- 6 Temmuz 2017
- 994
- 515
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #46.221
Sağol canım ya eşime söyledim gelirken alacak . Incir de sevmiyorum hiç ama süt yapıyorsa yiyeceğim . inşallah faydasını görürüz bizde . Maşallah sanada bebisler güzelce duysunlar sütle .Evet canim bir ara sütüm azaldı diye çok üzüldüm rezene çayı ictim bardak bardak ama çok da fayda etmedi. Kuru incir resmen taşırdı sütümü maşallah fazla bile geliyor bebeğe ben kuru incire yordum bunu çünkü başkaları da söylüyordu böyle olduğunu. Bir deneyin bakalim insallah faydasını görürsünüz birkac gün icmeye devam edin posasini da yiyin
Kız o ne be sen sinir hastasi olma yolunda hizlica ilerliyorsun haberin olsun :) bunu biraz ciddi biraz şaka olarak söyledim canım. Sana tavsiyem eşine bu durumu anlag eşin ısrar etsin annene eve dönmeniz için böylece kimseyi silmeye gerek kalmaz. Hem böyle bir zamanda sen ona degil o sana ayak uydurmali. Bebeği çok seviyorsa istediği zaman gelip görebilir. Bence buna biraz da seb müsade ediyorsun. Bebeginin ihtiyaclarina ondan önce sen koş. Yedir gazini al sen uyut. Uyaninca ilk sen koş aglayinca al kucagina evde dolan. Annen senden daha çok müdahale ederse bebek onun kokusuna alışır bu sefer senin iş daha çıkmaza girer. Bunaldigini evindeki rahatligi özlediğini falan söyle eşin de annenle konuşsun onlarin yeri benim yanim desin. Valla benim kocam beni cocuk yokken bile babamin evine yollasa perişan olur yatak odasinda yatamaz hayattan kopuk gibi yaşar. Tabi benimki de abartiyor biraz böyle olunca ben de bırakıp gidemiyorum vicdan yapiyorum sinir oluyorumEvimde yapsam kafayı yerim heralde yine mevlid var kediyi yolla yok odaya kapat diyecekler milletle ilgilenmekten bebeğime bakamiycam millet mincik mincik edecek yine cocugu sinirden ağlayacam sinire strese hiç gerek yok zaten..ne güzel ya imrendim annene babana da size de maşallah inşallah bizde sizin gibi olabiliriz yakın zamanda..kadin öyle bir fitliyor ki beni git evine bidaha suratına bakmam konuşmam gürhan abin de konuşmaz(annemin eşine abi diye hitap ediyorum)diyor sildiği insani siler anneanneni sildi seninde siler diyor kapını acmam bidaha diyor şimdi bebeğin beşiği olsun ufak tefek olsun büyük olsun cok şey yaptılar bizim için bebegim için haklari ödenmez Allah var...öyle bir algı yarattı ki bende kendi evimden soğuttu o evde bakamasın kedi var onu ver at ağzına tüy kaçar üstüne atlar sen mutfaktayken cirmalar daha neler neler kendi doğurmuş gibi davraniyo az önce salondan gittim ağlıyo diye altını temizlemiş aksam esimle misafirliğe gidicez diye üstünü de değiştirdik yine ağlamaya başladı bana vereceğine aldı omzuna yatırdı sinirlenip çıktım odadan salona geldim geri şuan baya sinirliyim kendi evime göndermiyor kadın ya hem kalmamı istiyor hem burnumdan getiriyor çıldırıcam
Günde kaç bardak içiyosun canım belli bi töntemi var mı aç karnına tok karnına felanCanim ben gecenlerde yazmistim sanki süt azaldi diye. Hemen eşime kuru incir aldirdim evde kuru kayisi da vardi kabizliga karsi onlarla karistirip kaynattim birkac gün içtim sütüm inanilmaz artti. Tavsiye ederim kuru incir süper bir süt arttirici. Al kaynat ic bak nasil faydasini göreceksin.
Bende ananaslı ve şeftalisini içtim bana fayda etmedi. Acaba armutlu mu yapıyo sütü sadeceSüt artırma için kendi deneyimlediğim şeyi paylaşayım sizle bacılar.
2 gündür bi azalma vardı. Sağdığımda azıcık çıktı ben oturup ağladım tabi. Daha bebeğim 24 günlük çünkü.
