettiriyorsum bebekler en çok buna muhtaç.
Geçenlerde avent göğüs ucu silikonu bakiyordum internette yorumlari okudum. Bir çok kişi bebeğini emzirmeyi bu uca borclu oldugunu yazmis. Emmek istemeyen bebeklerde çok etkiliymis. Sütunu iyice boşaltıp bir de bu ucla denesen ucu kavrasa gerisi gelir diye düşünüyorum. Ama olmazsa da üzülme önemli olan bebeginin sağlıklı ve mutlu büyümesi
Cnm bebeği olmayan insan bile bir bebeğe gönülden sevgi beslesin o kadına yaradan süt bahşedermiş. Ona bakarken ona dokununca hatta işyerine gittiğinde bebeğinden bahsederken onu özlediğinde vs gelir süt.Canim bu konuda ben de çok ilginç bir sey farkettim yasayan var mi bilmiyorum. Ben bebegimi izlerken severken bebek uykudayken bile olsa sevgisini icimde hissederken göğüslerim sizlamaya başlıyor çok ilginç :) gerçekten hisler de çok onemli sanırım bu yüzden süt konusunda olumlu düşünmek gerekiyor.. Bunu bir tek ben mi yaşıyorum acaba?
aynen ben de oyle :) bu arada bana sutyen takma diyenler de var sut kanallarini sıkmasın diye. Yatarken hic takmamak lazim.Kızlar südyen takıyo musunuz? Valla ben saldım çayıra mevlam kayıra
Evet kuzum buna da şahit oldum ben. Eskiden bir komşumuz vardı cocuklari olmadigi için evlatlık edinmişler. Bir erkek bebekti ve onu aldiklarinda kadinin sütü gelmis. Emzirmis bebegi.. Ne güzel bişey belki dogurmadi ama Rabbim annelik hissini verdi ona emzirmeyi tattirdi.. :)Cnm bebeği olmayan insan bile bir bebeğe gönülden sevgi beslesin o kadına yaradan süt bahşedermiş. Ona bakarken ona dokununca hatta işyerine gittiğinde bebeğinden bahsederken onu özlediğinde vs gelir süt.
Elektronik pompa olmadan bosalmaz o sütun canım. Ben pompayla birkac damla zor cekiyordum elektronik aldik sütüm musluk gibi akmıştı ilk günlerdeTadi duzelmiyo canm ya pompayla sagarsam belki duzelirdi pompaya sut cikmiyo kendim hergun banyoda yavaş yavaş sagiyorum insallah duzelirde emer
Bnde elektronik aldim kuzum ilk baslarda cok guzel cikiyordu sut suan son gucunde cekiyorum gene cikmiyoElektronik pompa olmadan bosalmaz o sütun canım. Ben pompayla birkac damla zor cekiyordum elektronik aldik sütüm musluk gibi akmıştı ilk günlerde
O zaman hayırlısı olsun hakkinizda canım. Rabbim in nasip etmediği bir şey için uzulmene vicdan azabi cekmene hic gerek yok benceBnde elektronik aldim kuzum ilk baslarda cok guzel cikiyordu sut suan son gucunde cekiyorum gene cikmiyo
Yeni beyin nasıl alınıyor bilmiyorum tatlim :) ama inciri kaynayıp komposto gibi suyunu içmeyi dene şekersiz insallah işe yararŞu inciri neyapıyoruz:) birde onu deneyeyim aslında ilk yapmam gereken şey yeni bir beyin almak önce
Insallah canım benım maalesef kaynanam ve kayınpederim tam 33 gün benle kaldı kafa gitti hep süte taktım ya azalırsa ya veremezsem diye sonunda doktorluk oldum umarım düzelirim kısa sürede hic gecmeyecekmıs gibi gelıyor bu depresyonYeni beyin nasıl alınıyor bilmiyorum tatlim :) ama inciri kaynayıp komposto gibi suyunu içmeyi dene şekersiz insallah işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?