2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bu gece benimkide uyumuyor memeyi almıyor hiçbir şekilde çok ağlıyor yalancı memeyi veriyorum onu cok cok emiyor.

kuzum ne kemerler ne havlular ne masajlar ne
Müzikler çare olmuyor

Kızlar çok fenayız aksama doğru gaz sancımız başlıyo. Biogaia ya dün başladık bakalım ne zaman fayda eder yada fayda edip etmediğini kaç gün kullanınca anlarım çok üzülüyorum
Bir haftada etkisi olur dedi ams gaz damlasi degil bagirsak düzenleyici bakteriler var

Benimki normal meme almadı ya daha o yüzden karsızım yoksa hiç negatif bakmıyorum emzikte alırsa mememi hiç almaz diye korkum

Emzik konusuna gelince Benim kız emme refleksi YÖK dogdu nerdeyse hiç yoktu bunu ebeler emzirme danışmadı da dedi zaten ilk zamanlar neler cektim ağzından ittirerek sarılık olup başkent hastanesinde yatınca orda biberon verdiler dedim 1 saate ancak emiyor biberonla inanmadı hemşire geldi kendi böle böle 45 dk verdi cidden mahvetti beni haklıymışsınız dedi o yüzden hiçbir zaman emme istegi aşırı olan bi çocuk degil uyanır emer en fazla 15 dk 5 dj ile başlamıştı uyanıksa 1 saat geçsin teklif edeyim almaz 3 saat geçecek öyle oda ilk zamanlar 3 saate bir beslediğimiz icin oturdu bence aranma da fazla yapmaz yaparsa da acıkmıştır o sebeple emziğe hiç gerek duymadım uyanık olsun şutum artsın oda iki ceker kilo alır diye hep verdim doyduysa almaz doyması da 15 dk maksimum
Doktor sanirim emzikl en yaparken gazını rahat Atar rahatlar diye söyledi bence
Mesela siz yazıyorsunuz ya Gazi oldukça emmek istiyor diye bizimki tam tersi o gaz çıkana kadar memeyi asla almaz ne zaman gaz çıkar o zaman emer
Bugün 3 saat geçti meme veriyorum almıyor Agliuor Gazi çıkardı öyle aldı o yüzden emzike hiç ihtiyacım olmadı
Ama doktor kolik krizinde yarar dedi ve belki ilerde uyanık kaldıkça hiç susmayan mizirdanan bebek olursa diye kullan diyen iki arkadaşım var başlarda bizde senin gibiydik diye o sebeple düşünüyorum
Ama endişem korkum emziğe karşı olduğumdan degil
Herkesin kendi tercihi çünkü
Normal mememi emmediği icin haka silikon uçla emdiği icin mememi ona da alışıp iyice almazsa diye korkum

Alt değiştirme olayı da gece altını eğer gözleri cok açılmadıysa hemen iki emip uyayacsk haldeyse kaka yapmadıysa değiştirmiyorum
Kaka varsa kesinlikle değiştiriyorum rahatsız oluyor o file popoya yapışıyor yoksa ama cis varsa değiştirmiyorum
Uykusunu almış cin gibi uyanıksa değiştiriyorum Cis yapmış olsa bile Değiştiriyorum

6 8 ile yetiştim
Hoş gelmişsen bizim kız uyudu memede ama gaz çıkaramadık şimdi çıkarmasam birikiyor çıkarmaya çalışsam uyanacak uyku kaçacak iki ucu nok dere durumunda olup kararsızım imdadıma yetiştin yazı mi tura mj

stay strong26 kuzum sende kabızlık varsa
Siyah erik al her yerde bulutsun
ben A101 den aldım o paketin hepsini 2 e yakın litre suyla kaynattım sonra blenderdan cektim onu içiyorum 2 bardak dün değil evelsi gun ictim dün kız 3 günün sonunda kaka yapti kaka da yeşil yeşil minik iki tane seyler vardı ula erik mi bunlar acaba dedim doktora attım normal dedi
Ben ona bağladım sanki sende bi dene tatlı oluyor şeker atma
Korkum Gaz yapar mi yapti mi biomiyorum ama 1.5 yasında çocuğu olan arkadaksm önerdi o çoçuğunda uygulamis emzirirken kendi kabız olmus çocukta gerçi ben kabız degilim ama

Son düzenleme:
Kızlar sizlerde de aşırı terleme var mi lohusa teri olur diyor annem öğlen duş alsam aksama resmen ter kokuyorum akşam alsam sabaha terden pişik oldum kaşınıyorum resmen her gun duş almama rağmen duş aldım diyelim akşam gece kaşınıyorum öğlen aldım aksama kaşınıyorum hayatta ter kokmazdım resmen ter kokuyorum bi deo aldım eczaneden minnacik bsy onu kullanın 10 gün yatarken temiz cilde dedi kullandım el ayak terine de kullanılıyormuş yok fayda etmedi pahalıda bsy boşa gitti param Öner’iniz var mi bunun icin

Canım bende öyleyim hep su içinde kalıyorum. Sürekli duş alıyorum hiç olmadı vücudumu yıkıyorum sürekli ama yok yani. Utanıyorum biri yanıma yaklaşcak diye korkuyorum. Hiç bi çaresini bulamadım hamilelik zamanın da ki ödemi atıyo muşuz bi yerde öyle okumuştum

Günaydın kızlar, biz geldik ama öyle bir yoğunluğun içine düştüm ki gelemiyorum bir türlü buraya. Umarım herkesin keyfi yerindedir.

Bir sorum var sizlere, Ateş dünden beri mukuslu kala yapıyor, var mı bu durumu yaşayan?

Ayy canim sorma ben de once ter nedir bilmezdim. Ben de ayni durumdayim hatta en baslarda bi alev basiyordu beni cok kotuydum.ilk dogumumda yoktu boyle bisey.40 cikinca ter olayi gecer miki dedim ama hala gecmedi.bi de sende var mi bilmiyorum boynumda et benleri cikti bi suru ara ara kasinti yapiyo cok fena.Hala devam eder mi bilmiyorum ama ciddi boyutta olursa çip takiyorlar terlemeyi onlemek icin onu bile dusunebilirim

Benim terleme olayı geçti, gece bir kalkıyordum pijama şırıl sıklam. Ama gündüz bişi yoktu.

Et benlerine gelince bende de çok fazla çıktı. Boynuma fular bağlıyorum, o kadar kötü görünüyor. Var mı çözümü bilmiyorum ama en kötü estetik olarak aldıracağım.

Hoşgeldiniz cnm:) nasıl geçti yolculuk

Mukuslu kaka bizde 45 günlülten beri var. Alerjiden olduğunu düşünüyorduk süt diyetindeyim ama hala düzelmedi. Alerjiden başka bi sebebi var mı bilmiyorum üşütmeden falan da oluyo sanırım bazen. devam ederse dr a sorarsın cnm

Doktor kolik bebeklerde emzik işe yarar dedi emzik versem mi bilmiyorum almıyor suan istesem alıştırırım fakat kararsızım
Benimki de kolikti emzikte almadı.. ama zirveyi gördüyseniz yavaş yavaş azalacaktır diye düşünüyorum... bebek arabası ile gündüz ise dışarı çıkmayı denesene... bizde çok işe yaramıştı... saati gelmeden emzirir atardım arabaya ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…