Bana arkadaşım bu Maltana markasının ARMUT AROMALI MALT İÇECEĞİni önermişti sütü artırıyor diye. Dün denemek için 2 tane aldım içtim.
Peşine gün içinde bool bol su içtim.ve bu sabah uyandığımda göğüslerim süt dolmuştu.
Kesinlikle faydası var. Tavsiye ediyorum. Bende o inciri deniycem
Aynen öyle canım tam da üstüne bastın adını bulamadigim şeyin tam adını buldun..artik sınır noktasına geldim patladım patlıycam yarın gelecek akrabalar var bebek görmeye onlar gelsin cuma günü öğlen evime gidip temizlik yapicam derleyip topliycam akşam da eşim gelip bizi alcak dedim demez olaydim iyi kızım git ben artık karışmıyorum kediye cirmalat yedir kocan kıymetli oldu sana yapmadığını bırakmadı benimde bi düzenim evim var dedim sayende ne evliliğim ne aile hayatım kaldı dedim ne yaptım ben dio ömür boyu burda kalayım istersen bosanayim sen istiyosun diye dedim sen çok edepsizsin dedi bana üstüne şaşırma sakin o çocuğu kediye böğürürsen bende seni boğarim dedi daha buraya sigdiramayacagim neler eski defterler falan eşinin yanında hem de..aksam misafirliğe gidicez eşimi bekliyorum makyaj falan olmasa hüngür hüngür ağlıcam gözlerim falan doldu Rabbim bana çok sabır versin çok ve yardim etsin ne yapicam bilmiyorum artik dengem bozuldu psikolojim elden gitti....Canım seni baya okidum sesizce yorum yapmadim anne kiz çozerler diye ama senin annen senin bi hayatin oldugunu senin bi birey oldugunu kabullenmiyo hatta bebegin senin evladin oldugunu bile kabul etmiyo ama anne obur taraftan bide kv sorunun var allah yar ve yardimcın olsun saģliķli bi kafayla dusun ben coktan evime gitmistim ama sana bas git de diyemiyorum annene cok kiymet verdigin belli bence kedi bahane seni bi birey saymiyo annen
Bende bakayım olmazsa dr a sorayim bakalım aptamil kullaniyorum şimdi o galiba gaz yapmaya başladı...hayir canim ben golden goat kullaniyorum keci sutlu hazmi daha kolaymis gaz oranida dusukmuş dr um dedi
n cogalirsa banada soyle bende aliyim kendi sutumle beslemeyi mamadan kurtulmayi cok istiyorum dün gece mama suyu kaynatiyordum suyu ocagin ustunde unutmusum gece mamaya uyaninca mutfaga girdimki suyun alti acik kalmis tam 3 saat Allahtan cezve yanmamis ben şok oldum tabi Allah korudu sütum gelse mama termos derdinden kurtulup saglikli beslesem bebegimiMaalesef canım ya hala ayni. Yalnız kuru dut yediğim zaman artıyor gibi. Düzenli onu da yiyeceğim. Bi de süt artirici damla aldım bugün eczaneden . Bakalım nasıl olacak. Bende bi saat uğraşıyorum.20-30 arası ancak çok zorlasam çıkıyor.
Canım sen de haklısın anlıyorum ama evime gelmeden önce kedi olduğunu biliyordu hamil e iken de vermeyeceğimi söyledim bunu bile bile zehir etti bana hayatı 23 gündür madem sevmiyor ozaman gündüz gelip eşim gelince dönecek evine benim kızdığım kendi istediği şekild e benim hayatımi değiştirmeye çalışması ve düzenime hayatıma müdahale etmesi yönetmeye çalışması ve kendi dediğini yaptırmaya çalışması kedi sevmeyebilir anlayış tabi gösteririm ama kendi sevmiyor diye bende sevmiyim istiyor benim hayvan sevgimi köreltmeye çalışıyor ve evladimla onu kiyasliyor aynı olabilir mi yerleri hiç sen söyle...evet kıskanıyorum ama çocuk kendisinin gibi davranıyor annem sanki o doğurmuş tavırlarını görsen anlarsın ben yokmusum gibi davraniyo...Canım kaç gündür yazacam fırsat olmadı. Annenin yanlşş tepkileri var tabi ama özellikle kediyi sevmemesini anlayışla karşılamaya çalış. Şimdi hayvan sever arkadaşlar kızacak bana ama
Ben de çok huylanırım duramam kedili evlerde. Tek kedi de değil mesela kuş da kafeste değilse kesinliklr giremem olduğu yere. Yani demek istediğim herkes sevmek mecburiyetinde değil. Bi de sen sanırım lohusa psikolojisiyle bebeğini birazcık kıskanıyor gibisin:) bırak değiştirsin altını susturmaya çalışsın. İnan hepsini sen yapınca öyle yoruluyorsunki destek olacak birine ihtiyacın oluyor. Madem 40 gün beraber duracaksınız zehir etme kendine cnm olumlu yönlerinden bakmaya çalış
Benim incirler geldi birazdan kaynatcam. Nerden aldım canım o içeceği ??Süt artırma için kendi deneyimlediğim şeyi paylaşayım sizle bacılar.
