2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bebekleri dışarı çıkardınız mı?
25 günlüğüz an itibariyle. Ben evde delirmek üzereyim. Çıkmak istiyorum. Doktorumuz tam mevsim geçişi olduğu için kırkını bekle dedi. Şimdi çıkarırsan bidahaki sefere hastalandı diye gelirsiniz dedi. Öyle diyince korktum. Bi yandan da artık çıkmak istiyorum. Avm en mantıklı olan oluyor oralarda şimdi mikrop hastalık yuvasıdır diyorum. Millete bakıyorum 5 günlükten beri çıkıyor napsam bilemedim

Canım ben de sürekli çıktim. 3 günlükken kimlik başvurusu yaptik mesela. E zaten doktor kontrolü için 1 ayda 6 kere ciktik. AVM için soruyorsanız ona da gittik. Fotoğraf çekimi için stüdyoya gittik. 40 gun çikmamak baya zor. Çocugu bırakıp esimle pazara falan gidiyoruz her hafta mesela acaip iyi geliyor pazar bana. Bu kadar çok çıktığım halde bunalıyorum ben. Hiç cikma diyen doktor da ilk defa duyuyorum. Genelde hava alsin çıkar derler. Soguk mu yasadigin şehir?

Ben buraya yansitmadim ama ben de kaynanam ile çok büyük bir problem yaşadım iki gün sütüm kesildi bebek aglamaktan perişan oldu mamayla besledim. Ama sonra tekrar geldi canım. Merak etme kesilmez sütün pozitif düşün.

Sende kalıcı olmamış çok şükürki en azından canım bende kaldı nasıl geçicek bilmiyorum.

Bazen direk veriyorum bazen arasında veriyorum ucu çıkardı baya zaten cabim
Amin kuzum insallah seninki de alacak memeyi şutunun tadı ne alemde suan
Ben ona bakıp ağlayınca göğüslerim çekiliyor
Olabilir kesinlikle dün bir emzirme danışmanın aradım uçla emziroyorsun ne güzel bana ne gerek var dedi ama uçtan bıktım dersen gel dedi uç yoksa uç kullanmakta sakınca YÖK dedk bende hava yutuyor gaz dedim bazı bebekler gazlı olur normalde emse olacak kendini suçlama dedi sen onun annesisin emzirouosun iste niye takiyorsun bu kadar dedi istersen gel dedi
Ha sana zor dışarda tak et ama emziroyorsun bu bir nimet suan sana bunu düşün dedi valla kadın para icin bile çağırırdı ama beni motive etti ama ben bizimki gazdan saatlerce ağlayınca hep normal emziremedifim icin suçluyorum kendimi
Bizimki de öyle 3 -4 ay diyorlar insallah geçer o zaman az kaldı
ben çıktım hastane harici 14 günlükken çıktık arkadaşıma gittim bebeğinin kırkına sonra hep çıktık avm gittik korktum 40 dan önce gittiğim icin
İçim hiç rahat etmedi şimdi de gitsek etmiyor 2. asilar olsun diyorum
Markete gittik anneme babama gittim Eşimin Ailesine gittik
Genelde ev gezmesi oldu ama bence yürüyüş hap doktor da bi ilginçmiş benim doktor ark doktor 40 çıkması diye bsy hok çıkarın hava alsın demişti hava iyiyse çıkar hangi sehirdesin ki

Bizim evde her şey mi ters olur weewell hava nemlendirici 26 derece gösteriyor odayı
Beurer ateş ölçer 22.6 hangisine inanacağım sasırdım
Adam akıllı bir termometre alsam oda başka gösterse iyice çıldircam

Yo tam tersi kış görmedi şehir. Şuan mevsim geçişi olduğu için söyledi. Hava dengesiz. Güneş yakıyor ama aynı anda esinti üşütüyor. O yüzden bekle geçişi dedi. Avm içinde salgın çok fazla diye dedi ki ona bnde götürmek istemiyorum. Hastaneye gittik onunla. Bn ayrıca da tek çıktım ama koştur koştur git iş hallet gel oldu bi gezme olmadı

ben çıktım hastane harici 14 günlükken çıktık arkadaşıma gittim bebeğinin kırkına sonra hep çıktık avm gittik korktum 40 dan önce gittiğim icin
İçim hiç rahat etmedi şimdi de gitsek etmiyor 2. asilar olsun diyorum
Markete gittik anneme babama gittim Eşimin Ailesine gittik
Genelde ev gezmesi oldu ama bence yürüyüş hap doktor da bi ilginçmiş benim doktor ark doktor 40 çıkması diye bsy hok çıkarın hava alsın demişti hava iyiyse çıkar hangi sehirdesin ki[/QUOTE]

Mevsim geçişi olduğu için önermedi canım. 1.5 aylık olana kadar bekleöeni öneririm bu havalarda dedi. Güneş yakıyor ana aynı anda esinti sert vuruyor.

Mevsim geçişi olduğu için önermedi canım. 1.5 aylık olana kadar bekleöeni öneririm bu havalarda dedi. Güneş yakıyor ana aynı anda esinti sert vuruyor.[/QUOTE]
Kuzum cok istesen yarım saat yürüyüş yapın gelin ona göre giyindirirsin esinti de bsy yapmaz o zaman sanirim

Doğru ama emiyo emiyo sonra aranıp ağlıyo bu emme aşaması 1 saati geçiyo. Kıyamıyorum mama veriyorum. Mesela suan gercekten aol gögsümde süt yok sıkıyorum zorla 1 damla zor çıkıyo sağda da az var. İnşallah geceye çoğalır yoksa yine mama hakkımızı kullancaz

Benimde büyük canım ve inanılmaz sırt ağrım var acaba bişey takmadığım için mi ki

Olma yolunda değil oldum bile senelerce böyle yaşadım ben annem hep yaptı bunu bana ortaokul lise üniversite ne ergenlik yaşadım ne yetişkinlik ne gençlik ne arkadaşlarımla gezebildim ne baskisiz yaşayabildim..esime anlattım biraz sinirlendi anlatma dedi nezaman gelceksiniz eve dedi annem izin vermiyo dedim ama c.tsi gelcem dedim annenin gelmeye niyeti yok o zaman kedi var diye dedi ömür boyu orda mi kalacakmışsın peki annene göre dedi biz bakamazmışız ya şaka gibi biri anası biri babası sen mi doğurdun onu sanki dimi gayet güzel bakarım kızıma ben...yani onun ayak uydurması lazım ve seviyosa da zaten gelir durmaz galiba evet ben müsamaha gösteriyorum biraz kirilmasin diye ona alışmaya başladı zaten ya tmm gelirsin bana yardım edersin de ben varken çocuğuma analık etmek ne demek ya güzelce konuşmaya başlıyorum igneleyici lafları ile işi kavgaya döküyor benim eşim de ben yokken yatak odasında yatmaz salonda yatıyomuş...dogumdan beri eşimin yanında bile yatamadım eşimin arası okadar iyi değil konuşacak kadar o yüzden is hep bana kalıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…