2 gündür bi azalma vardı. Sağdığımda azıcık çıktı ben oturup ağladım tabi. Daha bebeğim 24 günlük çünkü.
Bana arkadaşım bu Maltana markasının ARMUT AROMALI MALT İÇECEĞİni önermişti sütü artırıyor diye. Dün denemek için 2 tane aldım içtim.
Peşine gün içinde bool bol su içtim.ve bu sabah uyandığımda göğüslerim süt dolmuştu.
Kesinlikle faydası var. Tavsiye ediyorum. Bende o inciri deniycem
Valla bilmiyorum ki. Fışkırmadı benimde ama birikmişti yani.Bende ananaslı ve şeftalisini içtim bana fayda etmedi. Acaba armutlu mu yapıyo sütü sadece
Migrostan aldım ben yolum ordan geçince marketlerde varBenim incirler geldi birazdan kaynatcam. Nerden aldım canım o içeceği ??
Çok üzülüyorum ya. 1 saat sonra uyancak bebiş gögüslerim hiç dolmadıValla bilmiyorum ki. Fışkırmadı benimde ama birikmişti yani.
Canim damlada
n cogalirsa banada soyle bende aliyim kendi sutumle beslemeyi mamadan kurtulmayi cok istiyorum dün gece mama suyu kaynatiyordum suyu ocagin ustunde unutmusum gece mamaya uyaninca mutfaga girdimki suyun alti acik kalmis tam 3 saat Allahtan cezve yanmamis ben şok oldum tabi Allah korudu sütum gelse mama termos derdinden kurtulup saglikli beslesem bebegimi
Kuzum denedim sütte siktim ıslak olunca hiç tutamıyor iko çekip bırakıyor uç kolayına geliyor galibaSeninde bebegin ucsuz emecek bak gör az sabır memenin az ucunu sıkıp süt çıkarıp ağzına sürmeyi denedin mi belki süt kokusunu alınca emer sonra da almaya başlar...hepimiz aynı durumdayız canim biliyosun benim de neler yaşadığımı hepimizin farklı farklı sorunları varbenimde çok bırakıp kaçıp gitmek istediğim anlar oldu ama kızım var deyip sabrettim sinirlerinin ani yükselip alçalması gayet normal erken doğması da senin suçun değil Rabbim öyle yazmış becereceksin yilmadan dene gerekirse bak olcak şu bebeler bi 3aylik olsalar ah herşey düzelecekte azcik sabretmemiz gerek heralde...
Bende onu keşfettim uykusuzluktan da ağlıyor Müzik dediğin gibi beş dakika fayda ediyorKızlar süt için incir,hurma, tahin pekmez, tahin helvası kabak tatlısı üzerine de bol bol su bana bunlar iyi geliyor
Çok ağlayan çocuk eğer gazdan ağlamıyorsa uyuyamadığından ağladığını keşfettim Ben. kesinlikle uzun saatler uyanık kalmasına engel olun. Bazen mümkün olmuyo tabi orası ayrı. Ama bi şekilde uyutmaya çalışın. En fazla 2 saat uyanık kalsın yoksa uyuması daja da zorlaşıyor. Benim bebe nerede zor uyuma yöntemleri var onları buldu:) kucakta gezdirerek uyutuyorum genelde ama çok çok ağlıyor kucakta bile susmuyorsa battaniyede sallıyoruz:/ o zaman sakinleşip uyuyor. Bazen 5 dk sonra tekrar açıyır gözleri iyice dalıncaya kadar her yöntem deneniyor işte. Kolik müzikleri 5 dk idare ediyor bizi sonra yine aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?